Buton

Buton

Son dakika Buton haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Buton gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Buton haber sayfamızda...

Buton

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 238 buton haberi bulunmuştur.
Savaş jetinin yakıt tankı otoparka düştü!
Savaş jetinin yakıt tankı otoparka düştü! Ankara’da dün uçuş sırasında bir F-4 savaş uçağının yedek yakıt tankı yerinden koparak, otoparka düştü. Olayda şans eseri can kaybı yaşanmadı ancak üç otomobil hasar gördü.
5.09.2023 Gündem
Gmail Giriş Linki 2023: Gmail Kaydolma, Hesap, Oturum Açma ve Şifre Değiştirme İşlemi
Gmail Giriş Linki 2023: Gmail Kaydolma, Hesap, Oturum Açma ve Şifre Değiştirme İşlemi Arama motoru Google'ın ürünü olan Gmail, dünya üzerinden en çok kullanılan e-posta sistemlerinden bir tanesidir. Güvenli kullanım ve depolama sayesinde rakiplerini aşarak küresel çapta 420 milyonu aşkın kullanıcı sayısına ulaştı. Gmail hesapları ile oturum açılan cihazlarda YouTube, Play Store gibi pek çok Google ürününe de giriş yapılmaktadır. Google tarafından sunulan bu ücretsiz mail sistemine giriş yapmak için öncellikle kaydolmak gerekiyor. Belirli kullanıcı adı ve şifre ile PC veya akıllı telefonlardan yeni hesap açma işlemi yapılabilir. Ardından oturum açılarak mail sistemi ve bağlı olunan Google ürünleri kullanıma açılır. Gmail hesap ve oturum açma işlemi için "Gmail Giriş Yap 2023" içeriğimize göz atabilirsiniz.
28.08.2023 Gündem
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir?
İngilizce Kelimeler ve Anlamları: İngilizcede En Çok Kullanılan Kelimeler Nelerdir? Dünya dilleri arasında yer alan İngilizce günümüzde en çık kullanılan diller arasında yer alır. Yeni bir dil öğrenmenin en temel kriterleri arasında kelimeler ve dil bilgisi konusu gelmektedir. Bu yüzden İngilizce öğrenmede İngilizce kelimeler ve anlamları konusu oldukça önemlidir. İngilizcede her ne kadar bir milyona yakın kelime bulunsa da günlük konulma dili, yazı dili, kitap ve dergilerde kullanılan kelime sayısı yarısı kadardır. İngilizce'de en çok kullanılan kelimeleri ve anlamlarını bilmek yeterli olacaktır. İngilizcede en çok kullanılan kelimeler nelerdir? İngilizce kelimeler ve anlamları ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Eğitim
Taksilerde "akıllı tepe lambası" tartışması
Taksilerde "akıllı tepe lambası" tartışması İBB UKOME toplantısında kabul edilen, taksilere yönelik 'akıllı tepe lambası' uygulaması tartışma yarattı. Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Zaten var olan bir uygulamayı, yeniden getiriyorlar. Anlaşılan, kurallara riayet edilmiyor. Kötü niyetli sürücüler bu sistemi suistimal edebilir" dedi. İBB Ulaşım Daire Başkanı Utku Cihan ise, "Mevzuatta akıllı tepe lambası, öncesinde sadece sarı renkli zemin üzerinde 'Taksi' yazan bir tepe lambasıydı. Bunun dışındaki kullanımlar yasaktı. Taksicinin bu sisteme dışarıdan herhangi bir müdahale şansı yok" diye konuştu. Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu ise, "Bu konuyu suistimal eden taksiciler olursa İBB ve polis hassas denetimler yapabilir" dedi.
30.01.2023 Ekonomi
İstanbul’da taksilerde yeni dönem başladı
İstanbul’da taksilerde yeni dönem başladı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında görüşülen, 'Taksi Taşımacılığında Kullanılan Tepe Lambası Düzenlenmesi Teklifi' kabul edildi.
26.01.2023 Ekonomi
İstanbul'da taksilerde 'rezerve' dönemi
İstanbul'da taksilerde 'rezerve' dönemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)'nin "Taksi Taşımacılığında Kullanılan Tepe Lambası Düzenlenmesi Teklifi" bugün UKOME toplantısında görüşülecek.
26.01.2023 Ekonomi
Snapchat Buton Nedir, Ne İşe Yarar? Snapchat'te Buton Yapmak
Snapchat Buton Nedir, Ne İşe Yarar? Snapchat'te Buton Yapmak Birçok farklı sosyal medya hesapları kapsamında Snapchat butonu bulunur. Bu buton daha çok abone ol butonu olarak ifade edilmektedir. Snapchat buton nedir, ne işe yarar? Snapchat'te buton yapmak hakkında merak edilenler.
12.10.2022 Sosyalmedya
Sahte çağrı mağduru taksi çalışanı, yazılım geliştirdi
Sahte çağrı mağduru taksi çalışanı, yazılım geliştirdi Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde taksi çalışanları, sahte çağrılara teknoloji ile çözüm buldu.
18.07.2022 Haberler
Sahte çağrı mağduru taksi çalışanı, yazılım geliştirdi
Sahte çağrı mağduru taksi çalışanı, yazılım geliştirdi Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde taksi çalışanları, sahte çağrılara teknoloji ile çözüm buldu.
18.07.2022 Ekonomi
Twitter yeni özelliğini duyurdu! Android ve iOS'larda hizmete girdi
Twitter yeni özelliğini duyurdu! Android ve iOS'larda hizmete girdi Sosyal medya devi, Twitter Support adlı hesabından yaptığı paylaşımla videolar için alt yazı desteğinin Android ve iOS kullanıcıları için hizmete girdiğini duyurdu.
24.06.2022 Teknoloji
Walkie Talkie Nedir, Ne İşe Yarar? Walkie Talkie Nasıl Kullanılır?
Walkie Talkie Nedir, Ne İşe Yarar? Walkie Talkie Nasıl Kullanılır? Walkie talkie, Apple Watch üzerinden başka kullanıcıyla eğlenceli bir bağlantı kurma yöntemidir. Bağlantı sağlandığı andan itibaren karşı taraf sesinizi duyabilir ve karşılıklı konuşabilirsiniz. Telsiz kullanım yöntemine benzer çalışma tekniğine sahiptir. Walkie talkie’yi Apple Watch uygulamanızda kullanabilmek için her iki tarafta Wi-fi ya da hücresel bağlantı bulunması gerekmektedir. Walkie talkie nedir, ne işe yarar? Walkie talkie nasıl kullanılır ayrıntıları ile derledik.
20.04.2022 Eğitim
Instagram IGTV'yi gizlice kaldırdı! Onun yerine yeni özellik yolda
Instagram IGTV'yi gizlice kaldırdı! Onun yerine yeni özellik yolda Instagram yeni özellikler eklemeye devam ederken, bazılarını da kullanımdan kaldırıyor. İstendiği kadar popüler hale gelemeyen ancak milyonlarca izlenmeye ulaşan IGTV videoları için oluşturulan buton kaldırıldı. İşte uygulamaya gelecek yeni özellik:
25.10.2021 Teknoloji
Buton Ne Demek? Buton Tdk Sözlük Anlamı Nedir?
Buton Ne Demek? Buton Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Dilimizde sık sık kullanılan bazı kelimeler vardır. Bu kelimelerin anlamları hakkında geniş bir bilgi sahibi olmadan kullanmak bazı durumlarda sorun yaşanmasına sebep olabiliyor. Bu yüzden kelimelerin ne anlama geldikleri konusunda bilgi sahibi olmak gerekiyor. Özellikle her alanda sıklıkla kullanılan buton kelimesinin ne anlama geldiğini ve TDK sözlük anlamının ne olduğunu sizler için tüm detayları ile derledik.
15.09.2021 Sözlük
Twitter yeni mesajlaşma özelliklerini duyurdu
Twitter yeni mesajlaşma özelliklerini duyurdu Twitter toplu mesaj göndermeyi kolay hale getirmenin yanında farklı özellikleri de kullanıcılara sunacak. Yeni özelliklerini duyuran Twitter’ın özellikle birden fazla kişiye doğrudan mesaj gönderme imkanı sunması dikkat çekiyor.
20.08.2021 Teknoloji
Kadına şiddete ilk müdahale motosikletli kadın timinden!
Kadına şiddete ilk müdahale motosikletli kadın timinden! Bursa’da, şiddet gören kadınların daha kolay yardım istemeleri için kurulan Kadın Destek Uygulaması (KADES) üzerinden yapılan ihbarlara ilk müdahale, motosikletli kadın polisler tarafından yapılıyor. Şehrin çeşitli noktalarında oluşturulan ekipler, adrese kısa sürede ulaşıyor. Uygulamayı indirirken yanlışlıkla yardım butonuna basan Ayşe Ece Duran (29), 3 dakika içinde olay yerine gelen polislere teşekkür etti.
11.08.2021 Gündem
Pinterest Nedir, Ne İşe Yarar? Pinterest Uygulaması Nasıl Kullanılır?
Pinterest Nedir, Ne İşe Yarar? Pinterest Uygulaması Nasıl Kullanılır? Pinterest diğer sosyal medya uygulamaları kadar popüler olmasa da ülkemizde son zamanlarda çokça kullanıcı edinmeye başlamıştır. Çok fazla bilinmemesi sebebi ile insanlar Pinterest uygulamasının ne işe yaradığını merak etmektedir. Pinterest nedir, ne işe yarar? Pinterest uygulaması nasıl kullanılır? İşte, tüm detaylar.
23.05.2021 Eğitim
İşitme Testi Nasıl Yapılır? Odyometri Testinde Nelere Bakılır?
İşitme Testi Nasıl Yapılır? Odyometri Testinde Nelere Bakılır? İşitme kaybı yaşadığını düşünen kimselerin mutlaka bir işitme testi yaptırması gerekmektedir. Özellikle sesleri duymada zorlanan kişilerin vakit kaybetmeden işitme testi yaptırmaları gerekir. İşitme testi odyometristler tarafından yapılır. İşitme testi nasıl yapılır? Odyometri testinde nelere bakılır? İşte, tüm detaylar.
17.05.2021 Eğitim
Son dakika haberler: Tam kapanma öncesi flaş karar! Kreşler...
Son dakika haberler: Tam kapanma öncesi flaş karar! Kreşler... Son dakika haberlere göre, Türkiye’de koronavirüs tedbirleri kapsamında 17 gün boyunca tam kapanma uygulanacak. Uygulama bu akşam saat 19.00'da başlayacak, 17 Mayıs saat 05.00'te sona erecek. Öte yandan Sağlık Bakanlığınca yayımlanan son genelgeye göre, tam kapanma döneminde sağlık tesislerinde bulunan kreşler, tedbirlere dikkat edilerek açık tutulacak. İşte tam kapanma süresince alınan tedbirler hakkında son dakika bilmeniz gereken her şey...
29.04.2021 Gündem
Son dakika: Bakan Soylu'dan 'tam kapanma açıklaması':  E-başvuruyla izin alabilecekler
Son dakika: Bakan Soylu'dan 'tam kapanma açıklaması': E-başvuruyla izin alabilecekler Gelen son dakika haberine göre; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Soylu, "Uzun zamandır Türkiye'nin takip ettiği Diyarbakır Anneleri'nde yarın 25. buluşma gerçekleşecek." ifadelerini kullandı. Soylu, İstanbul otogarında PKK'lıların bir aracın altına yerleştirdiği 5 kilo patlayıcının ele geçirildiğini, 2 kişinin yakalandığını bildirdi. Tam kapanma ile ilgili bilgiler veren Soylu, "Çalışma izin belgesiyle ilgili arkadaşlarımız yarın akşam devreye koyacaklar. e-Devlet üzerinden SGK tuşuna basıp T.C. kimlik numaraları girilerek, çıktı alınacak. Bu kadar. Kurumların ayrıca bir yazı vermesine gerek kalmayacak." ifadelerini kullandı
29.04.2021 Siyaset
Twitch nedir? Twitch üzerinden nasıl para kazanılır?
Twitch nedir? Twitch üzerinden nasıl para kazanılır? Sosyal medya ağları son yıllarda artışa geçti. Özellikle para kazandıran platformlar birçok kişi tarafından tercih edilen mecralar. Onlardan birisi de Twitch. Çokça kullananı olan Twitch’e Molatik olmamak elde değil tabii. Twitch nedir? Twitch üzerinden nasıl para kazanılır?
31.03.2021 Teknoloji
WhatsApp'a yeni ses özelliği mi geliyor?
WhatsApp'a yeni ses özelliği mi geliyor? Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın yeni bir özelliğinin sızdığı yönünde iddialar mevcut. Görünüşe göre WhatsApp'a yeni bir ses özelliği gelecekmiş. Peki WhatsApp'a yeni gelen özellik nedir? WhatsApp'a yeni ses özelliği mi geliyor? Gelin, hep birlikte öğrenelim...
22.03.2021 Teknoloji
Facebook AR tarafında yeni ve önemli bir adım daha atıyor
Facebook AR tarafında yeni ve önemli bir adım daha atıyor Facebook uzun zamandır artırılmış gerçeklik için çalışmalarını sürdürüyor haliyle farklı ürünler ve cihazlar da geliştiriyor. Facebook akıllı bileklikleri için yeni bir kullanım şekli paylaştı.
19.03.2021 Teknoloji
Instagram'dan TikTok'un canı sıkacak karar!
Instagram'dan TikTok'un canı sıkacak karar! Dünyanın en popüler içerik paylaşma platformlarından birisi olan Instagram, TikTok başta olmak üzere pek çok uygulamayı etkileyecek yeni bir karar verdi. Bildiğiniz gibi Instagram Reels, TikTok rakibi olarak piyasaya sürülmüştü. Instagam’ın önemli bir parçası haline getirmek adına Reels için özel bir buton da hazırlanmış ve arayüze entegre edilmişti.
12.02.2021 Teknoloji
Instagram'da dikkat çeken iki yeni özellik
Instagram'da dikkat çeken iki yeni özellik Özellikle karantina döneminde canlı yayınlar ile popülerliğini artırmayı başaran Instagram, yeni özelikleri bünyesine katıyor. Peki bu yeni özellikler neler? İşte detaylar...
9.02.2021 Teknoloji
‘Akıllı Kovid-19 Örnek Alma Ünitesi’ açıldı
‘Akıllı Kovid-19 Örnek Alma Ünitesi’ açıldı Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbni Sina Hastanesi’nde, hasta ile sağlık çalışanının temas etmediği, otomatik temizlenen, “Akıllı Kovid-19 Örnek Alma Ünitesi” hizmete girdi.
14.01.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Buton ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.