Cedric Bakambu

Cedric Bakambu

Son dakika cedric bakambu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cedric bakambu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cedric bakambu haber sayfamızda...

Cedric Bakambu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 426 cedric bakambu haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Muslera, Pendikspor maçında kendi rekorunu kırabilir
Galatasaray'da Muslera, Pendikspor maçında kendi rekorunu kırabilir Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında yarın konuk edeceği Pendikspor ile ligde 2. kez mücadele edecek. Mücadelede Muslera, gol yemezse kendi rekorunu kıracak.
20.04.2024 Galatasaray
Benfica, Fransa'da beraberlikle turladı!
Benfica, Fransa'da beraberlikle turladı! UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında Toulouse ile Benfica golsüz berabere kaldı. İlk maçı 2-1 kazanan Benfica, tur atlayan taraf oldu.
22.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Cedric Bakambu'nun golü Real Betis'e yetmedi!
Cedric Bakambu'nun golü Real Betis'e yetmedi! UEFA Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu rövanşında Dinamo Zagreb ile Real Betis arasındaki maç 1-1'lik eşitlikle tamamlandı.
22.02.2024 Konferans Ligi
Galatasaray, Sparta Prag'ı 90+1'de yıktı! 2 kırmızı kart kararı
Galatasaray, Sparta Prag'ı 90+1'de yıktı! 2 kırmızı kart kararı Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Sparta Prag'ı 3-2 mağlup etti.
15.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray 2 kez penaltı bekledi! Sparta Prag maçına İspanyol hakemin kararları damga vurdu
Galatasaray 2 kez penaltı bekledi! Sparta Prag maçına İspanyol hakemin kararları damga vurdu Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Sparta Prag'ı konuk etti. Dev müsabakanın hakemi Alejandro Hernandez'in kararları dikkat çekti.
15.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Galatasaray'da Kerem Demirbay fırtınası! Bir ilke imza attı
Galatasaray'da Kerem Demirbay fırtınası! Bir ilke imza attı Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Play-Off Turu ilk maçında Sparta Prag ile karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılarda tecrübeli orta saha Kerem Demirbay'ın performansı parmak ısırttı.
15.02.2024 UEFA Avrupa Ligi
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo kararı! 50 milyon euroluk transfer planı
Aston Villa'dan Nicolo Zaniolo kararı! 50 milyon euroluk transfer planı Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'nın sezon başında şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu maddesiyle Galatasaray'dan kiraladığı Nicolo Zaniolo ile ilgili kararını verdiği iddia edildi.
Cedric Bakambu'dan Galatasaray'a veda mesajı! 'Daha çok oynamak isterdim'
Cedric Bakambu'dan Galatasaray'a veda mesajı! 'Daha çok oynamak isterdim' Galatasaray'dan ayrılarak Real Betis'e imza atan Cedric Bakambu, sosyal medya hesabından bir veda mesajı paylaştı.
15.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Galatasaray'da iki ayrılık birden! Yeni takımları belli oldu
SON DAKİKA: Galatasaray'da iki ayrılık birden! Yeni takımları belli oldu Galatasaray'da Sacha Boey, Cedric Bakambu ve Angelino'nun ardından iki ayrılık daha yaşanıyor.
8.02.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray, Derrick Köhn'de mutlu sona ulaştı! Kulübüne resti transferi bitirdi
ÖZEL | Galatasaray, Derrick Köhn'de mutlu sona ulaştı! Kulübüne resti transferi bitirdi Sağ bekte Serge Aurier’i alarak Sacha Boey’in yerini dolduran Galatasaray, dün de sol bek Derrick Köhn’de mutlu sona ulaştı. Sarı-kırmızılılar, 3 milyon 350 bin euro bonservis karşılığında Hannover ile anlaşma sağladı. Oyuncunun resti karşısında Almanlar ikna oldu ve indirim geldi.
8.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, Gaziantep FK engeline takılmadı! Türkiye Kupası'nda çeyrek final biletini kaptı
Fenerbahçe, Gaziantep FK engeline takılmadı! Türkiye Kupası'nda çeyrek final biletini kaptı Türkiye Kupası Son 16 Turu maçında Fenerbahçe, Gaziantep FK'yı deplasmanda 2-0 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.
8.02.2024 Türkiye Kupası
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi fırtınası! Türkiye Kupası'nda inanılmaz performans
Fenerbahçe'de Michy Batshuayi fırtınası! Türkiye Kupası'nda inanılmaz performans Fenerbahçe, Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gaziantep FK deplasmanında sahaya çıktı. Sarı-lacivertlilerin yıldızı Michy Batshuayi'nin Türkiye Kupası'ndaki muhteşem performansı, Gaziantep FK maçında da devam etti.
8.02.2024 Fenerbahçe
Gaziantep FK - Fenerbahçe maçına 'penaltı' damgası! Marius Sumudica, Leonardo Bonucci ile konuştu
Gaziantep FK - Fenerbahçe maçına 'penaltı' damgası! Marius Sumudica, Leonardo Bonucci ile konuştu Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Fenerbahçe, Gaziantep FK'ya konuk oldu. Kritik mücadelenin ilk 30 dakikalık bölümüne penaltı kararları damga vurdu.
8.02.2024 Türkiye Kupası
Eski Fenerbahçeli Aatif Chahechouhe, Ali Koç'a yaptığı çıkışı açıkladı! 'Oyun oynadığını sanıyordu'
Eski Fenerbahçeli Aatif Chahechouhe, Ali Koç'a yaptığı çıkışı açıkladı! 'Oyun oynadığını sanıyordu' Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Aatif Chahechouhe, sarı-lacivertli takımda kadro dışı bırakılma sebebini yıllar sonra açıkladı. Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe'de oynadığı dönemde Okan Buruk ile aralarında geçen konuşmayı da anlattı.
8.02.2024 Fenerbahçe
Aliağa FK'nın yeni teknik direktörü Fatih Çardak oldu!
Aliağa FK'nın yeni teknik direktörü Fatih Çardak oldu! TFF 3. Lig ekiplerinden Aliağa FK, teknik direktörlük görevine Fatih Çardak'ı getirdi.
7.02.2024 3.Lig
Aurelio De Laurentiis'ten Serie A yönetimine ağır eleştiri!
Aurelio De Laurentiis'ten Serie A yönetimine ağır eleştiri! Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, Serie A yönetiminin aldığı kararlar sonrası oldukça dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
7.02.2024 İtalya Serie A
Real Betis Başkanı'ndan Cedric Bakambu cevabı! 'Maaşı, bonservis bedeline dahil'
Real Betis Başkanı'ndan Cedric Bakambu cevabı! 'Maaşı, bonservis bedeline dahil' Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Cedric Bakambu, Avrupa'da transfer döneminin son gününde La Liga ekibi Real Betis'e imza attı. Real Betis Başkanı Angel Haro, Cedric Bakambu'nun bonservis bedeline maaşının dahil olduğunu dile getirdi.
8.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Galatasaray'ın yeni transferi Manchester United'tan! Anlaşma sağlandı
SON DAKİKA | Galatasaray'ın yeni transferi Manchester United'tan! Anlaşma sağlandı Kış transfer döneminde Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna katan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Sol bek ve orta saha transferlerini de tamamlamak isteyen sarı-kırmızılılar, Manchester United'ın yıldızıyla anlaşma sağladı.
6.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'da 35 milyon euroluk beklenti! Transfer kararı
Galatasaray'da 35 milyon euroluk beklenti! Transfer kararı Kasasını ara transferde yaptığı Sacha Boey ve Cedric Bakambu satışları ile dolduran Galatasaray, 35 milyon Euro'luk (1 milyar 155 milyon TL) net gelirin sahibi oldu. Sarı-kırmızılılar yerli oyuncuların satışından da benzer rakamı kasaya koymayı hedefliyor.
5.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'a Portekizli maestro! Transfer için Inter ve Lazio da peşinde, 'bosman' etkisi
Galatasaray'a Portekizli maestro! Transfer için Inter ve Lazio da peşinde, 'bosman' etkisi Sacha Boey ve Cedric Bakambu'nun ayrılığı sonrası maddi olarak dikkat çeken bir gelir elde eden Galatasaray'da kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılıların, Portekizli on numara için harekete geçtiği öğrenildi.
4.02.2024 Galatasaray
Galatasaray yıldızını Manchester United'da buldu! Transfer için görüşmeler başladı
Galatasaray yıldızını Manchester United'da buldu! Transfer için görüşmeler başladı Carlos Vinicius ve Serge Aurier hamleleriyle dikkat çeken Galatasaray'ın yeni hedefi belli oldu. Sarı-kırmızılıların, Premier Lig devi Manchester United'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı aktarıldı.
4.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna kattı! İşte maliyetleri ve sözleşme detayları
Galatasaray, Carlos Vinicius ve Serge Aurier'i kadrosuna kattı! İşte maliyetleri ve sözleşme detayları Galatasaray, Premier Lig'den 2 yıldızı kadrosuna dahil etti. Sarı-kırmızılılar, Carlos Vinicius ile Serge Aurier'in maliyetlerini ve sözleşme detaylarını KAP'a bildirdi.
2.02.2024 Galatasaray
Galatasaray, Carlos Vinicius ile sözleşme imzaladı!
Galatasaray, Carlos Vinicius ile sözleşme imzaladı! Galatasaray, Carlos Vinicius ile sözleşme imzalandığını TFF'ye bildirdi.
2.02.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye talip çıktı! Menajeri açıkladı
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci'ye talip çıktı! Menajeri açıkladı Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performansla dikkat çeken İrfan Can Kahveci'ye talip çıktığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun menajeri, gösterilen ilgiyi resmen açıkladı.
2.02.2024 Fenerbahçe
SON DAKİKA| Galatasaray'dan iki transfer birden! TFF'ye bildirildi
SON DAKİKA| Galatasaray'dan iki transfer birden! TFF'ye bildirildi Galatasaray'da Sacha Boey'den sonra Cedric Bakambu ile de yollar ayrıldı. Demokratik Kongolu forvetin Real Betis'e transfer olmasının ardından sarı-kırmızılı yönetim golcüsünü Premier Lig'de buldu. Brezilyalı oyuncunun yanı sıra Serge Aurier'in transferi de TFF'ye bildirildi.
2.02.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Cedric Bakambu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.