Kayan kamyoneti durdurmaya çalıştı
Kayan kamyoneti durdurmaya çalıştı Namık Kemal Mahallesi'ne saat 09.30 sıralarında meydana gelen olay şu şekilde gerçekleşti: Kayganlaşan sokaktan yokuş aşağıya giden kamyonet kaymaya başladı. Kamyonetin sürücüsü yola inerek aracını tutmaya çalıştı. Yokuş aşağıya kayan araç hızlanınca sürücü aracı tutamadı. Kamyonet daha önce sokakta kaza yapan iki araca çarpıp devrildi. Kamyonetin hızla yokuş aşağıya geldiğini gören bir kişi de kaldırama çıkıp kamyonetin çarpmasından son anda kurtuldu.
17.02.2021 Haberler
Esenyurt'ta karlı yolda cipin kayarak parka girdiği anlar kamerada
Esenyurt'ta karlı yolda cipin kayarak parka girdiği anlar kamerada Esenyurt'ta kar nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünü kaybettiği cip, hızla ilerlediği yoldan çıkıp, çarptığı çöp konteyneri ve demir bariyerleri devirerek parka girdi. Kaza anları saniye saniye kameraya yansıdı.
17.02.2021 Haberler
Buzlanma hayatı felç etti! Genç kız kafasını kamyonete çarptı
Buzlanma hayatı felç etti! Genç kız kafasını kamyonete çarptı Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul, haftanın ilk gününü de kar yağışlı geçirdi. İstanbul'da buz tutan yollar hem sürücülere hem de yayalara zor anlar yaşattı. Esenyurt'ta buzlu cadde de kayan bir genç kız yol kenarında park halindeki kamyonete kafasını çarptı. Öte yandan kayan otomobillerin kaza anları vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.
16.02.2021 Gündem
ABD'de buz tutan yokuştan aracıyla yanlamasına kaydı
ABD'de buz tutan yokuştan aracıyla yanlamasına kaydı ABD'nin Tennessee eyaletine bağlı Franklin kasabasında, kamyonetini evinin garajına park etmek isteyen sürücünün, aracıyla buz tutan yokuş yoldan yanlamasına kaydığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
15.02.2021 Haberler
Karlı yollardaki kazalar kameralara böyle yansıdı
Karlı yollardaki kazalar kameralara böyle yansıdı Kağıthane'de buzlanan yolda kayan araçlar park halindeki araçlara çarparak kaza yaptı. Kaza anları DHA kameralarına saniye saniye yansıdı.
18.01.2021 Haberler
Silivri'de buzlanan yolda kaza! 1 ölü, 1 yaralı
Silivri'de buzlanan yolda kaza! 1 ölü, 1 yaralı Silivri'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
22.01.2020 Gündem
Karlı ve buzlu yollar çelik örümcek ile aşılacak
Karlı ve buzlu yollar çelik örümcek ile aşılacak Konya'da bir esnaf, sert kış koşullarında araçların güvenle seyrini sağlamak için çekici tekerlere kısa sürede uygulanabilen, çelikten dört kollu aparat tasarladı. Kar zinciri yerine kullanılan, yarım dakikayı bulmayan montajıyla kullanım kolaylığı sağlayan patentli "çelik örümcek", sürücülere güvenli ulaşım imkanı sunuyor.
2.01.2019 Teknoloji
Ankara’da buzlu yollar sürücülerin kabusu oldu
Ankara’da buzlu yollar sürücülerin kabusu oldu Ankara’da önceki gece etkili olan yoğun kar yağışının ardından buz tutan yollar, sürücülere zor anlar yaşattı. Ankara’da birkaç gündür süren yoğun kar yağışı ve sıcaklığın eksilere düşmesi nedeniyle ortaya çıkan buzlanma, araç sürücülerine zor anlar yaşattı. Şehrin pek çok yerinde tedbirsiz yola çıkan sürücüler, buz pistine dönen yollarda araç kullanmakta güçlük çekti. Kış lastiği olmayan araçlar, yollarda kayarak ilerlerken pek çok trafik kazası meydana geldi. Buzlanma yalnızca araç sürücülerini değil, yayaları da bir hayli zorladı. Buz üzerinde yürümeye çalışan Ankaralılar, düşe kalka yollarına devam etti.
11.09.2019 Yaşam
Buzlu yolda adeta cambazlık yapıyor
Buzlu yolda adeta cambazlık yapıyor Buzlu yolda adeta cambazlık yapıyor
11.09.2019 İlginç Videolar
Kayan otomobili durdurmak için canından oluyordu...
Kayan otomobili durdurmak için canından oluyordu... İstanbul’da kar yağışı etkisini yeni haftanın ilk gününde sürdürdü. Evlerinden iş yerlerine gitmek için otomobilleriyle çıkan sürücüler buzlanma nedeniyle zor anlar yaşadı. İstanbul’da geçtiğimiz Cuma günü başlayan kar yağışı haftanın ilk gününde etkisini sürdürüyor. Sabahın ilk ışıklarından itibaren vatandaşlar evlerinden iş yerlerine gitmek için yola çıktı. İş yerlerine otomobilleriyle gitmek isteyen sürücüler gizli buzlanma nedeniyle yokuş çıkmakta güçlük çekti. Otomobillerinde kar lastiği ve zincir bulunmayan sürücülerin yokuş yukarı çıkmakta zorlandığı görüldü. Yokuşları çıkmakta zorlanan otomobiller buz tutan zeminde kayarak adeta kazalara davetiye çıkardı. Sürücülerin yokuşlardan aşağıya inerken frenlerinin tutmaması nedeniyle kornalarıyla vatandaşları uyarmaları ise dikkat çekti. Yoğun kar yağışı nedeniyle toplu taşımayı kullanmak isteyen vatandaşlar ise buz tutan yollarda düşmemek için büyük bir çaba gösterdi. Yavaş adımlarla yollarında ilerleyen vatandaşların şemsiye yardımıyla kar yağışından korunmaya çalıştı. Yoldan geçmekte olan bir temizlik çalışanının evinden çıkarak buz tutan yüzeyde yürümeye çalışan yaşlı vatandaşa yardım ettiği görüldü. Yaşlı vatandaşın koluna giren temizlik çalışanı yaşlı vatandaşa durağa kadar eşlik etti.
11.09.2019 Haberler
Kaygan yolda feci çarpışma!
Kaygan yolda feci çarpışma! Kontrolden çıkan otomobil, karşı yönden gelen minibüsle böyle çarpıştı. Feci kazada 1 kişi öldü. Rusya’nın Leningrad bölgesinde buzlu zeminde kontrolü yitirilen lüks otomobil, karşı yöne geçti ve minibüsle kafa kafaya çarpıştı. Otomobilin savrulduğu, minibüsün ise bariyerlere çarptığı feci kazada lüks araçtaki yolcu hayatını kaybetti. Yaralanan sürücüler ise hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Nevidyo
Vatandaşların buzlu yolla imtihanı
Vatandaşların buzlu yolla imtihanı Tokat’ta sabah saatlerine başlayan yoğun kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkiledi. Kız meslek lisesi karşısındaki yokuş aşağı inen yolda yayalar ve araç sürücüleri zor anlar yaşadı. Karla mücadele ekiplerinin bölgede çalışma yapmasına rağmen buz tutan yolda ilerlemekte güçlük çeken birçok kişi düşmekten kurtulamadı. Elleri ceplerinde yürürken kayarak düşenler yaralanma tehlikesi atlattı. Araç sürücüleri ise yoldan aşağı kayarak indi. Hafif maddi hasarla atlatılan kazalarda araç sürücüleri korku dolu anlar yaşadı.Öte yandan, Tokat’ta kar yağışı sonucu 75 köy yolu ulaşıma kapandı. Tokat-Sivas Karayolu Çamlıbel Geçidi’nde ise Karayolları ekipleri çalışma yaptı. Geyraz mevkisinde uygulama yapan trafik ekipleri zincirsiz ve kar lastiği olmayan araçların yola çıkmasına izin vermedi.
11.09.2019 Yaşam
İki trenin arasında can verdi!
İki trenin arasında can verdi! Kazakistan’da yaşanan akıl almaz kaza kameralara böyle yansıdı. Hemzemin geçide gelen bir kamyonun buzlanma nedeniyle duramadığı görülüyor. Bu esnada bir ucu tren yoluna inen kamyon vagonların çarpmasıyla ağır hasar alıyor. Yalnız kaza bununla bitmiyor. Bu defa diğer raylardan gelen tren adeta kamyonu biçiyor. Yam raydaki trenin raydan çıktığı kazada kamyon sürücüsü de hayatını kaybediyor.
11.09.2019 Haberler
Buzlu yolda sollama yapınca...
Buzlu yolda sollama yapınca... Buzlu yolda hızla seyreden otomobil, önündeki aracı sollamaya kalkınca kontrolden çıktı. Önce yol kenarında bulunan polis aracına çarpan otomobil sonra da yoldan çıkıyor. Birkaç kere olduğu yerde dönen araç sonra yol kenarındaki çukura savruluyor.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri