Canan Ergüder

Canan Ergüder

Türk oyuncu. Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olduktan sonra Franklin and Marshall College'da sosyoloji ve tiyatro okumuştur. Ardından da Amerika Birleşik Devletleri'ne giderek New York Actors Studio Drama School'da oyunculuk üzerine yüksek lisans yapmıştır. Birçok tiyatro oyununda oynayan Ergüder, Actors Studio'da hayat boyu üyeliği de kazanmış durumdadır. Ergüder, en son Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı televizyon dizisinde rol almış, fakat yeni bir projede yer almak için (Atlılar) diziden ayrılmıştır. Ancak proje iptal olmuştur. Filmografi   Babam İçin - Sinema Filmi - (2011) - Mina Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm - Sinema Filmi - (2011) - Esra Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - TV Dizisi - (2010-2012) - Esra Bıçak Sırtı - TV Dizisi - (2009) - Serra Binbir Gece - TV Dizisi - (2007) - Eda

Canan Ergüder

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 358 canan ergüder haberi bulunmuştur.
Müjde Ar estetik mi yaptırdı? Son hali gündem oldu
Müjde Ar estetik mi yaptırdı? Son hali gündem oldu Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Selman Nacar'ın yaptığı 'İstanbul Ansiklopedisi' dizisinde rol alacak olan olan Müjde Ar, rol arkadaşı Canan Ergüder ile poz verdi. Türk sinemasına damga vuran Müjde Ar'ın son hali ise sosyal medyada gündem oldu.
30.03.2024 Cadde
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
Altında şikayet yağıyor! Darphane devreye girdi
Altında şikayet yağıyor! Darphane devreye girdi Merdiven altı rafineriler çoğalmaya başladı. Hal böyle olunca vatandaşlar tarafından da şikayetler arttı. Peki yeni sistem nasıl olacak? Gram altında fiyatlar daha fazla artar mı? İşte detaylar...
28.10.2023 Ekonomi
Canan Ergüder'in kaçış planı! 'Bunların burada ne işi var, beni çekmesinler'
Canan Ergüder'in kaçış planı! 'Bunların burada ne işi var, beni çekmesinler' 'Menajerimi Ara' dizisinde rol aldığı sırada meme kanserine yakalandığını öğrenen ve sonrasında tedaviye başlayan Canan Ergüder, hastalığı yenmeyi başarmıştı. Sağlığına kavuşan oyuncu, önceki gün Etiler'de görüntülendi. Gazetecilerin kendisini görüntülemesine sinirlenen oyuncu, görevlilere kızdı.
28.10.2023 Cadde
1977’den beri aynı yerde park halinde! 'Bu genç denize hiç girmedi'
1977’den beri aynı yerde park halinde! 'Bu genç denize hiç girmedi' Yalova'nın Armutlu ilçesindeki deniz manzaralı yolda çalılar arasına park edilmiş halde duran eski bir araba her gün oradan geçenlerin dikkatini çekiyordu. Çevredekilere sorulduğunda anlatılan hikâye adeta dram filmlerini aratmayacak cinstendi. Gerçek hikâye ise arabanın hemen aşağısındaki evde saklıydı.
28.10.2023 Yaşam
Filiz Nurullah'a 15 dakika dayanan pehlivana 500 dolar! 'Sana yazık olur'
Filiz Nurullah'a 15 dakika dayanan pehlivana 500 dolar! 'Sana yazık olur' 175 kilo ağırlığında, 2.18 metre uzunluğundaydı. Cüssesi nedeniyle 'Filiz' lakabını aldı. Namını ABD'ye kadar yayan Türk pehlivanın Amerikalı güreşçiye yaptığı teklif ise bugüne kadar ne görüldü ne de duyuldu. İşte yığıldığı yerde tam 35 dakika kendi gelemeyen Ferguson ile Filiz Nurullah'ın yaşadıkları.
28.10.2023 Yaşam
MR sonuçları çıktı! Filiz Akın'ın sağlık durumu
MR sonuçları çıktı! Filiz Akın'ın sağlık durumu Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik ile Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde "Bir türlü iyileşemedim" diyerek MR çektireceğini açıklamamıştı. Usta oyuncu, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
13.09.2023 Magazin
MR sonuçları çıktı! Filiz Akın'ın sağlık durumu
MR sonuçları çıktı! Filiz Akın'ın sağlık durumu Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit ve Fatma Girik ile Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yonca'sından biri olan Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde "Bir türlü iyileşemedim" diyerek MR çektireceğini açıklamamıştı. Usta oyuncu, sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.
13.09.2023 Cadde
Tarık Emir Tekin: Anneannem ilk defa ayakkabılarımı beğendi
Tarık Emir Tekin: Anneannem ilk defa ayakkabılarımı beğendi Şarkıcı Leman Sam'ın torunu, oyuncu Şevval Sam ile eski futbolcu Metin Tekin'in oğlu Tarık Emir Tekin, İstanbul'da Broadway rüzgârları estire gecede, ayakkabı tercihiyle dikkatleri üzerine çekti.
15.05.2023 Cadde
Canan Ergüder: Yaşadıklarıma karşı kendimi zorluyorum
Canan Ergüder: Yaşadıklarıma karşı kendimi zorluyorum 13 Mayıs akşamı Tim Show Center’da seyircisiyle buluşmaya hazırlanan 'Broadway in İstanbul' projesinde yer alan Pelin Akil, Canan Ergüder ve Başak Gümülcinelioğlu, gösterim öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.
4.05.2023 Cadde
Serenay Sarıkaya'nın tarzının bedeli ortaya çıktı
Serenay Sarıkaya'nın tarzının bedeli ortaya çıktı Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya, ekrana birlikte dönüş yaptı. Amerikan yapımı 'The Sopranos' dizisinden uyarlanan 'Aile' ile ekranlara dönen ikili dikkatleri üzerine çekti. Serenay Sarıkaya'nın ilk bölümde giydiği elbisenin fiyatı ise sosyal medyayı salladı.
9.03.2023 Cadde
Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı!
Pınar Deniz: Hiç geçmeyecek bir acı! Kahramanmaraş merkezli depremlerle birlikte sarsılan Türkiye’de, bölgede yaşayanlar için yardım ve destek kampanyalarına vatandaşlarla birlikte ünlü isimler de katıldı. Oyuncu Pınar Deniz, 6 Şubat'ta meydana gelen depremler ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
6.03.2023 Cadde
Türkiye Tek Yürek
Türkiye Tek Yürek Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında, saat 02.00 itibarıyla toplam 114 milyar 717 milyon 214 bin lira nakdi yardım toplanırken, 8 milyona yakın da SMS gönderildi
16.02.2023 Gündem
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar
Türkiye Tek Yürek oldu! 115 milyar TL'yi aşan rekor bağışlar Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Ajda Pekkan'dan Semiramis Pekkan'a: Bana en güzel armağan...
Ajda Pekkan'dan Semiramis Pekkan'a: Bana en güzel armağan... Türk Tiyatro ve Müzikal dünyasının duayeni Haldun Dormen'in yönetmenliğini yaptığı projenin onur konuğu olan, Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan; geçtiğimiz günlerde 53 yıl sonra ilk kez sahneye çıktı. Semiramis Pekkan’ın dün doğum günüydü. Sosyal medyadan paylaşım yapan Süperstar, kardeşi Semiramis Pekkan’ın doğum gününü duygusal sözlerle kutladı.
2.10.2022 Cadde
Semiramis Pekkan 53 yıl sonra sahneye çıktı!
Semiramis Pekkan 53 yıl sonra sahneye çıktı! 'Broadway’den İstanbul’a Müzikaller' projesi, 'Haldun Dormen Yönetiyor-Senfonik' başlığıyla Maximum Uniq Açıkhava’da yeniden seyirciyle buluştu. Türk Tiyatro ve Müzikal dünyasının duayeni Haldun Dormen'in yönetmenliğini yaptığı projenin onur konuğu olan, Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan; 53 yıl sonra ilk kez sahneye çıktı.
22.09.2022 Cadde
Broadway’den  İstanbul’a...
Broadway’den İstanbul’a... ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’ projesi, ‘Haldun Dormen Yönetiyor-Senfonik’ başlığıyla Maximum Uniq Açıkhava’da yeniden seyirciyle buluştu.
22.09.2022 Cadde
Müzikal şölen!
Müzikal şölen! 2006 ve 2017 yıllarında büyük ilgi gören ‘Broadway’den İstanbul’a Müzikaller’ projesi ‘Haldun Dormen Yönetiyor- Senfonik’ başlığıyla Maximum Uniq Açıkhava’da yeniden seyirciyle buluşacak.
2.09.2022 Cadde
Canan Ergüder ile oğlu Demir'in deniz keyfi
Canan Ergüder ile oğlu Demir'in deniz keyfi Geçtiğimiz yıl nisan ayında meme kanserine yakalandığını açıklayan Canan Ergüder, kemoterapinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Son olarak 'Oğlum' adlı dizide boy gösteren ünlü isim, tatil için Bodrum'a gitti. Önceki gün Akyarlar’da halk plajında oğlu Demir ile oynarken objektiflere yansıyan Ergüder, bol bol yüzdü. Anne oğulun gün boyu süren keyifli anları objektiflere böyle yansıdı.
18.08.2022 Cadde
Meme kanserini yenen Canan Ergüder yaşadıklarını anlattı! 'Bu süreç çok zordu'
Meme kanserini yenen Canan Ergüder yaşadıklarını anlattı! 'Bu süreç çok zordu' 'Menajerimi Ara' dizisinde eol aldığı sırada meme kanserine yakalandığını öğrenen ve sonrasında tedaviye başlayan Canan Ergüder, hastalığı yenmeyi başarmıştı. Şimdilerde eski sağlığına kavuşan oyuncu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu. Bir çocuk annesi Ergüder, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı.
30.07.2022 Cadde
Oğlum dizisi final mi oldu? Oğlum neden bitti?
Oğlum dizisi final mi oldu? Oğlum neden bitti? Oğlum dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla her hafta çarşamba akşamı yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkıyor. Dizide iki annenin hikayesi izleyicilerle paylaşılıyor. Ancak Oğlum dizisi, 15. bölümde final kararı aldı. Peki, Oğlum neden final oldu?
25.05.2022 Cadde
Canan Ergüder: Kenan ile ölümden döndük, arabanın içi su dolmaya başladı!
Canan Ergüder: Kenan ile ölümden döndük, arabanın içi su dolmaya başladı! Kısa bir süre önce kanseri atlatan Canan Ergüder, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programında samimi açıklamalarda bulundu. Eşi Kenan Ece ile birlikte Bozcaada'ya giderken geçirdikleri kazayı anlatan oyuncu, "Biz otomobilin içinde saplanıp, kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi" dedi.
22.04.2022 Cadde
'Oğlum' dizisi final yapıyor
'Oğlum' dizisi final yapıyor Show TV'de başlayan 'Oğlum' dizisi için final kararı verildi. Canan Ergüder'i setlere geri döndüren projenin reytingleri çok düşük kalmıştı.
19.04.2022 Cadde
OĞLUM DİZİSİ OYUNCULARI KARAKTERLER || Oğlum uyarlama mı, konusu nedir, nerede çekiliyor?
OĞLUM DİZİSİ OYUNCULARI KARAKTERLER || Oğlum uyarlama mı, konusu nedir, nerede çekiliyor? Oğlum dizisi oyucuları ile dikkat çekerken konusu da izleyeni ekrana kitliyor. Başrollerinde Songül Öden, Canan Ergüder, Feyyaz Duman ve Timur Acar'ın yer aldığı Oğlum dizisi hangi diziden uyarlandı sorusu hafızları meşgul ediyor. İşte, Oğlum oyuncu kadrosu...
23.03.2022 Cadde
Geliri kadınlara
Geliri kadınlara ‘Ölümüne Boşanmak’ isimli belgeselin özel gösterimi önceki akşam Beyoğlu Sineması’nda gerçekleşti.
18.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Canan Ergüder ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.