Eski vekil Öğüten için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi
Eski vekil Öğüten için TBMM'de cenaze töreni düzenlendi Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski AK Parti Karabük Milletvekili Ali Öğüten (70) için TBMM’de cenaze töreni düzenlendi.
25.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze töreninde konuştu: Markar deyince aklımıza millete sevdası geliyordu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze töreninde konuştu: Markar deyince aklımıza millete sevdası geliyordu Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 51 yaşında hayatını kaybeden AK Parti İstanbul Milletvekili Markar Esayan'ın cenaze töreninde, "Markar deyince herkes gibi bizim de aklımıza önce bu ülkeye, millete olan aşkı, sevdası geliyordu. Bu güzel gönüllü arkadaşımızın tüm hayatı Türkiye'de demokrasinin, hak ve özgürlüklerin gelişmesi, ülkenin kalkınması, büyümesi, güçlenmesi yolundaki çabaları desteklemekle geçti." dedi.
22.10.2020 Siyaset
Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi son yolculuğuna uğurlandı Kars'ın Kağızman ilçesinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Ferhat Çiftçi'nin cenazesi memleketi Isparta'da toprağa verildi.
19.05.2020 Haberler
Cesedi KKTC sahilinde bulunan bekçi, Mersin'de son yolculuğuna  uğurlandı
Cesedi KKTC sahilinde bulunan bekçi, Mersin'de son yolculuğuna uğurlandı Mersin'in Tarsus ilçesinde kayıkla denize açılıp kaybolan ve cesedi 31 gün sonra Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) sahilinde bulunan bekçi Oktay Avcı'nın cenazesi toprağa verildi.
25.02.2020 Gündem
Şehit polis memurunun cenazesi Ankara'da toprağa verildi
Şehit polis memurunun cenazesi Ankara'da toprağa verildi İzmir'in Urla ilçesinde hafif ticari aracın çarpması sonucu şehit olan trafik polisi Serkan Çağlayan'ın (34) cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Ankara'da toprağa verildi.
28.09.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri