Büyük Meme

Büyük Meme

Son dakika büyük meme haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan büyük meme gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan büyük meme haber sayfamızda...

Büyük Meme

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.602 büyük meme haberi bulunmuştur.
Estetikten çok zorunluluk haline gelen ameliyatlar neler?
Estetikten çok zorunluluk haline gelen ameliyatlar neler? Estetik denince aklımıza en önce güzellik gelir. Estetik ameliyatların sadece güzelleşmek için yapıldığı düşünülür. Oysa estetik cerrahi pek çok sağlık problemine cerrahi çözümler sunmaktadır. Doğuştan veya sonradan olan bazı rahatsızlıkların estetik ve fonksiyonel tedavisi estetik cerrahi branşı tarafından yapılmaktadır. Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Defne Erkara konu ile ilgili bilgi verdi. 
4.02.2021 Estetik
Büyük meme kansere davetiye mi çıkarıyor?
Büyük meme kansere davetiye mi çıkarıyor? Meme kanseri kadınlarda görülen kanser tipleri arasında birinci sırada yer alıyor ve her 8 kadından birinin hayatının bir döneminde meme kanserine yakalanacağı öngörülüyor. Meme kanseri, her regl döneminden sonra elle yapılacak meme muayenesi ve bazı basit tarama testleri ile erken teşhis konulduğunda tamamen tedavi edilebiliyor. Halk arasında ise büyük memeli kadınların diğerlerine oranla daha fazla meme kanseri riski taşıdığına dair bir inanç hakim. Peki, bu inanışın doğruluk payı nedir? Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Özay Özkaya, Meme Kanseri Farkındalık Ayı vesilesiyle meme kanseri hakkında bilgi verdi.
23.10.2020 Kadın Sağlığı
‘Göğüs estetiğiyle yaşam konforu artar’
‘Göğüs estetiğiyle yaşam konforu artar’ Özel Gözde Kuşadası Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Levent Ateş, meme estetiğinin 18 yaş üzerindeki her kadına yapılabildiğini söyledi.
8.08.2020 Ege
Plastik cerrahi nedir, neye bakar? Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi doktoru hangi hastalıklara bakıyor?
Plastik cerrahi nedir, neye bakar? Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi doktoru hangi hastalıklara bakıyor? "Plastik cerrahi hangi hastalıklara bakar?" konusu pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Vücudumuzda yer alan çeşitli yapıların yeniden şekillendirilmesi, bozuk olan dokunun iyileştirilmesi, hastanın talepleri üzerine gerçekleştirilen her türlü estetik girişimin yapıldığı plastik cerrahi bölümü hakkında tüm merak edilenleri bu haberde bulabilirsiniz...
1.02.2020 Genel Sağlık
‘Emzirmeye engel bir durum yok’
‘Emzirmeye engel bir durum yok’ Özel Gözde Kuşadası Hastanesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op...
15.08.2019 Ege
Silikon mu, yağ enjeksiyonu mu?
Silikon mu, yağ enjeksiyonu mu? Meme büyütmede hangi yöntem seçilmeli? Yağ enjeksiyonu mu yoksa silikon mu? Estetik Cerrah Op. Dr. Defne Erkara iki yöntemin avantajlarını ve dezavantajlarını anlattı.
22.05.2018 Estetik
Göğüs estetiğine genel bakış
Göğüs estetiğine genel bakış Son zamanlarda dudak ve göğüs estetiği ön plana çıktı. Göğüs estetiği üzerinde birkaç noktaya değinmekte fayda var. Öncelikle cerrahlar için organın doğru adı memedir. Meme dokusuna yapılan işlemler, genel olarak büyütme, küçültme veya dikleştirme operasyonlarıdır.
10.03.2018 Cadde
Pembe tişört farkındalığı
Pembe tişört farkındalığı Ekim ayının dünyada meme kanseri bilinçlendirme ve farkındalık ayı olması nedeniyle İngiltere’de bu hastalığı yenen altı erkek pembe tişörtle kamera karşısına geçti
4.10.2017 Dünya
Liposuction hangi bölgelere uygulanır?
Liposuction hangi bölgelere uygulanır? Liposuction çağımızın en popüler operasyonları arasında yer almaktadır. Liposuction hangi bölgelere uygulanır?
24.03.2017 Güzellik
Meme estetiğinde nelere dikkat edilmeli?
Meme estetiğinde nelere dikkat edilmeli? Plastik & Rekonstrüktif Cerrahi uzmanı Op. Dr. Tevfik Şatır, meme estetiği öncesinde, karar aşamasında ve sonrasında dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.
7.03.2016 Estetik
İdeal göğüs ölçüsü nedir?
İdeal göğüs ölçüsü nedir? Günde kaç kişinin göğüslerinize baktığını biliyor musunuz?
28.08.2015 Estetik
Erkeklerin korkulu rüyası
Erkeklerin korkulu rüyası Erkeklerinin korkulu rüyası haline gelen büyük meme probleminden kurtulmak artık günümüzde hiç de zor değil. RegenPlast Estetik ve Plastik Cerrahi kliniğinden Op. Dr. Tamer Şakrak konu hakkında bilgiler verdi..
6.01.2015 Erkek Sağlığı
Meme Kanseri ile ilgili en önemli 11 soru
Meme Kanseri ile ilgili en önemli 11 soru Bilinçlenmek sizi hem koruyacak hem rahatklatacaktır.
9.12.2014 Kadın Sağlığı
Jinakomasti hastası erkekler meme küçültmeye koşuyor!
Jinakomasti hastası erkekler meme küçültmeye koşuyor! Yaz aylarında denize girememekten hatta tişörtle bile toplum içine çıkamamaktan yakınan erkekler kadınlar gibi estetik cerrahilere akın etti. Tıp literatüründe “Jinekomasti” olarak adlandırılan, yaşam ve beslenme şeklinin genetik yapıyı bozmasıyla meydana geldiği düşünülen büyük meme sorunu erkeklere uzmanların kapısını çaldırttı.
11.09.2019 Yaşam
36. ameliyattan sonra bikinisi kapanmadı!..
36. ameliyattan sonra bikinisi kapanmadı!.. Dünyanın en büyük göğüslü kadınlarından biri olarak tanınan Lacey Wildd, Amerika Florida'da gittiği plajda dikkatleri üzerinde topladı.
2.08.2014 Cadde
Mamografi kanser  risklerini artırıyor
Mamografi kanser risklerini artırıyor Mamografi çektirmeyenlerdeki meme kanseri riskinin çektirenlere oranla daha az olduğunu söyleyen Dr. Saylan, “50 yaşından sonra her üç senede bir yapılması bence yeterli” dedi
18.07.2014 Gündem
Büyük meme erkeklerin de korkulu rüyası
Büyük meme erkeklerin de korkulu rüyası Erkeklerinin korkulu rüyası haline gelen büyük meme probleminden kurtulmak günümüz teknolojisiyle hem çok kolay ve hem de konforlu bir hale geldi.
7.04.2014 Erkek Sağlığı
Kadın için estetik takvimi
Kadın için estetik takvimi Yüzdeki ilk kırışıklık belirtisi kadının en korkulu rüyasıdır. Kadın için önerilen estetik takvime göre yapılacak minik dokunuşlarla zamanı durdurabilir ya da geri alabilirsiniz.
10.03.2014 Güzellik
Kadın için estetik takvimi
Kadın için estetik takvimi "Zamanın sizden alıp götürdüğü güzellikleri geri kazanmak ister misiniz?" bu soru kadınları baştan çıkarır.
4.03.2014 Estetik
Erkekler arasında yaygınlaşıyor!
Erkekler arasında yaygınlaşıyor! Jinekomasti ameliyatları erkekler arasında popülerleşiyor!
31.10.2013 Cilt Bakımı
'Memelerinizi küçülterek ruh sağlığınızı koruyun'
'Memelerinizi küçülterek ruh sağlığınızı koruyun' Yapılan araştırmalar, 40 yaş üstü kadınlarda hiçbir neden yokken gelişen major depresyonun en önemli nedeninin “Büyük göğüslere sahip olmak” olduğunu ortaya koyuyor.
25.10.2013 Güzellik
Kadınlar için Vaser Hi Def
Kadınlar için Vaser Hi Def Kadınlar için Vaser Hi Def
8.10.2013 Genel Sağlık
“Şimdi sevgilim bana ‘çok irisin’ dese, iki tokat atarım”
“Şimdi sevgilim bana ‘çok irisin’ dese, iki tokat atarım” Zona olduktan sonra aldığı ilaçlar nedeniyle midesi rahatsızlanan ve 2 ayda 20 kilo veren sanatçı Günseli Kato daha önce de aşk uğruna 30 kilo vermiş: “Japonya’daki kayınpederim benim için ‘çok iri’ demiş. 50 bedenden 38’e indim. Şimdi biri ‘Evleneceğiz ama çok irisin’ dese; iki tokat atıp ‘sana ne’ derim”
22.03.2013 Cumartesi
Kişiye özel tedavi uygulanmalı
Kişiye özel tedavi uygulanmalı 1980 öncesinde meme kanseri olan bir hastanın göğsünün tamamının alındığını belirten Prof. Varol Çelik, “Bugün ise esas hedef, memenin bütünlüğünü koruyarak ameliyat yapmak” diyor Meme kanseri kitlelerinin büyük bölümünün ağrı yapmadığını ancak hastanın meme alınır korkusuyla doktora gitmediğini belirten Prof. Çelik, erken teşhis edilse zaten memenin alınmayacağını vurguluyor
20.12.2011 Gündem
Kuzey Amerika'da ekolojik çözüm
Kuzey Amerika'da ekolojik çözüm Bilim adamları, Kuzey Amerika‘da 13 bin yıl önce türleri yok olan fil, aslan ve çita gibi iri memeli hayvanları yeniden doğaya kazandırmayı planlıyor.
29.01.2006 Populer Bilim

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Meme ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.