Hafta sonu için İstanbul'a yakın en huzurlu tatil rotaları
Hafta sonu için İstanbul'a yakın en huzurlu tatil rotaları Haftasonu İstanbul’da kalmak istemiyor, ama çok yol gidip yorulmak da istemiyorsanız... Yeşillikli, deniz kenarı, dağın başı, göl kıyısı bir yer olsun diyorsanız...Beş yıldızlı otellerden, tatil köylerinden sıkıldık, şöyle sevimli butik oteller, dağ evleri, bungalowlar yok mu diye arayıştaysanız... Bu yazım tam da size göre. Kış için şahane butik otel, pansiyon, dağ evi önerilerim var. Kimi yeşilin, ormanın içinde, kimi denizin kenarında. Kimi kuzineli, şömineli, kimi manzaralı... Bavullar, atkılar, eldivenler, bereler hazırsa çıkıyoruz yola. :) İşte Tülin Kılıç'ın kaleminden İstanbul'a yakın en huzurlu tatil rotaları.
22.01.2020 Tatil
İstanbul'daki en iyi 10 vejeteryan mutfağı
İstanbul'daki en iyi 10 vejeteryan mutfağı Son yıllarda daha sık duyar olduk ünlü vejeteryan restoranlarını ya da menüsünde vejeteryanlar için zengin alternatifler sunan popüler mekanları.
6.07.2021 Bilgi
Devletten son görev
Devletten son görev Devletten son görev
30.11.1998 The Others
İSTANBUL ANADOLU 7. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDEN
İSTANBUL ANADOLU 7. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDEN İSTANBUL ANADOLU 7. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ'NDEN
30.01.2024 Resmi İlanlar
Sosyal medyanın gündemine oturdu
Sosyal medyanın gündemine oturdu Ünlü isimler ve sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan magazin hesapları, Milliyet’in Cumhuriyet’in 100’üncü yılı için hazırladığı videoyu sayfalarına taşıdı.
30.10.2023 Cadde
T.C.ŞİRAN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN
T.C.ŞİRAN ASLİYE HUKUK MAHKEMESİNDEN ESAS NO :2023/82-83-84-85-86-87-88-89-90-91-92-93-94-95-96-97-98-99-100-101-102-103-104-105-106-107KAMULAŞTIRMA İLANIMahkememizin aşağıda esas numarası yazılı olan dosyalarında verilen tensip kararı gereğince; maliki, bulunduğu yer, miktarı ve değeri belirtilen taşınmazlarla ilgili davacı BOTAŞ-Boru Hatları ile Petrol Taşıma A...
14.06.2023 Resmi İlanlar
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları
CHP MİLLETVEKİLİ ADAYLARI LİSTESİ 2023: 28. dönem CHP milletvekili adayları kimler? İl İl CHP milletvekili adayları CHP milletvekili adayları belli oldu. Bu sıcak gelişmenin ardından seçmenler yoğun şekilde "CHP il il milletvekili adayları kimler?" sorusunu yöneltiyor. İşte açıklanan milletvekili aday listesi...
11.04.2023 Bilgi Rehberi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi
CHP'de tam liste belli oldu! İşte il il milletvekili aday listesi CHP’de milletvekili adayları listesi netleşti. Listede Saadet Partili, DEVA Partili, Demokrat Partili ve Gelecek Partili adaylar da bulunuyor.
11.04.2023 Gündem
100’e yakın hekim hayatını kaybetti
100’e yakın hekim hayatını kaybetti Depremin vurduğu 10 kentte ölen 10 binlerce kişinin içinde 100’e yakın doktor da vardı. Sevdikleriyle yaşadıkları evlerin yıkılması sonucu ölen doktorların kimi rezidansta kimi de güvenli bulduğu sitelerde yaşıyordu.
16.02.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde İllüstrasyon hediyesi 32’nci yaşına dün giren Edis’e, fan grupları birbirinden ilginç kutlamalar yaptı...
29.11.2022 Cadde
TürkSMD 15. Mimarlık Ödülleri Sahiplerini Buldu
TürkSMD 15. Mimarlık Ödülleri Sahiplerini Buldu Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir verilen Mimarlık Ödülleri’nin 15. dönem sahipleri belli oldu.
30.10.2022 Mimarlık
Bir ay geçti ama köyde zehir kâbusu sürüyor
Bir ay geçti ama köyde zehir kâbusu sürüyor Bolu’nun Çaydurt Yuva Köyü’nde yaşanan zehirlenme vakalarının üzerinden 1 ay geçti ancak bazı hastaların tedavileri hâlâ sürüyor.
19.08.2022 Gündem
Evlilik Hakkında Her Şey neden final yaptı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oyuncuları
Evlilik Hakkında Her Şey neden final yaptı? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi oyuncuları Evlilik Hakkında Her Şey dizisi final yaptı! Başrollerinde güçlü kadın oyuncuların yer aldığı dizi, her hafta salı akşamı yeni bölümleri ile dizi severlerin beğenisine sunuluyordu. İzleyenler ise ''Evlilik Hakkında Her Şey neden final oldu?'' sorusuna yanıt arıyor.
31.05.2022 Cadde
Evlilik Hakkında Her Şey neden final yapıyor? İşte, oyuncu kadrosu
Evlilik Hakkında Her Şey neden final yapıyor? İşte, oyuncu kadrosu Evlilik Hakkında Her Şey dizisi her hafat salı akşamı sevenleri ile buluşuyor. Dizinin başrollerinde ise Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu ve Sumru Yavrucuk yer alıyor. Dizi The Split adlı yapımdan ekrana uyarlandı ve 33. bölümde final yapmaya hazırlanıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey neden bitiyor?
24.05.2022 Cadde
EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY OYUNCULARI KARAKTERLER KONUSU | Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hangi diziden uyarlama, hangi gün?
EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY OYUNCULARI KARAKTERLER KONUSU | Evlilik Hakkında Her Şey dizisi hangi diziden uyarlama, hangi gün? Evlilik Hakkında Her Şey dizisi, başarılı oyuncu kadrosu ve hikayesi ile seyircinin ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Dizinin başrollerinde dört farklı karakteri temsil eden kadın oyuncular; Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Tülin Ece yer alıyor. Peki, Evlilik Hakkında Her Şey uyarlama mı?
26.04.2022 Cadde
Büyük destek!
Büyük destek! Ünlü isimler, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’ninbaşlattığı ve Milliyet’in desteklediği ‘Sen de bir ateş böceği yak, karanlığı aydınlat’ kampanyasını sosyal medya sayfalarına taşıdı
27.11.2020 Cadde
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da beşinci gün
Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da beşinci gün Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un tamamen dijital olarak gerçekleştirilen 15. sezonunda dördüncü günü de geride bıraktık. İşte beşinci günün programı!
16.10.2020 Moda
Ticaret Bakanlığı inceledi... O ürünlerde kanserojen madde!
Ticaret Bakanlığı inceledi... O ürünlerde kanserojen madde! Kaçak olarak merdiven altı üretilen ve zararlı maddeler barındıran ürünler çocuklarımız için tehlike saçıyor. Kıyafet, oyuncak, bebek ve çocuk ürünleri üzerinde yapılan denetimlerde pek çok kimyasal maddeye rastlanırken, bebek ve çocuk kıyafetlerindeki aksesuarlarda tespit edilen 'nikel' başı çekiyor. Kanserojen bir madde olan nikel daha çok düğme, çıtçıt ve fermuarlarda tespit edilirken, Ticaret Bakanlığı tenle teması halinde bu kimyasalın çocukların sağlığını tehdit ettiğinin altını çiziyor. Nikelle birlikte pek çok kimyasal madde tehlike oluştururken, bu konuda ebeveynlere büyük görevler düşüyor.
13.01.2020 Ekonomi
İyilik İçin Sanat Derneği'nden yıl sonu sergisi
İyilik İçin Sanat Derneği'nden yıl sonu sergisi İyilik İçin Sanat Derneği yararına düzenlenen farklı disiplinlerden birçok sanatçının eserlerinin yer aldığı “Yıl Sonu Sergisi”, 26 Aralık Perşembe günü F Sanat Galerisi’nde görücüye çıktı. Sergi, açılış gününde sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.
27.12.2019 Kültür Sanat
Milliyet şiddete isyanın sesi oldu
Milliyet şiddete isyanın sesi oldu Milliyet’in Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü nedeniyle dün yayımlanan tam sayfa ‘Boyun Eğme’ manşeti, sosyal medyanın gündemi oldu. Özellikle sanatçılar, Türkiye’nin kanayan yarasına Milliyet’in 1. sayfasını paylaşarak dikkat çekti. Neredeyse tüm ünlü isimler, kapak sayfasını profillerinde paylaşarak, Milliyet’e teşekkür etti.
26.11.2019 Gündem
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri
1071 akademisyenden, Anayasa Mahkemesi kararına karşı bildiri Anayasa Mahkemesinin (AYM), "Barış İçin Akademisyenler İnisiyatifi" metnine imza atan 10 akademisyenin "terör örgütü propagandası yapmak" suçundan cezalandırıldıkları gerekçesiyle yaptıkları bireysel başvuruda "hak ihlali" kararı vermesine ilişkin 1071 akademisyen karşı bildiri imzaladı.
29.07.2019 Gündem
SPORUN 'EN' YILDIZLI GECESİ
SPORUN 'EN' YILDIZLI GECESİ Bu yıl 65’incisi gerçekleşen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Beyazıt Öztürk ile Damla Uğurtürk’ün sunuculuğunu yaptığı gecede, kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
29.03.2019 Cadde
SPORUN 'EN' YILDIZLI GECESİ
SPORUN 'EN' YILDIZLI GECESİ Bu yıl 65’incisi gerçekleşen Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri, muhteşem bir törenle sahiplerini buldu. Beyazıt Öztürk ile Damla Uğurtürk’ün sunuculuğunu yaptığı gecede, kırmızı halıda şıklık yarışı yaşandı.
29.03.2019 Cadde
Aday adayları başvurdu gözler Kılıçdaroğlu’nda
Aday adayları başvurdu gözler Kılıçdaroğlu’nda İzmir’de CHP’den 247 kişi belediye başkan aday adayı oldu. Balçova, Bergama, Karaburun, Seferihisar ve Tire belediye başkanları başvuru yapmadı. Toplam dokuz isim ise büyükşehire aday adayı oldu
28.10.2018 Ege
Moda haftası sona erdi
Moda haftası sona erdi Dört gün süren Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul, Kadir Kılıç, Çiğdem Akın ve Mert Erkan defileleriyle son buldu.
15.09.2018 Cadde