Cem Bölükbaşı

Cem Bölükbaşı

Son dakika Cem Bölükbaşı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cem Bölükbaşı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cem Bölükbaşı haber sayfamızda...

Cem Bölükbaşı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 216 cem bölükbaşı haberi bulunmuştur.
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek
Cem Bölükbaşı Nisan'da Barcelona'da boy gösterecek Formula 2 ve Super Formula serilerindeki temsilcimiz Cem Bölükbaşı, Le Mans Serisi Avrupa Şampiyonası’nda (ELMS) mücadele edecek.
5.03.2024 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler!
Serhan Acar yazdı: Şu hızlı Türkler! Son yıllarda motorsporlarında gururumuz olan Türk sporcularımız 2023’te de kupalar kazandı, podyuma çıktı. Genç yetenekler ise sporun geleceğine güvenle bakmamızı sağladı. Gelin sporcularımızın başarılarına bir de yakından bakalım.
31.12.2023 Motor Sporları
Eserlerin iadesinin önü açılıyor
Eserlerin iadesinin önü açılıyor Berlin’deki devlet müzelerinde başlatılan projeyle Zincirlihöyük, Didim ve Samarra’daki arkeolojik alanlardaki nesnelerin kaynağı incelenecek. Bu eserlerin Türkiye’ye geri dönme yolu açılacak
21.05.2023 Gündem
Alperen Şengün ve Cem Bölükbaşı başarı yolculuklarını anlattı
Alperen Şengün ve Cem Bölükbaşı başarı yolculuklarını anlattı Super Formula Şampiyonası TGM Grand Prix pilotu Cem Bölükbaşı, “Her zaman mücadele etmeli ve bu mücadeleyi de severek sürdürmelisiniz. Ve unutmamak gerekiyor ki olay sadece hedefe ulaşmak değil, hedefe giden yoldan da zevk almalısınız,” diyor.
21.05.2023 Pazar
Cem Bölükbaşı TGM Grand Prix ile pistlere geri dönüyor
Cem Bölükbaşı TGM Grand Prix ile pistlere geri dönüyor Türkiye'nin motor sporlarındaki temsilcilerinden Cem Bölükbaşı, Japonya'da Suzuka Pisti'nde bu hafta sonu TGM Grand Prix takımı ile Super Formula Şampiyonası açılış törenleri ve sonrasında 2023 senesi ilk resmi testlerine katılacak. Bölükbaşı'nın #55 numaralı TGM Grand Prix aracında, Türkiye'de yaşanan deprem felaketi nedeniyle hayatını kaybedenleri anmak için "#PrayForTürkiye" logosu da bulunacak.
4.03.2023 Motor Sporları
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı
Serhan Acar yazdı: Avrupa’da Türk rüzgarı Türk sporcularımız, kartingten piste, offroaddan ralliye bir çok farklı branş ve seride tam 10 ayrı şampiyonluk kazandılar, otomobil sporlarında geleceğe daha güvenli bakmamızı sağladılar.
22.01.2023 Motor Sporları
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı
Kilometre taşları İle HyperX'in Türkiye'deki 20 yılı Kurulduğu günden bu yana her tür oyuncu için oyun çözümleri geliştirmeyi amaçlayan HyperX, 20 yılda dünya çapında olduğu gibi Türkiye'de de üstün konfor, estetik, performans ve güvenilirlik sağlayan ürünlerle oyuncuların yanında oldu.
25.10.2022 Advertorial
Güneşle Türkiye’yi turlayacaklar
Güneşle Türkiye’yi turlayacaklar İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencilerinin yaptığı güneş arabası Ariba Zes X, Türkiye turuna çıkıyor.
6.08.2022 Gündem
Amazon Türkiye’de Prime Alışveriş Festivali başladı!
Amazon Türkiye’de Prime Alışveriş Festivali başladı! Amazon’un Prime üyelerine özel olarak 2015 yılından beri her yıl tüm dünyada gerçekleştirdiği ve bu yıl Türkiye’de 18-25 Temmuz tarihleri arasında Prime Alışveriş Festivali adıyla düzenlenen yılın en büyük alışveriş etkinliği başladı.
20.07.2022 Advertorial
Cem Bölükbaşı: Her şeyin başındayız, kat edeceğimiz uzun bir yol var
Cem Bölükbaşı: Her şeyin başındayız, kat edeceğimiz uzun bir yol var Cem Bölükbaşı: Her şeyin başındayız, kat edeceğimiz uzun bir yol var
14.06.2022 Diğer Sporlar
Galatasaray'da ikinci Dursun Özbek dönemi! Seçim sonuçları açıklandı
Galatasaray'da ikinci Dursun Özbek dönemi! Seçim sonuçları açıklandı Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek oldu. Özbek, toplam 2 bin 208 oy olarak başkan seçildi. Galatasaray’ın yeni başkanı Dursun Özbek, "Bu seçimde kazanan, kaybeden diye bir şey yok. Yarından itibaren hep beraberiz, kol kolayız. Hep beraber Galatasaray’ı, hepimizin, çocuklarımızın, torunlarımızın da gurur duyacağı bir hale getireceğiz” dedi.
12.06.2022 Galatasaray
Direksiyona geçtiler
Direksiyona geçtiler Kerem Bürsin ile milli yarış pilotu Cem Bölükbaşı, BMW’nin M markasının 50’nci yılı için direksiyon başına geçti.
11.06.2022 Cadde
Cem Bölükbaşı: Sezonu ilk 10'da bitirebilirsem mucizevi olur
Cem Bölükbaşı: Sezonu ilk 10'da bitirebilirsem mucizevi olur Formula 2 takımlarından Charouz Racing System'de yarışan Cem Bölükbaşı, "Sezonu ilk 10'da bitirmeyi çok isterim. Formula 2'yi ilk sezonumda ilk 10'da bitirmek mucizevi bir şey olur. Baktığınız zaman Mick Schumaer, o zamanki favori takımla 12'nci sırada bitirmişti ilk sezonunu. Çok büyük bir başarıydı. İlk 10'da bitirebilirsem mucizevi olur. Ama tabii 12'nci, 13'üncü sırada da bitirirsem memnun olurum" dedi.
9.06.2022 Motor Sporları
Cem Bölükbaşı, Ata Koleji'nde öğrencilerle bir araya geldi
Cem Bölükbaşı, Ata Koleji'nde öğrencilerle bir araya geldi Formula 2 pilotu Cem Bölükbaşı, "Babamla bir anlaşmamız vardı. 'Eğer notların iyiyse istediğin kadar oyun oyna' diyordu. Ancak notlar düşerse, gittikçe azalacaktı süre. O yüzden ben de çalışabildiğim zamanlarda sonuna kadar çalıştım. O yüzden ikisi de bir arada güzel gitti" dedi.
2.06.2022 Motor Sporları
Şampiyon pilot Toprak Razgatlıoğlu'ndan Moto GP cevabı! Tarih verdi
Şampiyon pilot Toprak Razgatlıoğlu'ndan Moto GP cevabı! Tarih verdi Dünya Superbike Şampiyonası'nda şampiyon olarak tarihe geçen Red Bull pilotu Toprak Razgatlıoğlu hem yeni sezon hem de Moto GP'ye geçişle ilgili açıklamalarda bulundu. kendisinin menajerliğini yapan AKP Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun Formula 1 ile ilgili sözleri ise dikkat çekti.
1.04.2022 Motor Sporları
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı'ndan Formula 1 açıklaması!
TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı'ndan Formula 1 açıklaması! TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, Üçlertoprağı; Ayhan Can Güven, Cem Bölükbaşı hakkında bilgi verirken Formula 1'in Türkiye'de düzenlenip düzenlenmeyeceğiyle ilgili açıklama yaptı.
31.03.2022 Motor Sporları
Cem Bölükbaşı, Suudi Arabistan'da yarışamayacak
Cem Bölükbaşı, Suudi Arabistan'da yarışamayacak Formula 2'de mücadele eden milli pilot Cem Bölükbaşı, beyin sarsıntısı geçirdiği için Suudi Arabistan Grand Prix'inde yer alamayacak.
26.03.2022 Motor Sporları
Formula 2'de Cem Bölükbaşı kaza yaptı! Kırmızı bayrak sallandı
Formula 2'de Cem Bölükbaşı kaza yaptı! Kırmızı bayrak sallandı Bu sezon Formula 2'de yarışan Cem Bölükbaşı, şampiyonanın 2. ayağı olan Suudi Arabistan Grand Prix'sinde kaza yaptı
25.03.2022 Motor Sporları
Cem Bölükbaşı ilk yarışında 15. oldu
Cem Bölükbaşı ilk yarışında 15. oldu Formula 2'de bu yıl ilk kez mücadele eden ve Charouz takımıyla yarışan Cem Bölükbaşı, sezonun ilk yarışı olan Bahreyn Grand Prix'sini 15. sırada tamamladı.
20.03.2022 Motor Sporlari
Bakan Kasapoğlu, Formula 2 pilotu Cem Bölükbaşı’nı kabul etti
Bakan Kasapoğlu, Formula 2 pilotu Cem Bölükbaşı’nı kabul etti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) heyeti ve Formula 2 (F2) pilotu Cem Bölükbaşı’nı kabul etti.
14.03.2022 Motor Sporları
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması devam ediyor! Yok böyle bir yarış
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması devam ediyor! Yok böyle bir yarış Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması tüm hızıyla devam ediyor.
13.03.2022 Diğer
Serhan Acar yazdı: F1’de yeni çağın başlangıcına hoş geldiniz
Serhan Acar yazdı: F1’de yeni çağın başlangıcına hoş geldiniz Formula 1’de artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Araçların aerodinamik çalışma prensipleri değişti, 13 inçlik jantlar ve lastikler yerini 18 inçe bıraktı. Araçlar yeniden tasarlandı.
13.03.2022 Motor Sporları
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması devam ediyor! Yok böyle bir yarış
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması devam ediyor! Yok böyle bir yarış Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması tüm hızıyla devam ediyor.
6.03.2022 Diğer
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması devam ediyor
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması devam ediyor Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması tüm hızıyla devam ediyor.
27.02.2022 Diğer
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması devam ediyor
Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması devam ediyor Dünyanın en uzun soluklu spor organizasyonlarından biri olan Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu ödüllerinde halk oylaması tüm hızıyla devam ediyor.
20.02.2022 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Cem Bölükbaşı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.