Cafu

Cafu

Son dakika Cafu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cafu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cafu haber sayfamızda...

Cafu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 218 cafu haberi bulunmuştur.
Fenomen Ronaldo tarihin en iyi 11'ni seçti! Eski Fenerbahçeli yıldız da yer aldı
Fenomen Ronaldo tarihin en iyi 11'ni seçti! Eski Fenerbahçeli yıldız da yer aldı Brezilya Milli Takımı'nın efsane oyuncularından 'Fenomen' lakaplı Ronaldo Nazario, tarihin en iyi 11'ini belirledi.
30.09.2023 Dünyadan Futbol
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde!
Dünyaca ünlü yıldızlar, İstanbul gecelerinde! İstanbul, Premier Lig devi Machester City ile İtalyan ekibi Inter'in kozlarını paylaştığı UEFA Şampiyonlar Ligi finali öncesinde farklı etkinliklere ev sahipliği yaptı. Dünya futboluna damga vurmuş isimler, Acun Ilıcalı'nın organize ettiği 'Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda mücadele etti. Turnuvada top koşturan Brezilya Milli Takımı'nın eski yıldızları, gece geç saatlerde soluğu Kuruçeşme'de aldı.
11.06.2023 Cadde
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem!
Volkan Demirel'den, takım arkadaşlarına güldüren sitem! Şampiyonlar Ligi Efsaneler Turnuvası'nda dünya futbolcunun unutulmaz futbolcuları bir araya geldi. Acun Ilıcalı'nın organize ettiği turnuvada Volkan Demirel'in sözleri gündem oldu.
10.06.2023 Futbol
Pele'nin vefatı sonrası cennette rüya takım
Pele'nin vefatı sonrası cennette rüya takım Futbolseverlerin kalbinde eşsiz bir yere ait olan Pele, 2022’ye veda ederken aramızdan ayrılarak derin bir üzüntü bıraktı. ‘Siyah İnci’ cennetteki rüya takımına katıldı, en güzel hatıralarla efsane dostlarının yanına uğurlandı.
1.01.2023 Dünyadan Futbol
Dünya Kupası'nda dev final için olay yorum! 'İnanılmaz bir kadroları var'
Dünya Kupası'nda dev final için olay yorum! 'İnanılmaz bir kadroları var' 2022 Dünya Kupası'nda şampiyonun belli olmasına saatler kala heyecan artık en üst noktaya geldi. Tüm herkesin sonucunu merak ettiği dev final öncesi ünlü isimler dev final için görüşlerini sıraladı. İşte final için yapılan yorumlar...
18.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nda grup aşamasının kralı Brezilya
Dünya Kupası'nda grup aşamasının kralı Brezilya Dünya Kupası tarihinde 5 şampiyonlukla zirvede olan Brezilya, grup aşamalarında da başarısıyla öne çıkıyor.
30.11.2022 Dünya Kupası
2022 Dünya Kupası'nın en değerli takımı belli oldu! Şaşırtan sonuç
2022 Dünya Kupası'nın en değerli takımı belli oldu! Şaşırtan sonuç Futbolseverlerin merakla beklediği 2022 FIFA Dünya Kupası'na 5 gün kaldı. Medya takip kurumu Ajans Press turnuva tarihinin en’lerini araştırdı.
15.11.2022 Dünya Kupası
Geçmişe yolculuk | Cafu'nun Milan formasıyla en iyi anları
Geçmişe yolculuk | Cafu'nun Milan formasıyla en iyi anları Dünya tarihinin en iyi sağ beklerinden olan Cafu'nun efsaneleştiği Milan formasıyla en iyi anlarını OneFootball farkıyla sizler için derledik.
6.01.2022 Futbol
Belenenses’te ‘Omicron’ şoku
Belenenses’te ‘Omicron’ şoku Son dönem yayılan yeni ‘Omicron’ varyantı Belenenses’le beraber Portekiz’de ilk defa tespit edildi. Güney Afrika Milli Takımı’ndan dönen Cafu Phete’nin takım arkadaşlarına bulaştırdığı kaydedildi.
30.11.2021 Dünyadan Futbol
Seyahat yasakları tartışma yarattı
Seyahat yasakları tartışma yarattı Tüm dünyada etkisini göstermeye başlayan yeni Kovid-19 varyantı Omicron endişe yaratırken, özellikle Afrika ülkelerine yönelik uygulanan seyahat yasakları bu ülkelerde tepkiye neden oldu.
30.11.2021 Dünya
Dani Alves Brezilya Milli Takımı'na çağırıldı!
Dani Alves Brezilya Milli Takımı'na çağırıldı! Dünyaca ünlü oyuncu Dani Alves, 38 yaşında A Milli Takım'a döndü. Ülkesinin Sao Paulo takımında forma giyen deneyimli oyuncu Brezilya'nın Ekvador ve Paraguay ile oynayacağı eleme maçlarının kadrosuna dahil edildi.
17.05.2021 Dünyadan Futbol
Son dakika haberleri - Luigi Sartor hapis cezasına çarptırıldı! Sebebi…
Son dakika haberleri - Luigi Sartor hapis cezasına çarptırıldı! Sebebi… Bir zamanlar Serie A'da Inter, Juventus ve Roma gibi üst düzey ekiplerin formasını giyen Luigi Sartor; işlediği suçtan ötürü İtalyan mahkemesi tarafından 1 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı. Luigi Sartor neden hapis cezası aldı?
2.03.2021 İtalya Serie A
Ibrahimovic: Futbol tarihinde benden iyi tek isim Maradona
Ibrahimovic: Futbol tarihinde benden iyi tek isim Maradona İtalya Serie A ekiplerinden Milan'da gösterdiği performansla parmak ısırtan Zlatan Ibrahimovic, çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. 39 yaşındaki süper yıldız, en iyi 11'ini açıklarken, futbol tarihinde kendisinden iyi tek ismin Maradona olduğunu söyledi.
28.12.2020 Dünyadan Futbol
İşte futbolun gelmiş geçmiş en efsane kadrosu!
İşte futbolun gelmiş geçmiş en efsane kadrosu! France Football Dergisi, geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Diego Maradona’nın anısına dünya futbolunun gelmiş geçmiş en iyi ilk 11’ini belirledi.
18.12.2020 Futbol
Ümit Özat'tan 6-0 itirafı! Galatasaray...
Ümit Özat'tan 6-0 itirafı! Galatasaray... Fenerbahçe'nin eski kaptanı ve Bosna Hersek takımlarından Celik Zenica takımında teknik direktörlük yapan Ümit Özat'tan flaş açıklamalar geldi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Neymar milli takımda 100. maçına çıktı
Neymar milli takımda 100. maçına çıktı Fransa ekibi Paris Saint-Germain'in yıldız futbolcusu Neymar, Brezilya Milli Takımı'nda 100 kez forma giyen en genç oyuncu oldu.
1.07.2020 Milli Takım
Futbol efsanesi Cafu'nun acı günü! Oğlu vefat etti...
Futbol efsanesi Cafu'nun acı günü! Oğlu vefat etti... Brezilya'nın efsane sağ beki Cafu'nun oğlu Danilo Feliciano de Moraes (30) futbol oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Barış Telli'den Roberto Carlos'a unutulmaz çalım!
Barış Telli'den Roberto Carlos'a unutulmaz çalım! Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Adil Oyun (Equal Game) kampanyası kapsamında Ampute Milli Takımı oyuncusu Barış Telli, eski yıldız futbolcular Luis Figo, Roberto Carlos ve Cafu ile bir araya gelirken Barış'ın Roberto Carlos'a attığı çalım sosyal medyada çok konuşuldu.
15.06.2019 Futbol
Barış Telli, Roberto Carlos, Figo ve Cafu ile bir araya geldi...
Barış Telli, Roberto Carlos, Figo ve Cafu ile bir araya geldi... Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Adil Oyun (Equal Game) kampanyası kapsamında eski yıldız futbolcular Luis Figo, Roberto Carlos ve Cafu ile Ampute Milli Takımı oyuncusu Barış Telli'yi Madrid'te buluşturdu.
1.06.2019 Futbol
UEFA'dan Barış Telli paylaşımı
UEFA'dan Barış Telli paylaşımı UEFA, Adil Oyun (Equal Game) kampanyası kapsamında eski yıldız futbolcular Luis Figo, Roberto Carlos ve Cafu ile Ampute Milli Takımı oyuncusu Barış Telli'yi Madrid'te buluşturdu.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Robinho: Tabii ki Messi
Robinho: Tabii ki Messi Medipol Başakşehir'in flaş transferi Robinho, birçok konuda açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Basaksehir
2018 Dünya Kupası rekorlarıyla anılacak
2018 Dünya Kupası rekorlarıyla anılacak Brezilya, Almanya ve Portekiz gibi favori takımların çeşitli turlarda erken veda ettiği 2018 FIFA Dünya Kupası'nı müzesine götüren Fransa'da, 20 yıl aradan sonra kupayı kazanmanın gururu yaşanıyor.
1.07.2020 Dünya Kupası
Dünya Kupası yarı finalleri "5 büyükler"den yoksun
Dünya Kupası yarı finalleri "5 büyükler"den yoksun Rusya'da düzenlenen 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yarı finaller, turnuva tarihinde ilk kez en fazla şampiyonluk yaşayan 5 takımdan biri dahi olmadan oynanacak.
1.07.2020 Dünya Kupası
Dünya Kupası rekoru Lothar Matthaeus'ta
Dünya Kupası rekoru Lothar Matthaeus'ta Dünyanın en büyük futbol organizasyonu olan ve 4 yılda bir gerçekleştirilen Dünya Kupası finallerinde, en çok maç oynama rekoru Alman Lothar Matthaeus'e ait.
1.07.2020 Dünya Kupası
Dünya Kupası tarihi: 1998
Dünya Kupası tarihi: 1998 Fransa'nın ev sahibi olarak şampiyonluğa ulaştığı 1998 FIFA Dünya Kupası, en fazla gol atılan turnuva olma özelliğiyle tarihteki yerini koruyor.
1.07.2020 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Cafu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.