Çağla Gizem Şahin

Çağla Gizem Şahin

Son dakika Çağla Gizem Şahin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çağla Gizem Şahin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çağla Gizem Şahin haber sayfamızda...

Çağla Gizem Şahin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 51 çağla gizem şahin haberi bulunmuştur.
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik'
Murat Cemcir'den Ahmet Kural ve küslük açıklaması! 'Tatlı bir yerde bitirdik' Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural ikilisinin arası açılmıştı. Youtube'da yayınlanan bir programa katılan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuştu.
20.04.2024 Cadde
Ünlü çiftin mutlu günü! Ahmet Kural baba oldu
Ünlü çiftin mutlu günü! Ahmet Kural baba oldu Temmuz 2023'te dünyaevine giren Ahmet Kural (41) ile Avukat Çağla Gizem Şahin (34), anne ve baba olma mutluluğu yaşadı. Ünlü oyuncu, sosyal medya hesabından eşi ve oğlunun sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
6.04.2024 Cadde
Ahmet Kural: Tavla oynarken ayağımı koklamak isterken burnum kırıldı!
Ahmet Kural: Tavla oynarken ayağımı koklamak isterken burnum kırıldı! Çağla Gizem Çelik ile evli olan ve bir erkek bebek bekleyen Ahmet Kural, katıldığı programda yaptığı itirafla gündeme geldi. Kural, iki kez burnunu kırdığını açıkladı. Ünlü oyuncunun anlattığı hikayeler ise şaşırttı.
21.03.2024 Cadde
Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'den karnı burnunda pozlar
Ahmet Kural'ın eşi Çağla Gizem Şahin'den karnı burnunda pozlar Geçtiğimiz temmuz ayında dünyaevine giren Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin, evlatlarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Sekiz aylık hamile olan Çağla Gizem Şahin, son olarak sosyal medya hesabında yayınladığı karnı burnunda pozlarıyla gündeme geldi.
19.03.2024 Cadde
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok!
Murat Cemcir'den Ahmet Kural'a: Yollarımızın tekrar kesişmesine gerek yok! 2020'den beri ortak bir projesine imza atmayan ve bir yıldan uzun süredir birlikte görüntü vermeyen Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in, küs oldukları ortaya çıkmıştı. Eski dostunun Bodrum'daki düğününe de katılmayan Cemcir, "Ahmet'le görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" demişti. Ünlü oyuncudan dikkat çeken bir açıklama daha geldi.
13.03.2024 Cadde
Baba olmak için gün sayan Ahmet Kural: Bizim çocuk akarsuda doğacak!
Baba olmak için gün sayan Ahmet Kural: Bizim çocuk akarsuda doğacak! Oyuncu Ahmet Kural ile Avukat Çağla Gizem Şahin, Temmuz 2023'te nikâh masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikili, kasım ayında bebek beklediklerini duyurmuştu. Bebeklerinin adını açıklayan Kural, ünlü isimlerin yurt dışında ve farklı tekniklerle doğum yapmaları hakkında konuştu.
5.02.2024 Cadde
Ahmet Kural: Asıl efsane Serdar ağabey!
Ahmet Kural: Asıl efsane Serdar ağabey! Ahmet Kural'ın başrol olduğu, usta oyuncu Serdar Gökhan'ın da kadroda yer aldığı, senaryo ve yönetmen koltuğunda ise Selçuk Aydemir'in oturduğu komedi filmi 'Efsane'nin galası, dün akşam Zorlu PSM’de gerçekleşti.
2.02.2024 Cadde
Ahmet Kural: Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun!
Ahmet Kural: Murat'ı seviyorum, yolu açık olsun! Oyuncu Ahmet Kural; ‘Çalgı Çengi’ serisi, 'İşler Güçler', 'Kardeş Payı, ‘Düğün Dernek’ serisi, 'Ailecek Şaşkınız' ve 'Baba Parası'nda birlikte çalıştığı Murat Cemcir'le çok konuşulan küslüğü hakkında yeni bir açıklamada bulundu.
11.01.2024 Cadde
Bebek göründü! Ahmet Kural ve Çağla Gizem'den aile pozu
Bebek göründü! Ahmet Kural ve Çağla Gizem'den aile pozu Bu yaz nikah masasına oturarak dünyaevine giren ünlü oyuncu Ahmet Kural ve avukat eşi Çağla Gizem Şahin kısa bir süre önce bebek beklediklerini duyurmuştu. İlk bebeklerine kavuşmak için gün sayan çift, birlikte verdikleri yeni yıl pozunu Instagram'da paylaştı.
2.01.2024 Cadde
Murat Cemcir'den Ahmet Kural cevabı: Kırgınlık değil, bıkkınlık var!
Murat Cemcir'den Ahmet Kural cevabı: Kırgınlık değil, bıkkınlık var! Uzun yıllar aralarından su sızmayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in, bir süredir arasının bozuk olduğu biliniyordu. Cemcir'in, Kural'ın Bodrum'daki düğününe katılmaması ile ikilinin küs olduğu netlik kazanmıştı. Cemcir'le aralarındaki kırgınlığa dair Kural, "Birbirimize uzun süredir kırgınız" demişti. Bu sözlerin ardından Cemcir'den dikkat çeken bir yanıt geldi.
27.12.2023 Cadde
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den bebek müjdesi!
Ahmet Kural ile Çağla Gizem Şahin'den bebek müjdesi! Ünlü oyuncu Ahmet Kural ile avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin, geçtiğimiz temmuz ayında nikah masasına oturmuştu. Mutlu birliktelikleri devam eden ikiliden, hayranlarını sevindiren haber geldi. Ünlü çift bebek beklediklerini açıkladı.
17.11.2023 Cadde
'LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem!'
'LCV olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem!' Uzun yıllar gerek projelerde gerekse sosyal hayatlarında ayrılmayan Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in arasının bozuk olduğu iddia ediliyordu. Cemcir'in, Kural'ın Bodrum'daki düğününe katılmaması iddiaları güçlendirmişti. Cemcir, 'küslük' haberlerine ve bunun nedenine dair çarpıcı bir açıklama yaptı.
11.11.2023 Cadde
'Efsane' filminin setinde yangın çıktı!
'Efsane' filminin setinde yangın çıktı! 'Çalgı Çengi' ve 'Düğün Dernek' serileriyle tanınan Ahmet Kural'ın başrolünde yer aldığı 'Efsane' filmi için çekimlerinin gerçekleştirildiği Çorum'daki sette akşam saatlerinde yangın çıktı. Samanlık, ahır, iki araç yanarken, iki büyükbaş öldü.
13.09.2023 Cadde
'Efsane'den ilk kareler! İşte Ahmet Kural'ın yeni filmi
'Efsane'den ilk kareler! İşte Ahmet Kural'ın yeni filmi Avukat Çağla Gizem Şahin ile geçtiğimiz ay Bodrum’da düzenlenen düğün ile hayatını birleştiren Ahmet Kural'ın yeni filmi, senarist ve yönetmen Selçuk Aydemir imzası taşıyan 'Efsane'den ilk kareler yayınlandı. Çorum’da çekilen Efsane filmi ile ilgili detaylar...
28.08.2023 Cadde
Çağla Gizem Şahin ve Ahmet Kural, balayından 10 kişi döndü!
Çağla Gizem Şahin ve Ahmet Kural, balayından 10 kişi döndü! Ahmet Kural ve sevgilisi Çağla Gizem Şahin,18 Temmuz'da mutluluğa 'evet' demişti. Bodrum Cennet Koyu'nda avukat Çağla Gizem Şahin’le evlenen Ahmet Kural, balayını dostlarıyla teknede geçirdi. Balayını baş başa geçirmek yerine arkadaşlarıyla dört günlük tatil yapan çift, İstanbul’a döndü.
25.07.2023 Cadde
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin balayında! Eşinin ellerinden öptü Avukat Çağla Gizem Şahin’le dünyaevine giren Ahmet Kural, önceki gün Türkbükü Cennet koyunda görüntülendi. Ahmet Kural’ın bir ara eşinin ellerinden öpüp gözlerine bakarak bir şeyler anlattığı anlar objektiflere böyle yansıdı.
21.07.2023 Cadde
Ahmet Kural evlendi! Eşi Çağla Gizem Şahin'in sözleri utandırdı
Ahmet Kural evlendi! Eşi Çağla Gizem Şahin'in sözleri utandırdı Oyuncu Ahmet Kural, dört yıldır birlikte olduğu Avukat Çağla Gizem Şahin ile dün akşam Bodrum’da düzenlenen düğün ile hayatını birleştirdi. Cennet Koyu'nda düzenlenen törene, ikilinin ailesi ve yakın arkadaşları katıldı. Çağla Gizem Şahin, damatlığı ile ilk kez düğün günü gördüğü eşine övgüler yağdırdı.
19.07.2023 Cadde
Bodrum’da mutlu son
Bodrum’da mutlu son Oyuncu Ahmet Kural, dört yıldır birlikte olduğu avukat Çağla Gizem Şahin’le Bodrum’da dünyaevine girdi.
19.07.2023 Cadde
Ahmet Kural dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler
Ahmet Kural dünyaevine girdi! İşte nikahtan ilk kareler Başarılı oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu Çağla Gizem Şahin ile Bodrum’da düzenlenen düğün ile dünya evine girdi.
18.07.2023 Cadde
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk pozu
Ahmet Kural ve Çağla Gizem Çelik'ten aşk pozu Bir dönem büyük aşk yaşadığı Sıla ile ilişkisi olaylı bir şekilde sona eren ünlü oyuncu Ahmet Kural, bir süredir avukat Çağla Gizem Şahin ile birlikelik sürdürüyor. Nikah masasına oturmaları beklenen çift, geçtiğimiz ay İtalya’ya gitmişti. Ahmet Kural, sevgilisiyle İtalya’da olduğu kareyi Instagram hesabından paylaştı.
28.09.2022 Cadde
28 Haziran 2021 Magazin Haberleri Bülteni
28 Haziran 2021 Magazin Haberleri Bülteni 28 Haziran 2021 Magazin Haberleri Bülteni
28.06.2021 Magazin
İkinci yıl kutlaması
İkinci yıl kutlaması ‘Bir Zamanlar Kıbrıs’ dizisinin sezon finalinden sonra ABD’ye giden Ahmet Kural, sevgilisi Çağla Gizem Şahin’le ikinci yılını kutladı.
28.06.2021 Cadde
Havuz keyfi
Havuz keyfi Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin, havuz keyfi yaptı.
25.05.2021 Cadde
Ahmet Kural-Çağla Gizem Çelik'in Kıbrıs romantizmi
Ahmet Kural-Çağla Gizem Çelik'in Kıbrıs romantizmi Bir süredir rol aldığı dizinin çekimleri için Kıbrıs'ta bulunan Ahmet Kural, sevgilisi Çağla Gizem Çelik ile birlikte romantik pozlar verdi. Aşkları doludizgin devam eden çift, neşeli anlarını takipçileriyle paylaştı.
12.04.2021 Cadde
‘Motivasyonumuz güldürmek’
‘Motivasyonumuz güldürmek’ ‘Baba Parası’ filmiyle vizyonda olan Ahmet Kural ve Murat Cemcir’e, bu projede Yağmur Tanrısevsin de eşlik ediyor. İkili, “Motivasyonumuz güldürmek” derken, Tanrısevsin, “Onların emeklerini görünce daha çok motive oldum” şeklinde konuştu
4.01.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çağla Gizem Şahin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.