Caddebostan Kültür Merkezi

Caddebostan Kültür Merkezi

Son dakika Caddebostan Kültür Merkezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Caddebostan Kültür Merkezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Caddebostan Kültür Merkezi haber sayfamızda...

Caddebostan Kültür Merkezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 709 caddebostan kültür merkezi haberi bulunmuştur.
İki öğrencinin barış çağrısı
İki öğrencinin barış çağrısı Tiyatro D22, 2004’te Rusya’nın Beslan şehrinde bin 148 kişinin rehin alındığı, 334 kişinin hayatını kaybettiği trajik olayı konu alan “Bu Taraftan Daha Güzelim” oyununu tiyatroda hatırlatıyor.
15.04.2024 Kültür Sanat
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat
Taş plak dinletisi
Taş plak dinletisi Türkiye Gençliğine Hizmet Vakfı (TGHV), Doğu ve Batı’nın en güzel şarkılarını buluşturan  bir taş plak dinletisi düzenliyor.
1.03.2024 Kültür Sanat
Barış Manço’suz geçen 25 yıl
Barış Manço’suz geçen 25 yıl  Yediden 70’e herkesin ‘Barış Abi’si, müziğimizin efsanesi Barış Manço, aramızdan ayrılışının 25. yıl dönümünde Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle anılacak.
1.02.2024 Kültür Sanat
Nar Sahne, yeni oyunla geliyor
Nar Sahne, yeni oyunla geliyor Nar Sahne, yeni oyunu “Ah’ları Topluyorum” ile, 26 Ocak Cuma akşamı Kadıköy KarmaDrama sahnesinde sanat severlerle buluşuyor. Nilüfer Akcan Tekin’in, kaleme alıp oynadığı oyun, kadının varoluşunu sorgulama ve kadınlığıyla hesaplaşmasının yanı sıra, erkek egemen dünyada var olma mücadelesini farklı bir bakış açısıyla sahneye taşıyor.
20.01.2024 Kültür Sanat
Dünyaya mesaj
Dünyaya mesaj Aynur Aydın, Caddebostan Kültür Merkezi’nde, Filistin’de yaşanan katliama dikkat çekmek için geliri oradaki çocuklara bağışlanacak bir konser düzenledi.
19.12.2023 Cadde
‘Barış’ konseri
‘Barış’ konseri Aynur Aydın, Filistin katliamına sessiz kalmadı.
7.12.2023 Cadde
CKM’de 10 Kasım etkinliği
CKM’de 10 Kasım etkinliği Türk Gençliğine Hizmet Vakfı (TGHV), Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 85’inci yıl dönümü anısına bir etkinlik düzenliyor.
10.11.2023 Gündem
Ayna sahneden tutuluyor
Ayna sahneden tutuluyor Bu yıl 27’nci kez düzenlenen İstanbul Tiyatro Festivali başlıyor. Yurt içi ve yurt dışından 20 projenin sahneleneceği festival yalnızlıktan ulus kimliğine, terörizmden pandeminin acılarına insanın yaşadığı ne varsa aynadan onu yansıtıyor.
24.10.2023 Kültür Sanat
Aziz Yıldırım'dan 3 Temmuz mesajı
Aziz Yıldırım'dan 3 Temmuz mesajı Fenerbahçe Gönüllüleri Derneği, Sözde Şike Davası’nın 12’nci yılında “3 Temmuz’un Dünü, Bugünü, Yarını” başlıklı paneli düzenledi.
3.07.2023 Fenerbahçe
Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden proje ve resim sergisi
Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinden proje ve resim sergisi Kadıköy Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi'nin 2022-2023 eğitim öğretim yılı proje ve resim sergisi Caddebostan Kültür Merkezi'nde açıldı. Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, sergide yıl boyunca üzerinde çalıştıkları proje ve resimlerini sergileme imkanı buldu. Açılışta, Kadıköy Alev Alatlı Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileri, ziyaretçilere müzik dinletisi sundu. Proje ve resim sergisi 8 Haziran'a kadar Caddebostan Kültür Merkezi'nde ziyaret edilebilecek.
2.06.2023 Kültür Sanat
Tiyatro
Tiyatro Bir kadın bir erkek “Aşk Hikâyen Düşmüş”, 3 Nisan akşamı Kozyatağı Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacak...
26.03.2023 Kültür Sanat
Genç sanatçılar ‘görünenin ötesinde’
Genç sanatçılar ‘görünenin ötesinde’ Üniversite öğrencisi genç sanatçıların hazırladığı “Görünür Görünmez Beden” sergisi Caddebostan Kültür Merkezi’nde ziyarete açıldı.
20.03.2023 Kültür Sanat
Tiyatro
Tiyatro Saltanat bitiyor Herkes tahtından bir gün iner...
19.03.2023 Kültür Sanat
Sahnede rahatsızlanarak hastanelik olan Haluk Bilginer: Kardiyolojik açıdan sınıfı geçtik!
Sahnede rahatsızlanarak hastanelik olan Haluk Bilginer: Kardiyolojik açıdan sınıfı geçtik! Usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde sahnede fenalaşmıştı. Ambulansla hastaneye kaldırılan sanatçı, dün akşam taburcu oldu. Sağlık durumu merak edilen Haluk Bilginer, yeniden sahneye çıktı. Oyuncu, sahne çıkışında arabasının içinden basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
15.03.2023 Cadde
Sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı
Sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı Haluk Bilginer, Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi’nde önceki gece “Kundakçı” oyununu sahnelediği sırada fenalaştı.
15.03.2023 Kültür Sanat
Haluk Bilginer hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu
Haluk Bilginer hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu Kadıköy, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahne alan usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Ambulansla Acbadem'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bilginer'in bilincinin açık olduğu öğrenildi.
14.03.2023 Magazin
Haluk Bilginer hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu
Haluk Bilginer hastaneye kaldırıldı! İşte son durumu Kadıköy, Caddebostan Kültür Merkezi'nde sahne alan usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Kundakçı' isimli tiyatro oyununun ikinci perdesinde fenalaştı. Ambulansla Acbadem'deki özel bir hastaneye kaldırılan Bilginer'in bilincinin açık olduğu öğrenildi.
14.03.2023 Cadde
Tiyatro
Tiyatro Sert bir eleştiri “Zülayha”, bugün saat 18...
12.03.2023 Kültür Sanat
‘Barış Manço’yu sevgiyle anıyoruz’
‘Barış Manço’yu sevgiyle anıyoruz’  Anadolu rock müziğinin efsane ismi, şarkıcı, besteci, söz yazarı ve televizyon programcısı Barış Manço, vefatının 24. yıl dönümünde Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği programla anılıyor.
30.01.2023 Kültür Sanat
CKM Sineması sunar
CKM Sineması sunar İstanbul’un Anadolu yakasının başlıca kültür sanat mekânlarından olan Caddebostan Kültür Merkezi bugünden itibaren yeniden sinema salonu olarak da hizmet vermeye başlıyor.
13.01.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Kendinize odaklanın’ Katie Cassidy, 2...
7.01.2023 Cadde
Tiyatro
Tiyatro Her tırtıldan kelebek olmaz Aytekin Atabey ve Özge Erdem’in sahnelediği “Turşu”, 4 Ocak saat 20b30’da Kadıköy Boa Sahne’de...
5.01.2023 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İlham veren kadınlar İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamülleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) Başkanı Kazım Taycı, başkan yardımcısı Kürşat Gülbahar ve eşi Betül Gülbahar’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda İhracata değer katan Kadınlar Platformu iş dünyasının önde gelen iş insanlarını bir araya geldi...
2.12.2022 Cadde
Tiyatro
Tiyatro Biletler tükeniyor, kaçırmayın! Usta oyuncu Uğur Yücel’i sahnelere döndüren “Neyzen Tevfik ‘Hiç’”, 6 Aralık’ta Caddebostan Kültür Merkezi’nde, 10-21 Aralık’ta Maximum Uniq Box’ta tiyatroseverlerle bir araya gelecek...
27.11.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Caddebostan Kültür Merkezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.