Canlı Müzik

Canlı Müzik

Son dakika canlı müzik haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan canlı müzik gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan canlı müzik haber sayfamızda...

Canlı Müzik

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.321 canlı müzik haberi bulunmuştur.
Dövmenin sanatsal yüzü
Dövmenin sanatsal yüzü Dövme bir vücut süslemesi mi, kadim bir gelenek mi yoksa bir sanat türü mü? İstanbul’da bir araya gelen dövme ustaları ve tutkunları bu sorulara cevap arıyorlar.
14.04.2024 Kültür Sanat
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili!
Yüzlerce kişinin bulunduğu mekânlar faciaya davetiye çıkarıyor: Şehir bombalarla çevrili! Beşiktaş’ta gece kulübünde tadilat sırasında çıkan yangında 29 kişinin hayatını kaybetmesi, gözleri İstanbul’daki diğer gece kulüpleri ile kalabalıkların bir araya geldiği eğlence merkezlerine çevirdi. İstanbul’da apartman altlarında yalnızca tek bir kapıdan giriş çıkış yapılabilen çok sayıda mekân bulunuyor. Düğün salonları ve petrol istasyonları da şehrin ortasındaki tehlikeler arasında.
6.04.2024 Gündem
Primadonnaya orkestra sesi
Primadonnaya orkestra sesi Beykoz Kundura’da sessiz sinemanın ilk yıldız kadın oyuncusu Asta Nielsen’ın iki filmi restore edilmiş kopyalarıyla ve canlı müzik eşliğinde gösterilecek.
8.03.2024 Kültür Sanat
Pandemiden yarına kalan izler
Pandemiden yarına kalan izler Ersin Şahin’in 39 sanatçıyı fotoğrafladığı “Afazi” pandeminin izlerini gösteriyor. Şahin canlı müzik yapanların en sıkıntılı dönemi geçirdiğini ve toplum olarak onları yeteri kadar destekleyemediğimizi söylüyor.
15.01.2024 Kültür Sanat
Bolu Belediye Başkanı Özcan, 7 günlük yas ilan edildiğini duyurdu
Bolu Belediye Başkanı Özcan, 7 günlük yas ilan edildiğini duyurdu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 12 askerin şehit olması nedeniyle kentte 7 günlük yas ilan ederek planlanan yılbaşı eğlencelerinin iptal olduğunu açıkladı.
25.12.2023 Gündem
Ressam Ayşe Betil’den zamanın izinde bir yolculuk: “Senden Sonra”
Ressam Ayşe Betil’den zamanın izinde bir yolculuk: “Senden Sonra” 3-13 Kasım tarihlerinde Ortaköy Tarihi Hüsrev Kethüda Hamamı'nda gerçekleşen, çağdaş resim sanatçısı Ayşe Betil'in çok katmanlı bir sanat şovu sunan ikinci kişisel sergisi “Senden Sonra”, sanatseverlerin ilgi odağı oldu.
22.11.2023 Advertorial
Dünya rafında yerini alıyor!
Dünya rafında yerini alıyor! Emine-Mark Colin çiftinin Milas’ta küçük bir zeytin bahçesinde başlayan hikayesi, dev bir fabrikaya dönüştü. Eminems Olive Oil, tescilli yağları tüm dünyaya tanıtıyor.
4.11.2023 Ege
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Gökyüzünden taş yerden para yağdı
Gökyüzünden taş yerden para yağdı Perseid göktaşı yağmuru, Türkiye’de turizm hareketine dönüştü. İstanbul’daki etkinlik için kişi başı 799 TL ödendi. Antalya’da meteor yağmuru izlemenin kişi başı bedeliyse 375 liraydı.
14.08.2023 Gündem
Sefo ile Boğaz'da rap fırtınası! 'Müslüm Gürses'i anmak için bu kıyafeti giydim'
Sefo ile Boğaz'da rap fırtınası! 'Müslüm Gürses'i anmak için bu kıyafeti giydim' Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda ve Poll Production by Polat Yağcı organizasyonuyla gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri, dün akşam sahnesinde rap müziğin sevilen ismi Sefo’yu ağırladı. İstanbul'un eşsiz güzellikteki Boğaz manzarasına sahip Kuruçeşme Açıkhava sahnesi, Sefo'nun enerjik performansıyla coşku dolu anlara tanıklık etti.
29.07.2023 Cadde
Loca fiyatı 75 bin lira!
Loca fiyatı 75 bin lira! Kurban Bayramı’nın dokuz güne çıkarılmasının ardından vatandaşlar tatil mekanlarına akın etti. Tatilcilerin yine en çok tercih ettiği yerler Antalya, Muğla ve Kapadokya olurken, eğlence fiyatlarının yüksekliği dudak uçuklattı.
29.06.2023 Cadde
'Turizmin başkenti'nde dudak uçuklatan ücret! Aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası
'Turizmin başkenti'nde dudak uçuklatan ücret! Aylık loca fiyatı 1 yıllık ev kirası Türkiye'nin dünyaca ünlü turistik bölgesinde bayram hareketliliği yaşanıyor. Sahildeki işletmelerde loca kiralayıp, deniz keyfi yaşamak isteyenler günlük 3 bin lira, aylık kiralamak isteyenler de 75 bin lira ödüyor. Sahilde 1 aylık loca kiralama ücretinin kentteki en ucuz evin yıllık kira bedeline denk olması dikkati çekiyor.
28.06.2023 Ekonomi
Bodrum'da müzik yasağı kalktı! Turistler saat 04.00'e kadar eğlendi
Bodrum'da müzik yasağı kalktı! Turistler saat 04.00'e kadar eğlendi Muğla Valiliği'ne bağlı İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu'nun koronavirüs tedbirleri kapsamında, 1 Temmuz 2021'de başlayan ve saat 00.00'a kadar yapılabilen müzik yasağının kaldırılmasının ardından Bodrum ilçesindeki eğlence mekanlarında turistler saat 04.00'e kadar eğlendi.
23.06.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yaza ‘Merhaba’ partisi Didem Özkan Beauty, yaza ve değişime, moda danışmanı Aysun Kaba’nın ev sahipliğiyle “Merhaba” dedi...
6.06.2023 Cadde
BM’de Nakba için ilk anma töreni
BM’de Nakba için ilk anma töreni İsrail’in 14 Mayıs 1948’de işgal ettiği Filistin topraklarında bağımsızlığını ilan etmesi ve Filistinlileri zorunlu göçe tabi tutması nedeniyle “Nakba” (Büyük Felaket) olarak bilinen gün için ilk kez Birleşmiş Milletler’de (BM) resmi bir anma töreni düzenlendi.
17.05.2023 Dünya
Mültecilerin ortak çağrısı ‘barış talebi’
Mültecilerin ortak çağrısı ‘barış talebi’ Üç ayrı ülkeden dört sanatçı İstanbul’da bir araya gelip mültecilerin ‘ortak şarkısı’nı söylüyorlar. ‘Diyalog Projesi’nde sanatçılar kendi halklarının mültecilik deneyimden yola çıkarak Ukrayna’da, Suriye’de, İran’da, Kongo’da, Lübnan’da özetle dünyanın hiçbir yerinde yaşanmaması gereken bir kaderi anlatıyorlar.
21.03.2023 Kültür Sanat
Onur Şener cinayetinde sanıklar dinlendi! 'Tişörtüyle yüzünü sildi sonra yere yığıldı'
Onur Şener cinayetinde sanıklar dinlendi! 'Tişörtüyle yüzünü sildi sonra yere yığıldı' Ankara'da müzisyen Onur Şener'in (45), eğlence mekanında istek parça çalmayı kabul etmediği için öldürülmesiyle ilgili 3'ü tutuklu 5 sanığın yargılandığı davada tanıklar dinlendi.
8.03.2023 Gündem
Çocuklar için sahnedeler
Çocuklar için sahnedeler Müzik dünyası depremzedeler için birleşti. İçinden geçtiğimiz zorlu süreçte canlı müzik performans mekânları ve sanatçılar sahnenin gücünü, deprem bölgesindeki insanlara destek olmak amacıyla kullanmaya karar verdiklerini ilan etti.
1.03.2023 Kültür Sanat
Romantik kaçış
Romantik kaçış Hafta sonu şehrin temposundan uzaklaşmak ya da İstanbul’da tatil molası vermek isteyenlere 14 Şubat programları özel seçenekler sunuyor.
5.02.2023 Pazar
Edirne'de gelenek bu yıl da devam etti! Gece tıkır tıkır sesler duyarsanız bilin ki bocuk geldi'
Edirne'de gelenek bu yıl da devam etti! Gece tıkır tıkır sesler duyarsanız bilin ki bocuk geldi' Edirne'de Keşan ilçesine bağlı Çamlıca köyünde, Balkan geleneği olan ‘Bocuk Gecesi’ düzenlendi. Gecede, ürkütücü kıyafetler giyerek yüzlerini boyayan veya maske takan kişiler, evlerin pencere ve kapılarını vurdukları hane halkını korkutarak, geleneği yaşattı.
28.01.2023 Haberler
Edirne'de gelenek bu yıl da devam etti!  'Gece tıkır tıkır sesler duyarsanız bilin ki bocuk geldi'
Edirne'de gelenek bu yıl da devam etti! 'Gece tıkır tıkır sesler duyarsanız bilin ki bocuk geldi' Edirne'de Keşan ilçesine bağlı Çamlıca köyünde, Balkan geleneği olan ‘Bocuk Gecesi’ düzenlendi. Gecede, ürkütücü kıyafetler giyerek yüzlerini boyayan veya maske takan kişiler, evlerin pencere ve kapılarını vurdukları hane halkını korkutarak, geleneği yaşattı.
28.01.2023 Gündem
Hoş geldin 2023... Türkiye'den yılbaşı manzaraları
Hoş geldin 2023... Türkiye'den yılbaşı manzaraları Galata Kulesi’nde yeni yıl için video mapping gösterisi yapıldı. Ardahan'da yeni yıla deve oyunu ile bahşiş toplayarak girdiler. Yılbaşı kutlamalarının gözde noktalarından olan Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi'nde büyük yoğunluk yaşandı. Antalya'da yaz- kış denize girenler grubu, yeni yılı denizde karşıladı.
31.12.2022 Gündem
Haftanın Mekanları
Haftanın Mekanları Sercan Kısmet - Zengin tatlılar CVK Ailesi, Mahizer ismiyle Anadolu’nun zengin tatlılarını dünyayla buluşturmaya hazırlanıyor...
31.12.2022 Cadde
Archiprix Türkiye 2022
Archiprix Türkiye 2022 TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi‘nde gerçekleşecek Archiprix Türkiye 2022’ye başvurular başladı. Şevki Vanlı Mimarlık Vakfı ve Mimarlar Derneği 1927 tarafından ortak olarak düzenlenecek yarışmaya son başvuru tarihi 30 Aralık 2022 olarak belirlendi.
25.12.2022 Mimarlık
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde ‘Destek mesajları alıyorum’  ‘Bir Küçük Gün Işığı’nda avukat Zerrin Yalman karakterini oynayan Cansu Senem, “Avukatlık çok kutsal ve önemli bir meslek” dedi...
24.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Müzik ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.