Çam Ağacı

Çam Ağacı

Son dakika çam ağacı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan çam ağacı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan çam ağacı haber sayfamızda...

Çam Ağacı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 830 çam ağacı haberi bulunmuştur.
45 yıl sonra duygulandıran fotoğraf!
45 yıl sonra duygulandıran fotoğraf! Kahramanmaraş'ta yaşayan Cennet Güzel'in (65), 1979 yılında, 20 yaşındayken ağaçlandırma çalışmalarına katıldığı alan, 45 yıl sonra ormana dönüştü.
27.03.2024 Gündem
Maskeleri hazırlayın! Pazartesi ve salı günü itibarıyla başlıyor
Maskeleri hazırlayın! Pazartesi ve salı günü itibarıyla başlıyor İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden Prof. Dr. Doğan Yaşar, Sahra Çölü'nden Türkiye'ye yoğun toz taşınımı beklendiğini belirtti. Prof. Dr. Yaşar, "Bu dönem 'bahar alerjisi' dediğimiz kuru öksürük ve hapşırık gibi semptomlar görülür. Akciğer rahatsızlıkları bulunanlar, mutlaka 3 hafta boyunca bulabiliyorlarsa; partikül tutucu maske takmalı" dedi.
22.03.2024 Gündem
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ç Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebeklerini kucağına alacağı günü bekleyen anne ve baba adaylarını isim telaşı sarıyor. Erkek bebek bekleyen çiftler çocuklarına verecekleri isim için önceden derin bir araştırma sürecine giriyorlar. Anne ve baba adayları isimlerin kendileri veya diğer çocukları ile uyumlu olmasını da tercih edebiliyor. En eşsiz ve anlamlı isimler vermek isteyenler karar verme sürecinde zorlanıyorlar. Aileler genellikle keşfedilmemiş, modern çağa uygun, popüler, duyulmamış ve nadir bulunan isimleri çocuklarına vermek istiyor. Ç harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ç ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: A Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek bekleyen çiftler cinsiyet öğrendikten sonra isim arayışına giriyor. İsimler anne ve baba adaylarının en çok durduğu konular arasında yer alıyor. Erkek çocuk bekleyen aileler bebeklerine verecekleri ismin hayatı boyunca taşıyacağı için en güzel ve anlamlı olmasını istiyor. Aileler isim ve anlamları konusunda yakınlarından fikir alıyor. Kulağa hoş gelmesinin yanı sıra çiftler isimlerin anlamlarına da dikkat ediyor. Ebeveynler doğacak bebeklerine değişik, modern, keşfedilmemiş, nadir bulunan, duyulmamış ve anlamları güzel olan isimleri vermeyi tercih ediyor. A harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “A ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Korku dolu anlar! 7 kişiyi denize düşmekten çam ağacı kurtardı
Korku dolu anlar! 7 kişiyi denize düşmekten çam ağacı kurtardı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan minibüs, denize düşmekten şarampolde çarptığı çam ağacı sayesinde kurtuldu. Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.
29.12.2023 Gündem
Yeni yıl hazırlıkları: Başrol yine hindinin
Yeni yıl hazırlıkları: Başrol yine hindinin Yeni yıla sayılı günler kala hazırlıklar başladı. Bu yıl da evlerde sofraların başrolünde ‘hindi’ olacak. Bütün ve çiğ olarak satılan hindilerin kilogram fiyatı 189.90 liradan başlıyor.
8.12.2023 Ekonomi
Maltepe'de korku dolu anlar! Altında kalmaktan son anda kurtuldu
Maltepe'de korku dolu anlar! Altında kalmaktan son anda kurtuldu Maltepe'de etkili olan yağış ve rüzgar nedeniyle yol kenarında bulunan çam ağacı, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Ağacın devrilme anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
13.11.2023 Haberler
Maltepe'de korku dolu anlar! Altında kalmaktan son anda kurtuldu
Maltepe'de korku dolu anlar! Altında kalmaktan son anda kurtuldu Maltepe'de etkili olan yağış ve rüzgar nedeniyle yol kenarında bulunan çam ağacı, park halindeki otomobilin üzerine devrildi. Ağacın devrilme anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
13.11.2023 Gündem
Nazilli'de kuvvetli rüzgar ve sağanak ağaçları devirdi
Nazilli'de kuvvetli rüzgar ve sağanak ağaçları devirdi Aydın'ın Nazilli ilçesinde etkili olan kuvvetli rüzgar ve sağanak günlük yaşamı olumsuz etkilerken, mezarlıktaki bir çam ağacı yola devrildi, cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.
27.09.2023 Haberler
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Silivri'de korku dolu anlar! Asırlık çam ağacı alev alev yandı
Silivri'de korku dolu anlar! Asırlık çam ağacı alev alev yandı Silivri'de henüz bilinmeyen bir nedenle yanan çam ağacı paniğe neden oldu. Yangının çay bahçesine sıçramaması için uğraş verildi.
18.08.2023 Gündem
Devrilen ağacın dalları bir dairenin balkonundan içeri girdi
Devrilen ağacın dalları bir dairenin balkonundan içeri girdi Maltepe’de devrilen çam ağacının dalları, bir binanın ikinci katındaki dairenin balkonunun camını kırdı. Dalların pencereden içeri girdiği dairenin sahibi, "Evde otururken bir gürültü geldi. Baktığımızda ağaç devrilmiş, camları kırmış içeriye doğru gelmiş" dedi.
18.05.2023 Gündem
Tokat'ta okul bahçesinde korkutan yangın! Plastik sandalyeler alev aldı
Tokat'ta okul bahçesinde korkutan yangın! Plastik sandalyeler alev aldı Tokat'ta tadilatta olan okulun bahçesinde bulunan plastik sandalyeler alev aldı. İtfaiye ekipleri alevleri kısa sürede söndürürken, paniğe neden olan yangında hasar meydana geldi.
15.04.2023 Gündem
Orman düşmanı böceklerle beşli mücadele! 'Bu yıl pik yılını yaşadı'
Orman düşmanı böceklerle beşli mücadele! 'Bu yıl pik yılını yaşadı' Orman Genel Müdürlüğü, ormanlar için önemli bir tehlike oluşturan çam kesesi böceklerine karşı terminatör böcekler, kırmızı orman karıncaları, sinekler ve kuşlarla mücadele veriyor. Ayrıca, bu böceklerin ağaçlarda oluşturduğu pamuksu keseler toplanıp özel havuzlar veya kafeslere konulup imha ediliyor.
11.04.2023 Gündem
Eski Türkler yılbaşını neden baharda kutladı? Yanlış bilinen 'çam ağacı' detayı
Eski Türkler yılbaşını neden baharda kutladı? Yanlış bilinen 'çam ağacı' detayı Yeni bir yıla adım atmanın mutluluğunu yaşayan pek çok kişi 31 Aralık gecesi için günler, hatta aylar öncesinden hazırlık yapmaya başlıyor. Sokakları aydınlatan renkli ışıklar ve kalabalık sofralar ise her yılbaşı gecesinin vazgeçilmez alışkanları arasında. Peki Türkiye'de de coşkuyla kutlanan yılbaşının eski Türkler ile bir bağlantısı var mı? İşte Noel Baba, Ayaz Ata, Nardugan Bayramı ve çam ağacıyla ilgili çarpıcı detaylar.
31.12.2022 Gündem
Ülke kasasındaki paradan daha fazlaydı! 'Pes' dedirten hırsızları kimse bulamadı
Ülke kasasındaki paradan daha fazlaydı! 'Pes' dedirten hırsızları kimse bulamadı 2013 yılında vizyona giren ABD yapımı suç ve gerilim filmi 'Sihirbazlar Çetesi' ya da kısa sürede fenomene dönüşen İspanya yapımı soygun ve suç dizisi 'La Casa De Papel'de yaşananlar aslında bir hayal ürünü olmaktan son derece uzak. Gerçek hayatta yaşanmış öyle soygunlar var ki her detayıyla filmlerdekine taş çıkartıyor. İşte her biri birbirinden tuhaf 5 soygunun tarihe geçen hikâyesi.
31.12.2022 Dünya
'Yaşayan Nostradamus'tan 51. Bölge uyarısı! 'Zaman tüneli açılıyor, Elon Musk haberdar'
'Yaşayan Nostradamus'tan 51. Bölge uyarısı! 'Zaman tüneli açılıyor, Elon Musk haberdar' İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in ölümünü, Rusya’nın Ukrayna’yı işgalini, Kovid-19 salgınını ve son olarak 2022 Dünya Kupası finalini önceden tahmin eden 'Yaşayan Nostradamus' lakaplı Athos Salomé, şimdi de birçok komplo teorisinde yer alan ABD ordusuna ait 51. Bölge hakkında çok tartışılacak bir iddiada bulundu.
31.12.2022 Dünya
2023 heyecanı
2023 heyecanı Yılbaşına sayılı günler kala süsleme ürünleri ve hindiye ilgi artıyor. Online’da yılbaşı ağacı ve süsleme ürünlerinin satışlarında artış yaşanıyor.
27.12.2022 Ekonomi
İstinyePark, 2023’e yenilenerek giriyor
İstinyePark, 2023’e yenilenerek giriyor İstinyePark İzmir, yeni yıla özel bir etkinlik programı hazırladı. İzmir Devlet ve Opera ve Balesi’nin sanatçılarından oluşan 16 kişilik koro, yılbaşı ruhunu İstinyePark İzmir’in misafirleri ile buluşturdu.
26.12.2022 Ege
Ormanlarda 10 bin personelle yılbaşı çamı nöbeti
Ormanlarda 10 bin personelle yılbaşı çamı nöbeti Yılbaşına sayılı günler kala orman koruma muhafaza memurları çam ağaçlarını kaçak kesimden korumak için alarma geçti. Ormanlarda yaklaşık 10 bin personelle yılbaşı çamı nöbeti tutuluyor.
22.12.2022 Gündem
Yılbaşının simgesi 'yapay çam ağacı' cep yakıyor
Yılbaşının simgesi 'yapay çam ağacı' cep yakıyor Yılbaşı kutlamasında tercih edilen yapay çam ağacının fiyatı, geçen yıla göre 2 kat artarak 550 liradan satılıyor. Rusya-Ukrayna savaşı sonrası kentteki yabancı nüfusunun arttığı Antalya'da yılbaşı ağacının fiyatı, süslemeler de eklendiğinde 1200 lira ile 13 bin lira arasında değişiyor.
4.12.2022 Ekonomi
Faruk K: Ağaçları kesmeyin, yerinde süsleyin
Faruk K: Ağaçları kesmeyin, yerinde süsleyin 2001 yılında yayınladığı 'Azar Azar' albümüyle çıkış yakalayan Faruk K, önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Bir çam ağacını süslerken renkli kareler oluşturan 49 yaşındaki şarkıcı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
1.12.2022 Cadde
‘Yerinde süsleyin’
‘Yerinde süsleyin’ Faruk K, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi.
1.12.2022 Cadde
Çam fıstığı hasadı başladı, kilogram fiyatı altınla yarışıyor
Çam fıstığı hasadı başladı, kilogram fiyatı altınla yarışıyor Bergama'daki Kozak Yaylası'ndaki ormanda en değerli ürünlerden biri kabul edilen çam fıstığı için hasat sezonu başladı.
16.11.2022 Ekonomi
Hayalin heykel olsun ister misin?
Hayalin heykel olsun ister misin? Çizimlerinizi, çalışmalarınızı veya resimlerinizi bir heykele dönüştürmek size imkansız mı geliyor? Günümüzün ileri teknolojilerini etkin bir şekilde kullanan usta sanatkarlar sayesinde artık hayallerinizi yaşamınızın bir parçası haline gelecek heykellere dönüştürebilmeniz mümkün. Günümüzde heykel üretimi ağırlıklı olarak şehir planlamasında, mağazalarda, alışveriş merkezlerinde, otellerde, restoranlarda, ev ve ofis dekorasyonlarında tercih edilmenin yanı sıra herhangi bir konuda önemli bir yere sahip olan kişiler de heykelleri yapılarak ölümsüzleştirilebiliyor. Sevdiğiniz kişilerin veya karakterlerin heykelini yaptırmak, salonunuzu heykel, biblo veya bir duvar heykeliyle süslemek, krom kaplama çalışmalarla üst seviye mimari dekorasyonların en ilgi çekici öğelerini ortaya çıkarmak artık çok zor değil.
9.11.2022 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Çam Ağacı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.