Çalışanlar

Çalışanlar

Son dakika çalışanlar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çalışanlar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çalışanlar haber sayfamızda...

Çalışanlar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 16.332 çalışanlar haberi bulunmuştur.
Haftada 6 günlük ‘kriz’ mesaisi!
Haftada 6 günlük ‘kriz’ mesaisi! Dünya haftada 4 gün çalışmayı tartışırken Samsung 6 gün çalışma moduna geçti.
23.04.2024 Teknoloji
Rusya bir kez daha aynı yeri hedef aldı! Ukrayna saldırıyı doğruladı
Rusya bir kez daha aynı yeri hedef aldı! Ukrayna saldırıyı doğruladı Ukrayna’ya saldırılarını sürdüren Rus ordusu, Harkov kentindeki TV kulesini vurdu. Harkov Valisi Oleh Syniehubov, saldırının hemen ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada saldırıyı doğrulayarak, “İşgalciler Harkov’daki bir televizyon kulesini vurdu. Alarm sırasında çalışanlar sığınakta olduğu için herhangi bir can kaybı olmadı. Şu anda televizyon kanallarının sinyallerinde kesintiler devam ediyor” dedi.
22.04.2024 Haberler
Rusya bir kez daha aynı yeri hedef aldı! Ukrayna saldırıyı doğruladı
Rusya bir kez daha aynı yeri hedef aldı! Ukrayna saldırıyı doğruladı Rusya, Ukrayna’nın Harkov kentine düzenlediği saldırıda TV kulesini vurdu. Rusya, daha önce de aynı TV kulesini hedef almıştı.
22.04.2024 Dünya
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu
Depremde eşi, kızı ve bacağını kaybetti, protezle tekrar hayata tutundu Depremlerde eşini, kızını, bacağını ve her şeyini kaybeden depremzede, ücretsiz takılan protezle tekrar hayata tutundu. Yahya Alsuhni'nin yüzü ücretsiz takılan protezle güldü.
21.04.2024 Gündem
İstinye'de AVM'de yangın alarmı
İstinye'de AVM'de yangın alarmı İstanbul'da İstinye'de bulunan bir AVM'de yangın çıktı. Yangının alışveriş merkezinin otopark katında bulunan bir aracın alev alması ile çıktığı öğrenildi.
20.04.2024 Gündem
SIRADAKİ TATİL HABERLERİ 📌 23 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 🎈 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi sayılıyor? Okuyanlar ve çalışanlar 23 Nisan 2024 Salı günü izinli mi?
SIRADAKİ TATİL HABERLERİ 📌 23 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ? 🎈 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil mi sayılıyor? Okuyanlar ve çalışanlar 23 Nisan 2024 Salı günü izinli mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili araştırmalar başladı. Bu yıl hafta içine denk gelmesiyle birlikte gündeme gelen 23 Nisan resmi tatil mi? 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda okullar, üniversiteler ve iş yerleri resmi tatil mi? İşte 2024 Resmi tatiller takviminde 23 Nisan var mı, yok mu sorusunun cevabı...
19.04.2024 Bilgi Rehberi
Ücretli çalışan sayısı arttı
Ücretli çalışan sayısı arttı Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1, aylık yüzde 0,6 arttı.
19.04.2024 Ekonomi
Ücretli çalışan sayısı arttı
Ücretli çalışan sayısı arttı Ücretli çalışan sayısı şubatta yıllık %4,1 arttı.
19.04.2024 Uzmanpara
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor
Fabrikalar taşınacak risksiz şehir arıyor Yerli, yabancı şirketler deprem endişesi ve artan maliyetler nedeniyle fabrikalarını İstanbul’dan taşımaya odaklandı. Buna göre özellikle Eskişehir, Bilecik, Sakarya, Konya OSB alanları öne çıkıyor.
19.04.2024 Ekonomi
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
Google, İsrail'le yapılan projeyi protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı Bu gelişme, İsrail hükümetine teknoloji sağlanmasına karşı çıkan protestocu çalışanlar ile şirket yöneticileri arasındaki gerilimi tırmandırdı.
18.04.2024 Dünya
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ 2024? 👷‍♀️👷‍♂️1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil mi, ek ders ödenir mi?
1 MAYIS RESMİ TATİL Mİ 2024? 👷‍♀️👷‍♂️1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil mi, ek ders ödenir mi? 1 Mayıs İşçi Bayramı, bu sene çarşamba gününe denk geliyor. Öğrenci, veliler ve kamu kurumlarında çalışanlar 1 Mayıs resmi tatil mi merakla araştırıyor. 1 Mayıs Çarşamba günü okullar tatil mi, 1 Mayıs'ta ek ders ödenir mi?
18.04.2024 Bilgi Rehberi
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR 7200 prim yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak?  Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor?
ESNAFA ERKEN EMEKLİLİK SON DURUM 2024 | BAĞKUR 7200 prim yasalaştı mı, ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Esnafa erken emekliliğin yolu gözüktü. Bağ-Kurluların prim gün sayısının 9 bin günden 7 bin 200 güne düşürülmesine ilişkin gündemdeki yerini aldı. Haftalardır kamuoyunun gündeminde olan konuya dair resmi açıklamalar, binlerce Bağ-Kurlu tarafından bekleniyor. Peki, Bağ-Kur'da 7200 prim gün sayısı ne zaman yasalaşacak? Bağ-Kur 7200 prim gün sayısı çıktı mı, kimleri kapsıyor? Bağ-Kur prim düşüşünde son durum
18.04.2024 Bilgi Rehberi
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama
Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan açıklama Asgari ücret ve emeklilere ara zam yapılacağına ilişkin iddialar gündeme gelirken, Bakan Işıkhan tartışmalara son noktayı koydu.
17.04.2024 Ekonomi
İstanbul'da başka mekanda işe başlayan DJ'ye yeni saldırı!
İstanbul'da başka mekanda işe başlayan DJ'ye yeni saldırı! Esenyurt’taki evinin önünde silahlı saldırıya uğrayan DJ’nin, bu kez de Bağcılar’daki yeni çalıştığı iş yerine ateş açıldı. Saldırı anı kameralara yansırken, mekandakiler panikle dışarıya çıktı.
17.04.2024 Gündem
'Bombacı Mülayim'in kimliği şoke etti! Bitlis'ten Trabzon'a uzanan operasyon
'Bombacı Mülayim'in kimliği şoke etti! Bitlis'ten Trabzon'a uzanan operasyon Bitlis Emniyet Müdürü Ortaç Şekeroğlu'nun, terörle mücadele kapsamında yürüttüğü faaliyetleri, emniyet hizmetlerine tahsis edilen sivil aracı ve polis memuru olan eşinin görev yerinin sosyal medya platformu ‘X’ üzerinden paylaşılması üzerine ekipler çalışma başlattı.
17.04.2024 Gündem
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim
İkinci el araç alacaklar dikkat! Fiyatlarda dikkat çeken değişim Geçen yılın sonlarına doğru düşüş gösteren araç piyasasında rota değişti. Özellikle ikinci el araçlarda 4 aylık fiyat değişimi dikkat çekti. Peki araç fiyatları neden yükseliyor? Fiyatı en çok artan modeller hangileri, şu anda piyasada en hızlı satılan araçlar neler? Konuyla ilgili tüm merak edilenler haberin detayında...
17.04.2024 Ekonomi
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi
Çalışanlar dikkat: İlk kez bir Türk şirket denedi! İşte haftada 4 gün mesainin çalışana etkisi Geçen yıl itibarıyla hükümet kanadında mesai saatlerinin düşürülmesiyle ilgili bir çalışma yapıldığı bilgisi paylaşılmıştı. İlk kez bir Türk şirketi haftada 4 gün mesai uygulamasına geçtiğini duyurmuştu. Şirket çalışanları ile ilgili yapılan bir ankette ise çarpıcı sonuçlar elde edildi. Peki Türkiye’de 4 gün mesai uygulaması daha da yaygınlaşır mı? Mesai saatlerinin azaltılmasıyla birlikte çalışanların ücretleri düşer mi? İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar
Kozmetikte ikinci el dönemi! İlan sitelerinde satışa başladılar Online ilan siteleri üzerinden ikinci el eşya, kullanılmış kıyafet satışı derken son zamanlarda makyaj ürünleri satışı da dikkat çekmeye başladı. Kullanıcılar tarafından online platformlarda pek çok makyaj ürünü ilanı verilmeye başlandı. Konuyla ilgili Kozmetik Üreticileri ve Araştırmacıları Derneği Başkanı Levent Kahrıman’dan önemli uyarılar geldi. İşte detaylar...
17.04.2024 Ekonomi
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez'
Gizli yasak deşifre oldu, ele veren de Kraliçe'nin oğlu! 'Monopoly kapıdan içeri giremez' Yaz akşamlarının, arkadaş ve akraba buluşmalarının vazgeçilmez eğlencelerinden olan Monopoly, oynayanların kazanma ve en çok da mülk satın alma aşkıyla yanıp tutuştuğu tutkulu bir oyun. Dünya üzerinde herkesin oynamakta özgür olduğu bu oyunu, bırakın oynamayı evine sokması bile yasak olan bir aile var!
17.04.2024 Yaşam
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var!
İsrail, İran'ı nasıl vuracak? Dikkat çeken ABD detayı: İşin içinde petrol de var! Orta Doğu son yılların en sıcak günlerini yaşıyor. İsrail’in, İran’ın 300'den fazla kamikaze silahlı insansız hava aracı ve füzeyle gerçekleştirdiği saldırıların ardından nasıl bir cevap vereceği ise büyük merak konusu. İsrail’in Suriye’deki İran Büyükelçiliği'ni vurmasıyla başlayan ve İran’ın saldırılarıyla devam eden sürecin yeni aşamasını uzmanlar, Milliyet.com.tr için yorumladı.
17.04.2024 Dünya
DMM'den açıklama! 'CPF'de LGBTİ’nin desteklenmesi söz konusu değildir'
DMM'den açıklama! 'CPF'de LGBTİ’nin desteklenmesi söz konusu değildir' Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Dünya Bankası ile imzalanan Ülke Çerçeve Programı’nda (CPF) LGBTİ’nin desteklenmesi söz konusu değildir" açıklamasında bulundu.
16.04.2024 Gündem
Hazine Bakanlığı'ndan Dünya Bankası ülke işbirliğine ilişkin açıklama
Hazine Bakanlığı'ndan Dünya Bankası ülke işbirliğine ilişkin açıklama Hazine ve Maliye Bakanlığı, Dünya Bankası ülke işbirliğine ilişkin açıklama yaptı.
16.04.2024 Ekonomi
Şifrelere dijital kasa
Şifrelere dijital kasa Dijitalleşen ticari dünyada şirketler için siber güvenlik her geçen gün önem kazanırken kimi zaman unutulma endişesiyle kolay şifrelerin belirlendiğini belirten Timus Siber Güvenlik Türkiye Ülke Müdürü Artuğ Tikiç, bu soruna, parola yöneticilerinin çözüm bulduğunu söyledi.
16.04.2024 Kobi
Z kuşağının isteği çok uzaktan çalışmak! Rakamlar ortaya çıktı
Z kuşağının isteği çok uzaktan çalışmak! Rakamlar ortaya çıktı Kovid-19 salgını sırasındaki karantinalar nedeniyle uygulanan “uzaktan çalışma” yöntemi, dünyada giderek daha çok taraftar buluyor.
15.04.2024 Ekonomi
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı
'Yargı' aksiyon dolu bölümüyle nefes kesti! Eren kurduğu tuzakla kızının intikamını aldı Pazar akşamları merak uyandıran hikayesiyle izleyiciyi Kanal D'de ekran başına kilitleyen 'Yargı' dizisi, heyecanı zirveye taşıdı. Eren kızına zulmeden canilerin peşine düştü. Merdan ve Osman'dan yardım aldı. Dizinin final sahnesindeki aksiyon tam anlamıyla nefes kesti. İşte 'Yargı'nın 89. bölüm özeti...
15.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çalışanlar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.