Uçak evlerin üstüne çakıldı!
Uçak evlerin üstüne çakıldı! Kalkıştan dakikalar sonra düşen uçağın parçaları evlerin çatılarına dağıldı, araçtaki iki yolcu mucizevi bir şekilde kurtuldu.
16.09.2019 Haberler
Otomobil otoparkın 4. katından zemine çakıldı
Otomobil otoparkın 4. katından zemine çakıldı Otomobil otoparkın 4. katından zemine çakıldı
11.09.2019 Nevidyo
Danasıyla birlikte 10 metreden aşağıya düştü
Danasıyla birlikte 10 metreden aşağıya düştü İstanbul Çekmeköy'de kurban kesim alanında huysuzlaşan dana sahibiyle birlikte 10 metre yükseklikten dere yatağına düştü. Kesim alanında bulunan görevliler hayvan murdar olmasın diye olay yerinde kesimini yaparken, bacağı kırılan dana sahibi de hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
7 kişinin bindiği asansör zemine çakıldı
7 kişinin bindiği asansör zemine çakıldı Malatya'da 7 kişinin bindiği asansör 4'üncü kattan zemine çakıldı. Kazada 2'isi çocuk 7 kişi yaralandıEdinilen bilgiye göre Yeşilyurt ilçesine bağlı Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi'nde bulunan Yeşilevler sitesi 2.bloktaki bir akrabalarını ziyarete gelen misafirlerin bindiği asansör henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı 4'üncü kattan zemine çakıldı. Apartman görevlisinin durumu sağlık ekiplerine bildirmesi ile olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi yönlendirildi. Vatandaşların da yardımı ile zemine çakılan asansörde yaralanan aynı aileden 7 kişi kurtarılarak ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.
11.09.2019 Yaşam
Fransa’da koleksiyon uçağı yere çakıldı
Fransa’da koleksiyon uçağı yere çakıldı Fransa’nın kuzeyinde bulunan Benifontaine kentinde koleksiyon uçağı yere çakıldığı, uçağın iki pilotunun da hayatını kaybettiği bildirildi. Fransa’nın kuzeyinde bulunan Benifontaine kentinde 2. Dünya Savaşından kalma koleksiyon uçağı gözler önünde yere çakıldı. Uçaktaki iki pilot hayatını kaybetti. Düşen YAK18 model uçağı seyretmeye gelen kalabalığa olayın şoku ile film sahnesi çekildiğini düşündürdü. Alçak uçuş gerçekleştiren uçağın yere çakılışı ve ardından alev ve dumanın görüldüğü görüntüler Analiz ve Soruşturma Bürosu (BEA) tarafından olayı çözmek üzere kullanılacak. Öte yandan, biri 60 diğeri 62 yaşında olan pilotların çok deneyimli ve Paris asıllı olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Feci şekilde çakıldı
Feci şekilde çakıldı Feci şekilde çakıldı
11.09.2019 İlginç Videolar
Başladığı kadar güzel bitiremedi!
Başladığı kadar güzel bitiremedi! Başladığı kadar güzel bitiremedi!
11.09.2019 Nevidyo
Bunun adı bahtsızlık!
Bunun adı bahtsızlık! Bunun adı bahtsızlık!
11.09.2019 İlginç Videolar
Sığ suya balıklama atlayınca...
Sığ suya balıklama atlayınca... Sığ suya balıklama atlayınca...
11.09.2019 Nevidyo
Denize atlarken kayalıklara çakıldı
Denize atlarken kayalıklara çakıldı Zonguldak’ta 14 yaşındaki Baran S., yaklaşık 3 metre yükseklikten denize balıklama atladı. Kayalıklara çakılan genç hastaneye kaldırıldı. Olay, saat 16.10 sıralarında Yeşil Mahallesi Uzunkum mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre, serinlemek amcasının oğlu Kadirhan S. ile denize gelen 14 yaşındaki Baran S. yasak olmasına rağmen 3 metre yükseklikteki kayalardan suya balıklama atladı. Baran S., denizin sığ olması nedeniyle kafasını kayalıklara çarptı. Baran S. çarpmanın etkisiyle bir anda şuurunu kaybetti. Denize giren vatandaşlar tarafından denizden çıkarılan Baran S., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Baran S.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Halatla göle atlamaya çalışırken yere çakıldı
Halatla göle atlamaya çalışırken yere çakıldı Halatla göle atlamaya çalışırken yere çakıldı
11.09.2019 Nevidyo
Kötü bir deneme!
Kötü bir deneme! Brezilya’da bir kişi çıktığı tepeden göle atlamak istedi. İstediği atlayışı gerçekleştiremeyen genç adam, önce toprağa çakıldı ardından suya düştü. Şahsın durumu hakkında bir bilgi edinilemezken, o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
11.09.2019 İlginç Videolar
10 metre yükseklikten yere çakılan otomobilden sağ çıktı
10 metre yükseklikten yere çakılan otomobilden sağ çıktı Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 10 metre yükseklikten yere çakılan otomobil hurdaya döndü. Sürücüsü ise araçtan ağır yaralı halde çıkarıldı. Kaza, D-110 Karayolu üzeri Küçükhıdır Mahallesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan Malkara istikametine seyreden İsmail Taş (39) yönetimindeki 34 F 3371 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkması sonucu 10 metre yükseklikten şarampole çakıldı. Hurda yığınına dönen araç içinde ağır yaralanan sürücü Taş, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle olay yerine gelen ambulansa taşınarak Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili jandarma soruşturması devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Cesaretini toplayamadan aşağı uçtu!
Cesaretini toplayamadan aşağı uçtu! Kuleden havuza atlamak içinb uzun süre cesaretini toplamaya çalışan genç, ayağı kayınca aşağı uçtu.
11.09.2019 İlginç Videolar
Sivri kayalıklara böyle çakıldı
Sivri kayalıklara böyle çakıldı Norveç'te yamaç paraşütçü sivri kayalara böyle çakıldı
11.09.2019 Nevidyo
Yamaç paraşütçüsü ölümden döndü
Yamaç paraşütçüsü ölümden döndü Silivri’de yamaç paraşütü yapan Harun Akman, kalkıştan bir dakika sonra toprak zemine çakıldı. Uçuruma yuvarlanmaktan paraşüt ipleri sayesinde kurtulan Akman, olay yerine gelen ambulansla hastane kaldırıldı. Olay, öğle saatlerinde Silivri Boşnak Bahçe mevkiinde meydana geldi. Boşnak Bahçe mevkiinde yamaç paraşütü ile uçmak isteyen Harun Akman, kalkışından bir dakika sonra toprak zemine çakıldı. Uçurumundan yuvarlanan Akman’ı paraşütün ipleri daha fazla aşağı düşmesini engelledi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Akman tedavi altına alındı.
11.09.2019 Yaşam
Noel Baba yere çakıldı
Noel Baba yere çakıldı Brezilya’da düzenlenen etkinlikte paraşütle atlamaya çalışan Noel Baba gösterisini beklenmedik bir sonla tamamladı. 20 katlı binadan aşağı atlayan Noel Baba, heyecanlı bakışlar arasında yere doğru süzülmeye başladı. Arka tarafta bulunan boşluğa inmeyi planlayan Noel Baba, çevrede bulunan kirişleri hesaba katmayınca ortaya bu görüntüler çıktı. (İHA)
11.09.2019 Haberler
Polisten kaçarken 2. kattan böyle çakıldı
Polisten kaçarken 2. kattan böyle çakıldı - Adana'da çıkar amaçlı suç örgütü kurup yağma yapmaktan 10 yıl hapis cezası alan bir kişi, polis baskınında 2. kattaki evinden kaçarken, çarşafın düğümünün çözülmesi sonrası yere çakılarak ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çıkar amaçlı suç örgütü kurup üye olan Can Perk Çatal (43) 2008 yılında yağma olayına karıştı. Yakalanan Çatal ağır ceza mahkemesinde yargılandıktan sonra 10 yıl hapis cezası aldı. Çatal cezasını fazla bularak Yargıtay'a başvurup yerel mahkemenin kararını temyize götürdü. Ancak Yargıtay yerel mahkemenin 10 yıl hapis cezasını onadı. Bunun üzerine Çatal için yakalama kararı çıktı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Büro Amirliği ekipleri karar üzerine hükümlüyü aramaya başladı. Polis hükümlünün Reşatbey Mahallesi'ndeki bir evde olduğunu tespit edip operasyon yaptı. Polis kapıyı çalıp "aç polis" diye bağırınca hükümlü apartmanın arkasından çarşafları birbirine bağlayarak kaçmaya çalıştı. Ancak polis de hükümlünün kaçacağını düşünerek apartmanın arkasında da önlem aldı. Hükümlü bağladığı çarşaflarla aşağıya doğru inmeye başladı. Bu sırada çarşafın düğümü çözülünce Can Perk Çatal, 2. kattan aşağı düştü. Çatal, tenteye çarpıp delerek zemine çakıldı. Ağır yaralanan Çatal, olay yerine çağrılan ambulans ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hükümlünün ciğerine kırılan kaburga kemiği battığı, plastik tenteye çarptığı sırada boyun sinirleri zedelendiği belirlendi. Yoğun bakıma alınan Can Perk Çatal'ın boynundaki sinirleri zedelendiği için ömür boyu gözünün ve ağzının açık kalacağı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Amerikalı sporcu Erzincan’da öldü
Amerikalı sporcu Erzincan’da öldü Kemaliye ilçesinde devam eden doğa spor festivalinde, yabancı sporculardan biri base jump atlayışı yaptığı sırada paraşütü açılmadığı için nehre düşerek, hayatını kaybetti. Bu yıl 37’ncisi düzenlenen Kemaliye Doğa ve Spor Şenlikleri kapsamında base jump atlayışı yapan yabancı uyruklu sporculardan biri, paraşütünün açılmaması sonucu nehre düşerek hayatını kaybetti. Düşen sporcunun ardından takım arkadaşı olduğu öğrenilen ve yardım etmek maksadıyla peşinden atladığı öğrenildi. Hayatını kaybeden sporcunun olay yerinde bulunan 112 Acil Sağlık Ambulansı ile Kemaliye’deki hastane morguna kaldırıldığı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Seyircileri şoke eden atlayış!
Seyircileri şoke eden atlayış! Havada kuş gibi süzülen kadın suya sırt üstü çakılınca atlayışı tribünden izleyenler paniğe kapıldı. Suda bulunan birkaç kişi genç kadına yardım etmek için seferber oldu.
11.09.2019 Nevidyo
Motoru duran uçak plaja böyle çakıldı
Motoru duran uçak plaja böyle çakıldı ABD'nin California eyaletine bağlı San Diego kenti yakınlarındaki Carlsbad plajı üstünde henüz bilinmeyen bir nedenle motoru duran bir uçak binlerce kişinin güneşlendiği plaja inmeye çalışırken kuma çakıldı. O anlar sahilde güneşlenenler tarafından işte böyle görüntülendi. Görüntülerde tek motorlu bir uçağın motoru durduktan sonra planör gibi süzülerek kumsala inmeye çalıştığı gözleniyor. Sahilde güneşlenen ve uçağın üzerlerine doğru geldiğini görenler sağa sola kaçışırken uçak tekerleklerini yere koyduktan kısa bir süre sonra kumsala borun üstü çakılarak ters dönüyor. Olayda şans eseri biri pilot olmak üzere sadece iki kişi hafif yaralandı.
11.09.2019 Nevidyo
Korkunç kaza böyle görüntülendi!
Korkunç kaza böyle görüntülendi! Küçük uçak zamanında havalanamayınca olayı görüntüleyen bir kişinin üzerinden teğet geçti ve çimenlik alana çakıldı.
11.09.2019 Nevidyo
İspanya'da askeri uçak yere çakıldı
İspanya'da askeri uçak yere çakıldı İspanya'nın Sevilla kentinde test uçuşu yapan Airbus A400M tipi askeri bir uçak yere çakıldı. İspanya Başbakanı Mariano Rajoy kendisine gelen ilk bilgilere göre uçakta 8 ile 10 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Uçakta bulunan kişilerin uyrukları konusunda ise henüz açıklama yapılmadı.
11.09.2019 Haberler
Bir anda olan oldu!
Bir anda olan oldu! Tekneden denize atlamak isteyen genç kızın ayagı kayınca teknenin korkuluklarına bacağını çarparak feci şekilde denize düşüyor.
11.09.2019 Nevidyo
Paslı demir parkur sporcusunu yaktı!
Paslı demir parkur sporcusunu yaktı! Parkur sporcusunun üzerine atlayarak denge kurmaya çalıştığı paslı demir onu işte böyle yaktı.
11.09.2019 İlginç Videolar

Benzer Haber Etiketleri