Cate Blanchett

Cate Blanchett

Son dakika Cate Blanchett haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cate Blanchett gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cate Blanchett haber sayfamızda...

Cate Blanchett

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 406 cate blanchett haberi bulunmuştur.
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti
Ünlü oyuncudan acı haber! Uçak kazasında iki kızıyla birlikte hayatını kaybetti Karayipler'de geçtiğimiz perşembe günü okyanusa düşen küçük uçakta iki kızıyla birlikte hayatını kaybeden kişinin, ünlü bir oyuncu olduğu açıklandı. Gerçek adı Christian Klepser olan Christian Oliver (51), George Clooney ve Tom Cruise gibi Hollywood yıldızlarının da rol aldığı filmlerde kamera karşısına geçmişti.
6.01.2024 Cadde
Epstein davasındaki fuhuş listesi açıklandı: Konuşursam biterler
Epstein davasındaki fuhuş listesi açıklandı: Konuşursam biterler Fuhuş ağı kuran Epstein davasında adı geçenlerin listesi açıklandı. Sanığın, listedeki Clinton ile Trump hakkında “Sırlarını açıklarsam seçim iptal olur” dediği öne sürüldü.
5.01.2024 Dünya
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı
Jeffrey Epstein davasında adı geçen isimler açıklandı ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar ağı oluşturmaktan suçlanan ve yargılanmayı beklerken hapishanede intihar eden Amerikalı milyarder Jeffrey Epstein'in davasıyla bağlantılı kişilerin isimleri açıklandı.
4.01.2024 Dünya
George Clooney, 'Ocean's' serisinden servet kazandı!
George Clooney, 'Ocean's' serisinden servet kazandı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (62), Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ocean's' serisinin üç filminde de rol aldı. Soygunu planlayan eski mahkum 'Danny Ocean' rolüyle hafızalara kazınan Clooney'nin, üçlemede diğer Hollywood yıldızlarından daha fazla maaş alıp, servet kazandığı ortaya çıktı.
12.09.2023 Cadde
Cate Blanchett  ayrımcılıktan şikâyetçi
Cate Blanchett ayrımcılıktan şikâyetçi Cate Blanchett yeni filmi “The New Boy”un Cannes Film Festivali’ndeki gösteriminin ardından soruları yanıtladı.
24.05.2023 Kültür Sanat
Oscar ödüllü Cate Blanchett: Oyunculuğu bırakmaya çalışıyorum!
Oscar ödüllü Cate Blanchett: Oyunculuğu bırakmaya çalışıyorum! 2004 yapımı Martin Scorsese imzalı 'The Aviator' (Göklerin Hakimi) ve 2013 yapımı Woody Allen filmi 'Blue Jasmine' (Mavi Yasemin) ile Oscar ödülü kazanan Cate Blanchett, 33 yıllık kariyerine dair çarpıcı açıklamalara imza attı. Daha önce verdiği bir röportajda ülkesine geri dönmeyi hayal ettiğini söyleyen Avustralyalı oyuncu, 'emeklilik' itirafıyla adından söz ettirdi.
22.05.2023 Cadde
Oscarlar aynı anda aynı filme
Oscarlar aynı anda aynı filme 11 adaylıkla 95. Oscar Ödülleri’nin favorisi olan “Everything Everywhere All at Once/Her Şey Her Yerde Aynı Anda” En İyi Film ve Yönetmen başta olmak üzere yedi ödül kazanarak geceye damgasını vurdu.
14.03.2023 Kültür Sanat
Everything Everywhere All At Once: 'Her şey her yerde aynı anda', üstelik de en iddialı 7 dalda!
Everything Everywhere All At Once: 'Her şey her yerde aynı anda', üstelik de en iddialı 7 dalda! 95'inci Akademi Ödülleri birçoklarımızı pozitif anlamda şoke eden bir tabloyla sonuçlandı, belki de hepimizin gizli ya da aleni favorisi 'Everything Everywhere All At Once' (Her Şey Her Yerde Aynı Anda) aralarında 'En İyi Film' ve 'En İyi Yönetmen' de olmak üzere törenin en iddialı 7 ödülünü birden kazanarak tarihi bir başarıya imza attı. Peki 'Everything Everywhere All At Once'ın başarısı neden önemli?
13.03.2023 Sanat
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü
Oscar ödülleri sahiplerini buldu! Everything Everywhere All At Once ödülleri sildi süpürdü Yıldızların artık rengi kırmızı olmayan halıda yürüdüğü törende, sunucu Jimmy Kimmel The Banshees of Inisherin filminin yıldızı eşek ile sahneye geldi. Törende ödül alan isim, 95 yıllık Oscar tarihine geçti.
13.03.2023 Dünya
Şampanya rengi halıda Oscar töreni
Şampanya rengi halıda Oscar töreni 95'inci Akademi Ödülleri'nde halının rengi değişti, yıldızlar yürürken flaşlar ardı ardına patladı. Margot Robbie'den Salma Hayek'e, Jessica Chastain'den Lady Gaga'ya, Cate Blanchett'tan Halle Berry'ye göz kamaştıran isimler vardı.
13.03.2023 Dünya
Oscar Ödülleri'nde şıklık yarışı! 'Halı bu kez kırmızı değil'
Oscar Ödülleri'nde şıklık yarışı! 'Halı bu kez kırmızı değil' Bu yıl 95’incisi düzenlenen nefeslerin tutulduğu Oscar ödül töreninde şıklık yarışı yaşandı. Bir Oscar klasiği olarak bildiğimiz kırmızı halı bu yıl kendini şampanya rengine bıraktı. Jimmy Kimmel, Will Smith'in geçen yılki törene damga vuran tokatına atıfta bulundu.
13.03.2023 Cadde
Oscar Ödülleri için geri sayım! İşte adaylar ve favoriler
Oscar Ödülleri için geri sayım! İşte adaylar ve favoriler 95'incisi düzenlenecek olan Oscar Ödülleri, bu gece sahiplerini bulacak. İşte 2023 yılı için öne çıkan adaylar ve filmler...
12.03.2023 Dünya
Deprem vefası
Deprem vefası Çekimleri Türkiye’de gerçekleşen ‘Aftersun’ filminin oyuncuları Cate Blanchett, Colin Farrell, Jamie Lee Curtis ve Angela Bassett, gibi isimler BAFTA Ödül Töreni’ne, Türkiye’deki depremzedelerle dayanışmayı temsil eden mavi kurdele ile katıldı.
21.02.2023 Gündem
2023 BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Türkiye'de yaşanan felaket unutulmadı
2023 BAFTA Ödülleri sahiplerini buldu! Türkiye'de yaşanan felaket unutulmadı Kısa adı BAFTA olan British Academy Film Awards, dün gece Londra'da düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Törene katılan birbirinden ünlü isimler, merkez üssü Kahramanmaraş olan ve Suriye'yi de etkileyen iki büyük depremi unutmadı. İşte 2023 BAFTA Ödülleri'ni kazanan isimler...
20.02.2023 Cadde
95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın?
95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın? Sinema tutkunlarının heyecanla beklediği Oscar'larda artık geri sayım başladı. 12 Mart 2023'te sahiplerini bulacak olan 95'inci Akademi Ödülleri'nde adaylar sonunda belli oldu. Peki 95'inci Akademi Ödülleri'nde kimler Oscar'a daha yakın?
26.01.2023 Sanat
Oscar adayları açıklandı
Oscar adayları açıklandı Bu yıl 95. kez verilecek Oscar Ödülleri’nin adayları, Riz Ahmed ve Allison Williams’ın sunumuyla açıklandı.
25.01.2023 Kültür Sanat
Geri sayım başladı! 2023 yılı Oscar adayları açıklandı
Geri sayım başladı! 2023 yılı Oscar adayları açıklandı Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi, film sektörünün en önemli ödüllerinden biri kabul edilen 2023 yılı Oscar adaylarını açıkladı. Elvis Presley’in hayatını konu alan Elvis, Avatar: Suyun Yolu ve Top Gun: Maverick filmleri önemli ödüllerden biri olan En İyi Film Oscar’ı dalında adaylar arasında yer aldı.
24.01.2023 Dünya
The Fabelmans: Hangimiz Spielberg'ten bu denli samimi olmasını bekliyordu ki?
The Fabelmans: Hangimiz Spielberg'ten bu denli samimi olmasını bekliyordu ki? Elimizi vicdanımıza koyalım. Hiçbirimiz koskoca Steven Spielberg'ün 'The Fabelmans' gibi oldukça kişisel bir hikâye ile karşımıza çıkmasını beklemiyorduk. Michelle Williams'ın kariyerinin en iyi performanslarından birini ortaya koyduğu 'The Fabelmans' özellikle Altın Küre'deki başarısı sayesinde Akademi Ödülleri'nde bir adım önde...
24.01.2023 Sanat
Hollywood yıldızından 'emeklilik' itirafı!
Hollywood yıldızından 'emeklilik' itirafı! Dünyaca ünlü Avustralyalı oyuncu Cate Blanchett (53), geçtiğimiz haftalarda yakın arkadaşı ve meslektaşı Jamie Lee Curtis'le (64) 34'üncü Palm Springs Film Festivali'ne katılmıştı. Curtis tarafından ödül takdim edilen Avustralyalı aktris, sahnede arkadaşı ile etkinliğe gelirken yaşadıklarını anlatarak adından söz ettirmişti. Ünlü isim, son olarak dikkat çeken bir emeklilik itirafında bulundu.
24.01.2023 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Keyifleri yerinde Hailey ve Justin Bieber, hafta sonunda birlikte görüntülendi...
24.01.2023 Cadde
Altın Küre’nin yıldızı Spielberg
Altın Küre’nin yıldızı Spielberg Altın Küre’de favori “The Fabelmans” ve “The Banshees of Inisherin” ipi göğüsledi. “The Fabelmans”la aldığı ödülle Oscar’da elini güçlendiren Steven Spielberg “Bu hikâyeyi ne zaman anlatabileceğimi anlamaya çalışmak için çok zaman harcadım ve 74 yaşıma geldiğimde anladım” dedi.
12.01.2023 Kültür Sanat
80. Altın Küre Ödülleri'nde hangi film ve diziler ön plana çıktı?
80. Altın Küre Ödülleri'nde hangi film ve diziler ön plana çıktı? Sinemada Oscar'ın, ekranda ise Emmy'nin gölgesinde kalsa da Altın Küre heyecan yaratmaya devam ediyor. Sonunda sahiplerini bulan Altın Küre'de bu yıl kimler sükse yaptı? İşte 80. Altın Küre Ödülleri'nde ön plana çıkan film ve diziler...
11.01.2023 Ekran
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu!
80'inci Altın Küre Ödülleri sahiplerini buldu! 'Irkçılık' suçlaması ve 'etik ihlaller' nedeniyle Hollywood tarafından boykot edilen ve yayına bir yıl ara veren Altın Küre Ödülleri, geçtiğimiz gece 80'inci kez sahiplerini buldu. Sinema ve televizyon dünyasının en iyilerinin açıklandığı gecede kırmızı halıda yürüyen birbirinden ünlü isimler, adeta şıklık yarışına girdi. İşte kırmızı halının en çok konuşulanları eve ödülle dönen isimler...
12.01.2023 Cadde
Eleştirmenler ‘TÁR’ dedi
Eleştirmenler ‘TÁR’ dedi ABD’nin en prestijli sinema kuruluşlarından Ulusal Film Eleştirmenleri Birliği 2022’nin ödüllerini açıkladı. En İyi Film, Cate Blanchett’a da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü getiren “TÁR” oldu.
9.01.2023 Kültür Sanat
'İç çamaşırlarıyla dışarı çıktı, neredeyse töreni kaçırıyorduk!'
'İç çamaşırlarıyla dışarı çıktı, neredeyse töreni kaçırıyorduk!' Dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Cate Blanchett (53), geçtiğimiz gün yakın arkadaşı ve meslektaşı Jamie Lee Curtis'le (64) 34'üncü Palm Springs Film Festivali'ne katıldı. Curtis tarafından ödül takdim edilen Avustralyalı aktris, sahnede arkadaşı ile etkinliğe gelirken yaşadıklarını anlatınca, kısa sürede magazin gündemine oturmayı başardı.
9.01.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Cate Blanchett ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.