Carousel Ne Demek? Carousel Kelimesinin Türkçesi Nedir?
Carousel Ne Demek? Carousel Kelimesinin Türkçesi Nedir? Carousel kelimesi farklı sektörlerde kullanılan bir kelimedir. Havacılık sektörü, sosyal medya ve eğlence sektörü başlıca kullanıldığı alanlardır. Atlı karınca anlamında olan Carousel kelimesi İngilizce kökenlidir. Havacılık sektöründe bagajlarla, sosyal medyada paylaşımlarla ve eğlence sektöründe oyuncaklarla ilgili olarak kullanılmaktadır. İngilizce sözlükten Carousel kelimesinin anlamına bakıldığında 3 farklı anlama geldiği görülmektedir. İşte, merak edilen tüm detaylar.
6.07.2022 Sözlük
Carousel Sevgililer Günü’nde çok özel isimleri ağırlıyor
Carousel Sevgililer Günü’nde çok özel isimleri ağırlıyor Alışverişin keyifli ve huzurlu adresi Carousel Alışveriş ve Yaşam Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da 14 Şubat Sevgililer Günü’nde birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapıyor.
13.02.2020 Kültür Sanat
Eurovision 2019'un ikinci yarı finalinin yıldızı İsviçre
Eurovision 2019'un ikinci yarı finalinin yıldızı İsviçre Bu yıl İsrail'de düzenlenen 2019 Eurovision Şarkı Yarışması'nın ikinci yarı finalini de geride bıraktık. İlkine göre daha iddialı şarkıların yer aldığı bu yarı finalde iddialı şarkıların performansları dikkat çekti. Peki büyük finale hangi ülkeler kaldı? Hangi ülkelerin büyük finalde ilk 5'e girme şansı var? Hangi ülke birinciliğe daha yakın?  18 Mayıs Cumartesi günü Türkiye saatiyle 22.00'de başlayacak final heyecanından önce, adayları tanıyalım...
21.09.2021 Müzik
Fotoğraf arşivlemek artık daha kolay...
Fotoğraf arşivlemek artık daha kolay... Dropbox’tan iki yeni uygulama; Carousel ve MailBox...
11.09.2019 Teknoloji