Camia

Camia

Son dakika camia haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan camia gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan camia haber sayfamızda...

Camia

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.649 camia haberi bulunmuştur.
Simge Aköz Fenerbahçe'ye meydan okudu: Kupayı eve götürmek istiyoruz
Simge Aköz Fenerbahçe'ye meydan okudu: Kupayı eve götürmek istiyoruz Sultanlar Ligi final serisinde durumu 2-2 yapan Eczacıbaşı Dynavit’in milli yıldızı Simge Aköz şampiyonluk için iddialı konuştu.
19.04.2024 Voleybol
Mert Hakan Yandaş: Final hayalleri kuruyoruz!
Mert Hakan Yandaş: Final hayalleri kuruyoruz! Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Olympiakos maçı öncesi konuştu.
18.04.2024 Konferans Ligi
Burak Yılmaz: Gökhan ve Bilal, milli takımı hak ediyor
Burak Yılmaz: Gökhan ve Bilal, milli takımı hak ediyor Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Gökhan Sazdağı ve Bilal Bayazıt'ın milli takım hak ettiğini ifade etti.
17.04.2024 Kayserispor
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama
ÇBK Mersin Başkanı Serdar Çevirgen’den Fenerbahçe maçında yaşananlara dair açıklama Çukurova Basketbol, EuroLeague Kadınlar Dörtlü yarı final maçında Fenerbahçe Alagöz Holding'le karşılaşmış, sarı-lacivertli ekip mücadeleye kazanıp finale çıkmıştı. Mersin ekibinin başkanı Serdar Çevirgen mücadele sırasında yaşananlarla ilgili açıklama yaptı.
16.04.2024 Basketbol
Beşiktaş efsanesi Hakkı Yeten mezarı başında anıldı
Beşiktaş efsanesi Hakkı Yeten mezarı başında anıldı Siyah-beyazlı yönetim, efsane başkan ve kaptan Hakkı Yeten'i mezarı başında andı.
16.04.2024 Beşiktaş
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Spor yazarları sarı-kırmızılıların farklı galibiyetini değerlendirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı!
Hasan Arat: Hırvatlar, Alman desteğiyle başardı! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, TFF’nin yabancı VAR hakemi kararına olumlu baktıklarını bildirdi, “Bunun benzeri bu sezon Alman hakemlerle Hırvatistan’da denendi ve çok başarılı sonuçlar verdi. Bu tartışmaların bitmesi lazım. Halk bundan sıkıldı” dedi.
13.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat: Maçları yabancı hakemler yönetmeli Siyah-beyazlı kulübün Başkanı, VAR uygulamasını olumlu bulurken, "Beşiktaş’ın yarın oynanacak maçı için yabancı VAR hakemi atamamışlar. Bir sonraki maçta biz de bekliyoruz. Bundan daha da önemlisi sezon bitmeden maçları da yabancı hakemlerin yönetmesi lazım" ifadelerini kullandı.
12.04.2024 Beşiktaş
Hakan Kutlu: Bu sezon için belirleyici bir maç olacak!
Hakan Kutlu: Bu sezon için belirleyici bir maç olacak! Göztepe deplasmanından 3-0 mağlup ayrılan Erzurumspor FK'da teknik direktör Hakan Kutlu açıklamalarda bulundu.
8.04.2024 1.Lig
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan Arda Turan cevabı: Galatasaray'la olan bağını biliyoruz!
Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız'dan Arda Turan cevabı: Galatasaray'la olan bağını biliyoruz! Eyüpspor Başkanı Fatih Kulaksız, Süper Lig'e yükselmelerinin ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 1.Lig
Hasan Arat: Takımı düşünmeyen hemen çeksin gitsin!
Hasan Arat: Takımı düşünmeyen hemen çeksin gitsin! Siyah-beyazlı takım ve teknik direktör Fernando Santos’la dün biraraya gelen Başkan Hasan Arat sert çıktı, “Sahada mücadele vermeyecekseniz, taraftarın istediği futbolu oynamayacaksanız, hemen şimdi bu kapıdan çıkıp gidebilirsiniz. Ödemelerinizi yapar yolları ayırırız” ifadelerini kullandı.
6.04.2024 Beşiktaş
Salih Sarıkaya: Zor durumun üstesinden geleceğiz!
Salih Sarıkaya: Zor durumun üstesinden geleceğiz! Altaylı futbolcu Salih Sarıkaya, İzmir ekibinin son durumuna dair konuştu.
5.04.2024 1.Lig
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan futbolculara ültimatom! 'Kapıdan çıkıp gidebilir'
Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'tan futbolculara ültimatom! 'Kapıdan çıkıp gidebilir' Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, futbol takımıyla bir görüşme gerçekleştirdi.
5.04.2024 Beşiktaş
Hakan Kutlu: Sonuna kadar savaşacağız!
Hakan Kutlu: Sonuna kadar savaşacağız! Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Giresunspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
4.04.2024 1.Lig
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa yanıtı: Biz hazırız
Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan Süper Kupa yanıtı: Biz hazırız Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 4-2 kazandıkları Adana Demirspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
4.04.2024 Fenerbahçe
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti
Ali Koç'tan Erden Timur'a olay sözler: Fenerbahçe seni de not etti Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Olağanüstü Genel Kurul'da Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'a sert sözlerle yüklendi.
2.04.2024 Fenerbahçe
CHP'deki para sayma görüntüleri! Erdoğan: Kandil'e kadar bu paraların gönderildiği bir dönemi yaşıyoruz
CHP'deki para sayma görüntüleri! Erdoğan: Kandil'e kadar bu paraların gönderildiği bir dönemi yaşıyoruz İstanbul'da gençlerle buluşan Cumhurbaşkanı Erdooğan, CHP'deki para sayma görüntülerine tepki göstererek, "Balya balya dolarlar, balya balya avrolar, bu görüntülerinin ortada dolaştığı hatta Kandil'e kadar bunların gönderildiği bir dönemi yaşıyoruz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerle buluşmasında, Ahmet Kaya şarkısında da duygu dolu anlar yaşadı.
30.03.2024 Gündem
Altay'ın yeni başkanı Süleyman Özkaral oldu!
Altay'ın yeni başkanı Süleyman Özkaral oldu! İzmir temsilcisi Altay'da gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda başkanlığa Süleyman Özkaral seçildi.
29.03.2024 1.Lig
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı!
Fenerbahçe'de Can Gebetaş'tan 2 Nisan çağrısı! Fenerbahçe Kulübü İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Can Gebetaş, sarı-lacivertlilerin resmi kulüp televizonuna konuştu.
28.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan üyelere 2 Nisan çağrısı
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan üyelere 2 Nisan çağrısı Sarı-lacivertli kulübün Başkanı, 2 Nisan Salı günü yapılacak olağanüstü genel kurul için kongre üyelerine çağrı yaptı.
27.03.2024 Fenerbahçe
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi...
İbrahim Üzülmez'den çok konuşulacak sözler: Fenerbahçe'nin ligden çekilmesi... Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Fenerbahçe maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Öte yandan Beşiktaş gündemini değerlendiren Üzülmez, Necip Uysal ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.
27.03.2024 Pendikspor
Alparslan Erdem, Fenerbahçe'nin gündemindeki oyuncuya kefil: Müthiş katkılar verebilir
Alparslan Erdem, Fenerbahçe'nin gündemindeki oyuncuya kefil: Müthiş katkılar verebilir Fenerbahçe yönetimi yeni sezon transfer çalışmaları için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin gündemine Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan geldi. Eski hocası Alparslan Erdem 23 yaşındaki oyuncu ile ilgili övgü dolu ifadeler kullandı.
27.03.2024 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresine katılacak mı? Kararı belli oldu
Aziz Yıldırım, Fenerbahçe kongresine katılacak mı? Kararı belli oldu Fenerbahçe'nin ligden çekilme dahil olmak üzere birçok konuyu görüşeceği Olağanüstü Genel Kurul'una sayılı günler kala Aziz Yıldırım'ın katılıp katılmayacağı merak ediliyordu. Aziz Yıldırım'ın kararı belli oldu. İşte detaylar...
27.03.2024 Fenerbahçe
Faruk Koca: Bu kadar ağır bir ceza verilmesini bu camia ve futbol tarihi kabul etmeyecek
Faruk Koca: Bu kadar ağır bir ceza verilmesini bu camia ve futbol tarihi kabul etmeyecek Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca, Türkiye Futbol Federasyonunun kendisine verdiği ceza hakkında konuştu.
25.03.2024 Ankaragücü
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız
Fenerbahçe Başkan Vekili Erol Bilecik sert çıktı: 2 Nisan'da bu işi yapacağız Sarı-lacivertli kulübün Başkan Vekili Erol Bilecik, 2 Nisan'da gerçekleşecek olan Olağanüstü Genel Kurul toplantısı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
25.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Camia ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.