Son dakika... MHP'den Ertuğrul Kumcuoğlu hakkında kesin ihraç talebi
Son dakika... MHP'den Ertuğrul Kumcuoğlu hakkında kesin ihraç talebi MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 126 emekli büyükelçinin yayımladığı bildiride ismi yer alan partisinin eski Aydın Milletvekili Emekli Büyükelçi Ertuğrul Kumcuoğlu'nun kesin ihraç talebiyle tedbirli olarak disipline sevk edildiğini açıkladı.
5.04.2021 Siyaset
Son dakika... Türkiye-ABD görüşmesinin perde arkası! Fotoğraflar ve deliller gösterildi
Son dakika... Türkiye-ABD görüşmesinin perde arkası! Fotoğraflar ve deliller gösterildi Gelen son dakika haberine göre; Gara operasyonu sonrası yaşananlar Türkiye'nin bir numaraları gündem maddesi. Dün Ankara'da ABD ile çok yoğun bir Gara operasyonu trafiği yaşandı. ABD'nin operasyonda şehitler için yaptığı açıklamayı düzeltmesiyle sonuçlanan o trafikte neler yaşandı? Ne mesajlar verildi? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova detayları aktardı...
16.02.2021 Gündem
Son dakika haberi: Çin corona virüs aşısını buldu mu? Canlı yayında flaş açıklama
Son dakika haberi: Çin corona virüs aşısını buldu mu? Canlı yayında flaş açıklama Çin İstanbul Başkansolosu Cui Wei CNN Türk'te corona virüsüyle ilgili olarak canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu. Çin'in corona virüs aşısını bulduğu iddialarına ilişkin Wei "Deneme Nisan'da, ne zaman çıkacağı belirsiz" dedi.
19.03.2020 Gündem