Çağrısı

Çağrısı

Son dakika çağrısı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çağrısı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çağrısı haber sayfamızda...

Çağrısı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 25.499 çağrısı haberi bulunmuştur.
Akşener vekillerin randevu talebine cevap vermedi: İYİ Parti’de kongre ‘iptal’ tartışması
Akşener vekillerin randevu talebine cevap vermedi: İYİ Parti’de kongre ‘iptal’ tartışması İYİ Parti’li 26 milletvekili, “olağanüstü kongrenin iptal edilmesi” talebini iletmek için Genel Başkan Meral Akşener’den randevu istedi ancak olumlu ya da olumsuz bir yanıt alamadı.
16.04.2024 Gündem
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı...
İran'ın gönderdiği füze ve SİHA'ları İsrail nasıl durdurdu? Detaylar ortaya çıktı... İran’dan gönderilen füze ve SİHA’ları durduran İsrail’in, bunda nasıl başarılı olduğuna dair detaylar ortaya çıktı. İran’dan fırlatılan füzelerin büyük çoğunluğu İsrail hava sahasına dahi giremedi.
16.04.2024 Dünya
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk
Diyarbakırlı Tahsin’le derin maviye yolculuk Deniz ressamlığının öncülerinden Diyarbakırlı Tahsin Bey’in Galeri Selvin’in aile koleksiyonunda kalan ve çoğu poşad niteliğinde 30 eserinden oluşan sergi sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.
16.04.2024 Kültür Sanat
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! "Lütfen bize bildiriniz"
Baykar'dan dolandırıcılık uyarısı! "Lütfen bize bildiriniz" Baykar'dan sahte ilan ve haberlere karşı uyarı geldi. Baykar'ın resmi sosyal medyasından yapılan açıklamada "Halka açık bir şirket olmayan Baykar, hiçbir zaman yatırım teklifinde bulunmamaktadır" denildi.
15.04.2024 Gündem
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı
İBB’de seçim sonrası ilk meclis toplantısı yapıldı İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 9’uncu seçim dönemi ilk oturumu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Oturumda siyasi parti gruplarının yeni yönetimleri de belli oldu.
15.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: İsrail'e karşı birlik içinde gayretlerimizi artırmalıyız
Erdoğan'dan İslam dünyasına Gazze çağrısı: İsrail'e karşı birlik içinde gayretlerimizi artırmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmede, İsrail’in bu gaddarca saldırılarının durdurulması ve işlediği insanlık suçlarının cezasını görmesi için İslam dünyasının birlik içinde gayretlerini artırması gerektiğini ifade etti.
15.04.2024 Gündem
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek?
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Ekonomist Belgin Maviş beklentilerini açıklarken, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
İki öğrencinin barış çağrısı
İki öğrencinin barış çağrısı Tiyatro D22, 2004’te Rusya’nın Beslan şehrinde bin 148 kişinin rehin alındığı, 334 kişinin hayatını kaybettiği trajik olayı konu alan “Bu Taraftan Daha Güzelim” oyununu tiyatroda hatırlatıyor.
15.04.2024 Kültür Sanat
BMGK olağanüstü toplandı
BMGK olağanüstü toplandı İran’ın İsrail’e saldırısı sonrasında Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi (BMGK) dün akşam olağanüstü toplandı.
15.04.2024 Dünya
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
Son dakika...  ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı
Son dakika... ABD, İran'ı vuracak mı? Biden'ın gizli telefon görüşmesi sızdı İran dün gece bir ilki gerçekleştirerek İsrail'e saldırdı. İsrail kanadı ise saldırıya cevap vermek için hazırlıklara başladı öyle ki İsrailli yetkililerden savaş çağrısı bile gelmeye başladı. Dünyanın merak ettiği 'ABD, İran'ı vuracak mı?' sorusunun cevabı ise gizli bir telefon görüşmesinde ortaya çıktı.
14.04.2024 Dünya
Yaşanabilir bir dünya için: “Eko Öyküler”
Yaşanabilir bir dünya için: “Eko Öyküler” AİHM geçtiğimiz hafta iklim eylemsizliği nedeniyle insan haklarının ihlal edildiğini açıklayarak oldukça önemli bir karar verdi. Biz de bu önemli kararla birlikte 19 Nisan Global İklim Grevi öncesi “Eko Öyküler” kitabının sayfalarını karıştırdık ve Greta’dan Hayrettin Karaca’ya dünyanın her yerinden iklim aktivistlerine baktık.
13.04.2024 Pazar
SAHA’dan destek çağrısı var
SAHA’dan destek çağrısı var SAHA Derneği tarafından yürütülen SAHA Studio için başvrurular başladı.
13.04.2024 Kültür Sanat
‘Kurakçıl peyzaj’ çağrısı yaptı
‘Kurakçıl peyzaj’ çağrısı yaptı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yaz aylarının yaklaşmasıyla artan peyzaj düzenlemelerinde suyun akılcı kullanımına özen gösterilmesi gerektiğini belirterek, sadece çim yerine kuraklığa dayanaklı bitkilerin tercih edilmesiyle yüzde 80’lere varan su verimliliği sağlanabileceğini bildirdi.
13.04.2024 Ekonomi
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu
İsrail'e füze yağmuru! Ortadoğu nefesini tuttu İran’ın İsrail’e misillemesi beklenirken, Tahran’ın İsrail hava savunma sistemini aşmak için yoğun bir saldırı düzenleyebileceği belirtiliyor. Birçok ülke bölgeye seyahat uyarısı yayınladı. Öte yandan dünya, İran'ın İsrail'e yapacağı saldırıya kilitlenmişken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Güney Lübnan'dan İsrail'e 50'den fazla roket fırlatıldığı belirtildi.
13.04.2024 Dünya
İngiltere, askerlerinin 150 yıl önce yağmaladığı sante mücevherlerini Gana'ya iade etti
İngiltere, askerlerinin 150 yıl önce yağmaladığı sante mücevherlerini Gana'ya iade etti İngiliz askerler tarafından 150 yıl önceki savaşta yağmalanan, bugünkü Gana sınırlarındaki Asante Krallığı'na ait mücevherler Gana'ya iade edildi.
12.04.2024 Dünya
CHP’den tematik mitingler
CHP’den tematik mitingler CHP bir yandan seçime ilişkin analiz sürecini yürütürken bir yandan da bayram tatilinin hemen ardından yeniden saha çalışmalarına başlayacak.
10.04.2024 Gündem
Çukurova Basketbol'da Serdar Çevirgen'den taraftara destek çağrısı!
Çukurova Basketbol'da Serdar Çevirgen'den taraftara destek çağrısı! EuroLeague Women Final Four'una ev sahipliği yapacak Çukurova Basketbol'da Başkan Serdar Çevirgen taraftardan destek istedi.
9.04.2024 Basketbol
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam
'Siyasi rüşvet' mektubu! Uğur Dündar'ın sözleri gündemde: Buna susamam Gazeteci Uğur Dündar, bir televizyon programında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 'siyasi rüşvet' iddiasında bulunmuştu. Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Uğur Dündar'a ağır eleştirilerde bulunarak yanıt verdi.
9.04.2024 Gündem
Özel, Bükreş’te PES Liderler Zirvesi’ne katıldı
Özel, Bükreş’te PES Liderler Zirvesi’ne katıldı CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimlerinin ardından ilk yurt dışı seyahatini Romanya’nın başkenti Bükreş’e gerçekleştirdi.
7.04.2024 Gündem
Bolu'dan Bartın'a gelen 6 kafadarın define hayali! Yanlarına gelen polisi bile fark etmediler
Bolu'dan Bartın'a gelen 6 kafadarın define hayali! Yanlarına gelen polisi bile fark etmediler Define bulma hayali ile Bolu'dan Bartın'ın Amasra ilçesine gelen 6 kafadar, İlçe mezarlığındaki tarihi kemeri kazdı. Tam teşkilat kazı yapan ve kendilerini kaptıran kafadarlar, yanlarına kadar sokulan polisleri bile fark edemedi. Yakalanan şahıslardan biri, ise gazetecilere, ''Her şey devletimiz için'' mesajı verdi.
6.04.2024 Gündem
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek
Döngüsel ekonomi ve güneş enerjisine bol bol destek Sanayide Temiz ve Döngüsel Ekonomi kapsamında 4 milyon TL, KOBİ'lerinin Güneş Enerjisi Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında ise 14 milyon TL devlet desteği var. Gelin, 1 yıl geri ödemesiz desteklemeler için gerekli şartlara yakından bakalım...
5.04.2024 Milliyet Executive
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İngiliz basınına konuştu: Lisansı iptal edilmeli
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İngiliz basınına konuştu: Lisansı iptal edilmeli Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda İngiliz basınından The Athletic'e konuştu. Ali Koç; "Saha içinde ve dışında Fenerbahçe'ye karşı haksızlık, ayrımcılık çok uzun zamandır devam ediyor ve öyle ya da böyle buna bir son verilmeli" dedi.
5.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Süper Kupa çıkışı! 'Formamıza hakarettir' Fenerbahçe'nin 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak Süper Kupa finaline çıkıp - çıkmayacağı tartışılırken eski başkan Aziz Yıldırım'dan konuyla ilgili açıklama geldi.
5.04.2024 Fenerbahçe
İmamoğlu’ndan ‘iş birliği’ çağrısı
İmamoğlu’ndan ‘iş birliği’ çağrısı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, mazbatasını almasının ardından düzenlenen törende İBB çalışanlarıyla bir araya geldi.
5.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çağrısı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.