Caner Erdeniz

Caner Erdeniz

Son dakika Caner Erdeniz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Caner Erdeniz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Caner Erdeniz haber sayfamızda...

Caner Erdeniz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 369 caner erdeniz haberi bulunmuştur.
Erkek için de, kız için de isim buldular! 'Cinsiyetini merak etmiyoruz'
Erkek için de, kız için de isim buldular! 'Cinsiyetini merak etmiyoruz' Altı aylık hamile Müge Boz ile eşi Caner Erdeniz, Bebek’te objektiflere yansıdı. Hamilelik süreci hakkında konuşan oyuncu, çocuklarının cinsiyetini öğrenmeden isim tercihini yaptıklarını açıkladı.
22.03.2024 Cadde
İkinci bebeğine hamile olan Müge Boz: Nara bakarsak bu da kız olacak!
İkinci bebeğine hamile olan Müge Boz: Nara bakarsak bu da kız olacak! Oyuncu Müge Boz (39) ile basketbolcu Caner Erdeniz (36), ikinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Bebeğin cinsiyetini henüz öğrenmeyen ünlü çiftten Müge Boz, dört yaşındaki kızı Vina'ya hamileyken yaşadıklarını anlattı.
24.02.2024 Cadde
‘Nara göre bu da kız’
‘Nara göre bu da kız’ Müge Boz ve eşi Caner Erdeniz, Türkiye’ye girişini kutlayan Hyde markasının davetinde görüntülendi.
24.02.2024 Cadde
Müge Boz karnı burnunda spor yaptı! 'Pilates bana çok iyi geliyor'
Müge Boz karnı burnunda spor yaptı! 'Pilates bana çok iyi geliyor' 2019 yılında kızları Vina'nın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan oyuncu Müge Boz ile basketbolcu Caner Erdeniz, ikinci çocukları için gün sayıyor. Boz, son olarak sosyal medya hesabından yaptığı karnı burnunda paylaşımlarıyla gündeme geldi.
20.02.2024 Cadde
Müge Boz'un ikinci çocuk heyecanı! 'Doktor cinsiyeti zarfa yazıp verdi'
Müge Boz'un ikinci çocuk heyecanı! 'Doktor cinsiyeti zarfa yazıp verdi' 2019 yılında kızları Vina'nın doğumuyla ilk kez anne ve baba olma mutluluğuı yaşayan oyuncu Müge Boz ile basketbolcu Caner Erdeniz, ikinci çocukları için gün sayıyor. Nişantaşı'nda görüntülenen ünlü çiftten Boz, bebeğin cinsiyeti hakkında konuştu.
15.02.2024 Cadde
İkinci bebeğine hamile Müge Boz: Ufak bir göbiş!
İkinci bebeğine hamile Müge Boz: Ufak bir göbiş! Yer aldığı yapımlarda gösterdiği oyunculuk performanslarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da büyük beğeni alan ünlü oyuncu Müge Boz, şimdilerde ikinci bebeğine hamile. Ünlü oyuncu, belirginleşen karnıyla objektif karşısına geçti.
28.01.2024 Cadde
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor 2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayımlayan Boz, eşine müjdeli haberi zoom görüşmesiyle verdi.
22.01.2024 Magazin
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor
Müge Boz müjdeli haberi duyurdu! İkinci kez anne oluyor 2019'da kızları Vina'yı kucaklarına alan Müge Boz - Caner Erdeniz çifti ikinci çocuklarını bekliyor. Kızı Vina ile bebeğinin ultrason görüntüsünü yayımlayan Boz, eşine müjdeli haberi zoom görüşmesiyle verdi.
23.01.2024 Cadde
'Kız babası olmak bambaşka bir duygu'
'Kız babası olmak bambaşka bir duygu' 2019 yılında hayatını birleştirdiği oyuncu Müge Boz ile evliliğinden Vina adını verdikleri bir kızları olan basketbolcu Caner Erdeniz, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Omuzunda Vina ve bir elinde köpeği ile yürüyüş yapan basketbolcunun keyfi yerindeydi.
17.01.2024 Cadde
Renkli açılış
Renkli açılış Clove, İstinye Park’ta kapılarını açtı.
1.12.2023 Cadde
Müge Boz: İstanbul’a küsmedim, biz İstanbul'u böyle kabullendik
Müge Boz: İstanbul’a küsmedim, biz İstanbul'u böyle kabullendik Basketbolcu Caner Erdeniz ile mutlu bir evlilik sürdüren Müge Boz, geçtiğimiz gün eşiyle birlikte trafikte görüntülendi. Gazetecilerle konuşmayı ihmal etmeyen ünlü isim, dert yansa da İstanbul'u böyle kabullendiklerini söyledi.
29.11.2023 Cadde
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti
Vina'nın annesine benzerliği dikkat çekti Oyuncu Müge Boz (39), önceki gün basketbolcu eşi Caner Erdeniz'le (36) Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. Kasım 2019'da dünyaya gelen Vina büyüdükçe adeta annesinin kopyası oldu.
19.10.2023 Cadde
Müge Boz'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Vina’nın kardeşi olsun istiyorum'
Müge Boz'dan 'ikinci çocuk' açıklaması! 'Vina’nın kardeşi olsun istiyorum' Basketbolcu Caner Erdeniz ile mutlu bir evlilik sürdüren Müge Boz, geçtiğimiz gün yüzü olduğu kozmetik markasının lansmanında muhabirlerin sorularını yanıtladı. İkinci çocuk sorusuna yanıt veren oyuncunun açıklaması dikkat çekti.
13.10.2023 Cadde
‘İkinci çocuğu istiyorum’
‘İkinci çocuğu istiyorum’ Vina adında kızı olan Müge Boz, “Çocuğumun bir kardeşi olsun ama bunun için hayırlısı ne zaman olur, bilemem” diyerek, bebek istediğini belirtti.
13.10.2023 Cadde
Müge Boz siyahlar içinde
Müge Boz siyahlar içinde Basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019'da nikâh masasına oturan, aynı yıl Vina adını verdikleri kızının doğumu ile ilk kez anne olma sevinci yaşayan Müge Boz, önceki gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
7.10.2023 Cadde
Müge Boz: İşte gerçek 90’larda ben ve kardeşim
Müge Boz: İşte gerçek 90’larda ben ve kardeşim Bir süredir ekranlardan uzak olan güzel oyuncu Müge Boz, kardeşi Merve Boz ile 90'lı yıllarda çekilen fotoğraflarını paylaştı.
5.10.2023 Cadde
‘Gündemimiz Vina’
‘Gündemimiz Vina’ Erdal Beşikçioğlu’nun sahneye koyduğu, Türkiye’nin ilk rap müzikali ‘Otomatik Portakal’, Zorlu PSM’de düzenlenen gala ile seyirciyle buluştu.
30.09.2023 Cadde
Müge Boz'un alışveriş stili
Müge Boz'un alışveriş stili Basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019'da nikâh masasına oturan, aynı yıl Vina adını verdikleri kızının doğumu ile ilk kez anne olma sevinci yaşayan oyuncu Müge Boz, önceki gün eşi ile Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı.
30.08.2023 Cadde
Eğitim için Londra’ya gitti
Eğitim için Londra’ya gitti Müge Boz, gözünü yurt dışı projelerine çevirdi.
3.08.2023 Cadde
'Yurt dışında eğitim alma kararı verdim'
'Yurt dışında eğitim alma kararı verdim' Basketbolcu Caner Erdeniz ile 2019'da nikâh masasına oturan, aynı yıl Vina adını verdikleri kızının doğumu ile ilk kez anne olma sevinci yaşayan oyuncu Müge Boz, "Yaz harika geçti" derken, ailesi ile çıktığı yurt dışı tatili hakkında açıklamalarda bulundu.
28.07.2023 Cadde
Caner Erdeniz'den Müge Boz'a evlilik yıl dönümü sürprizi
Caner Erdeniz'den Müge Boz'a evlilik yıl dönümü sürprizi Oyuncu Müge Boz (39) ile basketbolcu Caner Erdeniz (36), 2019'da nikah masasına oturmuştu. Vina adında bir kız çocukları olan çift, evliliklerinin dördüncü yılını kutladı. Caner Erdeniz evlilik yıl dönümlerinde eşine romantik bir sürpriz yaptı. Fransa'ya giden ikili, Beyonce konserinde doyasıya eğlendi.
14.06.2023 Cadde
Ünlüler deniz sezonunu açtı, soluğu plajda aldı!
Ünlüler deniz sezonunu açtı, soluğu plajda aldı! Havaların ısınmasıyla bayram tatilini fırsat bilen ünlü isimler, kendilerini yazlık mekanlara attı. Instagram sayfalarına bikinili ve mayolu fotoğraflar düşmeye başladı. Zeynep Bastık, Özlem Yıldız, Dilan Çiçek Deniz ,Müge Boz gibi isimler, sezonu açtığını paylaşımlarıyla duyurdu.
24.04.2023 Cadde
Anıl Altan'dan Pelin Akil'e romantik kutlama: Bu anıların hepsini iyi ki seninle yaşamışım
Anıl Altan'dan Pelin Akil'e romantik kutlama: Bu anıların hepsini iyi ki seninle yaşamışım 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Pelin Akil ile dünyaevine giren Anıl Altan, eşinin 37'nci yaşını sosyal medya hesabından kutladı. İki çocuk sahibi ünlü çiftten Altan, eşiyle fotoğraflarını kolaj yaptı ve duygusal satırlara yer verdi.
17.04.2023 Cadde
'Çocuklarla dizi projesi düşünmüyoruz'
'Çocuklarla dizi projesi düşünmüyoruz' Oyuncu Anıl Altan ve Müge Boz-Caner Erdeniz çifti, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekanda görüntülendi. Altan, “Bugün kızlarımın doğum günüydü. Bu yüzden kendi aramızda bir kutlama yaptık. Pelin de iki dakika önce diğer kızımızla çıktı” dedi.
17.04.2023 Cadde
Dev adama mini motor!
Dev adama mini motor! Oyuncu Müge Boz ile 2019 yılında hayatını birleştiren, bu evlilikten Vina adında bir kızı olan basketbolcu Caner Erdeniz, önceki gün Etiler'de görüntülendi.
29.03.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Caner Erdeniz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.