Casillas

Casillas

Son dakika casillas haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan casillas gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan casillas haber sayfamızda...

Casillas

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.074 casillas haberi bulunmuştur.
Livakovic'ten transfer itirafı! 'Modric, Fenerbahçe'ye git dedi'
Livakovic'ten transfer itirafı! 'Modric, Fenerbahçe'ye git dedi' Fenerbahçe'nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic çarpıcı açıklamalarda bulundu. Livakovic, Fenerbahçe'ye transferinden önce Modric'le görüştüğünü ifade etti.
6.12.2023 Fenerbahçe
Mert Aydın yazdı: Devler Ligi’nin son 32 yılı
Mert Aydın yazdı: Devler Ligi’nin son 32 yılı Şampiyonlar Ligi başladı. 1992’de hayatımıza giren organizasyon neredeyse her yıl bir Dünya Kupası sunuyor bizlere. Dünyanın en büyük yıldızları, bu arenada yeteneklerini sergiliyor. Yıllar sonra ilk kez Messi ve Cristiano Ronaldo yok bu sahnede...
24.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Şampiyonlar Ligi'nde Karim Benzema fırtınası! Real Madrid efsanesini yakaladı
Şampiyonlar Ligi'nde Karim Benzema fırtınası! Real Madrid efsanesini yakaladı UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk karşılaşmaları oynanan iki maçla sona erdi. Bir yandan Milan - Napoli maçı oynanırken, öte yandan Real Madrid - Chelsea ile karşı karşıya geldi. Real Madrid'in dünya yıldızı Karim Benzema Devler Ligi'ne damga vururken, golcü isim kulübün efsane ismini yakalamayı da başardı.
13.04.2023 Şampiyonlar Ligi
PSG'nin Şampiyonlar Ligi laneti! Messi ve Mbappe'den erken veda
PSG'nin Şampiyonlar Ligi laneti! Messi ve Mbappe'den erken veda UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ikinci maçında Tottenham, Milan ile karşı karşıya gelirken, Bayern Münih ise PSG ile kozlarını paylaştı. Dev kupada Paris Saint-Germain'in laneti devam ederken öte yandan Tottenham - Milan maçı öncesi ilginç bir olay yaşandı.
9.03.2023 Şampiyonlar Ligi
İlhan Mansız'ın ‘Messi’ cevabı Ronaldo hayranlarını kızdırdı
İlhan Mansız'ın ‘Messi’ cevabı Ronaldo hayranlarını kızdırdı Türk futbolunun unutulmaz oyuncuları İlhan Mansız ve Nihat Kahveci Kocaeli’de gençlerle bir araya geldi. Milli takım tarihinin ikonik gollerine imza atan iki futbolcu da o golleri tekrar tüm salonla beraber izleyip duygulandı. Öte yandan gelen soruları cevaplayan iki eski futbolcu, “Ronaldo mu Messi mi?” sorusuna Messi cevabını verince salondaki Ronaldo'yu destekleyenlerin yuhalaması, keyifli anlara sahne oldu.
2.02.2023 Futbol
Sergio Busquets, İspanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı
Sergio Busquets, İspanya Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı Barcelona'nın deneyimli oyuncusu Sergio Busquets, İspanya Milli Takımı kariyerini sonlandırdığını açıkladı.
16.12.2022 Dünya Kupası
Fas'ta penaltı öncesi toplu Fatiha! İspanya'da büyük şok
Fas'ta penaltı öncesi toplu Fatiha! İspanya'da büyük şok 2022 Dünya Kupası Son 16 Turu'nda turnuvanın büyük sürprizlerinden biri yaşandı. Almanya ve Belçika'nın gruplarda veda etmesinin ardından Fas, güçlü rakibi İspanya'yı dramatik bir şekilde kupa dışına itti. Kuzey Afrika ekibinin penaltı öncesi toplu olarak okudukları Fatiha dikkat çekti.
7.12.2022 Dünya Kupası
Fas tarih yazdı! Bounou, İspanya'ya geçit vermedi
Fas tarih yazdı! Bounou, İspanya'ya geçit vermedi 2022 Dünya Kupası Son 16 Turu'nda Fas ile İspanya karşı karşıya geldi. Kritik müsabakada Fas, penaltılara giden maçta tarih yazdı. Afrika temsilcisinin file bekçisi Bounou gösterdiği performansla İspanya'ya geçit vermedi.
6.12.2022 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nı kazanıp yolu Türkiye'den geçenler! Transferi skandala dönüştü 1 dakika bile oynamadan gitti
Dünya Kupası'nı kazanıp yolu Türkiye'den geçenler! Transferi skandala dönüştü 1 dakika bile oynamadan gitti FIFA Dünya Kupası 4 yıllık aranın ardından bu kez Katar'da düzenlenecek. 20 Kasım - 18 Aralık tarihlerinde düzenlenecek organizasyonda daha önce kupayı kazanıp yolu Türkiye'den geçen birçok yıldız isim bulunuyor. Transferi skandala dönüşen ve Türkiye'de 1 dakika bile forma giymeden ayrılan ismin de yer aldığı listeyi sizler için derledik.
11.11.2022 Dünya Kupası
Olay yaratan ‘tweet’
 Olay yaratan ‘tweet’ Real Madrid ve İspanya Milli Takımı’nın eski kalecisi Iker Casillas, dün Twitter’dan ilginç bir açıklama yaptı ancak sonrasında hesabının hacklendiği ortaya çıktı.
10.10.2022 Dünya
Okan Buruk'un Mata ve Icardi kararı belli oldu! Olay Babel sözleri: Haddini aştı
Okan Buruk'un Mata ve Icardi kararı belli oldu! Olay Babel sözleri: Haddini aştı Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini değerlendirdi.
28.09.2022 Galatasaray
Pique'den ayrılan Shakira için bomba iddia: Casillas ile birlikte!
Pique'den ayrılan Shakira için bomba iddia: Casillas ile birlikte! Barcelona'nın yıldız futbolcusu Pique ile şarkıcı Shakira birlikteliğini sonlandırdıklarını açıklamışlardı. Sakira'nın Cassilas ile birlikte olduğu öne sürüldü.
28.09.2022 Magazin
Iker Casillas'ın başına ne geldi?
Iker Casillas'ın başına ne geldi? Iker Casillas'ın bir dönemin en başarılı ve sevilen kalecilerinden biriydi. Gönüllere taht kuran başarılı sporcunun son yaptığı paylaşımlar ise yürekleri burktu. Sevilen futbolcu Iker Iker Casillas'ın başına neler geldi? Gelin hep birlikte Molatik olalım...
14.04.2022 Ünlüler
Şampiyonlar Ligi'nde dram! Devler yıkıldı, 16 yıl sonra bir ilk
Şampiyonlar Ligi'nde dram! Devler yıkıldı, 16 yıl sonra bir ilk UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 turu rövanşlarında sürpriz sonuçlar alındı. Manchester United, Old Trafford'da Atletico Madrid'i konuk etti. Gecenin diğer mücadelesinde ise Ajax ile Benfica Hollanda'da kozlarını paylaştı.
16.03.2022 Şampiyonlar Ligi
Harry Kewell'dan Galatasaray itirafı: Bir beklentim yoktu
Harry Kewell'dan Galatasaray itirafı: Bir beklentim yoktu Süper Lig’e damga vuran isimler, Süper Hikayem’e konuk olmaya devam ediyor. Merakla beklenen Süper Hikayem’in bu haftaki konuğu, Galatasaray’daki mücadelesi ile lige damga vuran Harry Kewell. Türkiye’ye gelişinden, unutulmaz gollerine, İstanbul anılarından, oynadığı en iyi futbolculara kadar birçok özel anısını Süper Hikayem’de anlattı.
2.12.2021 Galatasaray
Göztepe, Türkiye Kupası'nda farklı turladı
Göztepe, Türkiye Kupası'nda farklı turladı Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü tur mücadelesinde Süper Lig ekibi Göztepe, evinde TFF 3'üncü Lig takımlarından Kahta 02 Spor'u 5-0 yenerek 5'inci tura yükseldi.
3.12.2021 Türkiye Kupası
Son dakika haberleri: İspanya'da büyük tartışma! Iker Casillas'a Mesut Özil eleştirisi
Son dakika haberleri: İspanya'da büyük tartışma! Iker Casillas'a Mesut Özil eleştirisi Futbol dünyasının en prestijli bireysel ödülü olarak gösterilen Ballon d'Or'un sahibi Lionel Messi oldu. Arjantinli süper yıldızın ödülün sahibi olmasına büyük eleştiriler gelirken, İspanya'daki büyük tartışmaya Iker Casillas da dahil oldu. İşte Iker Casillas'ın attığı tweette yer alan çarpıcı Mesut Özil detayı...
3.12.2021 Futbol
Hamza Hamzaoğlu'ndan Fenerbahçe sözleri
Hamza Hamzaoğlu'ndan Fenerbahçe sözleri Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, “Fenerbahçe maçında en iyi şekilde oynayıp, deplasmandan iyi bir puanla döneriz" dedi.
3.12.2021 Rizespor
Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçı kamp kadrosu belli oldu
Beşiktaş'ın Kasımpaşa maçı kamp kadrosu belli oldu Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’de Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı ve kampa girdi.
2.12.2021 Beşiktaş
PFDK sevkleri açıklandı
PFDK sevkleri açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği; Medipol Başakşehir, İstanbulspor ve Atakaş Hatayspor kulüpleri ile Altınordu'nun futbolcuları Enis Destan ve Ahmet İlhan Özek'in Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiğini açıkladı.
3.12.2021 Futbol
Son dakika - Avrupa'da inanılmaz gece! Attila Szalai, Ronaldo...
Son dakika - Avrupa'da inanılmaz gece! Attila Szalai, Ronaldo... Dünya Kupası Elemeleri'nde geceye damga vuran isim Cristiano Ronaldo oldu. Portekiz'in Lüksemburg'a gol yağdırdığı mücadelede yıldız isim şov yaptı. 36 yaşındaki hücum oyuncusu geçtiğimiz günlerde UEFA Şampiyonlar Ligi tarihine geçmişti. Fenerbahçeli Attila Szalai'nin formasını giydiği Macaristan, İngiltere deplasmanında sürpriz bir sonuca imza attı.
13.10.2021 Milli Takım
Son dakika haberi: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde perde açılıyor! Milliler sahada
Son dakika haberi: UEFA Şampiyonlar Ligi'nde perde açılıyor! Milliler sahada Avrupa futbolunun bir numaralı organizasyonu Şampiyonlar Ligi bugün başlıyor. Türkiye’yi Beşiktaş’ın temsil edeceği kupada 8 grupta 32 takım sahaya çıkacak, dünya yıldızları bu kez farklı formalarla sahne alacak.
14.09.2021 Şampiyonlar Ligi
Casillas, ''Her şey Euro 2008'deki İtalya maçından sonra değişti''
Casillas, ''Her şey Euro 2008'deki İtalya maçından sonra değişti'' İspanya'nın efsane kalecis, Iker Casillas, İspanya'nın Euro 2008 çeyrek finalinde İtalya'ya karşı penaltılarla kazandığı zaferin, hem bu turnuvayı hem de 2012'de bir sonraki turnuvayı kazanan milli takımları için nasıl bir dönüm noktası olduğunu hatırlattı.
6.07.2021 Euro 2020
Lionel Messi yeni rekorlar için "El Clasico"ya hazırlanıyor
Lionel Messi yeni rekorlar için "El Clasico"ya hazırlanıyor İspanya Birinci Futbol Ligi'nin (La Liga) 30. haftasında 10 Nisan Cumartesi günü Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak "El Clasico"da (Klasik) tüm gözler, Katalan ekibinin Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin üzerinde olacak.
7.04.2021 İspanya La Liga
Son dakika haberleri - Iker Casillas - Sara Carbonero çiftinden şok eden haber
Son dakika haberleri - Iker Casillas - Sara Carbonero çiftinden şok eden haber Real Madrid ve İspanya'nın efsanevi kalecisi Iker Casillas ile eşi Sara Carbonero'dan şoke eden bir haber geldi.
11.03.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Casillas ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.