Cech

Cech

Son dakika cech haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cech gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cech haber sayfamızda...

Cech

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 932 cech haberi bulunmuştur.
EURO 2024'te Türkiye için kaderin cilvesi! Ronaldo rekor kırmıştı
EURO 2024'te Türkiye için kaderin cilvesi! Ronaldo rekor kırmıştı EURO 2024'e grup lideri olarak katılan Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki rakipleri belli oldu. Ronaldo'nun Portekiz'i ile Çekya kura eşleşmesinde Türkiye'nin grubuna düştü. Herkesin aklına EURO 2008'de yaşananlar geldi. Öte yandan Ronaldo milli takımı ile rekor kırmaya devam ediyor.
2.12.2023 EURO 2024
Türkiye, 'bitti' demeden bitmez!
Türkiye, 'bitti' demeden bitmez! A Milli Takımımız, inanılmaz geri dönüşleri ve mucizevi zaferleriyle EURO 2008'e damgasını vurdu. İsviçre, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan'la oynadığımız tarihi maçlar tüm dünyaya, "Türkler soyunma odasına girmeden hiçbir şey bitmez" dedirtti. Fatih Terim ve oyuncuları herkese şartlar ne olursa olsun pes etmeyen, geri atmayan bir takım izletti.
26.10.2023 Skorer
Mert Aydın yazdı: Devler Ligi’nin son 32 yılı
Mert Aydın yazdı: Devler Ligi’nin son 32 yılı Şampiyonlar Ligi başladı. 1992’de hayatımıza giren organizasyon neredeyse her yıl bir Dünya Kupası sunuyor bizlere. Dünyanın en büyük yıldızları, bu arenada yeteneklerini sergiliyor. Yıllar sonra ilk kez Messi ve Cristiano Ronaldo yok bu sahnede...
24.09.2023 Şampiyonlar Ligi
Didier Drogba'dan Icardi iddiası! 'Türkiye benim ülkem'
Didier Drogba'dan Icardi iddiası! 'Türkiye benim ülkem' Galatasaray'a Sneijder ile birlikte transfer olan Didier Drogba, sarı-kırmızılı kulüple bağını hiç koparmadı. Fildişi Sahilleri futbolcusu Drogba, Icardi hakkında övgü dolu sözler sarf etti.
24.08.2023 Galatasaray
Filenin Efeleri, üst üste 4. kez finalde!
Filenin Efeleri, üst üste 4. kez finalde! A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Altın Ligi Dörtlü Finali'nin yarı finalinde Çekya'yı 3-2 mağlup ederek üst üste 4. kez finale yükseldi.
24.06.2023 Voleybol
Galatasaray'da Okan Buruk kararını verdi! 'Ligde hata yapamayız'
Galatasaray'da Okan Buruk kararını verdi! 'Ligde hata yapamayız' Fikstür nedeniyle haftayı maç yapmadan geçecek olan G.Saray’da, Teknik Direktör Okan Buruk dersini aldı. Rotasyon nedeniyle kupada Başakşehir’e elenen deneyimli teknik adam, Nelsson ve Rashica’nın yeniden ilk 11’e dönmelerini sağlayacak.
8.04.2023 Galatasaray
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak
UEFA'dan Akil Adamlar Konseyi! Galatasaraylı bir isim de yer alacak UEFA, futbolu geliştirmek için yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor. Oluşturulacak olan Akil Adamlar Komisyonu'nda Galatasaraylı bir isim de yer alacak. İşte ekibin üyeleri ve yapacakları işler...
7.04.2023 Galatasaray
İngilizler Mesut Özil'in servetini açıkladı! Büyük yatırım
İngilizler Mesut Özil'in servetini açıkladı! Büyük yatırım Son olarak Başakşehir forması giyen Mesut Özil futbola veda ederken dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Son dönemde futbol dışı yatırımlarıyla dikkat çeken Mesut'un futboldan kazandığı serveti İngiliz basını duyurdu.
25.03.2023 Futbol
Nihat Kahveci Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı: Bir tık önde!
Nihat Kahveci Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıkladı: Bir tık önde! Nihat Kahveci, Yalova'da düzenlenen söyleşiye katıldı. Süper Lig'de şampiyonluk favorisini açıklayan eski milli futbolcu Fenerbahçeli yıldıza övgü yağdırdı.
24.12.2022 Süper Lig
Son dakika haberi: Mesut Özil'den saha dışında inanılmaz yatırım!
Son dakika haberi: Mesut Özil'den saha dışında inanılmaz yatırım! Fenerbahçe Kulübü'nün geçtiğimiz sezon devre arası transfer döneminde kadrosuna kattığı Mesut Özil, futbol hayatının yanı sıra ticarete de önem veriyor. Medyatik oluşuyla her zaman gündemde kalmayı başaran 33 yaşındaki on numara, futbol dışı yaşamına da büyük ölçüde şekil verdi. Tecrübeli futbolcunun ticari hayatındaki bilinmeyenler de ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
5.03.2022 Fenerbahçe
Petr Cech'ten Galatasaray itirafı! Yıllar sonra...
Petr Cech'ten Galatasaray itirafı! Yıllar sonra... Kariyerinde Chelsea ve Arsenal gibi dev takımların formasını giyen Çekya'nın efsane kalecisi Petr Cech, açıklamalarda bulundu. Cech, Süper Lig devi Galatasaray hakkında da flaş ifadeler kullandı. İşte o sözler...
13.11.2021 Galatasaray
Son dakika - Yeni ‘Wembley’ İstanbul! Olimpiyat'ta tarihi gece
Son dakika - Yeni ‘Wembley’ İstanbul! Olimpiyat'ta tarihi gece 29 Mayıs’ta İstanbul’da oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinde Manchester City ve Chelsea sahaya çıkacak. İngiliz ekipleri için nerdeyse Wembley kadar anlamlı bir stat olan Atatürk Olimpiyat’ta bir şampiyonluk maçı daha yapılacak
7.05.2021 Futbol
Son dakika - Otobüsün önünü kestiler! Petr Cech, Chelsea taraftarına yalvardı
Son dakika - Otobüsün önünü kestiler! Petr Cech, Chelsea taraftarına yalvardı Chelsea'nin taraftarları, takımlarının Avrupa Süper Ligi'ne katılmasını protesto etti. Karşılaşma öncesi stadyuma gelen takım otobüsünün önü Chelsae taraftarları tarafından kesildi. Chelsea Teknik ve Performans Danışmanı Petr Cech otobüsten inerek taraftarlarla konuştu.
Detay | Chelsea ve Rennes arasındaki kaleci bağlantısı
Detay | Chelsea ve Rennes arasındaki kaleci bağlantısı Rennes forması ile harika bir sezon geçirdikten sonra Edouard Mendy, Eylül 2020'de Chelsea'ye transfer oldu. Chelsea'nin efsane kalecisi Petr Cech de Stamford Bridge'e ayak basmadan önce Rennes forması ile ismini duyurmuştu.
26.11.2020 Futbol
Petr Cech'in Chelsea'de yaptığı en iyi beş kurtarış
Petr Cech'in Chelsea'de yaptığı en iyi beş kurtarış Chelsea tarihinde çok özel bir yere sahip olan Çek file bekçisi Peter Cech'in 2004-2015 yılları arasında kalesini koruduğu Maviler'le yaptığı en iyi beş kurtarışı sizler için seçtik..
21.10.2020 Futbol
Geçmişe Yolculuk | Chelsea'nin Münih'te unutulmaz gecesi!
Geçmişe Yolculuk | Chelsea'nin Münih'te unutulmaz gecesi! Şampiyonlar Ligi Finali’nde Chelsea, Bayern Munih’in kendi sahası olan Allianz Arena’da karşı karşıya geldi. Neredeyse tüm futbol kamuoyuna göre maçın agir favorisi olan Bayern’e karşı birçok eksikle oynayan Chelsea, 81. dakikada geriye düşmesine rağmen Drogba’nin 88. dakikadaki golüyle beraberliği sağladı ve maçı uzatmalara götürdü. Drogba, maçın uzatma bölümünde bir de penaltı yaptırdı ancak Robben’in penaltısını Petr Cech kurtardı. Seri penaltılara giden maçta Didier Drogba, son penaltıyı gole çevirerek tüm futbol kamuoyunu şoke etti ve Chelsea, Şampiyonlar Ligi kupasını Bayern Munih’in ellerinden kendi sahasında kapti.
16.05.2020 Futbol
Petr Cech, çalışmalarını tenis toplarıyla sürdürüyor...
Petr Cech, çalışmalarını tenis toplarıyla sürdürüyor... Eski kaleci olan ve futbolu bıraktıktan sonra hokey sporuna başlayan efsane kaleci Petr Cech, tenis topuyla çalışmalarını sürdürüyor.
24.04.2020 Futbol
Meireles’in dönüşü muhteşem oldu
Meireles’in dönüşü muhteşem oldu Fenerbahçe’nin futbolu bırakan eski oyuncusu Raul Meireles, dört yıllık aranın ardından tekrar sahalara döndü.
30.06.2020 Fenerbahçe
Yıldızlardan yeşil sahalara veda
Yıldızlardan yeşil sahalara veda 2019 senesi birçok yıldız futbolcunun vedasına sahne oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Petr Cech, buz hokeyinde ilk maçında 'maçın adamı' seçildi
Petr Cech, buz hokeyinde ilk maçında 'maçın adamı' seçildi Efsane kaleci Petr Cech, futbolu bıraktıktan sonra buz hokeyi kaleciliği yapmaya başladığı ilk maçında 'maçın adamı' seçildi.
14.10.2019 Futbol
Naz Aydemir'in sosyal medya hesabı oğlunun eline geçti
Naz Aydemir'in sosyal medya hesabı oğlunun eline geçti Fenerbahçe Opet ve milli takımın yıldız isimlerinden Naz Aydemir Akyol'un twitter hesabı oğlu Pamir'in eline geçti, ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.
1.07.2020 Voleybol
Kaleci Petr Cech hokey takımına transfer oldu!
Kaleci Petr Cech hokey takımına transfer oldu! Futbolu geçtiğimiz aylarda bırakan Petr Cech kariyeriyle ilgi sürpriz bir adım attı.
9.10.2019 Futbol
10’lar artık yok oluyor!
10’lar artık yok oluyor! İnsanları bir tutkunun peşinde koşturan futbol zaman içerisinde değişime uğradı. Ekonomik olarak kat be kat artan değerine taktiksel ve oyun gelişimi eklenirken özünde yatan şov ve eğlence kısmının bazı noktaları eskiye göre biraz eksik kaldı gibi. Futbolun bir şov, hatta bir sanat olduğunu en iyi anlatan başroller belki de ’10 numara’lardır. Geçmişte birçok kaliteli ayağı söyleyebilirken maalesef günümüzde o yeteneklerden mahrum kaldığımızı fark ediyoruz.
12.09.2019 Spor
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakipleri belli oldu!
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi rakipleri belli oldu! Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarındaki rakipleri kura çekimi ile belli oldu. Galatasaray; PSG, Real Madrid ve Club Brugge ile eşleşti. Aslan, ilk hafta Club Brugge'e konuk olacak. Öte yandan 2020 Devler Ligi finali Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak.
30.06.2020 Galatasaray
Demba Ba'dan rakiplere gözdağı
Demba Ba'dan rakiplere gözdağı Medipol Başakşehir'in Senegalli yıldızı Demba Ba, Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda seribaşı olmamalarını sorun yapmadıklarını ve Şampiyonlar Ligi gruplarına kalacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.
17.07.2019 Skorer

Benzer Haber Etiketleri

Cech ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.