Cem

Cem

Son dakika cem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cem haber sayfamızda...

Cem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 35.328 cem haberi bulunmuştur.
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi!
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi! Oyuncu Serenay Sarıkaya ile şarkıcı Mert Demir, birkaç aydır aşk yaşadıkları haberleri ile magazin gündeminden düşmüyor. Dün akşam Kuruçeşme'deki bir mekandan el ele çıkan ikilinin çok konuşulan ilişkisi belgelenmiş oldu.
23.04.2024 Cadde
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül
'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi! Demirören Medya'ya 5 ödül Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) tarafından bu yıl 65'incisi düzenlenen 'Türkiye Gazetecilik Başarı Ödülleri' sahiplerine verildi. Toplam 33 ödülün verildiği törende Demirören Haber Ajansı'na 2 ödül verilirken Demirören Medya toplam 5 ödüle layık görüldü.
22.04.2024 Gündem
Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi!
Şevval Sam sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez yan yana görüntülendi! Başarılı kariyeri ve özel hayatıyla sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren Şevval Sam, geçtiğimiz aylarda yeni bir aşka yelken açmıştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncu, reklamcı olduğu bilinen yeni sevgilisi Cem Topçuoğlu ile ilk kez görüntülendi.
22.04.2024 Cadde
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu!
Survivor All Star birleşme partisinde renkli anlar: Şarkı yarışmasının kazananı belli oldu! Survivor All Star'da 'Birleşme Partisi' renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar seçtikleri şarkıları söylerken, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın yorumladı. Banu Kunt Işık, Oya Şar ve Sinem Yalçınkaya puan verdi. İşte detaylar...
21.04.2024 Cadde
Yenilenebilir enerji rekoru
Yenilenebilir enerji rekoru Son dönemde sanayicilerin yenilenebilir enerjiye yönelmesiyle kullanımda ciddi artış yaşandı. TÜREB Başkanı Erden, “Bayram elektriğini yeşil enerji tek başına karşılayabilir” dedi.
21.04.2024 Ekonomi
Gülşen Bubikoğlu'ndan Türker İnanoğlu paylaşımı! '50 yıllık dans'
Gülşen Bubikoğlu'ndan Türker İnanoğlu paylaşımı! '50 yıllık dans' Yeşilçam efsanelerinden Gülşen Bubikoğlu, takipçilerini yıllar öncesine götürdü. Ünlü oyuncu, kaybettiği 50 yıllık eşi, 'Bay Sinema' lakaplı Türker İnanoğlu'nu nostaljik bir fotoğraf ve romantik bir mesajla andı.
20.04.2024 Cadde
Serenay Sarıkaya'dan eski aşkı Cem Yılmaz'a misilleme!
Serenay Sarıkaya'dan eski aşkı Cem Yılmaz'a misilleme! Komedyen Cem Yılmaz'ın, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'nın New York'ta düzenlenen ödül töreninde tercih ettiği iddialı elbiseye gönderme yaptığı iddia edilmişti. Ünlü oyuncudan çok konuşulan paylaşıma misilleme geldi.
20.04.2024 Cadde
Bülent Serttaş'tan estetik itirafı: Benimki o kadar abartı değil!
Bülent Serttaş'tan estetik itirafı: Benimki o kadar abartı değil! Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncu Bülent Serttaş (59), önceki gün ressam Orhan Umut’un ‘Gece Görüşü’ adlı sergisinin açılışına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, objektiflere poz verdiği sırada gözlerinin sulanması üzerine estetik itirafında bulundu.
20.04.2024 Cadde
Cemevleriyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de
Cemevleriyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik ile birlikte cemevlerinin aydınlatma giderleri Kültür ve Turizm Bakanlığı bütçesinden karşılanacak.
20.04.2024 Gündem
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama
Nafaka krizi devam ediyor mu? İvana Sert'ten açıklama Biten evliliklernden Kayon Ateş (17) adında bir oğulları dünyaya gelen iş insanı Yurdal Sert ile İvana Sert, bir dönem nafaka sorunu yaşadıkları haberleriyle çok konuşulmuştu. 2,5 yıldır Sezer Dermenci ile mutlu bir evliliği olan ünlü modacı, nafa konusunda eski eşiyle son durumu açıkladı.
20.04.2024 Cadde
‘Bayan Bacak’a destek gecesi
‘Bayan Bacak’a destek gecesi Yeşilçam’a ‘Bayan Bacak’ lakabıyla damga vuran Serpil Örümcer’e destek amacıyla önceki akşam Cem Karaca Kültür Merkezi’nde düzenlenen Aygün Karadoğan konseri yoğun ilgi gördü.
18.04.2024 Cadde
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı
Av yasağı başladı, tezgahlar kültür balıklarına kaldı Denizlerde av yasağı dün gece itibariyle başlamasının ardından Trabzon'da balıkçı tezgahlarında bugün ağırlıklı olarak kültür balıkları yer aldı.
15.04.2024 Ekonomi
Cem Yılmaz’a tepki yağdı
Cem Yılmaz’a tepki yağdı Cem Yılmaz’ın Marty Feldman paylaşımı, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya’nın bir ödül töreninde giydiği derin göğüs dekoltesine gönderme olarak yorumlandı.
15.04.2024 Cadde
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı
Hande Erçel'in tarzının bedeli ortaya çıktı! Ayakkabılarının fiyatı dudak uçuklattı Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Cem Davran'ın sunduğu 'Çarkıfelek' programına konuk oldu. Programdaki stiliyle dikkat çeken güzel oyuncunun tarzının bedeli ortaya çıktı.
15.04.2024 Cadde
Cem Davran'dan Hande Erçel itirafı: Onun gözlerine bakmak kolay değil
Cem Davran'dan Hande Erçel itirafı: Onun gözlerine bakmak kolay değil Ünlü sunucu Cem Davran'dan Çarkıfelek yarışmasında Hande Erçel'le beraber oynadığı diziye dair itirafta bulundu. Davran, "Onunla oynadığım her saniyede çok heyecanlandım' dedi.
13.04.2024 Cadde
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda!
Cem Bölükbaşı, Le Mans Avrupa Şampiyonası için geri sayımda! Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda Cem Bölükbaşı, ilk yarışına çıkmaya hazırlanıyor. Toplamda 5 ülkede düzenlenecek Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nın bir sonraki etabı, 5 Mayıs tarihinde Fransa’daki Le Castellet pistinde yapılacak.
13.04.2024 Motor Sporlari
Manisa FK ve Eyüpspor puanları paylaştı!
Manisa FK ve Eyüpspor puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 30'uncu haftasında Manisa FK ile Eyüpspor arasındaki mücadele 2-2 sona erdi.
12.04.2024 1.Lig
‘Helal’ yayında
‘Helal’ yayında Cem Adrian hayranlarının heyecanla beklediği ‘Helal’ şarkısı, bugün dijital platformlardaki yerini aldı.
12.04.2024 Cadde
Sahnede çifte bayram
Sahnede çifte bayram Ramazan nedeniyle sahnelere ara veren ünlü isimler, izleyici karşısına çıkarak, çifte bayram yaşattı.
12.04.2024 Cadde
İstanbul müziğe doyacak
İstanbul müziğe doyacak İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 52. İstanbul Müzik Festivali, 21 Mayıs-12 Haziran tarihleri arasında müzikseverlere klasik müziğin yıldızlarıyla dolu bir program sunmaya hazırlanıyor.
11.04.2024 Kültür Sanat
Bayramlık filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Bayramlık filmi konusu ve oyuncu kadrosu
Bayramlık filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Bayramlık filmi konusu ve oyuncu kadrosu Bayramlık filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Ramazan Bayramı nedeniyle TV kanallarının yayın akışında yerli ve yabancı filmler yer alıyor. Bu akşam ise yerli sinema filmlerimizden Bayramlık filmi izleyici karşısına çıkıyor. Bayramlık filmi konusu nedir, oyuncuları kim? İşte Bayramlık filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada Beylikdüzü Sahili’nde Cem Mert Özer’e pitbull cinsi köpeğin saldırısıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sahibi gözaltına alınırken köpek ise barınağa teslim edildi.
10.04.2024 Haberler
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada
Beylikdüzü'nde pitbull dehşeti kamerada Beylikdüzü Sahili’nde Cem Mert Özer’e pitbull cinsi köpeğin saldırısıyla ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sahibi gözaltına alınırken köpek ise barınağa teslim edildi.
10.04.2024 Gündem
Genç sevgilisi ile görüntülendi! Kaan Taşaner: Hanım ne derse o
Genç sevgilisi ile görüntülendi! Kaan Taşaner: Hanım ne derse o Oyuncu Kaan Taşaner (44) ile 17 yaş küçük sevgilisi Seray Dura, Nişantaşı City’s çıkışı görüntülendi. Yaklaşık 3,5 yıldır birlikte olan ünlü çiftten Taşaner, tatil planları sorulunca dikkat çeken bir karşılık verdi.
11.04.2024 Cadde
Otellerde rezervasyonlar yüzde 90'a çıktı
Otellerde rezervasyonlar yüzde 90'a çıktı Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bayram yoğunluğu otellerdeki rezervasyon oranları yüzde 90’a çıktı.
9.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.