Canberra

Canberra

Son dakika Canberra haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Canberra gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Canberra haber sayfamızda...

Canberra

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 286 canberra haberi bulunmuştur.
Avustralya'da konutların değer artışı sürdü
Avustralya'da konutların değer artışı sürdü Avustralya'da konutların değerinde artış aralık ayında da devam etti, ancak şubat ayında başlayan yükseliş döngüsünden bu yana en düşük aylık artışını kaydetti.
3.01.2024 Uzmanpara
Avustralya'da konut fiyat artışı sürüyor
Avustralya'da konut fiyat artışı sürüyor Avustralya'da konutların değeri eylül ayında üst üste 9'uncu ayda da artış gösterdi.
1.11.2023 Uzmanpara
Uçağı arızalanan Kanada Başbakanı Trudeau, Hindistan'da bir gece fazla kaldı
Uçağı arızalanan Kanada Başbakanı Trudeau, Hindistan'da bir gece fazla kaldı Kanada Başbakanı Yeni Delhi'deki G20 zirvesinin ardından ülkesine dönecekti ancak uçağındaki mekanik bir arıza nedeniyle gece boyunca Hindistan'da kaldı.
12.09.2023 Dünya
Beyninden çıkarıldı, tıp tarihinde ilk: Canlı halde kıvranıyordu
Beyninden çıkarıldı, tıp tarihinde ilk: Canlı halde kıvranıyordu Bilim insanları, Avustralya'da bir kadının beyninden 8 cm'lik bir yuvarlak solucan çıkarıldığını ve bunun tıp literatüründe bir ilk olduğunu aktarıyor.
29.08.2023 Dünya
New York Times’tan ChatGPT’ye engel
New York Times’tan ChatGPT’ye engel The New York Times, OpenAI’ın web crawler’ı GPTBot’u engelledi. Bu, OpenAI’ın yapay zekâ modellerini eğitmek için yayındaki içerikleri kullanamayacağı anlamına geliyor.
26.08.2023 Dünya
NASA yanlış komut gönderdi!  Mesafe 19 milyar kilometre
NASA yanlış komut gönderdi! Mesafe 19 milyar kilometre Yıldızlararası boşluğun derinlerine savrulan Voyager 2'nin antenindeki yüzde 2'lik değişiklik irtibatı kopardı, NASA şimdi Avustralya'daki dev çanak antenle başıboş sinyalleri yakalamayı deniyor.
1.08.2023 Dünya
Avustralya'da konut değerleri yükseldi
Avustralya'da konut değerleri yükseldi Avustralya'da konutların değeri haziran ayında üst üste ikinci ayda da değer kazandı.
3.07.2023 Uzmanpara
Avustralya'da Rus büyükelçiliğinin parlamento yakınına taşınmasına izin yok
Avustralya'da Rus büyükelçiliğinin parlamento yakınına taşınmasına izin yok Yüksek Mahkeme, Rusya’nın yeni büyükelçilik binasını başkent Canberra’daki Avustralya parlamento binasından 400 metre uzaklıktaki alana inşa edilmesi isteğini reddetti.
26.06.2023 Dünya
Altılı Masa'daki deprem dünya medyasında: Darmadağın!
Altılı Masa'daki deprem dünya medyasında: Darmadağın! Muhalif ittifaktaki çatlak ABD'den Avustralya'ya, Suudi Arabistan'dan Birleşik Arap Emirlikleri'ne birçok ülkede gazeteler ve internet sitelerinin sayfalarına taşındı. Bloomberg muhalif bloğun çöküşün eşiğinde olduğu yorumunu yaptı, Arab News Erdoğan'a karşı ortak cephe çabasının ciddi bir darbe yediğini yazdı: "Muhalif bloktaki kargaşayla birlikte, Erdoğan şimdi Mayıs ayındaki seçimlerde zafere uzanmak için çok daha iyi konumda görünüyor."
5.03.2023 Dünya
Avustralya'da konut değeri 8 aydır düşüyor
Avustralya'da konut değeri 8 aydır düşüyor Avustralya'da konut piyasası değerinde düşüş üst üste 8'inci aya taşındı, ancak hızında yavaşlama oldu.
1.03.2023 Uzmanpara
Avustralya ekibi Türkiye'ye doğru yola çıktı
Avustralya ekibi Türkiye'ye doğru yola çıktı Türkiye'de yaşanan felaketler sonrası dünya ülkelerinden yardım yağmaya devam ediyor. Son olarak Avustralya'dan 72 kişilik bir ekip bölgeye doğru yola çıktı
10.02.2023 Dünya
Avustralya'da konut değeri 7 aydır düşüyor
Avustralya'da konut değeri 7 aydır düşüyor Avustralya'da konut piyasası değerinde düşüş üst üste 7'nci aya taşındı.
1.02.2023 Uzmanpara
Avustralya'da yangın çıkaran helikopterin sırrı açıklandı
Avustralya'da yangın çıkaran helikopterin sırrı açıklandı Avustralya'da iki sene önce ordu helikopterinin çıkardığı orman yangınıyla ilgili dava bugün başladı. Dava, MRH90 Taipan model helikopterin adı açıklanmayan komutanının ifadesine dayanıyor.
15.11.2022 Dünya
Andy Warhol'un eseri çevrecilerin hedefi oldu
Andy Warhol'un eseri çevrecilerin hedefi oldu Avustralya’nın başkenti Canberra’da hükümetin fosil yakıt sübvansiyonlarını durdurmasını isteyen çevre aktivistleri, Amerikalı ressam Andy Warhol'un “Campbell’s Soup Cans” adlı eserini hedef alarak mavi kalemle karaladı.
9.11.2022 Haberler
Andy Warhol'un eseri çevrecilerin hedefi oldu
Andy Warhol'un eseri çevrecilerin hedefi oldu Avustralya’nın başkenti Canberra’da hükümetin fosil yakıt sübvansiyonlarını durdurmasını isteyen çevre aktivistleri, Amerikalı ressam Andy Warhol'un “Campbell’s Soup Cans” adlı eserini hedef alarak mavi kalemle karaladı.
9.11.2022 Dünya
Avustralya'dan geri adım: Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımayacak
Avustralya'dan geri adım: Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımayacak Avustralya Dışişleri Bakanı Penny Wong, önceki hükümetin Batı Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararının geri alındığını duyurdu.
18.10.2022 Dünya
Avustralya'da konut değeri 3 aydır düşüyor
Avustralya'da konut değeri 3 aydır düşüyor Avustralya'da konut piyasası değerinde düşüş üst üste üçüncü aya taşındı.
3.10.2022 Uzmanpara
Kraliçe'den geleceğe mektup! Fanusta saklanıyor, 2085 yılında açılacak
Kraliçe'den geleceğe mektup! Fanusta saklanıyor, 2085 yılında açılacak 96 yaşında hayatını kaybeden İngiltere ve İngiliz Milletler Topluluğu ülkelerinin Kraliçesi II. Elizabeth 1986 yılında Avustralya'yı ziyaret etmişti. Kraliçe'nin bu ziyarette Sidney Belediye Başkanı'na hitaben yazıp mühürlediği mektup ise bir fanusta saklanıyor ve 2085 yılına kadar açılması yasak.
14.09.2022 Dünya
Avustralya’da havalimanında ateş açan şahıs gözaltına alındı
Avustralya’da havalimanında ateş açan şahıs gözaltına alındı Avustralya’nın başkenti Canberra'da havalimanında ateş açan silahlı bir kişi polis tarafından gözaltına alınırken, havalimanı tahliye edildi.
14.08.2022 Dünya
KKTC'den sınır dışı edilen Komançero üyesi Buddle Avustralya'ya iade edilecek
KKTC'den sınır dışı edilen Komançero üyesi Buddle Avustralya'ya iade edilecek Interpol'ün aradığı uyuşturucu kaçakçısı ve Komançero motosiklet çetesi lideri Mark Douglas Buddle, KKTC'de yakalandı. Gözaltına alınan Buddle ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı.
12.07.2022 Gündem
Çin'den ABD'ye Tayvan resti: 'Ne pahasına olursa olsun savaşacağız'
Çin'den ABD'ye Tayvan resti: 'Ne pahasına olursa olsun savaşacağız' Üç yılın ardından Avustralyalı mevkidaşıyla bir araya gelen Çin Savunma Bakanı Fenghe, "Tayvan'ın bağımsızlığını sürdürmeye yönelik her türlü girişimi kararlılıkla ezeceğiz" dedi.
12.06.2022 Dünya
Dünya medyasının Google zaferi!
Dünya medyasının Google zaferi! Dünyada pek çok ülke, teknoloji devi Google’ı haber içeriğine telif ödemesi için zorluyor.
22.05.2022 Ekonomi
Motosiklet çetesi Komançero'nun üst düzey üyesi öldürüldü! Türkiye'ye girmeye çalışmıştı...
Motosiklet çetesi Komançero'nun üst düzey üyesi öldürüldü! Türkiye'ye girmeye çalışmıştı... 1995 yılından beri sayısız suça karışan, Interpol tarafından hakkında bildiri yayınlanan ve Türkiye'ye giriş yapması yasaklanan Komançero üyesi, spor salonu önünde vuruldu.
10.05.2022 Dünya
42 bin yıllık Aborjin kalıntıları defnedilecek
42 bin yıllık Aborjin kalıntıları defnedilecek Avustralya’nın Sidney kentinin 750 km batısındaki Willandra dünya mirası alanının parçası olan Mungo Gölü ve Willandra Göller Bölgesi'nde 1960-80 yılları arasında bulunan 42 bin yıl öncesine ait 108 Aborjinin kalıntılarının uzun süren tartışmalarının ardından defnedileceği açıklandı.
8.04.2022 Dünya
Tam 42 bin yıl öncesine ait! Yıllar sonra yeniden gömülecek
Tam 42 bin yıl öncesine ait! Yıllar sonra yeniden gömülecek Yaklaşık 42 bin yıl önce ölen 108 Aborjinin kalıntıları, izinsiz olarak kazılıp çıkarıldıktan yıllar sonra yeniden gömülecek.
7.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Canberra ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.