Cansu Köksal: Galatasaray kaptanı olmak büyük bir onur
Cansu Köksal: Galatasaray kaptanı olmak büyük bir onur Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın kaptanı ve Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Cansu Köksal, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.
Cansu Köksal: Sezona hazırız
Cansu Köksal: Sezona hazırız Galatasaray Kadın Basketbol Takımı'nın yeni transferlerinden Cansu Köksal, sezona hazır olduklarını söyledi.
18.09.2020 Basketbol
Cansu Köksal: Sırbistan karşısında kazanmamamız için bir sebep yok
Cansu Köksal: Sırbistan karşısında kazanmamamız için bir sebep yok Milli basketbolcu Cansu Köksal, "Sırbistan zor bir rakip, baskılı ve agresif oynuyorlar. Biz de agresif ve hızlı oynarsak kazanmamamız için bir sebep olduğunu düşünmüyorum" dedi.
1.07.2020 Milli Takım
Cansu Köksal, Yakın Doğu Üniversitesi'nde
Cansu Köksal, Yakın Doğu Üniversitesi'nde Kadınlar Basketbol Ligi'nin son şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi, genç forvet Cansu Köksal'ı kadrosuna kattı.
1.07.2020 Basketbol
Spor Günlüğü - 20 Mayıs 2017
Spor Günlüğü - 20 Mayıs 2017 Turkish Airlines Euroleague'de Final Four heyecanı başladı. Fenerbahçe, Real Madrid'i geçerek üst üste ikinci kez adını finale yazdırdı.    Galatasaray Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Cansu Köksal, Yakın Doğu Üniversitesi'ne imza atmak için sözleşmesini feshetti.   Roma Açık Tenis Turnuvası'nda dünya 4 numarası Rafael Nadal, çeyrek finalde Dominic Thiem'e iki sette yenilerek elendi.
20.05.2017 Programlar