Caner Turp

Caner Turp

Son dakika Caner Turp haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Caner Turp gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Caner Turp haber sayfamızda...

Caner Turp

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37 caner turp haberi bulunmuştur.
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ameliyat oldu! İşte sağlık durumu
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven ameliyat oldu! İşte sağlık durumu Gizem Güven ameliyat masasına yattı. Rol aldığı Sihirli Annem ve Selena dizilerindeki rolleri ile tanınan Gizem Güven, sosyal medyada yaptığı paylaşımla hastalığı hakkında bilgi verdi.
20.08.2023 Cadde
'Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven mesajları paylaşıp sitem etti!
'Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven mesajları paylaşıp sitem etti! 'Sihirli Annem' dizisinde 'Ceren' rolüyle ünlenen, değişimiyle zaman zaman gündeme gelen Gizem Güven kısa süre önce evliliğini bitirmişti. Caner Turp ile boşanan Gizem Güven'in arkadaşıyla pozu yanlış anlaşılınca ünlü oyuncu hemen gelen mesajları paylaşarak olayı yalanladı.
26.04.2022 Cadde
Boşanma kararı sonrası Gizem Güven'den yeni hamle
Boşanma kararı sonrası Gizem Güven'den yeni hamle 2020 yılında ilişkilerini evlilikle taçlandıran Gizem Güven-Caner Turp çifti, boşanma kararı almış ve ortak bir açıklama yayınlamışlardı. "Geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır" diyen ünlü çiftten Güven, eşini hayatından tamamen çıkarttı.
12.02.2022 Cadde
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven kimdir, kaç yaşında?
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven kimdir, kaç yaşında? Sihirli Annem dizisinin Ceren'i Gizem Güven ile eşi Caner Turp boşanma haberleriyle gündemde. Uzun bir sevgililik dönemi geçiren çiftten gelen boşanma açıklaması sevenlerini üzdü. Peki, Gizem Güven kimdir? Caner Turp ile ne zaman evlendiler?
10.02.2022 Cadde
Caner Turp kimdir kaç yaşında? Caner Turp hayatı ve kariyeri...
Caner Turp kimdir kaç yaşında? Caner Turp hayatı ve kariyeri... Caner Turp kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 2020 yılında evlenen Caner Turp-Gizem Güven çifti şimdilerde boşanacakları haberleri ile gündemde! Peki Caner Turp kimdir kaç yaşında?
10.02.2022 Cadde
Gizem Güven ile Caner Turp boşanıyor!
Gizem Güven ile Caner Turp boşanıyor! 2020 yılında ilişkilerini evlilikle taçlandıran Gizem Güven-Caner Turp çifti, boşanma kararı aldı. Ortak bir açıklama yayınlayan ikili, "Geçmişimize ve birbirimize olan olan saygımız baki kalacaktır" dedi.
10.02.2022 Cadde
Gizem Güven hamile mi?
Gizem Güven hamile mi? 'Sihirli Annem' dizisinde Ceren karakterini canlandıran Gizem Güven, geçtiğimiz yıl futbolcu Caner Turp ile nikah masasına oturmuştu. Şimdilerde ekranlardan uzak duran ve YouTube'da çektiği videolarla adından söz ettiren Güven, önceki gün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla şaşırttı. Güven’in hamile olduğu düşünüldü.
11.03.2021 Cadde
Gizem Güven-Caner Turp çiftinin acı günü
Gizem Güven-Caner Turp çiftinin acı günü Oyuncu Gizem Güven'in futbolcu eşi Caner Turp, dedesini kaybetti. Geçtiğimiz hafta evlenen ikili, acı haberi sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla duyurdu.
14.09.2020 Cadde
14 Eylül 2020 Magazin Haberleri Bülteni
14 Eylül 2020 Magazin Haberleri Bülteni 14 Eylül 2020 Magazin Haberleri Bülteni
14.09.2020 Magazin
Gizem Güven-Caner Turp çiftinden balayı pozu
Gizem Güven-Caner Turp çiftinden balayı pozu Geçtiğimiz günlerde dünyaevine giren Gizem Güven-Caner Turp çifti, balayına çıktı. İkili, tatil pozlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.
13.09.2020 Cadde
'Sihirli Annem' oyuncuları birlikte neler yapabilir?
'Sihirli Annem' oyuncuları birlikte neler yapabilir? 2000'li yılların en sevilen dizilerinden 'Sihirli Annem' oyuncuları düzenli aralıklarla bir araya geliyor. Bu kez 'Ceren' yani Gizem Güven'in düğününde toplanmış ekip. Peki sizce Zeynep Özkaya, Damla Ersubaşı, Gizem Güven, Buğra Özmüldür, Jennifer Boyner ve Michele Cedolin yeni bir gençlik dizisinde oynasa, fena olmaz mı?
8.09.2020 Ekran
Gizem Güven: Düğün düşünmüyoruz
Gizem Güven: Düğün düşünmüyoruz Bir döneme damga vuran 'Sihirli Annem' dizisinin oyuncusu Gizem Güven, futbolcu Caner Turp ile dünya evine girdi. Kadıköy Wyndham Grand Otel'de evlenen çift keyifli halleriyle dikkat çekti.
8.09.2020 Cadde
Caner Turp kimdir, kaç yaşında? Caner Turp nereli, hangi takımda oynuyor?
Caner Turp kimdir, kaç yaşında? Caner Turp nereli, hangi takımda oynuyor? Sihirli Annem'in Ceren'i, Selena'nın Leylası Gizem Güven, Caner Turp ile 6 Eylül'de evlendi. Sosyal medya hesabı Instagram'ı aktif kullanan gizem Güven'in takipçileri ise Caner Turp'un kim olduğunu merak etmeye başladı. Caner Turp kimdir, kaç yaşında? Caner Turp nereli, hangi takımda oynuyor? İşte Caner Turp biyografisi haberimizde...
7.09.2020 Cadde
Sihirli Annem Ceren kaç yaşında, kimdir? Gerçek adı Gizem Güven'in şimdiki hali...
Sihirli Annem Ceren kaç yaşında, kimdir? Gerçek adı Gizem Güven'in şimdiki hali... Bir döneme damga vuran Gizem Güven, yıllar önce oynadığı Sihir Annem dizisinde Ceren karakteriyle hafızlara kazındı. Ardından Selena dizisinde Leyla karakterine hayat veren Gizem Güven dün Caner Turp ile evlendi. İlk olarak 2003 yılında televizyonda çocuk haliyle karşımıza çıkan Gizem Güven'in yaşı merak konusu oldu. Sihirli Annem Ceren kaç yaşında, kimdir? İşte Gerçek adı Gizem Güven olan Ceren'in şimdiki hali...
7.09.2020 Cadde
7 Eylül 2020 Milliyet'te Gündem
7 Eylül 2020 Milliyet'te Gündem 7 Eylül 2020 Milliyet'te Gündem
7.09.2020 Haberler
Sihirli Annem'in küçük yıldızıydı! Evlendi
Sihirli Annem'in küçük yıldızıydı! Evlendi Yıllar önce Sihirli Annem dizisi ile adını duyuran Gizem Güven,Caner Turp ile dünya evinde girdi.
7.09.2020 Cadde
Gizem Güven kına gecesi düzenledi
Gizem Güven kına gecesi düzenledi 'Sihirli Annem' dizisinde Ceren rolüyle hafızalara kazınan Gizem Güven, kına gecesi yaptı.
29.08.2020 Cadde
Sihirli Annem dizisinin Ceren'i Gizem Güven kimdir? Gizem Güven biyografisi...
Sihirli Annem dizisinin Ceren'i Gizem Güven kimdir? Gizem Güven biyografisi... Sihirli Annem dizisinde Ceren karakteri ile hafızalarda yer eden Gizem Güven şu sıralar evlilik haberleri ile gündemde! Nişanlısı Caner Turp ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayımlayan Gizem Güven hakkında magazin gündemini yakından takip eden vatandaşlar araştırmalara başladı. Küçük yaşlardan itibaren ekranda yer alan oyuncu Eylül ayında dünya evine girmeye hazırlanıyor. Peki Gizem Güven kimdir?
14.08.2020 Cadde
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven evleniyor
Sihirli Annem'in Ceren'i Gizem Güven evleniyor 'Sihirli Annem' dizisinin Ceren'i, 'Selena' dizisinin Leyla'sı Gizem Güven evleniyor. Nişanlısı Caner Turp ile Eylül ayında evlenecek olan Gizem Güven, düğün öncesi fotoğraf çekiminden pozlarını paylaştı.
14.08.2020 Cadde
Selena'nın 'Leyla'sı evleniyor
Selena'nın 'Leyla'sı evleniyor 2005 yılında rol aldığı 'Sihirli Annem' dizisinin son bulmasının ardından 'Selena'da 'Leyla' karakterini canlandıran Gizem Güven, futbolcu Caner Turp'la sözlendi.
24.07.2017 Cadde
Beşiktaş'lı 3 oyuncu 3. Lig'e gidiyor!
Beşiktaş'lı 3 oyuncu 3. Lig'e gidiyor! Beşiktaş'ın genç yıldızları Caner Turp, Kadir Arı ve Tugay Eyiyol Gaziosmanpaşaspor yolunda.
30.06.2020 Beşiktaş
Galatasaray Tokatspor golleri burada (Galatasaray Tokatspor maç özeti)
Galatasaray Tokatspor golleri burada (Galatasaray Tokatspor maç özeti) Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçında Galatasaray, Tokatspor'u deplasmanda 3-0 yendi. Galatasaray yedekleri göz doldurdu. Galatasaray'ın Tokatspor'u 3-0 yendiği maçın detayları Milliyet'te, Galatasaray'ın gollerini izlemek için lütfen video linkine tıklayınız.
30.06.2020 Galatasaray
Tokatspor Galatasaray: 0-3
Tokatspor Galatasaray: 0-3 Ziraat Türkiye Kupası 5. hafta maçında Galatasaray, Tokatspor'u deplasmanda 3-0 yendi.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Siirtspor küme düşürüldü
Siirtspor küme düşürüldü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Siirtspor'un bir alt lige düşürülmesine karar verdi.
1.07.2020 Futbol
Fenerbahçe'ye kötü haber!
Fenerbahçe'ye kötü haber! PFDK, Fenerbahçe'ye 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Caner Turp ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.