Caner Çalışır

Caner Çalışır

Son dakika Caner Çalışır haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Caner Çalışır gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Caner Çalışır haber sayfamızda...

Caner Çalışır

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 111 caner çalışır haberi bulunmuştur.
Kerimcan Durmaz'ın en büyük hatası: Uçakta yaşanan olay!
Kerimcan Durmaz'ın en büyük hatası: Uçakta yaşanan olay! 2019 yılında uçak tuvaletinde çektiği müstehcen görüntüyü sosyal medya hesabından paylaşınca büyük tepki çeken, kısa süre sonra Amerika’ya giden Kerimcan Durmaz, skandal olaya ilişkin açıklama yaptı.
26.06.2021 Cadde
Murat Övüç samimi mi popülist mi?
Murat Övüç samimi mi popülist mi? Murat Övüç, bir restoranda 10 aileye yemek vermiş. Korona yüzünden konser veremediğini söyleyeyen ünlülere ateş püsküren Övüç, "İki gün makarna yiyin, ölür müsünüz?" demiş. Peki sizce Övüç tribünlere mi oynuyor yoksa gerçekten samimi mi?
2.07.2020 Trend
Kerimcan Durmaz'dan Caner Çalışır itirafı: Küs ayrılmak istemezdim!
Kerimcan Durmaz'dan Caner Çalışır itirafı: Küs ayrılmak istemezdim! Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, son dönemlerde küs olduğu arkadaşı Caner Çalışır’ın vefatının ardından ilk kez konuştu.
18.06.2020 Cadde
Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır'ın ölümünden ders çıkardı mı?
Kerimcan Durmaz, Caner Çalışır'ın ölümünden ders çıkardı mı? Caner Çalışır'ın ani ölümü sadece sosyal medya fenomenlerini değil hepimizi üzdü. Bir döneme damga vuran isimlerden Caner Çalışır'ın ölümünden sonra atılan "Kerimcan Durmaz'la küs müydü?" sorularına, dedikoduklarına yoğunlaşmak hiç de doğru değil aslında...
18.06.2020 Trend
Milliyet'te Haftanın Özeti (12 Haziran 2020)
Milliyet'te Haftanın Özeti (12 Haziran 2020) İşte Türkiye'de ve dünyada bu hatfanın öne çıkan başlıkları...
12.06.2020 Haberler
Caner Çalışır'ın ölümünden sonra şok iddialar!
Caner Çalışır'ın ölümünden sonra şok iddialar! Sosyal medya fenomeni ve Dj Caner Çalışır, önceki gün sabah saatlerinde ani ölümüyle sevenlerini ve dostlarını acı içinde bıraktı. 31 yaşında hayata veda eden Çalışır'ın cenazesiyle ilgili çok konuşulacak iddialar ortaya atıldı.
12.06.2020 Cadde
Caner Çalışır kimdir, nereli? Caner Çalışır neden öldü, kaç yaşındaydı?
Caner Çalışır kimdir, nereli? Caner Çalışır neden öldü, kaç yaşındaydı? Sosyal medya fenomeni olarak tanıdığımız ardından dizi ve yarışmalarda televizyonda karşılaştığımız Caner Çalışır vefat etti. Sosyal medya kullanıcıları ve ünlüler dünyası üzgün mesajlarını paylaşmaya başladı. İşte Caner Çalışır hakkında merak edilenler...
11.06.2020 Gündem
Caner Çalışır'a veda mesajları duygulandırdı
Caner Çalışır'a veda mesajları duygulandırdı Sosyal medyada ünlendikten sonra DJ'lik yapmaya başlayan Caner Çalışır, 31 yaşında vefat etti. Çalışır'ın ölüm haberi, ünlüler dünyasını yasa boğdu.
11.06.2020 Cadde
Caner Çalışır hastalığı neydi, neden öldü? Survivor Cemal Can'ın arkadaşı Caner Çalışır kimdir, kaç yaşındaydı?
Caner Çalışır hastalığı neydi, neden öldü? Survivor Cemal Can'ın arkadaşı Caner Çalışır kimdir, kaç yaşındaydı? Son zamanların en sevilen sosyal medya simalarından Caner Çalışır, 31 yaşında hayatını kaybetti. Instagram'da 1 milyondan fazla takipçisi olan ve Survivor'da yarışan Cemal Can Canseven'in en yakın arkadaşlarından biri olan Caner Çalışır'ın kalp krizi geçirdiği açıklandı. İşte ayrıntılar...
10.06.2020 Cadde
Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşları sel oldu
Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşları sel oldu Geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, son yolculuğuna uğurlandı.
10.06.2020 Magazin
Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır hayatını kaybetti!
Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır hayatını kaybetti! DJ’lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Fenomen Hakan Kakız, son yolculuğuna uğurlanan en yakın arkadaşı Caner Çalışır'ın tabutu başında gözyaşlarına boğuldu. O anları Instagram hesabından paylaşan Kakız, "Hakkım helal olsun" dedi.
10.06.2020 Magazin
Son dakika haberi: Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır hayatını kaybetti!
Son dakika haberi: Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır hayatını kaybetti! DJ’lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Hakan Kakız, son yolculuğuna uğurlanan arkadaşı Caner Çalışır'ın tabutu başında gözyaşlarına boğuldu. O anları Instagram hesabından paylaşan Kakız, "Hakkım helal olsun" dedi. Kerimcan Durmaz ise "Sen benim sevgimi, sırlarımı en güzel anılarımı biriktirdiğim yol arkadaşım olarak hep kalbimin bir köşesinde kalacaksın. Nurlar içinde uyu" notuyla arkadaşına veda etti.
10.06.2020 Cadde
Caner Çalışır'ın ölüm haberi Cemal Can Canseven'e verilecek mi?
Caner Çalışır'ın ölüm haberi Cemal Can Canseven'e verilecek mi? Sosyal medya fenomeni ve Dj Caner Çalışır, kalp krizi sonucu 31 yaşında hayatını kaybetti. Çalışır'ın ölüm haberinin, büyük finaline kısa süre kalan 'Survivor 2020' yarışmacısı Cemal Can Canseven'e verilip verilmeyeceği merak konusu oldu.
10.06.2020 Cadde
Caner Çalışır'ın ölümüne 'Oh olsun' diyecek kadar kalpsiz miyiz?
Caner Çalışır'ın ölümüne 'Oh olsun' diyecek kadar kalpsiz miyiz? Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmiş. Henüz daha 31 yaşındayken üstelik... Sosyal medyadaki yorumlara baktığımızda "Oh olsun" diyen bile var. Gerçekten bu kadar mı insanlık nasibimizi almadık biz? Bu kadar mı bize benzemeyen herkesin ölümüne sevinecek kadar kalpsiziz?
10.06.2020 Ünlüler
Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti
Sosyal medya fenomeni Caner Çalışır geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetti Son dakika haberine göre DJ’lik yapan 31 yaşındaki sosyal medya fenomeni Caner Çalışır, bu sabaha karşı geçirdiği kalp krizi nedeniyle vefat etti. Çalışır'ın ölüm haberini yakın arkadaşı Samet Liçina verdi. Ünlü isimler, sosyal medya hesaplarından yaşadıkları üzüntüyü dile getirdi.
10.06.2020 Magazin
Benimle Söyle 1. bölümü ile başlıyor! Benimle Söyle jürisinde kimler var?
Benimle Söyle 1. bölümü ile başlıyor! Benimle Söyle jürisinde kimler var? Benimle Söyle yarışması bu akşam başlıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Benimle Söyle formatı ve jüri üyeleri ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Programın sunuculuğunu Enis Arıkan yapacak. İşte Benimle Söyle ilk bölümden görüntüler...
11.05.2019 Gündem
Benimle Söyle jürisinde hangi isimler yer alıyor? Benimle Söyle'den ilk fragman
Benimle Söyle jürisinde hangi isimler yer alıyor? Benimle Söyle'den ilk fragman Benimle Söyle, Kanal D ekranında Cumartesi akşamı başlıyor. Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, dünyanın en yeni ve popüler şarkı yarışmalarından “All Together Now”, Türkiye’de “Benimle Söyle” adıyla ekrana gelmeye başlayacak. Peki Benimle Söyle jürisinde hangi isimler yer alıyor?
8.05.2019 Gündem
Benimle Söyle 1. bölüm fragmanı! Benimle Söyle ne zaman başlayacak?
Benimle Söyle 1. bölüm fragmanı! Benimle Söyle ne zaman başlayacak? Benim Söyle yarışmasının ilk fragmanı yayınlandı. Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak olan Benimle Söyle için tarih de belli oldu. 100 jüri üyesi ve birbirinden güçlü sesler izleyenlere eğlenceli dakikalar yaşatacak. İşte Benimle Söyle ile ilgili detaylar...
4.05.2019 Gündem
Benimle Söyle yarışması ne zaman başlayacak? Başvurular Kanal D'ye...
Benimle Söyle yarışması ne zaman başlayacak? Başvurular Kanal D'ye... Dünya genelinde büyük bir ilgi gören ses yarışması “All Together Now”, Türkiye’de “Benimle Söyle” adıyla yakında Kanal D ekranlarında izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Peki heyecanla beklenen Benimle Söyle yarışması ne zaman başlayacak?
21.04.2019 Gündem
Benimle Söyle sunuculuğunu kim yapacak? İşte Benimle Söyle fragmanı...
Benimle Söyle sunuculuğunu kim yapacak? İşte Benimle Söyle fragmanı... Benimle Söyle çok yakında Kanal D'de başlıyor. Dünyanın en popüler şarkı yarışmalarından 'All Together Now' Türkiye'ye geliyor. Peki Benimle Söyle'nin sunuculuğunu kim yapacak? Jüride kimler yer alacak? İşte ilk fragman...
17.04.2019 Gündem
Danla Bilic yeni yaşını kutladı
Danla Bilic yeni yaşını kutladı Ünlü youtuber Danla Bilic, dün akşam 24'ncü yaş gününü kutladı.
16.10.2018 Cadde
Danla Bilic yeni yaşını kutladı
Danla Bilic yeni yaşını kutladı Ünlü youtuber Danla Bilic, dün akşam 24'ncü yaş gününü kutladı.
16.10.2018 Cadde
Zumba zamanı!
Zumba zamanı! Zumba dans şovlarıyla Aqua Beach Club’ta denizin ve güneşin tadını doyasıya çıkarabilir ve farklı lezzetler tadabilirsiniz...
1.08.2018 Cadde
'Bundan sonra namımız yeşil sahalarda yürüyecek'
'Bundan sonra namımız yeşil sahalarda yürüyecek' Yakın arkadaşlar Samet Liçina ve Caner Çalışır, kendileri gibi sosyal medya fenomeni olan Kerimcan Durmaz'ın da yer aldığı halı sahada çekilen fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
24.05.2018 Cadde
'Bundan sonra namımız yeşil sahalarda yürüyecek'
'Bundan sonra namımız yeşil sahalarda yürüyecek' Yakın arkadaşlar Samet Liçina ve Caner Çalışır, kendileri gibi sosyal medya fenomeni olan Kerimcan Durmaz'ın da yer aldığı halı sahada çekilen fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
24.05.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Caner Çalışır ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.