Canlı Yayın

Canlı Yayın

Son dakika canlı yayın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan canlı yayın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan canlı yayın haber sayfamızda...

Canlı Yayın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.248 canlı yayın haberi bulunmuştur.
Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinden Beria Özden'e: Gebeliğin sonlandığı dokümanları yayınla
Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesinden Beria Özden'e: Gebeliğin sonlandığı dokümanları yayınla Survivor'da peş peşe aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre Özden, iletişim ödülünü kazannca, canlı yayında baba olacağını öğrenmişti. Bu haberden kısa süre sonra Beria Özden, bebeğini kaybettiğini açıklamıştı. Survivor'da Yunus Emre ile yakın arkadaş olan Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi,Beria Özden'e sert sözlerle seslendi ve gebeliğin sonlandığı dokümanları yayınlama çağrısı yaptı.
19.03.2024 Cadde
Yasmin Erbil, Mısır'a gitti! Tatil pozlarına beğeni yağdı
Yasmin Erbil, Mısır'a gitti! Tatil pozlarına beğeni yağdı Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz'la aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, annesiyle tatile çıktı. Mısır'a giden Erbil, karelerini Instagram hesabından yayınladı.
15.03.2024 Cadde
Survivor Yunus Emre, baba olacağını öğrendi! Eşinden 'Aleyla Kalaycıoğlu' uyarısı
Survivor Yunus Emre, baba olacağını öğrendi! Eşinden 'Aleyla Kalaycıoğlu' uyarısı Survivor'da peş peşe aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre, ödül sonrası canlı yayında baba olacağını öğrendi. Anne olmaya hazırlanan Beria Özden, eşinin Aleyna Kalaycıoğlu ile samimiyetinden rahatsız olduğunu da söyledi.
14.03.2024 Magazin
Survivor Yunus Emre baba olacağını öğrendi! Eşinden Aleyla Kalaycıoğlu uyarısı geldi
Survivor Yunus Emre baba olacağını öğrendi! Eşinden Aleyla Kalaycıoğlu uyarısı geldi Survivor'da peş peşe aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre Özden, iletişim ödülünü kazannca, canlı yayında baba olacağını öğrendi. Anne olmaya hazırlanan Beria Özden, eşinin Aleyna Kalaycıoğlu ile samimiyetinden rahatsız olduğunu da söyledi.
14.03.2024 Cadde
FENERBAHÇE AVRUPA MAÇI CANLI YAYIN bilgisi: UEFA Konferans Ligi: Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı saat kaçta, hangi kanalda?
FENERBAHÇE AVRUPA MAÇI CANLI YAYIN bilgisi: UEFA Konferans Ligi: Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Konferans Ligi son 16 turu ikinci maçları gerçekleşiyor. Fenerbahçe kendi evinde Union Saint Gilloise takımını ağırlıyor. Sarı lacivertliler, son 16 turu ilk maçını 3-0 galip olarak noktalamıştı. Gözler son 16 turu rövanş maçında! Fenerbahçe - Union Saint Gilloise maçı hangi kanalda, saat kaçta?
14.03.2024 Futbol
Bir devrin sonu mu? ABD'den TikTok için flaş karar
Bir devrin sonu mu? ABD'den TikTok için flaş karar ABD'den Çinli ByteDance’ın sahibi olduğu sosyal medya platformu TikTok için flaş karar geldi. ByteDance, TikTok'un ABD'deki varlıklarını satmadığı takdirde platform yasaklanacak. İşte detaylar...
13.03.2024 Dünya
Mehmet Ali Erbil müstakbel damadı Yiğit Poyraz'ı savundu! 'Bir yarışma insana neler yaptırıyor'
Mehmet Ali Erbil müstakbel damadı Yiğit Poyraz'ı savundu! 'Bir yarışma insana neler yaptırıyor' Survivor All Star 2024'te izleyenleri şoke eden bir kural ihlali yaşandı. Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek bir çuvala yiyecek doldurup yarışmacı arkadaşlarının yanına geri döndü. Gündem olan olayın ardından ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz'ı savunduğu bir açıklama yaptı.
12.03.2024 Cadde
Samsun'da canlı yayın sırasında depreme yakalandı! 'Hala etkisinden kurtulamadım'
Samsun'da canlı yayın sırasında depreme yakalandı! 'Hala etkisinden kurtulamadım' Samsun'da sahur vakti canlı yayın yaparken meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depreme yakalanan Adem Yıldız, "Deprem sırasında ayaklarımın bağı çözüldü" dedi.
11.03.2024 Haberler
Binlerce kişi geliyor! Bu köyde iftar geleneği 16 yıldır devam ediyor
Binlerce kişi geliyor! Bu köyde iftar geleneği 16 yıldır devam ediyor Gümüşhane-Bayburt karayolu üzerindeki Geçit köyünde iftar geleneği 16 yıldır sürüyor. İşte detaylar...
11.03.2024 Gündem
Ramazan’da ilk iftar Iğdır'da açıldı
Ramazan’da ilk iftar Iğdır'da açıldı 11 ayın sultanı Ramazan’da ilk iftar Iğdır'da açıldı.
11.03.2024 Gündem
Samsun'da canlı yayın sırasında depreme yakalandı! 'Hala etkisinden kurtulamadım'
Samsun'da canlı yayın sırasında depreme yakalandı! 'Hala etkisinden kurtulamadım' Samsun'da sahur vakti canlı yayın yaparken meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki depreme yakalanan Adem Yıldız, "Deprem sırasında ayaklarımın bağı çözüldü" dedi.
11.03.2024 Gündem
Seçimlere 20 gün kala anketlerde son durum! Hakan Bayrakçı: 15 günün çok büyük önemi var
Seçimlere 20 gün kala anketlerde son durum! Hakan Bayrakçı: 15 günün çok büyük önemi var SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, seçimin başa baş geçtiği yerlerde son 15 günün çok önemli olduğunu belirtti. Bayrakçı, İstanbul ve Muğla’nın da bu kentler arasında yer aldığını söyledi. Bayrakçı “Bir puanla biri kazanabilir ya da kaybedebilir. Bir ankette 10 kişi fark ile İmamoğlu öndeydi. Son 15 günün çok büyük önemi var. Çünkü bir şey olur, her şey değişir” dedi.
10.03.2024 Gündem
Acılı anne öldürülen kızının gelinliğini yaktı: Her şey bununla başladı
Acılı anne öldürülen kızının gelinliğini yaktı: Her şey bununla başladı Mersin'in Tarsus ilçesinde 1 yıl önce boşandığı polis memuru Mustafa Yıldır (41) tarafından 6 Mart'ta tabancayla başından vurularak öldürülen Mervegül Bayer'in (31) annesi Hatice Kurt, sokak ortasında kızının gelinliğini "Her şey bununla başladı, şimdi her şey burada bununla bitecek" diyerek ağıt yakıp, benzin dökerek ateşe verdi.
9.03.2024 Gündem
Cinayetten sonra canlı yayın açtı: Abla hallettim, siz daha korkmayın
Cinayetten sonra canlı yayın açtı: Abla hallettim, siz daha korkmayın Samsun'un Bafra ilçesinde Bahri Sezgin, akrabası Ekrem S. tarafından göğsünden ve ensesinden tabancayla vurularak öldürüldü. Jandarmaya teslim olmaya gittiği sırada sosyal medyadan canlı yayın açan Ekrem S., "Tabancamı aldım, teslim olmaya gidiyorum. Abla hallettim, siz daha korkmayın. Namusumuzu temizledim" diyerek ağladı.
9.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak
Bakan Yerlikaya: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bütün jandarma ve polis devriyelerimizde ASELSAN’ın yaptığı yüz tanıma kamera sistemi olacak. Artık gecenin 2’sinde veya gündüz. Nerede olursa olsun. Polis veya jandarma sizi durdurdu. Sakın ha sakın ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz’ demeyin" dedi.
9.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak
Bakan Yerlikaya: Polis ve jandarmanın yakasında canlı kamera olacak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Bütün jandarma ve polis devriyelerimizde ASELSAN’ın yaptığı yüz tanıma kamera sistemi olacak. Artık gecenin 2’sinde veya gündüz. Nerede olursa olsun. Polis veya jandarma sizi durdurdu. Sakın ha sakın ‘Siz benim kim olduğumu biliyor musunuz’ demeyin" dedi.
9.03.2024 Gündem
Yaren leylekten yeni haber! 'Mutlulukları gözlerinden okunuyor'
Yaren leylekten yeni haber! 'Mutlulukları gözlerinden okunuyor' Türkiye'yi, Avrupa Leylek Köyleri Birliği'nde temsil eden tek köy olan Bursa'nın Karacabey ilçesi Eskikaraağaç köyünde balıkçı Adem Yılmaz ile Yaren leyleğin dostluğu, milyonlar tarafından ilgiyle takip edilen hikayeye dönüştü.
7.03.2024 Gündem
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı
Mısır'a kaçan yazar Eylem Tok ve oğlu hakkında yakalama kararı Eyüpsultan'da lüks ciple, arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde kontrol eden gruba çarpan ve 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki sürücü T.C.'nin annesi ünlü yazar Eylem Tok hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bakan Tunç da konuya ilişkin yaptığı açıklamada, 'Kırmızı bültenle ilgili süreç başladı. Mısır adli makamlarına bilgi ve belgeler iletilecek. Sanıkların Mısır’dan Türkiye’ye intikalini sağlamak için çalışıyoruz.' dedi.
7.03.2024 Gündem
BEŞİKTAŞ - GALATASARAY MAÇI SKOR DURUMU: Beşiktaş-Galatasaray maçı son durumu nedir, kaç kaç biter? BJK - GS derbisi canlı yayın bilgisi
BEŞİKTAŞ - GALATASARAY MAÇI SKOR DURUMU: Beşiktaş-Galatasaray maçı son durumu nedir, kaç kaç biter? BJK - GS derbisi canlı yayın bilgisi Beşiktaş - Galatasaray, Süper Lig'in 28. haftasında kıyasıya bir mücadele için karşılaştı. Puan durumu tablosunda lider olan Galatasaray, dördüncü sıradaki Beşiktaş ile 3 puan için yeşil sahalara çıktı. Taraftar, ''Beşiktaş - Galatasaray derbisi skor durumu nedir?'' sorusuna yanıt arıyor.
3.03.2024 Skorer
Survivor'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı: Bu yapılan organize bir ihlal
Survivor'da haftanın ilk eleme adayı belli oldu! Acun Ilıcalı: Bu yapılan organize bir ihlal Survivor All Star'da gün geçtikçe heyecan daha da artıyor. Kıran kırana mücadelede dokunulmazlığı Kırmızı Takım kazandı. Haftanın ilk eleme adayı da belli oldu. Acun Ilıcalı adada yaşanan organize yemek ihlali ile ilgili merak edilen detayları açıkladı.
2.03.2024 Cadde
Kurbanlarından 'yahni' yaptı!  Ölenlerin sayısının 650'yi bulmasından korkuluyor
Kurbanlarından 'yahni' yaptı! Ölenlerin sayısının 650'yi bulmasından korkuluyor İlk olarak kan donduran 'giriş testi'ni geçmek zorundaydı. Hiçbir soru sormadan emirleri yerine getirdi. Patronlarını, güçlü midesi ve ağzını kapalı tutma yeteneğiyle etkiledi. İşe alındıktan sonra gece gündüz çalıştı ve kartel üyelerinin arkalarında bıraktıkları kurbanlarını eritip yok etti. Bundan böyle, adı dilden dile 'Yahnici' lakabıyla dolaşacaktı.
2.03.2024 Dünya
Hafta sonu İddaacıları futbol şöleni bekliyor! Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası Misli’de!
Hafta sonu İddaacıları futbol şöleni bekliyor! Daha yüksek oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası Misli’de! Bu hafta sonu sporseverleri birbirinden müthiş karşılaşmalar bekliyor, maçların heyecanı yine Misli’de yaşanıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen resmi bahis platformu Misli’de, “Şampiyon Oran” kampanyası ile bültende yer alan pek çok maçta normalin üzerinde oranlar yer alıyor. Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara daha yüksek oranlar ile oynayıp ekstra kazanç elde edebilirsiniz.
1.03.2024 Diğer
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı'
Tüyler ürperten tehdit sonrası kesik başları bulundu! 'Temizlik başladı' Kötü şöhretli kartel üyeleri, düşmanları için tüyleri diken diken eden bir tehdit videosu yayınladı. Videoda tetikçilerden birinin 'Temizlik başlıyor' dediği duyulurken, gözdağı mesajını 'yayınlanamayacak kadar vahşi' bir başka video izledi.
1.03.2024 Dünya
Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Ödül oyunu baş döndürdü
Survivor All Star'da adaya veda eden isim belli oldu! Ödül oyunu baş döndürdü Survivor All Star'da zorlu bir ödül oyunu gerçekleşti. Yarışmacılar dengede durmak konusunda oldukça zorluk çekti. Begüm, Aleyna, Aysu, Pınar ve Gizem düelloya çıktı. Adaya veda eden isim belli oldu. İşte detaylar...
1.03.2024 Cadde
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı! Sevgilisi Yasmin Erbil uyuyakaldı
Survivor Yiğit Poyraz canlı yayın açtı! Sevgilisi Yasmin Erbil uyuyakaldı 'Survivor All Star 2024'te ilk iletişim ödülü oyununun kazananı mavi takım oldu. Yiğit Poyraz, canlı yayında annesi ve sevgilisi Yasmin Erbil'i göremeyince modu düştü. Erbil sevgilisini beklerken uyuyakalınca, Poyraz'ın sözleri gündem oldu.
29.02.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Canlı Yayın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.