Can Feda

Can Feda

Son dakika Can Feda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Can Feda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Can Feda haber sayfamızda...

Can Feda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 729 can feda haberi bulunmuştur.
Kaç bin Filistinlinin ölmesi gerekiyor?
Kaç bin Filistinlinin ölmesi gerekiyor? Antalya Diplomasi Forumu’nun ikinci gününde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın katılımıyla “Kadın, Barış ve Güvenlik” temalı panel düzenlendi. Panelde Bulgaristan Cumhurbaşkanı Rumen Radev ve foruma davetli ülke liderlerinin eşleri ve çok sayıda katılımcı yer aldı.
3.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor
Emine Erdoğan: Dünya liderleri hangi gerekçeyle sessiz kalabiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Haberler
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir
Emine Erdoğan: Dünya liderleri 30 bin insan katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabilir Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu'nda yaptığı konuşmada, “Buradan sormak istiyorum, 25 kişi öldürüldüğünde Paris'te kol kola yürüyüş düzenleyen dünya liderleri, bugün ekseriyeti kadın ve çocuk olan 30 bin insan vahşice katledilirken hangi gerekçe ile sessiz kalabiliyor" dedi.
2.03.2024 Gündem
Canlı yayında transfer çıkışı! 'Tadic'e o parayı vereceğine Talisca'ya verirsin'
Canlı yayında transfer çıkışı! 'Tadic'e o parayı vereceğine Talisca'ya verirsin' Beşiktaş'ta gündemde transfer gelişmeleri var. Beşiktaş muhabiri Serdar Sarıdağ, Skorer You Tube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtladı.
25.07.2023 Beşiktaş
Şehit Ömer Halisdemir’in kız kardeşi: Vatan için can feda
Şehit Ömer Halisdemir’in kız kardeşi: Vatan için can feda Burdur’da düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü programında konuşan Şehit Ömer Halisdemir’in kardeşi Elif Serin; “Ayakta ölmek diz üstünde yaşamaktan daha onurludur. Ne mutlu vatan için can feda” dedi.
15.07.2023 Gündem
Şehit aileleri duygulandırdı...'Evlat acısı zor, manevi duygular bizi ayakta tutuyor'
Şehit aileleri duygulandırdı...'Evlat acısı zor, manevi duygular bizi ayakta tutuyor' Ordu’da Kurban Bayramı arefesinde protokol üyeleri Garnizon Şehitliği’ni ziyaret ederek şehit aileleri ile birlikte dua etti. Şehit aileleri acılarının ilk günkü gibi taze olduğunu, manevi duyguların kendilerini ayakta tuttuklarını söyledi.
27.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Alevi-Sünni diye ayrıma tabii tutanlara lanet olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Alevi-Sünni diye ayrıma tabii tutanlara lanet olsun Antalya'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP-HDP görüşmesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun 'Aleviyim' açıklamalarına da yanıt veren Erdoğan, 'Şimdiye kadar niye bunu söylemedin? Oradan bir şey bekliyor. Bu ülkeyi Alevi-Sünni diye ayrıma tabii tutanlara lanet olsun.' dedi.
2.05.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da flaş açıklamalar: Alevi-Sünni diye ayrıma tabii tutanlara lanet olsun
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Antalya'da flaş açıklamalar: Alevi-Sünni diye ayrıma tabii tutanlara lanet olsun Antalya'da vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP-HDP görüşmesine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun 'Aleviyim' açıklamalarına da yanıt veren Erdoğan, 'Şimdiye kadar niye bunu söylemedin? Oradan bir şey bekliyor. Bu ülkeyi Alevi-Sünni diye ayrıma tabii tutanlara lanet olsun.' dedi.
2.05.2023 Gündem
Atatürk Havalimanı tartışması! Erdoğan: Bu milletin evlatlarına hiçbir şey yapamazsınız
Atatürk Havalimanı tartışması! Erdoğan: Bu milletin evlatlarına hiçbir şey yapamazsınız Büyük Ankara mitinginde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 'Atatürk Havalimanı' çıkışına sert tepki gösterdi. Erdoğan, "TEKNOFEST'i, İHA'ları, SİHA'ları, Akıncıları, Kızılelma'yı alamazsınız. Bu millet sizi avucunun içindeki suyla boğar." ifadelerini kullandı.
30.04.2023 Gündem
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023
7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları: 7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Özgün Yayınları Cevapları 2022-2023 Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile öğrenciler yoğun bir ders dönemine girdi. Eğitim öğretim hayatının önemli derslerinden birisi de Türkçe’dir. Türkçe kitaplarında birbirinden farklı konular ve etkinlikler yer almaktadır. 7. sınıf öğrencilerinin kendilerini geliştirmesi için bu etkinlikler genellikle ev ödevi olarak verilir. Kitaplardaki etkinlikler ve örnekler MEB kararı ile yıldan yıla farklılık göstermektedir. Öğrencinin dilsel becerilerini geliştirmeyi amaçlayan 7. sınıf Türkçe ders kitabı MEB ve Özgün Yayınları olarak ikiye ayrılıyor. 7. sınıf Türkçe ders kitabı Özgün Yayınları cevapları için “7. Sınıf Türkçe Ders Kitabı Cevapları 2022-2023” içeriğimize göz atabilirsiniz.
1.12.2022 Eğitim
Ecrin ve Yağmur için hesabını sorduk!
Ecrin ve Yağmur için hesabını sorduk! Türk Silahlı Kuvvetleri, İstiklal Caddesi’ndeki bombalı saldırının ardından terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik hava harekâtı düzenledi. Suriye’deki Tel Rıfat’tan Irak’taki Asos’a uzanan geniş bir hatta gerçekleştirilen harekâtta 89 terör hedefi imha edildi. Aralarında SİHA’ların da olduğu 70 hava aracının katıldığı harekâtta Rusya ile ABD’nin denetiminde bulunan bazı bölgelerdeki terör hedefleri de vuruldu.
21.11.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop’tan Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na destek mesajı
TBMM Başkanı Şentop’tan Pençe-Kılıç Hava Harekatı’na destek mesajı Pençe-Kılıç Hava Harekatı için destek mesajı yayımlayan TBMM Başkanı Mustafa Şentop, “Hiç kimse unutmasın ki; tarihimizin her bir sayfası, 'vatan uğruna bin can feda' kararlılığımızı kanıtlayarak yazılmıştır” dedi.
20.11.2022 Siyaset
Yaralı polis memuru konuştu: "Ölüm hiç akla gelmedi"
Yaralı polis memuru konuştu: "Ölüm hiç akla gelmedi" Mersin'de polisevine düzenlenen terör saldırısında şehit arkadaşı Sedat Gezer ile kahramanca mücadele ederek yaralanan polis memuru Abdulkadir Öztürk, tedavi gördüğü hastanede olay anını anlattı. Öztürk, o an ölümün hiç akla gelmediğini belirterek, "Arkadaşım şehit oldu, keşke bende olabilseydim. Vatanıma, milletime canım feda olsun" dedi.
29.09.2022 Haberler
Şentop'tan Yunanistan'a: Bir asır önceki trajedinizi unutmayın
Şentop'tan Yunanistan'a: Bir asır önceki trajedinizi unutmayın TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Yunanistan'ın son dönemde yaptığı hava ihlalleri ve tacizlerine ilişkin, "Bir asır önceki trajedinizi unutmayın. Eğer unutursanız, bugün de akıbetiniz aynı ve belki daha kötü olacaktır. Biz, komşularımızla barış içinde yaşamak istiyoruz; sorunlarımızı uluslararası hukuk çerçevesinde, diplomatik yollarla çözme taraftarıyız ama bunu zayıflık olarak kabul ediyorlarsa, bilsinler ki vatanımız için yapabileceklerimizin sınırı yoktur" dedi.
29.08.2022 Siyaset
Trabzon'da Beşiktaş maçı öncesi şampiyonluk şarkıları söyleniyor
Trabzon'da Beşiktaş maçı öncesi şampiyonluk şarkıları söyleniyor Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 31'nci haftasında sahasında Beşiktaş’ı konuk edecek Trabzonspor'da bordo mavili taraftarlar, kent meydanında toplanarak marşlar söyledi, şampiyonluk sloganları attı.
3.04.2022 Trabzonspor
Trakya'da Cumhuriyet coşkusu! Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunu sergilediler
Trakya'da Cumhuriyet coşkusu! Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunu sergilediler Trakya’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, törenlerle coşkuyla kutlandı. Öğrencilerin, Tekirdağ'ın düşman işgalinden kurtuluşunu sergilemesi büyük ilgi gördü.
29.10.2021 Gündem
Cem Yılmaz koronavirüs aşısı oldu
Cem Yılmaz koronavirüs aşısı oldu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçıların aşı olabileceğini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından Cem Yılmaz da birçok meslektaşı gibi koronavirüs aşısını oldu.
15.06.2021 Cadde
Beşiktaş şiirleri
Beşiktaş şiirleri 1903 yılında kurulan Beşiktaş bugün Türkiye'nin en önemli spor kulüplerinden birisidir. Beşiktaş ilk olarak jimnastik kulübü olarak başlamış daha sonra futbol başta olmak üzere farklı spor branşlarına da yönelmiştir. Beşiktaş'ın Türkiye'de ve Avrupa'da imza atığı büyük başarılar vardır.
3.11.2023 Şiirler
Jandarma şiiri - Hasan Turgut
Jandarma şiiri - Hasan Turgut Jandarma teşkilatı 14 Haziran 1839 tarihinde kurulmuştu. Kurulduğu günden bu yana görevini eksizsiz yerine getiren Jandarma teşkilatı Türkiye'nin kırsal bölgelerinde asayişi sağlamakla görevlidir. Jandarma kanun ordusu olarak anılır.
3.11.2023 Şiirler
Ege, tek yürek
Ege, tek yürek Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 82...
11.11.2020 Ege
Kerem Bursin kimdir, nereli? Kerem Bursin'in yaşı ve boyu kaç? İşte oynadığı diziler
Kerem Bursin kimdir, nereli? Kerem Bursin'in yaşı ve boyu kaç? İşte oynadığı diziler Başarılı oyunculuğuyla bilinen Kerem Bursin'in özel yaşamına dair bazı sorular merakla araştırılıyor. Kerem Bursin'in kaç yaşında olduğu ve boyunun kaç olduğu öğrenilmek isteniyor. Aynı zamanda Kerem Bursin'in oynadığı diziler de merak ediliyor. İşte Kerem Bursin biyografisi...
7.10.2020 Cadde
Kobani olaylarında oğlu öldürülen Gökgöz: Bütün azmettiriciler yakalansın
Kobani olaylarında oğlu öldürülen Gökgöz: Bütün azmettiriciler yakalansın Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Kobani olaylarıyla ilgili 7 ilde düzenlenen terör örgütü PKK/KCK operasyonunda, HDP'nin eski milletvekilleri Altan Tan, Emine Ayna, Ayla Akat ve Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) HDP'li üyesi Ali Ürküt ile bazı şüpheliler Diyarbakır'da gözaltına alındı. Olaylar sırasında 3 arkadaşıyla ihtiyaç sahiplerine kurban eti dağıtırken öldürülen Hasan Gökgöz’ün (25) babası Mehmet Gökgöz, "O olayda ben de yaralandım. Dünya biliyor, oğlumu kurban eti dağıtırken şehit ettiler. Fakat bizim isteğimiz bu azmettiricilerin hepsinin yakalanması. Kim olursa olsun. Hepsini yakalasınlar" dedi.
26.09.2020 Gündem
Can Feda filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Can Feda filmi kaç yılında nerede çekildi?
Can Feda filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Can Feda filmi kaç yılında nerede çekildi? Can Feda filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2018 yılında vizyona giren Can Feda filminin yönetmen koltuğunda Çağatay Tosun yer alıyor. Başrollerinde Burak Özçivit, Kerem Bürsin ve Melike İpek Yalova'nın yer aldığı filmde dünyanın en tehlikeli bölgelerinden birinde 7 yıldır süren iç savaşa Türk ordusu hiçbir müttefik devlet olmadan giriş yapar ve ardından gelişen olaylar konu alınır. İşte Can Feda filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
11.09.2020 Cadde
Kerem Bürsin dizileri | Sen Çal Kapımı dizisindeki Kerem Bürsin kimdir, nereli?
Kerem Bürsin dizileri | Sen Çal Kapımı dizisindeki Kerem Bürsin kimdir, nereli? Kerem Bürsin, Hande Erçel ile başrolü paylaştığı dizi ile gündemde. Birçok dizide rol alan Kerem Bürsin'in hayatı da merak ediliyor. Peki, Kerem Bürsin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? İşte oyuncu Kerem Bürsin biyografisi.
21.07.2020 Cadde
15 Temmuz'da nöbetteydi, şimdi şehit aileleri için görevde
15 Temmuz'da nöbetteydi, şimdi şehit aileleri için görevde Mersin’de 15 Temmuz darbe gecesinde sokaklara inen ve sabaha kadar nöbet tutan taksici Murat Kaçaman, arka camına ‘İtin derdi et. Yiğidin derdi devlet. Şehit ailelerine ücretsizdir. Onlar, bedelini ödedi’ yazdırdığı taksisiyle şehit ailelerine 7 gün 24 saat hizmet veriyor.
15.07.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Can Feda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.