Şizofreniyi kovalayan köpek 'Cash'
Şizofreniyi kovalayan köpek 'Cash' 1 yıl önce şizofreni teşhisi konan İrem Okyay'ın ailesi, ilaç tedavisinin sonuç vermemesiyle birlikte pedagogun tavsiyesi üzerine köpek sahiplendi. İrem, tüm sorumluluklarını üstlenip kısa sürede bağlandığı 'Border Colli' cinsi köpeği 'Cash' ile şizofreniyi atlattı.
1.11.2021 Yaşam
Uyuşturucu tacirleri Cash’ten kaçamadı
Uyuşturucu tacirleri Cash’ten kaçamadı Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde yapılan operasyonda Narkotik Köpeği Cash, uyuşturucu tacirleri tarafından saklanan 462 gram bonzai uyuşturucu maddesini dakikalar içinde buldu.
3.11.2020 Gündem
İlk beş arasında yalnızca Cardano arttı
İlk beş arasında yalnızca Cardano arttı İnternet aracılığıyla kullanılan ve herhangi bir merkezi otoriteye ya da aracı kuruma bağlı olmayan, ancak, son günlerde farklı ülkelerden gelen "düzenleme" haberleriyle sert dalgalanmalar yaşayan kripto para birimleri piyasasının en büyük beşinci kripto para birimi Cardano yüzde 6.59 yükseldi.
15.01.2018 Ekonomi
Beş büyük sanal para biriminden dördü düştü
Beş büyük sanal para biriminden dördü düştü İnternet aracılığıyla kullanılan ve herhangi bir merkezi otoriteye ya da aracı kuruma bağlı olmayan, ancak, son günlerde farklı ülkelerden gelen "düzenleme" haberleriyle sert dalgalanmalar yaşayan kripto para birimleri piyasasının en büyük beş para biriminden dördü düşerken, bu duruma bağlı olarak kripto para piyasası hacmi de yüzde 5.5 azalarak 783 milyar dolara indi.
8.01.2018 Ekonomi
Herkesten tam not aldılar
Herkesten tam not aldılar Oyun oynamasını seven Cash yaptığı birbirinden show performansı ile herkesi etkilemeyi başardı. Özellikle akrobatik hareketler yapan Cash büyük beğeni topladı. Yetenek Sizsiniz Türkiye 2.Tur elemerinde seyirciler oy kullanıyor seyirci oyları ile % 97 alan İrem ve Cash yarı final için büyük bir fırsat yakaladılar.
11.09.2019 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri