Büyük Zafer

Büyük Zafer

Son dakika Büyük zafer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Büyük zafer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Büyük zafer haber sayfamızda...

Büyük Zafer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 13.025 büyük zafer haberi bulunmuştur.
Depremde 2 kızını ve sol kolunu kaybetti! Acılı annenin tek bir hayali var
Depremde 2 kızını ve sol kolunu kaybetti! Acılı annenin tek bir hayali var Hatay'da enkazdan 16'ncı saatte kurtarılan ve 2 kızını depremde kaybeden annenin tek hayali, 8 yaşındaki kızının saçını tarayabilmek ve evladının ihtiyacını giderebilmek.
20.03.2024 Gündem
4. evre kanseri yendi! 82 yaşında büyük zafer
4. evre kanseri yendi! 82 yaşında büyük zafer İzmir'de yaşayan Aylanç Topuz (82), 2 yıl önce unutkanlık şikayetiyle hastaneye başvurdu. Dördüncü evre kanser olduğunu tesadüfen öğrenen Topuz, çocuklarıyla el ele vererek kanseri yendi.
20.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya'dan 18 Mart mesajı: Büyük bir destandı
Bakan Yerlikaya'dan 18 Mart mesajı: Büyük bir destandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bakanlığın, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla hazırladığı belgesi sosyal medya hesabından paylaşarak, “Çanakkale; sayıca azın çoğa, imanın imkanlara karşı yazdığı büyük bir destandı” ifadelerine yer verdi.
18.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya'dan 18 Mart mesajı: Büyük bir destandı
Bakan Yerlikaya'dan 18 Mart mesajı: Büyük bir destandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bakanlığın, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla hazırladığı belgeseli sosyal medya hesabından paylaşarak, “Çanakkale; sayıca azın çoğa, imanın imkanlara karşı yazdığı büyük bir destandı” ifadelerine yer verdi.
18.03.2024 Gündem
Trump-Biden için rövanş zamanı
Trump-Biden için rövanş zamanı ABD’de Kasım’daki seçimlerde yarışacak Demokrat ve Cumhuriyetçi adayı neredeyse kesin olarak belirleyen ve “Süper Salı” olarak bilinen ön seçimlerde eski başkan Donald Trump ile mevcut başkan Joe Biden büyük zafer elde etti.
7.03.2024 Dünya
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı ABD Yüksek Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump’ın Colorado eyaletinde yarın yapılacak olan Cumhuriyetçi Parti'nin ön seçimlerine katılabileceğine hükmetti.
4.03.2024 Dünya
Çekya'da gündem Galatasaray! 'Kung-fu ve özür'
Çekya'da gündem Galatasaray! 'Kung-fu ve özür' Sparta Prag'ın Galatasaray'ı 4-1 mağlup etmesinin ardından Çekya basınından dikkat çeken başlıklar atıldı.
24.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Sparta Prag-Galatasaray maçı Avrupa basınında: Soğukkanlılığını kaybetti!
SON DAKİKA: Sparta Prag-Galatasaray maçı Avrupa basınında: Soğukkanlılığını kaybetti! Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi son 16 Play-Off Turu rövanş maçında Sparta Prag'a deplasmanda 4-1 mağlup oldu. Avrupa basını Sparta Prag-Galatasaray maçına geniş yer verdi.
23.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Gizlenen ölü sayısını ifşa edince hedef tahtasına kondu: İntihar etti!
Gizlenen ölü sayısını ifşa edince hedef tahtasına kondu: İntihar etti! Rusya'nın şahin çıkışlarıyla tanınan savaş yanlısı blog yazarı, Kremlin'in Avdiivka zaferine 'gizlenen kayıp sayısı' hakkındaki paylaşımıyla gölge düşürdü. Eleştiri oklarının doğrultulduğu adam, kendisine paylaşımını silmesi için baskı yapıldığını söyleyerek intihar etti.
22.02.2024 Dünya
Rus ordusu Avdiivka'yı ele geçirdi! Putin'den ilk açıklama geldi
Rus ordusu Avdiivka'yı ele geçirdi! Putin'den ilk açıklama geldi Rus ordusu aylardır yoğun bir savaşın döndüğü Avdiivka’nın tam kontrolünü sağladıklarını duyurdu.
18.02.2024 Dünya
İsrail'in serbest bıraktığı kadın mahkum yaşadığı dehşeti anlattı
İsrail'in serbest bıraktığı kadın mahkum yaşadığı dehşeti anlattı İsrail’in esir takası kapsamında dün serbest bıraktığı 47 yaşındaki yazar Lama Khater başından geçen dehşet verici olayları anlattı.
30.11.2023 Dünya
100 yıllık başkent
100 yıllık başkent Kurtuluş destanının karargahı, yeni devletin kuruluşunun merkezi Ankara, 100 yıl önce başkent oldu. Ankara’nın başkent olarak belirlenmesi, 29 Ekim’de ilan edilecek Cumhuriyet’in de habercisiydi.
29.10.2023 Gündem
100 yıllık başkent: Ankara
100 yıllık başkent: Ankara Bugün Ankara’nın başkent oluşunun 100. yıl dönümü.
13.10.2023 Gündem
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: 31 Mart’ta büyük zafer kazanmaya odaklandık
MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın: 31 Mart’ta büyük zafer kazanmaya odaklandık MHP, “2024’e Doğru, Diyar Diyar Anadolu” temasıyla yürüttüğü faaliyetlerine ilave olarak “Genişletilmiş Bölge İstişare Toplantıları” yapma kararı aldı.
10.10.2023 Gündem
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza övgü! 'Hak ettiğinden az süre alıyor'
Mehmet Özdilek'ten Galatasaraylı yıldıza övgü! 'Hak ettiğinden az süre alıyor' Galatasaray'ın Antalyaspor'u 2-0'lık skorla mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Mehmet Özdilek değerlendirmelerde bulundu.
8.10.2023 Galatasaray
Ersin Tatar: Kuzey Kıbrıs'ta bir devlet varsa, bunu Barış Harekatı’na borçluyuz
Ersin Tatar: Kuzey Kıbrıs'ta bir devlet varsa, bunu Barış Harekatı’na borçluyuz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, " Bugün Kuzey Kıbrıs'ta bir devlet varsa, bir Cumhuriyet varsa orada özgür, hürriyet ve onur içerisinde yaşayabiliyorsak, orada Türkiye'nin varlığı varsa, bunu Barış Harekatı’na borçluyuz. Ve dolayısıyla burada bulunan tüm gazilerimizi bir kez daha selamlıyorum" dedi.
5.10.2023 Haberler
Ersin Tatar: Kuzey Kıbrıs'ta bir devlet varsa, bunu Barış Harekatı’na borçluyuz
Ersin Tatar: Kuzey Kıbrıs'ta bir devlet varsa, bunu Barış Harekatı’na borçluyuz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, " Bugün Kuzey Kıbrıs'ta bir devlet varsa, bir Cumhuriyet varsa orada özgür, hürriyet ve onur içerisinde yaşayabiliyorsak, orada Türkiye'nin varlığı varsa, bunu Barış Harekatı’na borçluyuz. Ve dolayısıyla burada bulunan tüm gazilerimizi bir kez daha selamlıyorum" dedi.
5.10.2023 Gündem
‘Tereyağı mı, silah mı?’
‘Tereyağı mı, silah mı?’ Kuzey Kore denilince akıllara gelen şeylerden biri, Kim Jong Il öldükten sonra sokaktaki insanların histerik biçimde ağlayışları olabilir.
17.09.2023 Dünya
Sanatçı Ahmet Şafak sahnede düştü
Sanatçı Ahmet Şafak sahnede düştü Ankara'da Polatlı Belediyesi tarafından düzenlenen Sakarya Zaferi’nin 102. yıl dönümü kutlamalarında konser veren ünlü Sanatçı Ahmet Şafak, “Neyleyim” şarkısını seslendirdiği sırada düşme tehlikesi geçirdi.
9.09.2023 Magazin
Filenin Sultanları'na büyük övgü: İşte Türk kadınının gücü! Ne kadar gurur duysak azdır
Filenin Sultanları'na büyük övgü: İşte Türk kadınının gücü! Ne kadar gurur duysak azdır 2023 CEV Avrupa Şampiyonası'nda Sırbistan'ı finalde 3-2 mağlup ederek tarihte ilk kez Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımımıza bir övgü de Milliyet'in usta kalemi Bilal Meşe'den geldi.
7.09.2023 Voleybol
Büyük Zafer coşkuyla kutlandı
Büyük Zafer coşkuyla kutlandı 30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta coşkuyla kutlandı. Büyük Zafer’in 101’inci yılında kutlama alanlarına akın eden 7’den 70’e binlerce vatandaş, bu büyük günün gururunu yaşadı.
31.08.2023 Gündem
Devletin zirvesi Anıtkabir’de buluştu
Devletin zirvesi Anıtkabir’de buluştu Başkent Ankara’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları, Anıtkabir ziyaretiyle başladı.
31.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkânı Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkânı Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyet ile 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.
30.08.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkânı Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet erkânı Anıtkabir'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberindeki heyet ile 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.
30.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajında Türkiye Yüzyılı vurgusu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajında Türkiye Yüzyılı vurgusu 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan bir mesaj yayımladı. Mesajında Türkiye Yüzyılı'na dikkat çeken Erdoğan, "Türkiye Yüzyılı vizyonumuzu mutlaka gerçeğe dönüştüreceğiz. Bunu da 85 milyon olarak el ele, gönül gönüle vererek başaracağız" ifadelerini kullandı.
30.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Zafer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.