Çalma

Çalma

Son dakika çalma haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çalma gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çalma haber sayfamızda...

Çalma

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.733 çalma haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Larkin savaşı! 4 milyon dolara 'Evet' dedi
Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Larkin savaşı! 4 milyon dolara 'Evet' dedi Uzun yıllardır Anadolu Efes'te forma giyen ve Fenerbahçe Beko'nun da transferi için dahil olduğu Shane Larkin sözleşme kararını verdi. Larkin 4 milyon dolara 'Evet' dedi
AS Monaco-Fenerbahçe Beko maçınını heyecanı "Şampiyon Oran" ile Misli'de
AS Monaco-Fenerbahçe Beko maçınını heyecanı "Şampiyon Oran" ile Misli'de Euroleague'de normal sezonu altıncı sırada bitiren Fenerbahçe Beko, normal sezonun üçüncüsü AS Monaco ile zorlu bir play-off eşleşmesinin ilk ayağını oynarken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı İzle, Canlı Sohbet seçenekleriyle ve Misli’ye özel "Şampiyon Oran" ile yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere 50 TL hediye!
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist
NBA'de Alperen Şengün'e büyük onur! En Çok Gelişim Gösteren Oyuncu ödülünde finalist NBA’de sezon ödülleri için geri sayım devam ederken unutulmaz bir sezon geçiren Milli yıldız Alperen Şengün, Yılın En Çok Gelişim Gösteren Oyuncusu ödülünde finale kaldı.
22.04.2024 NBA
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım
Fenerbahçe'de sözleşme feshi ve ayrılık! İşte anlaşma sağladığı takım EuroLeague'de final four hesapları yapan Fenerbahçe Beko'da sürpriz bir ayrılık gelişmesi yaşandı. Yıldız oyuncunun sözleşmesini feshetmesinin ardından yeni takımıyla sözleşme imzalaması bekleniyor.
18.04.2024 Basketbol
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım...
Galatasaray mı, Fenerbahçe mi? Milliyet yazarları Süper Lig'de şampiyonluk yarışını yorumladı: Favori olan takım... Galatasaray ile Fenerbahçe, ligde diğer rakiplerinden koptu, gitti. İkisi arasındaki amansız yarış ise heyecanını kaybetmeden devam etti. Son 6 haftasına girilen ligin röntgenini çeken MİLLİYET yazarları, şampiyonluk düğümünün 37. haftada oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde çözüleceğini dile getirdi.
18.04.2024 Galatasaray
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek
AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın sanatla buluştuğu AKM Çocuk Sanat Festivali 20- 23 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.
17.04.2024 Gündem
EuroLeague'de haftanın MVP'si Anadolu Efes'ten Will Clyburn!
EuroLeague'de haftanın MVP'si Anadolu Efes'ten Will Clyburn! EuroLeague'de 33. haftanın en değerli oyuncusu (MVP) Anadolu Efes'in ABD'li basketbolcusu Will Clyburn oldu.
Fenerbahçe Beko'dan Shane Larkin bombası! Gündemi sarsacak iddia
Fenerbahçe Beko'dan Shane Larkin bombası! Gündemi sarsacak iddia Sarunas Jasikevicius yönetiminde çıkışa geçen Fenerbahçe Beko, gelecek sezon planlamalarını sürdürürken gündemi sarsacak bir iddia gündeme geldi. İşte detaylar...
Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! 'Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı'
Fenerbahçe Beko'da ayrılık sinyali! 'Saygısızlık hiç bu seviyeye çıkmamıştı' Sarunas Jasikevicius yönetiminde EuroLeague'de art arda galibiyetler alan Fenerbahçe Beko'da yıldız basketbolcu sosyal medya hesabından çok konuşulacak bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar...
A Milli Futbol Takımı'nda kılavuz kaptan Hakan Çalhanoğlu!
A Milli Futbol Takımı'nda kılavuz kaptan Hakan Çalhanoğlu! Futbol kariyerinde en olgun, en verimli dönemini yaşayan Hakan Çalhanoğlu, Macaristan karşılaşmasında da sahanın en iyileri arasındaydı. A Milli Takımı Teknik Direktörü Montella, maçın ardından soyunma odasında Hakan’a, liderliği ve kaptanlığı için teşekkür etti.
24.03.2024 Milli Takım
İstanbul'da korna kavgası! Cipe peş peşe yumruklar... Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi
İstanbul'da korna kavgası! Cipe peş peşe yumruklar... Bakan Yerlikaya'dan açıklama geldi İstanbul Şişli’de bir otomobil sürücüsü, trafikte kendisine korna çalan sürücüye tepki göstererek aracına yumruk attı.
22.03.2024 Haberler
Kelan Martin haftanın 5'ine adını yazdırdı
Kelan Martin haftanın 5'ine adını yazdırdı P. Karşıyaka’da forma giyen 28 yaşındaki oyuncu, Bodrumspor karşısındaki performansıyla Basketbol Süper Ligi tarafından oluşturulan haftanın 5'ine seçildi.
Chicago Bulls, Washington Wizards'ı devirdi! Onuralp Bitim'den 6 sayılık katkı
Chicago Bulls, Washington Wizards'ı devirdi! Onuralp Bitim'den 6 sayılık katkı NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Chicago Bulls ile Washington Wizards'ın karşılaştığı maçta Onuralp Bitim 6 sayıyla mücadele etti.
17.03.2024 NBA
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz”
“Selami Amca’nın bestelerini çok seviyoruz” Eskiden kaset veya CD satışlarının yön verdiği müzik pazarının belirleyicileri artık dijital platformlar… Spotify, Muud, YouTube, Fizy, Apple Music gibi platformların kullanıcıları da çoğunlukla gençler… O nedenle gençlerle eskiden genç olanların tanıdıkları ve dinledikleri müzikler, şarkılar ile şarkıcılar farklı…
16.03.2024 Pazar
Galatasaray Ekmas, Cartwright'i renklerine bağladı
Galatasaray Ekmas, Cartwright'i renklerine bağladı Sarı-kırmızılılar son olarak New Zealand Breakers'ta oynayan ABD'li oyun kurucu ile haziran ayında devreye girecek opsiyonuyla 2024-2025 sezonuna kadar sözleşme imzaladı.
Kaan Kural'dan Alperen Şengün müjdesi! Sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmişti
Kaan Kural'dan Alperen Şengün müjdesi! Sahayı tekerlekli sandalye ile terk etmişti NBA'de Sacramento Kings'e konuk olan Houston Rockets'ta Alperen Şengün'ün sakatlığı herkesi korkuttu. Konuyla ilgili sıcak gelişme yaşandı.
12.03.2024 NBA
NBA'de Alperen Şengün sahayı tekerlekli sandalye ile terk etti!
NBA'de Alperen Şengün sahayı tekerlekli sandalye ile terk etti! NBA'de Houston Rockets deplasmanda Sacramento Kings'e konuk oldu. Houston'da forma giyen Alperen Şengün'den kötü haber geldi.
11.03.2024 NBA
Yok artık Alperen Şengün! NBA'de 45 sayılık tarihi performans
Yok artık Alperen Şengün! NBA'de 45 sayılık tarihi performans NBA'de Houston Rockets forması giyen Milli yıldız Alperen Şengün, San Antonio Spurs karşısında inanılmaz bir performansa imza atarak tarihe geçti. İşte detaylar...
6.03.2024 NBA
Kim Kardashian kurtarmaya çalıştı ama olmadı! İdam öncesi yürek sızlatan son söz
Kim Kardashian kurtarmaya çalıştı ama olmadı! İdam öncesi yürek sızlatan son söz 23 yıldır infazını beklemesine rağmen, "Ben masumum" demekten hiç vazgeçmedi. Ayrıca mahkemede yalancı şahitlik yapanlar olduğuna inanılıyor, kanıtlar çelişiyordu. Son aşamada Kim Kardashian da kurtarmak için devreye girse de olmadı. Ivan Cantu suçsuz yere mi idam edilmişti? Son sözleri bakın ne oldu.
3.03.2024 Yaşam
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı
Alperen Şengün'den bir double-double daha! Houston Rockets, Thunder engeline takıldı NBA Batı Konferansı ekiplerinden Oklahoma City Thunder, Houston Rockets ile karşı karşıya geldi. Alperen Şengün’ün double-double yaptığı mücadelede Rockets, Thunder'a direnemedi.
28.02.2024 NBA
Alperen Şengün'ün çabası Houston Rockets'a yetmedi!
Alperen Şengün'ün çabası Houston Rockets'a yetmedi! NBA'de Oklahoma City Thunder ile Houston Rockets karşı karşıya geldi. Milli yıldız Alperen Şengün'ün double-double yaptığı mücadelede kazanan Thunder oldu.
26.02.2024 NBA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a keman çalan Ecrin duygularını anlattı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a keman çalan Ecrin duygularını anlattı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Denizli ziyareti esnasında yolda elindeki kemanı görerek otobüsüne aldığı Ecrin Gülçin Polatlı duygularını anlattı.
24.02.2024 Gündem
SON DAKİKA | Türkiye Kupası Fenerbahçe Beko'nun! Anadolu Efes'i 80-67 mağlup etti
SON DAKİKA | Türkiye Kupası Fenerbahçe Beko'nun! Anadolu Efes'i 80-67 mağlup etti Basketbol Türkiye Kupası finalinde Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen dev finalde rakibini 80-67 yenen Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa uzandı.
18.02.2024 Basketbol
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat
İnternette güvenli alışveriş için bunlara dikkat Kamuoyuyla paylaşılan bir raporda internet alışverişlerinde ödeme yapılırken tüketicilerin dikkat etmesi gereken püf noktalar açıklandı.
13.02.2024 Teknoloji
NBA'de Stephen Curry'nin gecesi! Indiana potasına tam 42 sayı
NBA'de Stephen Curry'nin gecesi! Indiana potasına tam 42 sayı Golden State Warriors, deplasmanda karşı karşıya geldiği Indiana Pacers'ı 131-109'lik skorla mağlup etti. Golden State'de ABD'li basketbolcu Stephen Curry 42 sayı ile oynadı.
9.02.2024 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Çalma ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.