Çarşı Grubu

Çarşı Grubu

Son dakika Çarşı grubu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çarşı grubu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çarşı grubu haber sayfamızda...

Çarşı Grubu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.041 çarşı grubu haberi bulunmuştur.
Deprem bölgesi Hatay'da taraftar grupları birlikte iftar yaptı
Deprem bölgesi Hatay'da taraftar grupları birlikte iftar yaptı Hatay'da depremzedelere destek olan İstanbul ve Anadolu spor kulüplerinin taraftarları birlikte iftar yaptı.
26.03.2023 Diğer
Şansal Büyüka: Büyükler olmazsa nefes alamazsınız
Şansal Büyüka: Büyükler olmazsa nefes alamazsınız Şansal Büyüka, Süper Lig'de geride kalan haftayı Dobra Dobra'da değerlendirdi.
7.03.2023 Süper Lig
Enkazlar arasındaki çadırlar kaldırılıyor
Enkazlar arasındaki çadırlar kaldırılıyor Enkaz kaldırma çalışmalarının sürdüğü Antakya’da dün etkili olan rüzgar nedeniyle gökyüzünü toz bulutu kapladı.
5.03.2023 Gündem
“Misafir başımızın tacıdır”
“Misafir başımızın tacıdır” Depremzedeler Türkiye’nin her bir köşesine güvenli barınma alanları için göç ediyor. Bu bölgelerden biri de Ege. Gönüllü vatandaşlar depremzedeleri ya kendi evlerinde misafir ediyor ya da boşta duran dairelerini tahsis ediyor.
26.02.2023 Pazar
Başkan Çebi, Beşiktaş taraftarı Zafer'in hayalini gerçekleştirdi
Başkan Çebi, Beşiktaş taraftarı Zafer'in hayalini gerçekleştirdi  Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesinde, trafik kazası sonrası 13 yıldır yatağa mahkum olan Beşiktaş taraftarı Zafer Altınışık (36), BJK Başkanı Ahmet Nur Çebi ile telefonda görüştü. Çebi, fizik tedavi için yardımcı olacağını belirttiği Altınışık'a tribünde maç izleyebilmesi için çaba göstereceklerini söyledi.
2.03.2022 Beşiktaş
13 yıldan beri yatalak yaşayan gençten acı dolu itiraf
13 yıldan beri yatalak yaşayan gençten acı dolu itiraf Afyonkarahisar’da geçirdiği trafik kazası sonrası 13 yıldır yatalak olarak yaşamını sürdüren Zafer Altınışık isimli genç en büyük isteğinin eskisi gibi rüzgarın yüzüne vurduğu günleri ve aşığı olduğu Beşiktaşlı futbolcular ile bir araya gelmek olduğunu kaydederek “Evimizin yanında bir mezarlık var benim o mezarda yatanlardan çok farklı bir hayatım yok” dedi.
15.02.2022 Gündem
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi
Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi Yeniden görülen Gezi Parkı eylemleri ile ilgili aralarında Osman Kavala, Can Dündar ile CIA eski danışmanı Henry Barkey'in de bulunduğu 17 sanıklı dava ile Çarşı taraftar grubundan 35 sanığın bulunduğu davaların birleştirilmesi sonrasındaki duruşmada, sanık Osman Kavala'nın tutukluluğunun devamına karar verildi.
8.10.2021 Gündem
Son dakika - Serdar Ortaç: "Beşiktaşlılar ve Ahmet Başkan beni affetsin"
Son dakika - Serdar Ortaç: "Beşiktaşlılar ve Ahmet Başkan beni affetsin" Adana'da bir konser sırasında Beşiktaş'a hakaret eden Serdar Ortaç, sosyal medya hesabından sonra canlı yayında da özür diledi.
25.09.2021 Beşiktaş
Çarşı davası yeniden başladı
Çarşı davası yeniden başladı Yargıtay beraat kararlarını bozmasının ardından Gezi Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı üyelerinin de aralarında bulunduğu 35 sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmaya katılan sanıklar ve avukatları, mahkemenin eski kararında direnmesini ve bozma kararına uymamasını talep etti.
12.07.2021 Gündem
Gezi Parkı olaylarında Çarşı grubunun yer aldığı 35 sanıklı dava Yargıtay'da bozuldu
Gezi Parkı olaylarında Çarşı grubunun yer aldığı 35 sanıklı dava Yargıtay'da bozuldu Gezi Parkı olaylarına ilişkin Beşiktaş'ın taraftar grubu Çarşı üyelerinin de aralarında bulunduğu 35 sanığa "darbeye teşebbüs" ve "izinsiz gösteri" suçlamasından verilen beraat kararı, Yargıtay tarafından bozuldu. Bozma kararında, sanıkların eylemlere katılıp katılmadıklarına yönelik Adli Tıp, TRT ya da TÜBİTAK’tan rapor alınmaması, Cumhurbaşkanlığı’nın davadan haberdar edilmemesi gerekçe gösterildi. Ayrıca davanın İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki aralarında Osman Kavala'nın da bulunduğu Gezi Parkı ana davasıyla hukuki ve fiili irtibatı bulunduğu gerekçesiyle birleştirilmesi yoluna gidilmesine hükmedildi.
28.04.2021 Gündem
Taraftar ve yönetim tek yürek oldu
Taraftar ve yönetim tek yürek oldu Eski oyuncusu İgor Duric’e olan 170 bin euroluk borç nedeniyle FIFA’dan puan silme cezası alması gündemde olan Karşıyaka’nın imdadına taraftarı yetişti.
16.06.2020 Ege
Genel Kurul’da yasa tartışması
Genel Kurul’da yasa tartışması Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nda yasa görüşmeleri sırasında CTP milletvekili Erkut Şahali’nin açıklamalarına iktidar milletvekilleri sert tepki gösterdi
18.02.2020 Kıbrıs
Beşiktaş taraftarı Taylan, umut arıyor
Beşiktaş taraftarı Taylan, umut arıyor Annesi Ayla Erime tarafından 6 aylıkken bir takım şüpheler ile hastaneye götürülen ve 1.5 yaşında otizmli olduğu, 2 yaşındayken ise DMD teşhisi konulan Taylan Erime, için tek umut Hindistan'da yapılan kök hücre tedavisi. Türkiye'de 5 bin çocukta bulunan DMD hastalığı sebebiyle kök hücre detavisi olmazsa 15 yaşına kadar yaşayacak olan Taylan için gerekli yardımlar toplanmaya başlandı. Tedavisi için gerekli olan 30 bin Dolar'lık maliyet için girişimlerde bulunan Gümüşhacıköy İlçesi ve Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (GÜMYAD) Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Sadiye Çelik, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
Çarşı grubu liderlerinden Ayhan Güner'e silahlı saldırı
Çarşı grubu liderlerinden Ayhan Güner'e silahlı saldırı Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'nın liderlerinden Ayhan Güner silahlı saldırı sonucu yaralandı.
30.06.2020 Beşiktaş
'Referandumu çözüm diye anlatmayın'
'Referandumu çözüm diye anlatmayın' Gezi eylemlerine ilişkin 16 kişi hakkında hazırlanan iddianamede Kavala’nın telefon görüşmesi dökümleri de yer aldı. Tapelerde Kavala, “Referandumu sakın iyi bir çözüm diye anlatmayın” diyor
6.03.2019 Gündem
Taraftar ne yapacak?
Taraftar ne yapacak? Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında yeni transfer Burak Yılmaz’a siyah-beyazlı taraftarların nasıl bir tepki göstereceği merak ediliyor...
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş tribünlerinden Amigo Temel Keleş intihar etti
Beşiktaş tribünlerinden Amigo Temel Keleş intihar etti Beşiktaş tribünlerinin acı kaybı... Beşiktaş tribünlerinde "Serdar" olarak bilinen amigo Temel Keleş, Avcılar'daki evinde kendini silahla başından vurdu.
30.06.2020 Beşiktaş
Çarşı, Bayern Münih taraftarlarını ağırladı
Çarşı, Bayern Münih taraftarlarını ağırladı Beşiktaş’ın taraftar grubu Çarşı, 5-0 yenildikleri Bayern Münih taraftarlarını İstanbul’da ağırladı...
14.03.2018 Gündem
Bayern Münih maçında 2 sürpriz misafir!
Bayern Münih maçında 2 sürpriz misafir! Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesini Almanya Milli Takım Teknik Direktörü Joachim Löw ve Milli Takım teknik direktörü Mircea Lucescu tribünden izledi.
30.06.2020 Beşiktaş
Aykut Kocaman patladı: "Kimse görmüyor mu bunu?"
Aykut Kocaman patladı: "Kimse görmüyor mu bunu?" Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 2-2 berabere kaldıkları Beşiktaş derbisinin ardından sert açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Türkiye Kupası
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'dan olay paylaşım
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı'dan olay paylaşım Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Fenerbahçe derbisi sonrasında olay yaratacak bir paylaşımda bulundu.
30.06.2020 Beşiktaş
Haftalardır aranan kayıp Ecem'in cesedi bulundu
Haftalardır aranan kayıp Ecem'in cesedi bulundu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 5 Ocak'ta ortadan kaybolan Ecem Balcı'nın (17) ormanlık alanda toprağa gömülü cesedi bulundu. Ecem'in annesi Esra Ercömert (41) intihar etmişti.
16.02.2018 Gündem
Haftalardır aranan kayıp Ecem'in cesedi bulundu
Haftalardır aranan kayıp Ecem'in cesedi bulundu Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 5 Ocak'ta ortadan kaybolan Ecem Balcı'nın (17) ormanlık alanda toprağa gömülü cesedi bulundu. Ecem'in annesi Esra Ercömert (41) intihar etmişti.
16.02.2018 Gündem
Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim gözaltına alındı
Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim gözaltına alındı Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, futbolcu Mertcan Çam'ı birkaç kişiyle birlikte dövdüğü iddia edilen Şanlıurfaspor Başkanı Emin Yetim'i, akşam saatlerinde gözaltına aldı.
1.07.2020 Futbol
Taraftar 9 puanı aldı
Taraftar 9 puanı aldı Puan silme cezası almanın eşiğinden dönen Karşıyaka’da, taraftarın yüzü nihayet gülmeye başladı. Kulübe destek kampanyasının başlamasında büyük rolü olan Müjdat Bilgiç ve arkadaşları, “Katkı verenlere teşekkür ediyoruz” dedi
28.10.2017 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Çarşı Grubu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.