Buz Lazer

Buz Lazer

Son dakika buz lazer haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan buz lazer gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan buz lazer haber sayfamızda...

Buz Lazer

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 82 buz lazer haberi bulunmuştur.
Özel Hastane Muayene Ücretleri 2024: Özel Hastanelerde Muayene Ücreti Ne Kadar?
Özel Hastane Muayene Ücretleri 2024: Özel Hastanelerde Muayene Ücreti Ne Kadar? Sağlık problemleri nedeniyle devlet hastanesi yerine özel hastaneyi tercih eden kişilerin tedavi ücret ödemesi gerekir. Özel hastane muayene ücretleri hizmet veren kuruma göre değişiklik göstermektedir. Çeşitli sağlık problemleri nedeniyle devlet hastanesi yerine özel hastaneyi tercih eden kişilerin ödeyeceği ücret ayrıca doktorun unvanı, bölümü, kişinin sigortalı veya sigortasız olmasına göre farklı olabilir. Özel hastanelerde muayene ve tahlil ücreti ne kadar? “Özel Hastane Muayene Ücretleri 2024” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
3.01.2024 Ekonomi
Lazer Epilasyon Fiyatları 2024: Kadın-Erkek Tüm Vücut Buz Lazer Bölgeleri ve Fiyatları
Lazer Epilasyon Fiyatları 2024: Kadın-Erkek Tüm Vücut Buz Lazer Bölgeleri ve Fiyatları İstenmeyen tüylere kökten çözüm sağlayan lazer epilasyon fiyatları kullanılan makine, kıl, kilo yapısına, işlemin yapıldığı bölge, teknik ve kliniklere göre değişiklik gösterebilir. Kadın ve erkeklerde lazer epilasyon fiyatları farklıdır. Kişiler buz veya iğneli lazer epilasyon yaptırabilir. Seansları genellikle 2 ayda bir olacak şekilde 4 ile 6 paket arasında tamamlanır. Tüm vücutta istenmeyen tüylere kalıcı çözüm sağlayan lazer epilasyon tekniği kişinin kıl tipi, rengi ve cildine uygun olarak seçilir. Kadın-erkek tüm vücut buz lazer bölgeleri nelerdir? diyorsanız Lazer Epilasyon Fiyatları 2024 içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
3.01.2024 Güzellik
Buz Lazer: Erkeklerin de tercih ettiği epilasyon yöntemi
Buz Lazer: Erkeklerin de tercih ettiği epilasyon yöntemi Soprano Titanium yenilikçi teknolojilerle donatılmış yeni nesil bir lazer epilasyon sistemidir. Sistemin arkasındaki teknoloji, önceki Buz Lazer modellerinde zaten kullanılıyordu. Soprano Titanium sisteminde yenilik olarak kesintisiz cilt soğutma yapan ICE Plus Teknolojisi ve geniş uygulama başlığı dikkati çekiyor.
11.03.2022 Estetik
Karşınızda adından en çok söz ettiren lazer epilasyon sistemi: Buz Lazer
Karşınızda adından en çok söz ettiren lazer epilasyon sistemi: Buz Lazer Buz Lazer, son modeli Soprano Titanium ile adından oldukça fazla söz ettiriyor. Soprano Titanium, profesyonel lazer epilasyon dünyasında sonuç odaklı bir çözüm yaratan yeni nesil bir lazer epilasyon sistemidir.
8.03.2022 Estetik
Buz Lazer Nasıl Yapılır? Buz Lazer Epilasyon Uygulaması Nereye Yapılır?
Buz Lazer Nasıl Yapılır? Buz Lazer Epilasyon Uygulaması Nereye Yapılır? İstenmeyen tüyler insanların her zaman problemi olmuştur. Ancak teknolojinin gelişmesi ile beraber bu sorun da artık tarihe karıştı. Buz lazer günümüzde en çok tercih edilen epilasyon yöntemlerinden biridir. Buz lazer nasıl yapılır? Buz lazer epilasyon uygulaması nereye yapılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
14.06.2021 Cilt Bakımı
Erkeklerde Lazer Epilasyon için buz lazer epilasyon ile büyük oranda acısız ağrısız uygulama...
Erkeklerde Lazer Epilasyon için buz lazer epilasyon ile büyük oranda acısız ağrısız uygulama... Quartz Clinique, yalnızca Buz lazer epilasyon yöntemi ile çalışmayı seçmiştir. Buz Lazer epilasyon yönteminde, üç lazer dalga boyu ile etki ederek tek atışta farklı doku derinliklerini kıl köklerini hedefleyebilmektedir.
11.06.2021 Advertorial
Yaz Aylarında Lazer Epilasyon Buz Lazer
Yaz Aylarında Lazer Epilasyon Buz Lazer Son yıllarda adını sıkça duyduğumuz Buz Lazer büyük oranda ağrısız lazer epilasyon yöntemi olarak biliniyor. Buz Lazer sisteminin bir diğer özelliği de yaz aylarında da uygulanabilmesi.
10.06.2021 Advertorial
Yüz Lazer Epilasyonu Nasıl Uygulanır? Yüz Epilasyonu Kaç Seans, Ne Kadar Sürer?
Yüz Lazer Epilasyonu Nasıl Uygulanır? Yüz Epilasyonu Kaç Seans, Ne Kadar Sürer? Hormonal nedenler ya da genetik durumla ile ortaya çıkan yüz tüyleri pek çok kişi için sıkıntı yaratan durumlardan biridir. Yüz epilasyon işlemi sayesinde yüz tüylerinden kurtulmak mümkündür. Tüy yapısına ve kalınlığına göre özel olarak hazırlanan lazer epilasyon derecesi, kısa sürede yüzün tüylerden arınmasını sağlamaktadır. İşte, merak edilen tüm detaylar.
17.02.2021 Sağlık
Uzm. Estetisyen Selin Cansever buz lazer hakkında merak edilenleri anlattı
Uzm. Estetisyen Selin Cansever buz lazer hakkında merak edilenleri anlattı Acısız ve ağrısız epilasyon olarak bilinen buz lazer, dünyada istenmeyen tüylere son vermek için birçok kadın tarafından tercih ediliyor. Uzm. Estetisyen Selin Cansever, en son lazer teknolojileri arasında yer alan buz lazer yöntemi hakkında bilgi verdi.
2.09.2020 Estetik
İzmir’de sağlık turizmi başlıyor
İzmir’de sağlık turizmi başlıyor İzmir Batı Anadolu Hastaneleri Central Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Gürbüz, sağlık turizmi için gerekli tüm önlemleri aldıklarını söyledi
11.07.2020 Ege
Buz lazer ile 4 mevsim lazer epilasyon
Buz lazer ile 4 mevsim lazer epilasyon İstenmeyen tüylerle mücadelede kalıcı ve etkili yöntemlerden biri lazer epilasyondur. Lazer epilasyon yaptıran kişiler, en çok tedavi esnasında hissedilen ağrıdan şikayetçidir. Buz Lazer, bu sorunu ortadan kaldırmaya yardımcı olmak için geliştirilmiş bir sistemdir.
Güzellik merkezi hizmette
Güzellik merkezi hizmette Batı Anadolu Hastaneleri bünyesinde bulunan Central Hospital ve Central Medical’de güzellik ve estetik merkezi yurtiçi ve yurtdışından hastalara hizmet vermeye başladı
23.02.2020 Ege
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir?
DC Filmleri İzleme Sırası 2023: DC Comics Filmleri Kronolojik Olarak Hangi Sırayla İzlenir? DC Comics Marvel’dan sonra dünyanın en büyük çizgi roman yayıncısıdır. Superman, Batman, Wonder Woman, Green Lantern, Supergirl, Flash, Aquaman, Cyborg, Shazam, Martian Manhunter, Zatanna, Static Shock, Hawkman, Hawkgirl ve Green Arrow gibi dünyaca ünlü karakterleri vardır. Karakterlerini sinemaya uyarlayan DC’nin yapımları dünya genelinde ses getirirken filmlerinin pek çoğu gişe rekoru kırdı. DC Comics’in çok fazla yapımı olduğu için filmlerin izleme sırası kafa karışıklığına neden olabilir. DC filmleri izleme sırası nasıldır? “DC Filmleri 2023” içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Kültür Sanat
Yunan medyası 'Türk tehdidi' diyerek duyurdu! İşte o füzeler
Yunan medyası 'Türk tehdidi' diyerek duyurdu! İşte o füzeler Tayfun füzesinin aylar sonra yapılan testleri Yunan basınında geniş yer buldu. Birçok gazetenin manşetten verdiği gelişmede Türk Savunma Sanayisi için övgü dolu sözler kullanıldı.
23.05.2023 Dünya
Nuh’un karaya ulaştığı yollarda
Nuh’un karaya ulaştığı yollarda Önde sağda Cudi Dağı, solda kayalıklı dağ sıraları sonrasında kum tepeleri ve batmaya yüz tutan güneş altında Cizre’ye vardık. Şırnak’tan bakınca Cudi Dağı heybetiyle tam karşınızda duruyor
3.10.2021 Pazar
Topuk dikeni nedir? Belirtileri nelerdir?
Topuk dikeni nedir? Belirtileri nelerdir? Sık görülen problemlerden biri olan topuk dikeni hayatı olumsuz yönde etkiliyor.Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Doç. Dr. Ahmet İnanır konu hakkında önemli bilgiler verdi.
15.09.2021 Genel Sağlık
Topuk Dikeni Ameliyatı Hangi Durumlarda Yapılır? Topuk Dikeni Ameliyatı Sonrasında Nelere Dikkat Edilmelidir?
Topuk Dikeni Ameliyatı Hangi Durumlarda Yapılır? Topuk Dikeni Ameliyatı Sonrasında Nelere Dikkat Edilmelidir? Topuk dikeni, birçok insanın yaşadığı bir sağlık sorunudur. Bu sağlık sorunun nasıl tedavi edildiği insanların merak ettiği konular arasındadır. Bu sağlık sorununu yaşayan kişiler, bu durumda ne yapması gerektiğini öğrenmeye çalışıyor. Topuk dikeni ameliyatı hangi durumlarda yapılır? Topuk dikeni ameliyatı sonrası nelere dikkat edilmelidir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.09.2021 Sağlık
Lazer Epilasyon Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? Lazer Sonrası Bakım Önerileri...
Lazer Epilasyon Sonrası Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir? Lazer Sonrası Bakım Önerileri... Kadınlar sağlıklı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak isterler. Özellikle de istenmeyen tüylerden kurtulmak için farklı yöntemler kullanılabilir. Lazer epilasyon istenmeyen tüylerden kurtulmak için en etkili çözümlerden birisidir. Lazer epilasyon sonrası bakım ve temizlik de çok önemlidir. Lazer epilasyon sonrası dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? Tüm ayrıntıları ile sizler için derledik. 
5.03.2021 Sağlık
Molluscum Contagiosum Nedir, Belirtileri Nelerdir? Molluscum Contagiosum Tedavisi Nasıl Yapılır?
Molluscum Contagiosum Nedir, Belirtileri Nelerdir? Molluscum Contagiosum Tedavisi Nasıl Yapılır? Molluscum contagiosum; kişiden kişiye doğrudan ya da taşıyıcıyla diğer bireylere aktarılan bulaşıcı hastalık olarak tanımlanabilir. Yalnızca insanlar arasında bulaşır. Her iki cinsiyeti, eşit seviyede etkiler. Hastalığın bulaşmasıyla, hastalığın kuluçka dönemi 2 haftayla 6 ay arasındadır. Peki Molluscum contagiosum nedir, belirtileri nelerdir? Molluscum contagiosum tedavisi nasıl yapılır? İşte ayrıntılar.
2.03.2021 Sağlık
Molluscum Contagiosum Nedir, Belirtileri Nelerdir? Molluscum Contagiosum Tedavisi Nasıl Yapılır?
Molluscum Contagiosum Nedir, Belirtileri Nelerdir? Molluscum Contagiosum Tedavisi Nasıl Yapılır? Molluscum contagiosum; kişiden kişiye doğrudan ya da taşıyıcıyla diğer bireylere aktarılan bulaşıcı hastalık olarak tanımlanabilir. Yalnızca insanlar arasında bulaşır. Her iki cinsiyeti, eşit seviyede etkiler. Hastalığın bulaşmasıyla, hastalığın kuluçka dönemi 2 haftayla 6 ay arasındadır. Peki Molluscum contagiosum nedir, belirtileri nelerdir? Molluscum contagiosum tedavisi nasıl yapılır? İşte ayrıntılar.
19.02.2021 Sağlık
Deri Hastalıkları Nelerdir? Bulaşıcı Ve Kaşıntılı Deri Hastalıkları Nasıl Geçer?
Deri Hastalıkları Nelerdir? Bulaşıcı Ve Kaşıntılı Deri Hastalıkları Nasıl Geçer? Cilt hastalığı tıp dilinde Dermatoz şeklinde belirtilmektedir. Cilt üzerinde bazı etmenlerden dolayı oluşan problemlere denilmektedir. Cilt üzerinde oluşabilecek pek çok hastalık bulunmaktadır. Peki deri hastalıkları nelerdir? Bulaşıcı ve kaşıntılı olan derideki hastalıkları nasıl geçer? Sizlere cilt üzerinde oluşabilecek hastalıklar hakkında bilgileri detaylıca derledik.
14.02.2021 Sağlık
Ameliyatsız iple yüz germe nasıl yapılır?
Ameliyatsız iple yüz germe nasıl yapılır? Kontür lift, silüet lift, aptos ipi, örümcek ağı estetiği olarak da bilinir. Düz veya kılçıklı değişik uzunlukta ve kalınlıkta ameliyat iplikleri ile yapılan bir germe yüz gençleştirme tekniğidir. Estetik plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı Op. Dr. Ayşen Bilge Sezgin ameliyatsız iple yüz germe işlemi hakkında önemli bilgiler verdi.
19.03.2019 Estetik
NASA, 1 milyar dolarlık buzul inceleme uydusu fırlattı
NASA, 1 milyar dolarlık buzul inceleme uydusu fırlattı Amerikan Uzay ve Havacılık Dairesi NASA, kutuplardaki buzul değişimlerini incelemek amacıyla uzaya 1 milyar dolarlık uydu fırlattı. Uydu, üç yıl boyunca buz tabakalarının kalınlığını, erime oranını, deniz seviyesindeki değişimleri izleyecek.
17.09.2018 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Buz Lazer ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.