Cansen Yeni

Cansen Yeni

Son dakika Cansen Yeni haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cansen Yeni gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cansen Yeni haber sayfamızda...

Cansen Yeni

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 190 cansen yeni haberi bulunmuştur.
Burak Kut paylaştı! 'Canım kızım iyi ki doğmuşsun'
Burak Kut paylaştı! 'Canım kızım iyi ki doğmuşsun' 'Bebeto' lakabıyla 90'lı yıllara damga vuran, Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden Burak Kut, 13 yaşına basan kızı Aden'in doğum gününü kutladı.
24.01.2024 Cadde
Burak Kut'un kayınvalidesi hayatını kaybetti
Burak Kut'un kayınvalidesi hayatını kaybetti Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden olan, 'Bebeto' lakabıyla 90'lı yıllara damgasını vuran Burak Kut'un eşi Cansen Yeni'nin demans hastası annesi Semiha Yeni yaşamını yitirdi.
5.12.2023 Cadde
90'ların 'Bebeto'su Burak Kut: Evden kaçan kızlar vardı!
90'ların 'Bebeto'su Burak Kut: Evden kaçan kızlar vardı! Henüz 20’li yaşlarda şöhrete kavuşan Burak Kut, Hülya Koçyiğit'in sunduğu 'Film Gibi Hayatlar'ın Babalar Günü Özel bölümüne konuk oldu. Türk pop müziğinin 'Bebeto' lakaplı prensi, "Pencereden elimi çıkardığımda çığlıklar kopuyordu. Dokunmak için bayılan insanlar vardı" dedi. Ünlü şarkıcı, manşetlerden inmediği 90’lı yıllarda içine kapanma sürecini anlattı.
17.06.2023 Cadde
Burak Kut: Bizden gündeme yönelik malzeme çıkmaz
Burak Kut: Bizden gündeme yönelik malzeme çıkmaz Burak Kut, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir mekanda objektiflere yansıdı. Cansen Yeni ile mutlu bir evliliği olan ünlü şarkıcı, “İftarımızı bugün burada yaptık. Eşim koşturuyor, bu yüzden burada yaptım iftarı” dedi.
11.04.2023 Cadde
Burak Kut: Önemli olan birlik ve beraberlik, biz bunu hep yaptık
Burak Kut: Önemli olan birlik ve beraberlik, biz bunu hep yaptık Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından afet bölgesi için yardım yapan ünlülerden Burak Kut, geçtiğimiz gün Florya'da kameralara yansıdı. Yaşanan felaketle ilgili konuşan ünlü isim, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak dikkat çeken açıklamlarda bulundu.
21.03.2023 Cadde
Çocukları ziyaret ettiler
Çocukları ziyaret ettiler Hakan Altun ve eski milli futbolcu Tuncay Şanlı, İstanbul Altunizade Acıbadem Hastanesi’nde tedavileri devam eden Kahramanmaraş merkezli depremlerden yaralı kurtulan çocukları ziyaret etti.
8.03.2023 Cadde
Adıyaman'da Cansen Yeni'yi duygulandıran olay! 'Ona da oyuncak verin'
Adıyaman'da Cansen Yeni'yi duygulandıran olay! 'Ona da oyuncak verin' Afet bölgesinde yardım çalışmalarına katılan şarkıcı Burak Kut'un doktor eşi Cansen Yeni, depremzedelerle yakından ilgileniyor. Cansen Yeni, Adıyaman'da 3-4 yaşlarında bir çocukla yaşadığı olayı takipçileriyle paylaştı.
7.03.2023 Cadde
‘Çocuklar biraz unutabilsin diye’
‘Çocuklar biraz unutabilsin diye’ UNICEF’in kurduğu oyun alanına giden Tuba Büyüküstün, “Çocukların yaşadığı travmayı unutabilmeleri için herkes çalışıyor” dedi.
6.03.2023 Cadde
Burak Kut: Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu!
Burak Kut: Herkes üzerimden para kazanmaya çalışıyordu! Türk pop müziğinin 'Bebeto' lakaplı prensi Burak Kut, Loş Sohbet adlı YouTube programına konuk oldu. Sevenlerinin isteklerinden bahseden 48 yaşındaki ünlü şarkıcı, ilk çıkış yaptığı dönem yaşadıklarını anlattı.
4.04.2022 Cadde
Kış aylarında kuruyan ve yıpranan saçları canlandırmanın püf noktaları
Kış aylarında kuruyan ve yıpranan saçları canlandırmanın püf noktaları Kış aylarında soğuyan havanın etkisiyle saç ve saç derisiyle ilgili bazı şikayetler artıyor. Kuruluk, matlaşma, kepek ve dökülme bu şikayetler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Peki saç ve saç derisi mevsim değişikliklerinden nasıl etkileniyor, kış aylarında saç kuruluğunu nasıl önleyebiliriz, yıpranan ve kuruyan saçları nasıl canlandırabiliriz, saç tipimize göre hangi ürünleri kullanmalıyız? Saç bakımına dair merak ettiğiniz her şeyi Dr. Cansen Yeni Kut ile konuştuk.
19.01.2022 Saç Bakımı
Burak Kut'un doktor eşi Cansen Yeni'den çirkin yoruma cevap!
Burak Kut'un doktor eşi Cansen Yeni'den çirkin yoruma cevap! Türk Pop Müziği'nin 90'lara damgasını vuran isimlerinden Burak Kut, 2011'de estetisyen Doktor Cansen Yeni ile nikah masasına oturdu ve aynı yıl Aden Bucan adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Cansen Yeni, takipçisinin "Burak neden bu kadar çirkin bir kadınla evlendi" şeklindeki yorumuna yanıt verdi.
24.12.2021 Cadde
Cemiyetin okula dönüş heyecanı!
Cemiyetin okula dönüş heyecanı! Pandemi nedeniyle yaklaşık 1.5 yıldır süren online eğitimin ardından yurdumuzun dört bir yanındaki milyonlarca aile gibi cemiyet hayatının ünlü isimleri de çocuklarıyla okula dönüş heyecanı yaşadı.
8.09.2021 Cadde
Cansen Yeni Kut: Sanki Burak'la doğmuşum
Cansen Yeni Kut: Sanki Burak'la doğmuşum Estetik doktoru Cansen Yeni ile popçu Burak Kut, 2009’da evlenmişti. Çift, 2011’de de kızları Aden’i kucaklarına almıştı. Cansen Yeni Kut, Şamdan Plus dergisine röportaj verdi.
28.09.2019 Cadde
Güzellik buluşması
Güzellik buluşması Vichy’nin yeni marka elçisi Nefise Karatay, Bebek Lucca’da markanın yeni ürünün tanıtımında dostlarını ağırladı. Etkinliğe Müge Boz, Özlem Kaymaz, Cansen Yeni Kut ve Ayşe Tolga’nın da aralarında bulunduğu isimler katıldı.
20.04.2019 Cadde
Sanat destekli açılış
Sanat destekli açılış Saç ekim merkezi Asmed, yeni binasının açılışını görkemli bir sanat etkinliğiyle kutladı.
19.04.2019 Cadde
Harikalar podyumu
Harikalar podyumu adL+Cengiz Abazoğlu iş birliğinin yeni koleksiyonu Wonderland, önceki akşam Raffles İstanbul’daki podyumu harikalar diyarına dönüştürdü!
29.03.2019 Cadde
Sevgililer günü alışverişi
Sevgililer günü alışverişi Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Bebek’te buluştu.
8.02.2019 Cadde
Gençleşmek için bakın ne yaptırdı?
Gençleşmek için bakın ne yaptırdı? Oyuncu Tuba Ünsal'ın (37), daha genç görünmek için kök hücre tedavisi yaptırdığı iddia edildi.
26.01.2019 Cadde
Eğitime ara yok!
Eğitime ara yok! Cansen Yeni, estetikteki gelişmelerin her geçen gün ilerlediğini belirtti.
3.12.2018 Cadde
Kartal ayakta alkışlandı
Kartal ayakta alkışlandı İngiltere’de yaşayan Türk moda tasarımcısı Zeynep Kartal, alanında  başarılı olan  24 kadınla gerçekleştirdiği defilede ayakta alkışlandı.
30.11.2018 Cadde
Türk markaya tam destek!
Türk markaya tam destek! LC Waikiki’nin yeni yıl heyecanını yansıttığı ‘LCW Home ve Pijama Yeni Yıl Koleksiyonu’, Park Hyatt İstanbul’da tanıtıldı...
30.11.2018 Cadde
Güzellik saati!
Güzellik saati! Cemiyet hayatının ünlü isimleri, La Mer Creme davetinde buluştu.
13.10.2018 Cadde
Ailenin yeni üyesi!
Ailenin yeni üyesi! Estetik uzmanı Cansen Yeni, kızı Aden’in hayalini gerçekleştirdi.
5.09.2018 Cadde
Jet-ski şov
Jet-ski şov Burak Kut-Cansen Yeni çifti, Casa Costa Otel’de objektiflere takıldı.
17.07.2018 Cadde
'Edirne'den sonra kim star?'
'Edirne'den sonra kim star?' Burak Kut'tan Tarkan'ın 'Megastar' unvanına ilginç gönderme... "Konserlerinde birçok defa elle taciz edildiği" açıklamasıyla dikkatleri üzerine çeken şarkıcı, bu kez meslektaşı Tarkan'a, Cem Karaca'nın starlık üzerine söylediği "Ya süperstar, megastar da Edirne'den sonra kim star?" sözleriyle yüklendi.
15.06.2018 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cansen Yeni ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.