Carlos Ghosn

Carlos Ghosn

Son dakika Carlos Ghosn haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Carlos Ghosn gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Carlos Ghosn haber sayfamızda...

Carlos Ghosn

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 186 carlos ghosn haberi bulunmuştur.
Fransa’nın tartışmalı yeni kültür bakanı
Fransa’nın tartışmalı yeni kültür bakanı Fransa’nın yeni kültür bakanı Rachida Dati sanat dünyasında tartışma yarattı. Bakan Dati’nin sanat kökenli olmayışı ve daha önce yasa dışı lobicilik ile suçlanması tepkileri büyütüyor.
18.01.2024 Kültür Sanat
Eski Nissan CEO'sunun kaçırılması davasında 3 sanık hakkında karar
Eski Nissan CEO'sunun kaçırılması davasında 3 sanık hakkında karar Japonya’da ev hapsinde tutulan otomobil markası Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghosn’u İstanbul üzerinden Lübnan’a kaçırdıkları gerekçesiyle 4'er yıl 2'şer ay hapis ve 31 bin 240'ar lira adli para cezasına çarptırılan 3 sanık hakkında verilen kararı istinaf bozdu. Bozmanın ardından yeniden görülen duruşmada 3 sanığın ayrı ayrı beraatine karar verildi.
1.06.2023 Gündem
Bir kahramandan suçluya dönüşüm
Bir kahramandan suçluya dönüşüm Japonya’dan bir müzik kutusu içinde Lübnan’a İstanbul üzerinden kaçırılan Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghosn’un hikâyesi belgesel oldu. Ghosn’un şirketini iflasın eşiğinden kurtaran bir ‘kahraman’dan nasıl bir suçluya dönüştüğünü yakın tanıklar anlatıyor.
26.04.2023 Gündem
Firari Nissan eski Başkanı Ghosn’u Japonya’dan kaçıranlar ABD’ye iade edildi
Firari Nissan eski Başkanı Ghosn’u Japonya’dan kaçıranlar ABD’ye iade edildi Nissan Motor’un eski başkanı Carlos Ghosn’un ev hapsindeyken Japonya’dan kaçmasına yardım ettikleri gerekçesiyle hapis cezasına çarptırılan 2 ABD’li ülkelerine iade edildi.
7.11.2022 Dünya
Fransız savcılardan Nissan’ın eski başkanı Ghosn için tutuklama emri
Fransız savcılardan Nissan’ın eski başkanı Ghosn için tutuklama emri Ev hapsinde tutulduğu Japonya’dan kaçarak Lübnan’a giden Nissan Motor eski Başkanı Carlos Ghosn için uluslararası tutuklama emri çıkarıldı.
22.04.2022 Dünya
Nissan son 3 yıldır ilk kez kar öngörüyor
Nissan son 3 yıldır ilk kez kar öngörüyor Japon otomobil üreticisi Nissan, son 3 yıldır ilk kez Mart 2022'de sona erecek 2021 mali yılında kar beklediğini açıkladı.
29.07.2021 Uzmanpara
Ghosn'un kaçmasına yardım edenlere hapis
Ghosn'un kaçmasına yardım edenlere hapis Eski Nissan üst yöneticisi Lübnan asıllı Carlos Ghosn'un ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a kaçmasına yardım eden iki ABD vatandaşı hapis cezasına çarptırıldı.
20.07.2021 Uzmanpara
Ghosn 5 milyon euro maaşı geri ödeyecek
Ghosn 5 milyon euro maaşı geri ödeyecek Amsterdam Bölge Mahkemesi, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a kaçan eski Nissan Üst Yöneticisi ve eski Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance Yönetim Kurulu Başkanı da olan Carlos Ghosn'un, şirketten aldığı 5 milyon euroluk maaşı geri ödemesine hükmetti.
20.05.2021 Uzmanpara
Eski Nissan Üst Yöneticisi Ghosn, şirkete yaklaşık 5 milyon euro geri ödeyecek
Eski Nissan Üst Yöneticisi Ghosn, şirkete yaklaşık 5 milyon euro geri ödeyecek Amsterdam Bölge Mahkemesi, ev hapsinde tutulduğu Japonya'dan Lübnan'a kaçan eski Nissan Üst Yöneticisi ve eski Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance Yönetim Kurulu Başkanı da olan Carlos Ghosn'un, şirketten aldığı 5 milyon euroluk maaşı geri ödemesine hükmetti.
20.05.2021 Ekonomi
CEO’yu ‘uçuran’ pilotlara hapis
CEO’yu ‘uçuran’ pilotlara hapis Japonya’da “Görevi kötüye kullanmak” suçundan ev hapsinde tutulan Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghos’un İstanbul üzerinden Beyrut’a kaçırılmasına ilişkin 7 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.
25.02.2021 Gündem
Son dakika... Nissan CEO'sunun kaçırılma davasında karar
Son dakika... Nissan CEO'sunun kaçırılma davasında karar Gelen son dakika haberine göre; Japonya'da ev hapsinde tutulan Nissanın eski CEOsu Carlos Ghosnun İstanbul üzerinden Beyruta kaçırılmasına ilişkin 7 tutuksuz sanığın yargılandığı davada mahkeme kararını açıkladı. Mahkeme şirket yöneticisi ve iki pilota, “göçmen kaçakçılığı” suçundan 4 yıl 2’şer yıl hapis ve 31 bin 40 lira para cezasına çarptırdı. İşte haberin ayrıntıları...
24.02.2021 Gündem
Eski Nissan CEO'sunun kaçışı ilişkin yeni gelişme!
Eski Nissan CEO'sunun kaçışı ilişkin yeni gelişme! Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Lübnan asıllı Carlos Ghosn’un Japonya’dan kaçışına yardım ettikleri ileri sürülen ABD’li Michael ve oğlu Peter Taylor hakkında yeni bir gelişme yaşandı.
29.01.2021 Ekonomi
Son dakika... Nissan’ın CEO’sunun kaçma davasında mütaala açıklandı
Son dakika... Nissan’ın CEO’sunun kaçma davasında mütaala açıklandı Gelen son dakika haberine göre; Japonya'da ev hapsinde tutulan Nissan'ın eski CEO'su Carlos Ghosn'un İstanbul üzerinden Lübnan'a kaçırılmasıyla ilgili görülen davada savcı esasa ilişkin mütaalasını açıkladı. Savcı mütaalada özel bir jet şirketinin yöneticisi Okan Kösemen ve 2 pilotun, “göçmen kaçakçılığı” suçundan 4 yıl 6 aydan 12 yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını istedi. İki pilota da beraat talep eden savcı aynı zamanda bu pilotlar hakkında, “suçu bildirmeme” suçundan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.
20.01.2021 Gündem
‘Firari’ CEO’ya tazminat yolu
‘Firari’ CEO’ya tazminat yolu BM ile çalışan insan hakları komisyonunun raporuna göre Japonya’da ev hapsindeyken “müzik aleti kutusunda” ülkeden kaçan Nissan’ın eski CEO’su Ghosn’un tutukluluğu “keyfi” yapıldı. Eski CEO tazminat kazanabilir
25.11.2020 Dünya
Renault FCA işbirliğini sonlandırmaya hazırlanıyor
Renault FCA işbirliğini sonlandırmaya hazırlanıyor Renault, 2016 yılından bu yana Fiat Chrysler (FCA) için devam eden van üretimini sona erdireceğini duyurdu. Renault Genel Müdür Yardımcısı Clotilde Delbos, FCA'nın bir diğer Fransız üretici PSA ile birleşme sürecinin tamamlanması ile Fransa'daki Sandouville fabrikasında üretilen Fiat Talento'nun üretiminin sona ereceğini kaydetti
26.10.2020 Otomobil
Eski CEO Jaguar'ı yönetecek!
Eski CEO Jaguar'ı yönetecek! Carlos Ghosn'un yolsuzluk suçlaması ile tutuklanmasının ardından Renault'un CEO'luğuna atanan, fakat Fransız markanın ittifak ortağı Nissan ile ilişkileri bozduğu gerekçesi ile geçen yıl görevinden alınan Thierry Bollore'nin, Jaguar Land Rover'in (JLR) başına geçeceği açıklandı. Bollore'nin Ekim ayında İngiliz üreticinin yeni CEO'su olarak göreve başlayacağı açıklandı
2.08.2020 Otomobil
Son dakika! Nissan CEO'su davasında flaş karar!
Son dakika! Nissan CEO'su davasında flaş karar! Gelen bir son dakika haberine göre; Nissan CEO'sunun kaçırılması davasında tüm sanıklar tahliye edildi.
3.07.2020 Ekonomi
Japon otomotiv devi Nissan zorda
Japon otomotiv devi Nissan zorda Corona virüs nedeniyle satışları düşen Japon otomobil üreticisi Nissan, küresel iş gücünün yüzde 15'ini oluşturan 20 binden fazla kişiyi işten çıkarmayı planlıyor.
23.05.2020 Ekonomi
Eski Nissan CEO'sunun kaçmasına yardım eden iki kişi tutuklandı
Eski Nissan CEO'sunun kaçmasına yardım eden iki kişi tutuklandı Eski Nissan Üst Yöneticisi (CEO) Lübnan asıllı Carlos Ghosn’un Japonya’dan kaçışına yardım ettiği ileri sürülen Amerikalı Michael Taylor ile oğlu Peter Taylor’ın ABD’nin Massachussets eyaletinde tutuklandığı bildirildi.
20.05.2020 Dünya
Nissan CEO’su Ghosn’un kaçmasına yardım ettiği iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı
Nissan CEO’su Ghosn’un kaçmasına yardım ettiği iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı Otomotiv şirketi Nissan’ın CEO’su Carlos Ghosn, yolsuzluk yaptığı gerekçesiyle Japonya’dan Lübnan’a kaçmıştı. Kaçışına yardım ettiği iddia edilen 2 kişinin ABD’de gözaltına alındığı duyuruldu.
20.05.2020 Dünya
Eski CEO'nun kaçırılmasıyla ilgili iddianame kabul edildi
Eski CEO'nun kaçırılmasıyla ilgili iddianame kabul edildi Japonya'da ev hapsinde tutulan Nissan'ın eski CEO'su Carlos Ghosn'un İstanbul üzerinden Lübnan'a kaçışıyla ilgili 7 kişi hakkında hazırlanan iddianame Bakırköy 17. Asliye Ceza Mahkemesi'nce kabul edildi.
15.05.2020 Ekonomi
Nissan eski CEO'suyla ilgili yeni detay! 70 hava deliği açıldı
Nissan eski CEO'suyla ilgili yeni detay! 70 hava deliği açıldı Japonya'da ev hapsinde tutulan Nissan’ın eski CEO’su Carlos Ghosn’un Lübnan’a kaçışıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Müzik kutusunda kaçırılan CEO’nun rahat nefes alabilmesi için kutuda yaklaşık 70 hava deliği açıldığı, şüphe uyandırmamak için uçağın Beyrut’a İstanbul üzerinden aktarmalı gittiği öğrenildi.
12.05.2020 Ekonomi
Nissan CEO'sunun kaçırılmasıyla ilgili dava açıldı
Nissan CEO'sunun kaçırılmasıyla ilgili dava açıldı Japonya'da ev hapsinde tutulan Nissan'ın eski CEO'su Carlos Ghosn'un İstanbul üzerinden Lübnan'a kaçırılmasıyla ilgili aralarında özel bir jet şirketinin müdürü Okan Kösemen'in de bulunduğu 7 kişi hakkında “Suçu bildirmeme" suçundan dava açıldı.
7.05.2020 Gündem
Nissan küçülmeye gidiyor!
Nissan küçülmeye gidiyor! Nissan ile ilgili ilginç otomobil dünyasında konuşuluyor. Avrupa’daki üretim faaliyetlerini bitirmeyi hedefleyen Nissan, ABD, Çin ve Japonya otomotiv pazarlarına odaklanmayı hedefliyor.
5.05.2020 Otomobil
Nissan Motor'un firari eski başkanı Ghosn için yeni adım
Nissan Motor'un firari eski başkanı Ghosn için yeni adım Japonya Adalet Bakanı Masako Mori, yardımcısı Hiroyuki Yoshiie'nin, yolsuzluk iddiaları ile ev hapsinde tutulduğu Japonya’dan firar eden eski Nissan Motor başkanı Carlos Ghosn hakkında muhatapları ile görüşmek üzere Lübnan'a gideceğini açıkladı.
28.02.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Carlos Ghosn ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.