Çarşı Pazar

Çarşı Pazar

Son dakika Çarşı Pazar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çarşı Pazar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çarşı Pazar haber sayfamızda...

Çarşı Pazar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 873 çarşı pazar haberi bulunmuştur.
Mustafa Bozbey: 1 Nisan’da hep birlikte gülümsüyoruz
Mustafa Bozbey: 1 Nisan’da hep birlikte gülümsüyoruz Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, kentin her ilçesinden vatandaşların kendisine büyük bir teveccüh gösterdiğini vurgulayarak, “Onların gitmeye çekindiği çarşı ve pazarda, esnaf ile birlikte vatandaşlarımız bizleri büyük bir ilgiyle kucaklıyor. Buradan belirtiyorum; kazanıyoruz. Hiç merak etmeyin. 1 Nisan’da hep birlikte gülümsüyoruz.” dedi.
12.03.2024 Gündem
Engelli çocuğu için aldığı kuzu bir an olsun peşini bırakmıyor
Engelli çocuğu için aldığı kuzu bir an olsun peşini bırakmıyor Karabük’te ev hanımı Hatice Yanar’ın çarşı pazar peşinden ayrılmayan 2 aylık ‘Meyrem’ isimli kuzusu görenleri şaşırtıyor.
21.09.2023 Haberler
Oyuncu Ünal Silver son yolculuğuna uğurlandı
Oyuncu Ünal Silver son yolculuğuna uğurlandı Bir süredir sağlık sorunları yaşayan, geçtiğimiz ay hastane odasından paylaşım yapan Ünal Silver, dün yaşamını yitirdi. Ünlü oyuncu, ailesinin ve sevenlerinin katıldığı cenaze töreniyle İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.
31.08.2023 Cadde
Son Dakika: Oyuncu Ünal Silver hayatını kaybetti!
Son Dakika: Oyuncu Ünal Silver hayatını kaybetti! Bir süredir sağlık sorunları yaşayan, geçtiğimiz ay hastane odasından paylaşım yapan Ünal Silver (75) yaşamını yitirdi. Acı haberi usta oyuncunun menajerlik ajansı, "Onu çok özleyeceğiz" mesajıyla duyurdu.
29.08.2023 Cadde
Anadolu ile İlgili Şarkılar ve Türkülerin Sözleri
Anadolu ile İlgili Şarkılar ve Türkülerin Sözleri Anadolu ile ilgili birbirinden güzel şarkılar ve türküler bulunuyor. Küçükten büyüğe herkesin dinleyebileceği yöresel şarkılar genellikle ilkokul öğrencilerine verilen ödevler arasında yer alıyor. Anadolu ile ilgili şarkılar ve türkülerin sözlerini merak ediyorsanız konu ile ilgi detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
28.08.2023 Kültür Sanat
Bakan Uraloğlu: Terör örgütlerinin belini kırdık
Bakan Uraloğlu: Terör örgütlerinin belini kırdık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "FETÖ'den DEAŞ'ına, PKK'sına terör örgütlerinin belini kırdık. Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde yürütmüş olduğumuz operasyonlar ile sınırlarımızı artık terör örgütlerinin bataklığı olmaktan çıkartarak güven tesis ettik. Bu günlerde devam etmekte olan Pençe Kilit Operasyonları kapsamında da kahraman askerlerimiz başarılı operasyonlarla terör mensuplarını etkisiz hale getirmeye devam ediyor" dedi.
12.08.2023 Gündem
Akülke: Yeni yüzyılın en büyük organizasyonlarından birine imza atacağız
Akülke: Yeni yüzyılın en büyük organizasyonlarından birine imza atacağız Türkiye Motosiklet Federasyonu Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, "Yeni yüzyılın en büyük organizasyonlarından birine imza atacağız. Organizasyonun bu sene bizim için anlamı çok büyük" dedi.
15.07.2023 Motor Sporları
Yesrib'den Medine'ye pazar
Yesrib'den Medine'ye pazar Medine pazarı, bir model olarak, çağlar boyu sürecek İslam iktisadının temel alındığı bir laboratuvar görevi yapmış ve günümüze de rekabet hukuku açısından önemli veriler sağlamıştır.
12.07.2023 Milliyet Rekabet
Bursa’da bayram yoğunluğu! Vatandaşlar çarşıya akın etti
Bursa’da bayram yoğunluğu! Vatandaşlar çarşıya akın etti Bursa'da vatandaşlar gece saatlerinde bayram alışverişi yapmak için çarşıya akın etti.
27.06.2023 Gündem
Dev yolcu gemisi bin 300 İsrailli yolcusu ile Marmaris’e geldi
Dev yolcu gemisi bin 300 İsrailli yolcusu ile Marmaris’e geldi Muğla'nın Marmaris ilçesine Panama bayraklı Crown İris ile 13 yıl aradan sonra gelen bin 300 İsrailli turist ve 700 personeli, kırmızı-beyaz ve mavi-beyaz balonlarla süslenmiş limanda bando, baklava, mehter gösterisi ve folklor ile karşılandı.
2.05.2023 Ekonomi
Çarşıda pazarda Ramazan hareketi
Çarşıda pazarda Ramazan hareketi Ramazan ayının gelmesiyle birlikte alışverişler de hızlandı. Mısır Çarşısı’nda Ramazan alışverişine çıkan vatandaşların her yıl olduğu gibi bu yıl da gözde ürünü hurma oldu.
23.03.2023 Ekonomi
Depremler kültür mirasını da vurdu
Depremler kültür mirasını da vurdu Kahramanmaraş merkezli depremlerde, bölgedeki 169 kültür mirası tamamen yıkıldı, 535’i ağır hasar aldı. Günlük kültürü yaşatan sokak, çarşı ve pazarlar da yalnızlaşma riski altında...
19.03.2023 Gündem
Esnaf malını kurtarmaya çalışıyor
Esnaf malını kurtarmaya çalışıyor Kahramanmaraş’ta halkın tamamına yakınının barınma, yakacak ve gıda sorunu büyük oranda giderildi.
3.03.2023 Gündem
Uçmasına rağmen hep geri dönen 'Ponçik', sahibi ile çarşı, pazar, AVM geziyor
Uçmasına rağmen hep geri dönen 'Ponçik', sahibi ile çarşı, pazar, AVM geziyor Bursa'da muhabbet kuşu yetiştiriciliği yapan Rahim Çakmak, 500'den fazla kelime öğrettiği 'Ponçik' isimli muhabbet kuşu ile çarşı, Pazar, AVM, düğün, her yere gidiyor. Kafese konulmadan dolaştırılan muhabbet kuşu, uçabilmesine rağmen Çakmak'ı hiç bırakmıyor. Çakmak, "İnsanlar genelde, 'Kedi-köpek gezdireni gördük ama muhabbet kuşunu gezdireni ilk kez görüyoruz' diyorlar" dedi.
22.01.2023 Yaşam
Çarşı pazar hareketli
Çarşı pazar hareketli Alışveriş merkezleri, e-ticaret siteleri ve çarşıyı yılbaşı alışverişi heyecanı sardı. Bu dönemde sadece sanal alışverişin yüzde 110 oranında artması bekleniyor. AVM’lere de giriş sayısı artarken en çok hediyelik eşya ürünleri bu alışverişten pay alıyor.
27.12.2022 Ekonomi
2023 heyecanı
2023 heyecanı Yılbaşına sayılı günler kala süsleme ürünleri ve hindiye ilgi artıyor. Online’da yılbaşı ağacı ve süsleme ürünlerinin satışlarında artış yaşanıyor.
27.12.2022 Ekonomi
Billur Kalkavan'a veda! Gerçek ölüm nedeni ortaya çıktı
Billur Kalkavan'a veda! Gerçek ölüm nedeni ortaya çıktı Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan (59), 15 Ekim'de hayata veda etmişti. Acı haberi yönetmen Hamdi Alkan sosyal medyadan duyurmuştu. Kalkavan, ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedildi. Sanatçının yakınları son yolculuğunda yalnız bırakmadı. Bahadırlı, "Squat yapıp dambıl çalışıyordu, hayata hazırlıyordu kendisini" diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Öte yandan Kalkavan'ın olumlu yönde ilerleyen kanser tedavisini tamamen tersine çeviren acı gerçeği sevgilisi açıkladı.
18.10.2022 Cadde
Ünlü oyuncu BİLLUR KALKAVAN yaşamını yitirdi! Billur Kalkavan kimdir, öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi?
Ünlü oyuncu BİLLUR KALKAVAN yaşamını yitirdi! Billur Kalkavan kimdir, öldü mü, neden öldü, hastalığı neydi? Billur Kalkavan hayatını kaybetti. Geçtiğimiz mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan oyuncu Billur Kalkavan (59), tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdi. Acı haberi yönetmen Hamdi Alkan duyurdu. Tedavisi süren Kalkavan'ın ölüm haberi sevenlerini üzdü. Peki, Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında vefat etti?
15.10.2022 Bilgi Rehberi
15 liraya 4 çeşit yemek!
15 liraya 4 çeşit yemek! Aydın Büyükşehir Belediyesi, kentin en işlek yerindeki restoranında dört çeşit yemeği 15 liradan satmaya başladı.
7.10.2022 Ege
‘Küçük İsveç’te seçim heyecanı!
‘Küçük İsveç’te seçim heyecanı! Pazar günü İsveç’te yapılacak seçimlerde yaz aylarında Konya’nın Kulu ilçesinde yaşayan yaklaşık 50 bin gurbetçi de oy kullanacak. Parlamentoya iki vekil seçecek oya sahip Kulu’da İsveç partileri yoğun seçim kampanyaları yürütüyor...
10.09.2022 Gündem
Esnafa 'gurbetçi' dopingi
Esnafa 'gurbetçi' dopingi Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, gurbetçi vatandaşların ekonomiye çok büyük katkıları olduğunu söyleyerek, “Gurbetçilerimizin gelişi ile bütün sektörlere canlılık geliyor” dedi.
2.07.2022 Ekonomi
Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, ne kanseri? Billur Kalkavan'ın hastalığı ve sağlık durumu nasıl?
Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, ne kanseri? Billur Kalkavan'ın hastalığı ve sağlık durumu nasıl? Başarılı oyunculuğuyla hafızalara kazınan Billur Kalkavan'ın sağlık durumu gündemden düşmüyor. Bu zamana kadar başarılı projelerde yer alan Billur Kalkavan ile ilgili sorular peş peşe geliyor. Billur Kalkavan kimdir, kaç yaşında, ne kanseri? Billur Kalkavan'ın hastalığı ve sağlık durumu nasıl? İşte Billur Kalkavan hakkında merak edilenler...
25.05.2022 Cadde
Billur Kalkavan kanser mi, ne kanseri sağlık durumu nasıl? Billur Kalkavan hayatı ve kariyeri...
Billur Kalkavan kanser mi, ne kanseri sağlık durumu nasıl? Billur Kalkavan hayatı ve kariyeri... Billur Kalkavan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Hamdi Alkan'ın paylaştığı fotoğraf ile kanser olduğu öğrenilen oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncunun sağlık sorunları nedeniyle ekranlarda olmadığı anlaşıldı. Peki Billur Kalkavan kimdir aslen nereli kaç yaşında?
24.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çarşı Pazar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.