Cem Öğet

Cem Öğet

Son dakika Cem Öğet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cem Öğet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cem Öğet haber sayfamızda...

Cem Öğet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 76 cem öğet haberi bulunmuştur.
Cem Öğet: İlhamımı eşimden ve kızımdan alıyorum
Cem Öğet: İlhamımı eşimden ve kızımdan alıyorum Birçok dizi ve filmin müziklerini yapan müzik direktörü Cem Öğet, önceki akşam eşi Müjgan Ferhan Şensoy ile akşam gezmesi dönüşü görüntülendi. İşini çok sevdiğini dile getiren Öğet, ilhamını ailesinden aldığını söyledi.
22.03.2024 Cadde
Cem Karaca’yla düet yaptılar!
Cem Karaca’yla düet yaptılar! İsmail Hacıoğlu’nun başrolünde yer aldığı ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filminin galası, önceki akşam Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı.
24.01.2024 Cadde
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminden yeni görüntüler
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminden yeni görüntüler 'Tamirci Çırağı', 'Islak Islak' gibi pek çok şarkısı 7'den 70'e herkesin dilinde olan Anadolu rock müziğinin öncü isimlerinden Cem Karaca'nın hayatından ilham alınarak çekilen 'Cem Karaca’nın Gözyaşları' filminden yeni görüntüler yayınlandı.
4.01.2024 Cadde
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminden ilk görüntüler
'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminden ilk görüntüler 8 Şubat 2004 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Cem Karaca'nın hayatını konu alan, usta sanatçıyı İsmail Hacıoğlu'nun canlandırdığı 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminden ilk görüntüler dikkat çekti.
26.12.2023 Cadde
Ferhan Şensoy ve eşi Cem Öğet'in derin sohbeti
Ferhan Şensoy ve eşi Cem Öğet'in derin sohbeti Ferhan Şensoy ve eşi Cem Öğet, önceki gün Cihangir’de görüntülendi.
16.10.2023 Cadde
Müjgan Ferhan Şensoy: Hoş geldin 34
Müjgan Ferhan Şensoy: Hoş geldin 34 31 Ağustos 2021 tarihinde yaşamını yitiren usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy, 34'üncü yaş gününü kutladı.
25.01.2023 Cadde
Müjgan Ferhan Şensoy-Cem Öğet çiftinden uzun süre sonra bir ilk
Müjgan Ferhan Şensoy-Cem Öğet çiftinden uzun süre sonra bir ilk 31 Ağustos 2021 tarihinde yaşamını yitiren usta tiyatrocu Ferhan Şensoy'un kızı Müjgan Ferhan Şensoy ile eşi Cem Öğet, önceki akşam ilk kez kızları Pera olmadan dışarıda görüntülendi.
18.10.2022 Cadde
Pera heyecanı
Pera heyecanı Müjgan Ferhan Şensoy ve eşi Cem Öğet kızları Pera’yla pazar gezisinde görüntülendi.
23.08.2022 Cadde
‘Gözler aynı dedesi’
‘Gözler aynı dedesi’ Ferhan Şensoy, eşi Cem Öğet ve kızı Pera ile Cihangir’de objektiflere takıldı.
31.05.2022 Cadde
İlk 23 Nisan kutlaması
İlk 23 Nisan kutlaması Ferhan Şensoy, eşi Cem Öğet ve kızları Pera, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Cihangir’de kutladı.
25.04.2022 Cadde
Müjgan Ferhan ile Derya Şensoy: Küçük prensesimizi gezmeye çıkardık
Müjgan Ferhan ile Derya Şensoy: Küçük prensesimizi gezmeye çıkardık Temmuz 2021'de hayatını kaybeden Ferhan Şensoy ile Derya Baykal’ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy ile Derya Şensoy, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi. Oyuncu kardeşler, minik Pera ile keyifli vakit geçirdi.
4.04.2022 Cadde
Müjgan Ferhan Şensoy ile Derya Baykal gezmede: Pera bize çok iyi geldi!
Müjgan Ferhan Şensoy ile Derya Baykal gezmede: Pera bize çok iyi geldi! Geçtiğimiz temmuz ayında babası Ferhan Şensoy’u toprağa veren Müjgan Ferhan Şensoy, bir hafta sonra kızı Pera'yı kucağına almıştı. Şimdilerde anne olmanın tadını çıkaran güzel oyuncu, annesi Derya Baykal'la görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden anne-kız, minik Pera ile ilgili konuştu.
1.04.2022 Cadde
Müjgan Ferhan Şensoy: Bir gün bir kızımız olursa adı Pera olsun
Müjgan Ferhan Şensoy: Bir gün bir kızımız olursa adı Pera olsun Oyuncu Derya Baykal ile merhum sanatçı Ferhan Şensoy’un kızları Müjgan Ferhan Şensoy, üç aylık bebeği Pera ile ebebek’in Bebek dergisine poz verdi.
7.01.2022 Cadde
Derya Baykal'dan Pera paylaşımı: Anneannesinin gülü
Derya Baykal'dan Pera paylaşımı: Anneannesinin gülü Usta oyuncu Derya Baykal’ın Ferhan Şensoy ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Müjgan Ferhan Şensoy, 2018 yılında müzisyen Cem Öget ile dünya evine girmişti. Üç ay önce kızı Pera’yı kucağına alan Şensoy, zaman zaman minik kızı ile verdiği pozları yayınlıyordu. Bu kez anneanne Derya Baykal, torununu paylaştı. İşte minik Pera...
14.12.2021 Cadde
Müjgan Ferhan Şensoy: İlk kırk gün zor geçti
Müjgan Ferhan Şensoy: İlk kırk gün zor geçti Geçtiğimiz ağustos ayında babası Ferhan Şensoy’u kaybeden Müjgan Ferhan Şensoy, önceki gün eşi Cem Öget ve 2,5 ay önce dünyaya gelen kızları Pera ile birlikte hastaneye girerken görüntülendi. Çiçeği burnunda anne, ilk bir ay zorlandığını itiraf etti.
20.11.2021 Cadde
Pera’nın aşı günü
Pera’nın aşı günü Müjgan Ferhan Şensoy, eşi Cem Öğet ve 2.5 ay önce dünyaya gelen kızları Pera ile Amerikan Hastanesi’ne girerken görüntülendi.
20.11.2021 Cadde
İki ay önce anne olan Müjgan Ferhan Şensoy'dan Pera'lı ilk poz
İki ay önce anne olan Müjgan Ferhan Şensoy'dan Pera'lı ilk poz 31 Ağustos tarihinde hayatını kaybeden usta sanatçı Ferhan Şensoy'un büyük kızı Müjgan Ferhan Şensoy, babasının vefatından altı gün sonra anne olmuştu. Müzisyen Cem Öget ile evli olan Şensoy, doğumdan aylar sonra minik kızı Pera ile ilk pozunu paylaştı.
6.11.2021 Cadde
Müjgan Ferhan Şensoy evlilik yıldönümünde anne oldu!
Müjgan Ferhan Şensoy evlilik yıldönümünde anne oldu! Bir süredir hastanede tedavi gören babası Ferhan Şensoy'un vefatıyla sarsılan Müjgan Ferhan Şensoy, acı haberden dört gün sonra, 6 Eylül'de bebeğini kucağına aldı. Üç yıl önce müzisyen Cem Öğet ile nikah masasına oturan oyuncunun, kızı Pera'ya kavuştuğu tarih dikkat çekti.
8.09.2021 Cadde
Müjgan Ferhan Şensoy anne oldu
Müjgan Ferhan Şensoy anne oldu Altı gün önce vefat eden usta oyuncu Ferhan Şensoy’un büyük kızı Müjgan Ferhan Şensoy anne oldu. Müzisyen Cem Öget ile evli olan Müjgan Ferhan Şensoy, kızına Pera adını verdi.
7.09.2021 Cadde
‘Hamilelik heyecan verici’
‘Hamilelik heyecan verici’ 6.5 aylık hamile Müjgan Ferhan Şensoy, “Sürprizli bir şeyi bekliyor olmak çok heyecan verici” dedi
6.06.2021 Cadde
Müjgan Ferhan Şensoy: Annemi şimdi daha iyi anlıyorum
Müjgan Ferhan Şensoy: Annemi şimdi daha iyi anlıyorum Usta oyuncu Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy ve eşi Cem Öget, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Dört aylık hamile olan Şensoy ve eşi Öget, muhabirlerle sohbet etti.
5.04.2021 Cadde
‘Keyfine varmalıyım’
‘Keyfine varmalıyım’ Müjgan Ferhan Şensoy ve eşi Cem Öget, Cihangir’de objektiflere takıldı.
5.04.2021 Cadde
Bebek müjdesi
Bebek müjdesi Derya Şensoy ile Ferhan Şensoy, ağabeyleri Mert Baykal’la Cihangir’de objektiflere takıldı.
28.03.2021 Cadde
'Eşim Ferhan Şensoy da bu nergisler gibi çok güzel'
'Eşim Ferhan Şensoy da bu nergisler gibi çok güzel' Usta oyuncu Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın kızları Müjgan Ferhan Şensoy, önceki akşam eşi Cem Öget ile Cihangir’de görüntülendi.
1.02.2021 Cadde
Ezgi Kosa: Üretme arzusu beni bu süreçten biraz olsun korudu
Ezgi Kosa: Üretme arzusu beni bu süreçten biraz olsun korudu Opera eğitimi alan Ezgi Kosa geçtiğimiz yıl Hollanda'da yayımladığı Give It to Me isimli parasıyla hem yurt dışında hem de Türkiye'de dikkat çekmişti. 2020'nin son günlerinde Ay ismini taşıyan parçasını dinleyiciyle buluşturan Ezgi Kosa, pandemi döneminde müzikal üretimine ara vermeden devam etti. Genç müzisyen ile tüm bu süreçleri ve 2021 yılına dair planlarını konuştuk.
17.01.2021 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Cem Öğet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.