Çağla Gizem Çelik

Çağla Gizem Çelik

Son dakika çağla gizem çelik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çağla gizem çelik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çağla gizem çelik haber sayfamızda...

Çağla Gizem Çelik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 54 çağla gizem çelik haberi bulunmuştur.
Ahmet Kural: Tavla oynarken ayağımı koklamak isterken burnum kırıldı!
Ahmet Kural: Tavla oynarken ayağımı koklamak isterken burnum kırıldı! Çağla Gizem Çelik ile evli olan ve bir erkek bebek bekleyen Ahmet Kural, katıldığı programda yaptığı itirafla gündeme geldi. Kural, iki kez burnunu kırdığını açıkladı. Ünlü oyuncunun anlattığı hikayeler ise şaşırttı.
21.03.2024 Cadde
Çağla Gizem Şahin ve Ahmet Kural, balayından 10 kişi döndü!
Çağla Gizem Şahin ve Ahmet Kural, balayından 10 kişi döndü! Ahmet Kural ve sevgilisi Çağla Gizem Şahin,18 Temmuz'da mutluluğa 'evet' demişti. Bodrum Cennet Koyu'nda avukat Çağla Gizem Şahin’le evlenen Ahmet Kural, balayını dostlarıyla teknede geçirdi. Balayını baş başa geçirmek yerine arkadaşlarıyla dört günlük tatil yapan çift, İstanbul’a döndü.
25.07.2023 Cadde
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü Avukat Çağla Gizem Şahin’le dünyaevine giren Ahmet Kural, önceki gün Türkbükü Cennet koyunda görüntülendi. Ahmet Kural’ın bir ara eşinin ellerinden öpüp gözlerine bakarak bir şeyler anlattığı anlar objektiflere böyle yansıdı.
21.07.2023 Cadde
Ahmet Kural dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler
Ahmet Kural dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler Başarılı oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile Bodrum’da düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.
18.07.2023 Cadde
Ayrılık iki ay sürdü
Ayrılık iki ay sürdü Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik’in ayrılığı iki ay sürdü.
23.05.2023 Cadde
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik barıştı
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik barıştı Çağla Gizem Çelik ile aşk yaşayan Ahmet Kural, geçtiğimiz mart ayında sevgilisiyle ayrılığını sosyal medya hesabından duyurarak şaşkınlık yaratmıştı. Dört yıllık ilişkisini aniden bitiren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik arasında yeni bir gelişme yaşandı.
22.05.2023 Cadde
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik'in 4 yıllık aşkı bitti!
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik'in 4 yıllık aşkı bitti! Evlilik hazırlığı yapan oyuncu Ahmet Kural (40) ile Avukat Çağla Gizem Çelik'in (33) birlikteliğinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Ahmet Kural, "İlişkimizi dostça ve saygıyla bitirdik" diyerek, ayrılık kararını sosyal medya hesabından duyurdu.
25.03.2023 Cadde
Ahmet Kural ameliyat oldu! İşte sağlık durumu
Ahmet Kural ameliyat oldu! İşte sağlık durumu Bir süredir rahatsız olan Ahmet Kural, geçtiğimiz günlerde belinden ameliyat oldu. Ünlü oyuncu, beş saat süren osteoid osteoma kemik tümörü operasyonu için masaya yattı. Osteoid ostemeoma kemik tümörü, erkeklerde kadınlara oranla 2-3 kat daha fazla görülen bir rahatsızlık.
1.02.2023 Cadde
Ahmet Kural'dan evlilik müjdesi!
Ahmet Kural'dan evlilik müjdesi! Ahmet Kural ve Ecem Erkek, 18 Kasım'da vizyona girecek aksiyon komedi türündeki 'Müjdemi İsterim' filminin basın toplantısı için önceki gün Sarıyer'deki mekanda bir araya geldi. 32 yaşındaki yakışıklı oyuncu, üç yıldır aşk yaşadığı avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik'le (32) nikâh masasına oturacağını açıkladı ve muhabirlerin düğün tarihi sorusunu yanıtladı.
2.11.2022 Cadde
Evlilik müjdesi
Evlilik müjdesi Ahmet Kural ve Ecem Erkek, 18 Kasım’da vizyona girecek ‘Müjdemi İsterim’ filminin basın toplantısı için Sarıyer’deki mekanda bir araya geldi.
2.11.2022 Cadde
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk pozu
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk pozu Bir dönem büyük aşk yaşadığı Sıla ile ilişkisi olaylı bir şekilde sona eren ünlü oyuncu Ahmet Kural, bir süredir avukat Çağla Gizem Şahin ile birlikelik sürdürüyor. Nikah masasına oturmaları beklenen çift, geçtiğimiz ay İtalya’ya gitmişti. Ahmet Kural, sevgilisiyle İtalya’da olduğu kareyi Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Cadde
Ahmet Kural'ın 13 yıllık davasında yeni gelişme! Hüküm açıklandı
Ahmet Kural'ın 13 yıllık davasında yeni gelişme! Hüküm açıklandı Oyuncu Ahmet Kural'ın 13 yıl önce 'kullanılması yasaklı madde bulundurmak' suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırılarak denetim kararı verilen davası, denetim kararını ihlal etmesi nedeniyle yeniden ele alındı. Mahkeme, Kural hakkındaki 10 aylık hapis hükmünün açıklanmasına karar verdi. Ünlü oyuncunun avukatından açıklama geldi. Ahmet Kural'ın, geçtiğimiz ocak ayında şarkıcı Sıla Gençoğlu ile davasında aldığı hapis cezasına yaptığı itiraz başvurusu reddedilmişti.
26.04.2022 Cadde
Ahmet Kural koronavirüse yakalandı
Ahmet Kural koronavirüse yakalandı Son olarak TRT1'de yayınlanan 'Kıbrıs Zafere Doğru' adlı dizide rol alan Ahmet Kural, koronavirüse yakalandı. Haberi sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
7.03.2022 Cadde
Tiyatro keyfi
Tiyatro keyfi Ahmet Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile Trump Alışveriş Merkezi’ndeydi...
24.01.2022 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (14 Ağustos 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (14 Ağustos 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
14.08.2021 Magazin
Ahmet Kural: Düğün seneye
Ahmet Kural: Düğün seneye Oyuncu Ahmet Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile Bodrum tatiline devam ediyor. Çift, önceki gün Torba’daki Moyo Hotel'de görüntülendi.
14.08.2021 Cadde
‘Düğün seneye’
‘Düğün seneye’ Ahmet Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik’le Bodrum tatiline devam ediyor...
14.08.2021 Cadde
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik evleniyor
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik evleniyor Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkaran Çağla Gizem Çelik ve Ahmet Kural evlilik kararı aldı. İki yıldır aşk yaşayan çift, Zekeriyaköy’deki evlerini tadilata sokmaya karar verdi.
3.08.2021 Cadde
Magazin Haberleri Bülteni (26 Temmuz 2021)
Magazin Haberleri Bülteni (26 Temmuz 2021) İşte magazin gündeminin öne çıkan başlıkları;
26.07.2021 Magazin
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik arkadaşlarının teknesinde
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik arkadaşlarının teknesinde Bodrum tatiline avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik'le devam eden Ahmet Kural, ‘Düğün Dernek’ filminde beraber rol aldığı Şinasi Yurtsever ve Ferihan Kaya’nın teknesine misafir oldu. Kural, teknesini yeni alan arkadaşına yardım etti.
26.07.2021 Cadde
Tekne  misafirleri
Tekne misafirleri Bodrum tatiline sevgilisi Çağla Gizem Çelik’le devam eden Ahmet Kural, ‘Düğün Dernek’ filminde beraber rol aldığı Şinasi Yurtsever ve Ferihan Kaya’nın teknesine misafir oldu...
26.07.2021 Cadde
Ahmet Kural-Çağla Gizem Çelik tatilde: Aşkım elimi tut!
Ahmet Kural-Çağla Gizem Çelik tatilde: Aşkım elimi tut! Nikah masasına oturmaları beklenen Ahmet Kural-Çağla Gizem Çelik çifti, şimdilerde Bodrum'da tatil yapıyor. Önceki gün denize girerken görüntülenen aşıkların keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.
26.07.2021 Cadde
Trafiğe scooter çözümü
Trafiğe scooter çözümü Ahmet Kural ile Çağla Gizem Çelik, yaklaşık 1.5 milyon kişinin olduğu Bodrum’da trafikten scooter’la kurtuldu
22.07.2021 Cadde
Ahmet Kural, sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile ikinci yılını kutladı
Ahmet Kural, sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile ikinci yılını kutladı Ünlü oyuncu Ahmet Kural, avukat sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile olan birlikteliğinin ikinci yılını sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı bir fotoğrafla kutladı. Kural, 'Bir Zamanlar Kıbrıs'ın final sezon finaline girmesinin ardından, sevgilisiyle birlikte Amerika'ya gitti.
28.06.2021 Cadde
Keyifler yerinde
Keyifler yerinde Uzun süredir birlikte olan avukat Çağla Gizem Çelik ve Ahmet Kural, aşk pozlarını yayınlamaya devam ediyor.
19.06.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çağla Gizem Çelik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.