Çalışma Saati

Çalışma Saati

Son dakika çalışma saati haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çalışma saati gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çalışma saati haber sayfamızda...

Çalışma Saati

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.314 çalışma saati haberi bulunmuştur.
ABD'de tarım dışı istihdam beklentileri aştı
ABD'de tarım dışı istihdam beklentileri aştı Piyasaların merakla beklediği ABD'nin tarım dışı istihdam verisi analist tahminlerinin üzerinde geldi.
5.04.2024 Uzmanpara
ÇALIŞMA SAATLERİ SON DAKİKA gelişmeleri ⏰ Mesai saatleri kısalacak mı? Haftalık çalışma saati düzenlemesi
ÇALIŞMA SAATLERİ SON DAKİKA gelişmeleri ⏰ Mesai saatleri kısalacak mı? Haftalık çalışma saati düzenlemesi Mesai saatleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, çalışanların olduğu kadar iş verenlerin de gündeminde. Türkiye'de haftalık çalışma saati 45 saat şeklindedir. Birçok Avrupa ülkesinde uygulanmaya başlanan mesai saatlerinin kısalması hakkında Bakan Vedat Işıkhan, çalışma süreleri, ücretler, iş sağlığı gibi konuların gündemlerinde olduğunu belirtti. Peki, mesai saatleri düşüyor mu, çalışma saatleri 40 saat mi olacak?
8.03.2024 Bilgi Rehberi
ABD'de tarım dışı istihdam belli oldu
ABD'de tarım dışı istihdam belli oldu ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını bu seviyelerde ne kadar tutacağının işaretlerinin alınacağı tarım dışı istihdam verisi, piyasa beklentilerinin üzerinde geldi.
8.03.2024 Uzmanpara
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Haberler
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi
Çalışma saatleri 40 saate mi düşürülecek? Bakan Işıkhan'dan açıklama geldi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çalışma saatlerinin düşürülmesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
24.02.2024 Ekonomi
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 45 saat olan haftalık çalışma süresi 40 saate inebilir. Sadece bu da değil, haftalık ve yıllık izinlerde de değişiklik yapılması gündemde. O yeni düzenlemenin detayları Kanal D Ana Haber'de...
19.02.2024 Haberler
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor
Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren düzenleme! Haftalık ve yıllık izinler değişiyor Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren yeni düzenleme için düğmeye basıldı. 45 saat olan haftalık çalışma süresi 40 saate inebilir. Sadece bu da değil, haftalık ve yıllık izinlerde de değişiklik yapılması gündemde. O yeni düzenlemenin detayları Kanal D Ana Haber'de...
19.02.2024 Ekonomi
Öğretmenin ‘tatil’ine taktılar! Kaç saat çalışıyorlar?
Öğretmenin ‘tatil’ine taktılar! Kaç saat çalışıyorlar? Öğretmenler çok tatil yaptığı için eleştiriliyor ancak çalışma saatleri yurt dışındaki meslektaşlarıyla hemen hemen aynı. Çalışma süresi Türkiye’de 1.576 saatken OECD ülkeleri ortalaması 1.543.
9.02.2024 Eğitim
ABD'de tarım dışı istihdam beklentileri aştı
ABD'de tarım dışı istihdam beklentileri aştı ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını bu seviyelerde ne kadar tutacağının öncü işaretlerinin alınacağı tarım dışı istihdam verisi piyasa beklentilerinin çok üzerinde gelirken, işsizlik oranı değişiklik göstermedi.
2.02.2024 Uzmanpara
eBebek çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 eBebek kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
eBebek çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 eBebek kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? eBebek mağazaları hafta sonu açık mı? eBebek'ten alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar haftasonu, cumartes-pazar günleri, eBebek mağazalarının çalışıp çalışmadıklarını merak ediyor. İşte eBebek çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
Et Balık Kurumu çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Et Balık Kurumu Mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Et Balık Kurumu çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Et Balık Kurumu Mağazaları kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Et Balık Kurumu Mağazaları hafta sonu açık mı? Et Balık Kurumu Mağazaları'ndan alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar haftasonu, cumartes-pazar günleri, Et Balık Kurumu Mağazaları'nın çalışıp çalışmadıklarını merak ediyor. İşte Et Balık Kurumu Mağazaları çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
Bekçi Çalışma Saatleri 2024: Bekçiler Kaç Saat Çalışır? Bekçilerin Çalışma Sistemi
Bekçi Çalışma Saatleri 2024: Bekçiler Kaç Saat Çalışır? Bekçilerin Çalışma Sistemi İçişleri Bakanlığı tarafından alınan bekçilerin çalışma saatleri merak konusu oluyor. Belirli periyotlarda bekçi alımı yapılırken vatandaşlar bekçi çalışma saatleri hakkında araştırmalarını sürdürüyor. Bekçiler kaç saat çalışır? Bekçilerin çalışma sistemi ve 2024 bekçi çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
9.01.2024 Gündem
Halk Eğitimi Merkezi çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Halk Eğitim Merkezleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor?
Halk Eğitimi Merkezi çalışma saatleri (kaçta açılıyor/kapanıyor) - 2024 Halk Eğitim Merkezleri kaça kadar açık, sabah saat kaçta mesaiye başlıyor? Halk Eğitim Merkezleri çalışma saati? Cumartesi ve Pazar hafta sonu açık mı, kapalı mı? Çalışma saatleri ve mesai saatleri ile saat kaçta açılıyor, saat kaçta kapanıyor. İşte tüm detaylar...
9.01.2024 Gündem
Budama işçilerine günlük 750 lira ücret
Budama işçilerine günlük 750 lira ücret Adana’da budama işçilerinin günlük yevmiyesi 750 lira olarak açıklandı. İşçiler bu paranın yüzde 10’unu elcilere verecek.
6.01.2024 Ekonomi
Eczane Çalışma Saatleri 2024: Eczaneler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor, Hangi Günler Açık?
Eczane Çalışma Saatleri 2024: Eczaneler Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor, Hangi Günler Açık? Eczaneler insanların ilaçlarına ulaşabilmeleri için önem arz eden yerlerden birisidir. Eczane çalışma saatleri bu yüzden önem kazanır. Eczane açılış ve kapanış saatleri hafta içi ve cumartesi günleri nöbetçi eczaneler dışında aynıdır. Bu nedenler eczane çalışma günleri ve eczane çalışma saatleri herkes tarafından araştırılmaktadır. Eczaneler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Eczaneler hafta sonu açık mı? Eczane çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
Banka Çalışma Saatleri 2024: Bankalar Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Bankaların Mesai Saati
Banka Çalışma Saatleri 2024: Bankalar Kaçta Açılıyor, Kaçta Kapanıyor? Bankaların Mesai Saati Her gün milyonlarca insanın ziyaret ettiği bankalarda para çekmeden yatırmaya, havaleden EFT’ye, vergi ödemelerinden eğitim ödemelerine kadar pek çok işlem yapılabilmektedir. Teknolojini gelişmesi ile birlikte telefonlardan veya bilgisayarlardan internet bankacılığı aracılığıyla söz konusu işlemler şubeye gidilmeden de yapılabiliyor. Ancak internet bankacılığı kullanmayanların başvurduğu yöntemlerden birisi şubeler oluyor. İnternet bankacılığı üzerinden işlemler 7/24 yapılabilse de bankların çalışma saati bulunuyor. Bankalar kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? 2024 banka çalışma saatleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
5.01.2024 Gündem
1 OCAK BORSA açık mı, tatil mi? 1 Ocak Pazartesi borsa kapalı mı, açık mı? 2024 borsanın kapalı olduğu tarihler...
1 OCAK BORSA açık mı, tatil mi? 1 Ocak Pazartesi borsa kapalı mı, açık mı? 2024 borsanın kapalı olduğu tarihler... Borsa çalışma takvimi, 2024 yılının ilk günü yeniden öne çıktı. Yeni yıl heyecanı yaşanırken bir yandan da borsada işlem yapacaklar 'borsa açık mı, kapalı mı?' sorusunu yöneltiyor. 1 Ocak bugün borsa çalışıyor mı? İşte, borsanın kapalı olduğu tarihler...
1.01.2024 Bilgi Rehberi
Çalışma Bakanlığı harekete geçti! Türkiye’de mesai saatleri kısalacak mı? 3 farklı model masada!
Çalışma Bakanlığı harekete geçti! Türkiye’de mesai saatleri kısalacak mı? 3 farklı model masada! Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın çalışma süresini kısaltacak yeni bir düzenleme üzerinde çalıştığı belirtiliyor. Özellikle son dönemde İsveç vb Avrupa ülkelerinde çalışma süreleri kısaltılmış ve haftalık çalışma süresi 4 güne çekilmişti.
14.12.2023 Ekonomi
ABD'de tarım dışı istihdam belli oldu
ABD'de tarım dışı istihdam belli oldu ABD'de tarım dışı istihdam piyasa beklentilerinin bir miktar üzerinde gelirken, işsizlik oranı beklenmedik şekilde geriledi.
8.12.2023 Uzmanpara
Çalışma saatleri düşecek mi, kısalıyor mu? Türkiye'de haftalık çalışma saati ne kadar?
Çalışma saatleri düşecek mi, kısalıyor mu? Türkiye'de haftalık çalışma saati ne kadar? Son günlerin en merak edilen konu başlıkları arasında Mesai saatlerinin düşürülmesine ilişkin teklifi yer alıyor. Birçok Avrupa ülkesi çalışma saatlerinin kısaltılması ve iyileştirilmesine yönelik çalışmaları hayata geçirirken gözler Türkiye'deki çalışma saatlerine çevrildi. Peki Mesai saatleri düşecek mi, kaç saat olacak?
16.11.2023 Bilgi Rehberi
ABD’de tarım dışı istihdam belli oldu
ABD’de tarım dışı istihdam belli oldu ABD'de ekim ayında tarım dışı istihdam verisi piyasa beklentilerinin altında gerçekleşti.
3.11.2023 Uzmanpara
Galatasaray sevdası işinden etti! Maçtan 1 gün sonra hayatının şokunu yaşadı
Galatasaray sevdası işinden etti! Maçtan 1 gün sonra hayatının şokunu yaşadı Antalya’nın Serik ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çalışan garson Galatasaray’ın şampiyonlar ligi maçını izlemek için izin isteyip ‘olumsuz’ cevabı alınca, 1 günlük rapor alıp maçı izledi. Otel yönetimi ise fanatik taraftarın istifasını istedi. İstifa eden personel, “Başıma gelen Galatasaray sevgisi yüzünden geldi. Hiçbir zaman üzülmedim” dedi.
27.10.2023 Haberler
Icardi hayranlığı işinden etti!
Icardi hayranlığı işinden etti! Antalya’nın Serik ilçesinde 5 yıldızlı bir otelde çalışan garson Galatasaray’ın şampiyonlar ligi maçını izlemek için izin isteyip ‘olumsuz’ cevabı alınca, 1 günlük rapor alıp maçı izledi. Otel yönetimi ise fanatik taraftarın istifasını istedi. İstifa eden personel, “Başıma gelen Galatasaray sevgisi yüzünden geldi. Hiçbir zaman üzülmedim” dedi.
27.10.2023 Gündem
DİKİLİ AÇIK ARTTIRMALI İLAN
DİKİLİ AÇIK ARTTIRMALI İLAN DİKİLİ AÇIK ARTTIRMALI İLAN MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ                               BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ MERSİN ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ Tarihi 04...
23.08.2023 Resmi İlanlar
Ekrem İmamoğlu anketinde dikkat çeken 2 kritik nokta
Ekrem İmamoğlu anketinde dikkat çeken 2 kritik nokta Yerel seçimler için Betimar Araştırma, İstanbul halkına Ekrem İmamoğlu'nu sordu. İstanbullu İmamoğlu'nu başarılı buluyor mu? Aday olursa yeniden kazanır mı? Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında dikkat çeken oranları köşesine taşıdı.
10.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çalışma Saati ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.