Çarşaflı hırsızlık çetesine baskın
Çarşaflı hırsızlık çetesine baskın İstanbul'da çarşaf giyerek kimliklerini saklayan, girdikleri binalarda boş olduğunu tespit ettikleri dairelerden hırsızlık yapan 5'i kadın 7 kişilik hırsızlık çetesinin üyeleri gözaltına alındı. Şüphelilerin bazı olaylarda güvenlik kameralarına yakalandığı ortaya çıktı. Şüphelilerden 6'sı tutuklandı.
16.04.2022 Gündem
Gözaltına alınmamak için soyundular
Gözaltına alınmamak için soyundular TEM Otoyolu’nun Sapanca geçişindeki Uzukum Berceste tesislerinde mola veren gurbetçi ailenin otomobilini soyan, tümü  çarşaflı 2 kadın, bir erkek ve bir çocuk kısa sürede yakalandı. Bu arada çarşaflı hırsızların polisler geldiğinde gözaltına alınmamak için üstlerini çıkarıp iç çamaşırlarıyla yere oturdukları da anlaşıldı. Hırsızlık amacıyla Bursa’dan geldikleri ve TEM otoyolu boyunca dinlenme tesislerinde bu tür hırsızlıklar yaptıkları anlaşılan zanlıların daha önce yol güzergahında hangi hırsızlık olaylarına karıştıklarının belirlenmesi için de araştırmalar sürdürülüyor.
11.09.2019 Yaşam
Silahlı soyguncuları yumruklarıyla püskürttü
Silahlı soyguncuları yumruklarıyla püskürttü Adana’da çarşaf giyip uzun namlulu silah ve tabanca ile kuyumcu soymaya çalışan 2 kişi, yumruklarını kullanan kuyumcu tarafından püskürtüldü. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Fatih Mahallesi Mücahitler Caddesi üzerinde meydana geldi. Sabah saat 09.05’te çarşaf giymiş 2 erkek, Mücahitler Caddesi üzerindeki bir kuyumcuya geldi. Yüzlerinde de kar maskesi olan zanlılar kuyumcuya girer girmez biri uzun namlulu silahı diğeri ise tabancayı çıkartıp altınları istedi. Ancak kuyumcu Sadık şahıslara karşı koydu. Biri uzun namlulu diğeri tabancaya karşı yumruk sallayarak karşı koyan Sadık zanlıları püskürttü. Kuyumcu Sadık karşı koyunca korkan soyguncular kaçmaya başladı. Kuyumcu ise zanlıları kovalayarak birini yakalayıp tabancasını elinden aldı. Bu anlar güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Bu arada kuyumcuda çalışan bir kişi de panik butonuna basınca polis alarma geçip kara çarşafları çıkartarak kaçan Muhammet S. (24) ile Mazlum Sofi (20) olaydan sadece 5 dakika sonra ara sokaklarda yakalandı. Polis soyguncuların kaçarken attığı uzun namlulu silahı ve çarşafları da buldu. Şahısların attığı çantanın içinde biber gazı da çıkması dikkat çekti. Ayrıca polis zanlıları soygundan sonra kaçıracak olan ve ara sokakta bekleyen otomobil sürücüsünü de yakaladı. Zanlıların emniyetteki sorgusu devam ederken, yarın adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor.
11.09.2019 Yaşam
Fırtına Deresi raftingle coştu
Fırtına Deresi raftingle coştu RİZE?nin Çamlıhemşin İlçesi Fırtına Deresi?nde gerçekleştirilen Türkiye Rafting Şampiyonası sona erdi. Büyüklerde Ekstrem Türk Kulübü'nün birinci olduğu yarışmada, şampiyonaya renk katan Dedeler Fırtına Rafting ekibine de kupa verildi. Yarışmadan sonra siyah çarşaflı Arap turist kadınlar da rafting yaptı.
11.09.2019 Haberler
Çarşaflı stand-up'çının Roma hatırası
Çarşaflı stand-up'çının Roma hatırası Roma’da heykellere bir süre baktıktan sonra ‘estağfurullah’ demeyi bıraktım. ‘Aşağı bak, yukarı bak’ hep aynı. Bir süre sonra alışıyor insan!”
30.11.2008 Gündem
Adıyaman’da çarşaflı ve türbanlı kadınlar CHP’ye katıldı
Adıyaman’da çarşaflı ve türbanlı kadınlar CHP’ye katıldı CUMHURİYET Halk Partisi (CHP), Adıyaman’da düzenlediği törende aralarında kara çarşaflı ve türbanlı kadınların da bulunduğu yaklaşık 100 kişiyi rozet takarak partiye üye yaptı...
25.11.2008 Siyaset