Buse İskenderoğlu

Buse İskenderoğlu

Son dakika Buse İskenderoğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Buse İskenderoğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Buse İskenderoğlu haber sayfamızda...

Buse İskenderoğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 91 buse iskenderoğlu haberi bulunmuştur.
Modanın kalbi
Modanın kalbi Her yıl moda tasarımcılarını sektörle ve moda tutkunlarıyla buluşturan İzmir Fashion Week, bu yıl da podyumda birbirinden cesur ve şık defilelere imza attı.
9.03.2024 Ege
Podyuma bahar geldi
Podyuma bahar geldi İzmir Fashion Week, 10’uncu kez modaseverlerin karşısına çıktı.
28.02.2024 Cadde
'Vize sorununu halledince Milano'ya döneceğim'
'Vize sorununu halledince Milano'ya döneceğim' 2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, İzmir Fashion Week'in ilk gününde gerçekleşen defile sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
27.02.2024 Cadde
Şevval Şahin: Kendimi bir süre aşka kapattım!
Şevval Şahin: Kendimi bir süre aşka kapattım! Her fırsatta aşk dolu pozlarını paylaşan 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin ile işletmeci Murat Kazancıoğlu, geçtiğimiz ekim ayında ilişkilerini noktalamıştı. İkiliden Kazancıoğlu yeni bir ilişkiye başlarken, geçtiğimiz gün Bebek'te görüntülenen Şahin ise kendini aşka kapattığını söyledi.
19.01.2024 Cadde
Doğal güzeller Şevval Şahin ile Buse İskenderoğlu
Doğal güzeller Şevval Şahin ile Buse İskenderoğlu Geçtiğimiz yılların Miss Turkey birincileri Buse İskenderoğlu ile Şevval Şahin, önceki gün Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Doğal halleriyle dikkat çeken ikili; botoks, dolgu ve makyaj yapmayı tercih etmediklerini belirtti.
17.01.2024 Cadde
Buse İskenderoğlu'ndan derin yırtmaçlı poz
Buse İskenderoğlu'ndan derin yırtmaçlı poz 2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu sosyal medya pozlarıyla dikkat çeken bir isim. Ünlü model, yeni pozlarını Instagram'dan paylaştı.
6.10.2023 Cadde
Şevval Şahin yeni hobisiyle pozlarını paylaştı
Şevval Şahin yeni hobisiyle pozlarını paylaştı 2018 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Şevval Şahin'e, işletmeci sevgilisi Murat Kazancıoğlu ile aşk yaşıyor. Şahin, son olarak tenise başladı ve pozlarıyla olay oldu.
18.09.2023 Cadde
Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu'nun gergin anları!
Şevval Şahin ile Murat Kazancıoğlu'nun gergin anları! 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Murat Kazancıoğlu, Bodrum'a tatile gittiler. Birlikte ünlü bir plajda görüntülenen ikili, yaşadıkları romantik anların ardından bilinmeyen bir sebepten dolayı gerildiler. O anlar, kameralara yansıdı.
18.07.2023 Cadde
Şevval Şahin lüks otellerden çadır kampına geçti
Şevval Şahin lüks otellerden çadır kampına geçti 2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ve sevgilisi Murat Kazancıoğlu, arkadaşları 2016 Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu’nu da alarak Marmaris’e tatile gitti. Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu gündüzleri resim çizip yoga yapıyor.
1.05.2023 Cadde
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı
Buse İskenderoğlu: Türkiye'de modellik kalmadı Türkiye Güzeli Buse İskenderoğlu, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Son olarak Milano’da iki ay kalan model yeniden yurt dışına gitmek için vize işlemleriyle uğraştığını belirterek, "Ben modellik yapıp Avrupa’da birkaç ünlü marka ile çalışmak istiyorum. En zor şeyi seçtim galiba" açıklamasında bulundu.
6.02.2023 Cadde
‘Türkiye’de modellik kalmadı’
‘Türkiye’de modellik kalmadı’ Buse İskenderoğlu, Nişantaşı City’s’deydi. Son olarak Milano’da iki ay kalan model, yurt dışına gitmek için vize işlemleriyle uğraştığını belirtti.
6.02.2023 Cadde
Zeynep Alkan geldi, Buse İskenderoğlu gidiyor
Zeynep Alkan geldi, Buse İskenderoğlu gidiyor 2016 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Buse İskenderoğlu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın oyuncu kızı Zeynep Alkan, önceki gün City's Nişantaşı'nda görüntülendi.
29.09.2022 Cadde
Akıl danıştı
Akıl danıştı Buse İskenderoğlu ve Zeynep Alkan, önceki gün City’s Nişantaşı’nda görüntülendi.
29.09.2022 Cadde
Buse İskenderoğlu arkadaşlarıyla Çeşme'de
Buse İskenderoğlu arkadaşlarıyla Çeşme'de Altı yıl önce düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Buse İskenderoğlu, bir süredir ortalarda görünmüyordu. Son olarak sunduğu magazin programına veda eden ünlü isim, arkadaşlarıyla Çeşme'ye gitti. Deniz ve güneşin tadını çıkaran İskenderoğlu, formda görüntüsüyle tüm bakışları üzerinde topladı.
10.07.2022 Cadde
Buse İskenderoğlu tatil sezonunu açtı! 'Bronzlaşma mevsimi'
Buse İskenderoğlu tatil sezonunu açtı! 'Bronzlaşma mevsimi' 2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, magazin programının sunuculuğunu bıraktıktan sonra soluğu tatilde aldı. Ünlü ismin 'bronzlaşma mevsimi' notuyla paylaştığı bikini fotoğraflarına binlerce beğeni geldi.
1.06.2022 Cadde
Diyarbakır’da moda rüzgarı
Diyarbakır’da moda rüzgarı Tülin Şahin, Demet Şener, Zeynep Sever Demirel, Özge Ulusoy ve Buse İskenderoğlu gibi isimler, Dosso Dossi Fashion Show için Diyarbakır’da podyuma çıkacak.
8.04.2022 Cadde
Güzeller geçidi
Güzeller geçidi Tülin Şahin, Çağla Şıkel, Şevval Şahin ve Buse İskenderoğlu gibi isimler, 20 yılı aşkın süredir moda sektöründe olan Cengiz Aktürk’ün ilk defilesinde podyumda yürüdü.
4.02.2022 Cadde
Buse İskenderoğlu'ndan çölde safari
Buse İskenderoğlu'ndan çölde safari 2016 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Buse İskenderoğlu, arkadaşı Melissa Gizem'le birlikte tatile çıktı.
16.12.2021 Cadde
‘İstediğim  gibi giyinirim’
‘İstediğim gibi giyinirim’ Buse İskenderoğlu, Ümit Collection defilesinde podyuma çıktı.
20.11.2021 Cadde
Buse İskenderoğlu: Yoga yüzünden linç yedim!
Buse İskenderoğlu: Yoga yüzünden linç yedim! 2016 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen Buse İskenderoğlu, İzmir'de düzenlenen defilede podyuma çıktı. Genç model, "Yoga yaptım diye haksız yere linç yedim" dedi.
20.11.2021 Cadde
Hedef yurt dışı
Hedef yurt dışı Buse İskenderoğlu, City’s Nişantaşı’nda görüntülendi.
6.11.2021 Cadde
Buse İskenderoğlu hedefini açıkladı
Buse İskenderoğlu hedefini açıkladı 2016 yılında düzenlenen Miss Turkey yarışmasında birinci seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, önceki gün City's Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.
5.11.2021 Cadde
Görkemli gecede anlamlı mesajlar
Görkemli gecede anlamlı mesajlar 25. Altın Objektif Ödülleri’ne katılan ünlü isimler, verdikleri anlamlı mesajlarla geceye damga vurdu
29.09.2021 Cadde
21 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni
21 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni 21 Ağustos 2021 Magazin Haberleri Bülteni
21.08.2021 Magazin
Buse İskenderoğlu gazetecileri görünce panik oldu
Buse İskenderoğlu gazetecileri görünce panik oldu 2016 yılında Miss Turkey Güzeli seçilen sunucu ve model Buse İskenderoğlu, Çeşme tatiline devam ediyor. Önceki gün duş alırken görüntülenen İskenderoğlu, muhabirleri görünce ne yapacağını şaşırdı.
21.08.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Buse İskenderoğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.