Çek

Çek

Son dakika Çek haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çek gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çek haber sayfamızda...

Çek

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 22.107 çek haberi bulunmuştur.
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı
Ayhan Bora Kaplan suç örgütü sanıklarının ifadesi ortaya çıktı Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesince Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'ndeki salonda görülen duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar ve taraf avukatları katıldı. Duruşmanın öğleden sonraki bölümünde savunma yapan sanık Bayram Ali Aydınlar, müşteki Emirhan D.'nin darbedilmesi olayına ilişkin iddialar üzerine yargılandığını, olaya herhangi bir dahli olmadığını iddia etti. Aydınlar, "Emirhan bizde bodyguarddı, arkadaşlarıyla eğlenmeye geldi, taşkınlık yaptı. Patronumu aradım 'Gelen personel içeride taşkınlık yaptı' diye. Uyardığım için azmettirici olarak benden şikayetçi oldu" dedi.
15.04.2024 Gündem
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi!
Zara'dan Serenay Sarıkaya'ya abla tavsiyesi! Zara, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde Kıbrıs'ta sahne aldı. Konser öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, Serenay Sarıkaya’nın bir mekandan sahneye çıkmayı kabul etmesi karşılığında açık çek teklifi aldığı iddialarını yorumladı.
13.04.2024 Cadde
Tomas Ujfalusi'den Galatasaray örneği! 'Hafife aldı ve elendi'
Tomas Ujfalusi'den Galatasaray örneği! 'Hafife aldı ve elendi' Galatasaray'ın eski futbolcularından Tomas Ujfaulasi, Fiorentina'ya Galatasaray üzerinden uyarıda bulundu.
11.04.2024 Dünyadan Futbol
Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı
Süper Lig devinden Patrik Schick bombası! Temaslar başladı Bu sezon Bundesliga'ya damga vuran Leverkusen'in yıldızı Patrik Schick için çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devinin yıldız futbolcu için harekete geçtiği ileri sürüldü. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık
Beşiktaş'tan dev operasyon! Milli yıldızdan transfere yeşil ışık Beşiktaş'ta gelecek sezon öncesi taşlar yerinden oynayacak. Şampiyonluk mücadelesi için iddialı bir kadro kurmak isteyen siyah-beyazlıların istediği yıldızlar ortaya çıktı. İşte detaylar...
11.04.2024 Beşiktaş
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı
Alman ve İngiliz talebi zirve yaptı Bu yıl turizmde yaz sezonu erken başladı. Yabancı havayolu şirketleri ve tur operatörleri Türkiye’ye yüksek talep öngörüsüyle daha fazla yer satın aldı. En çok Alman ve İngiliz turistler gelecek.
11.04.2024 Ekonomi
Preciado'dan Sparta Prag'a büyük darbe! Galatasaray'ı yıkmıştı
Preciado'dan Sparta Prag'a büyük darbe! Galatasaray'ı yıkmıştı Galatasaray'ın Avrupa'dan elenmesinde başrolü oynayan Sparta Praglı Angelo Preciado, bu müthiş performansından sonra tanınmaz hale geldi. Ekvadorlu sağ bek, üst üste gördüğü kırmızı kartlarla takımına büyük darbe indirdi, başkent ekibi ligde liderliği kaybetti.
9.04.2024 Dünyadan Futbol
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2
Gençlerbirliği, Bolu'da güldü: 1-2 Trendyol 1. Lig 28. haftasında Gençlerbirliği deplasmanda Boluspor'u 2-1 yendi.
2.04.2024 1.Lig
Beşiktaş'ta forvet transferi için listede 3 aday var! 22 milyon euroluk golcü
Beşiktaş'ta forvet transferi için listede 3 aday var! 22 milyon euroluk golcü Beşiktaş, yeni sezona yeni golcüsüyle başlamayı planlıyor. Lider bir santrfor almak için kesenin ağzını açacak olan Siyah-Beyazlılar’ın listesinde 3 aday var. Stoper ve orta saha için de çalışmalar tam gaz devam ediyor
1.04.2024 Beşiktaş
Kocaeli'de bebek arabası kavgası! Öfkeli baba otobüsün önünü kesti
Kocaeli'de bebek arabası kavgası! Öfkeli baba otobüsün önünü kesti Kocaeli'de bebek arabasının katlanmaması üzerine özel halk otobüsü sürücüsü iddiaya göre bir aylık bebekle ile birlikte 4 kadını arabadan indirdi. Arkalarından "Yürü" diye bağıran sürücünün önü bebeğin babası tarafından kesildi. Tarafların birbirini tehdit ettiği tartışmayı araya giren vatandaşlar ayırdı.
30.03.2024 Gündem
Polonya Başbakanı: Savaş gerçek bir tehdit ve Avrupa hazır değil
Polonya Başbakanı: Savaş gerçek bir tehdit ve Avrupa hazır değil Polonya Başbakanı Donald Tusk, Rusya’nın 'savaş öncesi' dönemde olduğunu ve tüm kıtanın akıbeti açısından Ukrayna’nın Rusya’ya yenilmemesi gerektiğini söyledi.
30.03.2024 Dünya
Erbakan: Seçimlerden sonra 1 milyon hedefine ulaşacağız
Erbakan: Seçimlerden sonra 1 milyon hedefine ulaşacağız Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Antalya'nın Serik ilçesinde halka hitap etti.
29.03.2024 Gündem
Yeni ev tutup Rus sevgilisini öldürdü! Mahkemede sürpriz isim
Yeni ev tutup Rus sevgilisini öldürdü! Mahkemede sürpriz isim Erzurum’da Suriye uyruklu sevgilisi Mohammad Nizar Arnabeh (30) tarafından öldürülen Rusya vatandaşı Anastasia Emelianova'nın (33) avukat arkadaşı Varya Mihaylova (32), 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaları yakından takip ediyor.
29.03.2024 Gündem
Galatasaray'da Akman kardeşler için karar verildi! Biri kalıyor diğeri gidiyor
Galatasaray'da Akman kardeşler için karar verildi! Biri kalıyor diğeri gidiyor Galatasaray'da gelecek sezonun hazırlıkları sürerken Efe Akman ve Hamza Yiğit Akman'ın akıbeti belli oldu. Genç futbolculardan biri takımdan ayrılmaya karar verdi.
29.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan Bundesliga operasyonu! 2 yıldız gündemde
Beşiktaş'tan Bundesliga operasyonu! 2 yıldız gündemde Beşiktaş'ın kariyerini Bundesliga'da sürdüren 2 yıldızın peşine düştüğü öne sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Ozan Balaban'dan Galatasaray'a tepki! 'Tek fayda gören kulüp' Fenerbahçe'nin eski yöneticilerinden Ozan Balaban, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli ekibin olağanüstü kongresine değinen Ozan Balaban, Galatasaray'la oynanacak olan Süper Kupa maçına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Kuralları birbiri ardına çiğnedi, kazaya davetiye çıkardı
Kuralları birbiri ardına çiğnedi, kazaya davetiye çıkardı Lüks otomobilin alkollü sürücüsü, kısa süre içinde dört trafik kuralını hiçe sayarak kaza yaptı. Yaşananlar kameraya yansıdı.
28.03.2024 Dünya
Ronaldo'nun 2.5 milyon euroluk lüks oyuncağı! Sadece 599 adet üretildi
Ronaldo'nun 2.5 milyon euroluk lüks oyuncağı! Sadece 599 adet üretildi Kariyerine Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'da devam eden Cristiano Ronaldo yeni lüks aracıyla görüntülendi.
28.03.2024 Futbol
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a gözdağı! 'Bunu herkes bilsin'
Fenerbahçe eski Başkanı Aziz Yıldırım'dan Galatasaray'a gözdağı! 'Bunu herkes bilsin' Fenerbahçe'nin eski Başkanı Aziz Yıldırım, katıldığı iftar yemeğinde çok konuşulacak açıklamalarda bulunurken Galatasaray'la devam eden şampiyonluk yarışına da değindi. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar
Trabzonspor'da dört koldan transfer harekatı! İşte listede yer alan yıldızlar Ligde bu sezon şampiyonluk yarışına erken havlu atan bordo-mavili takım kadroda yeniden yapılanmaya gidecek. Transferde hemen her bölgeye oyuncu bakılırken; sol bek, iki stoper, iki orta saha, kanat ve forvet transferleri mutlaka yapılacak.
28.03.2024 Trabzonspor
Samsunspor'a sakatlık şoku! Sezonu kapadı
Samsunspor'a sakatlık şoku! Sezonu kapadı Samsunspor’un başarılı savunmacısı Lubo Satka, yaşadığı sakatlık sonrasında sezonu kapattığını açıkladı.
28.03.2024 Samsunspor
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması!
Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'tan 'hapis cezası' açıklaması! Ünlü model ve sunucu Ebru Şallı'nın eşi Uğur Akkuş'un bir alışverişte karşılıksız çek verdikleri gerekçesiyle hapis cezası aldığı yönünde haberler basına yansıdı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Akkuş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını öne sürerek; bu durumdan psikolojik rahatsızlıkları olduğunu söylediği eski eşi Gonca Sağlam'ı sorumlu tuttu.
29.03.2024 Cadde
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında
Kader maçı öncesi Fenerbahçe'ye Melissa Vargas şoku! Liderlik için Eczacıbaşı karşısında Sultanlar Ligi'nde lider Fenerbahçe evinde Eczacıbaşı'nı konuk edecek. Ligin kaderini belirleyecek zirve maçı öncesi Melissa Vargas gelişmesi yaşandı.
28.03.2024 Voleybol
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek kararı! İşte kazanacağı yeni ücret Fenerbahçe, bu sezon İsmail Kartal'ın vazgeçilmezleri arasında yer alan ve performansıyla dikkat çeken İsmail Yüksek için harekete geçti. Sarı-lacivertliler, Avrupa'dan birçok talibi bulunan Milli oyuncuyla sözleşme uzatmak için masaya oturmaya hazırlanırken İsmail Yüksek'in yeni maaşı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
28.03.2024 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Çek ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.