Cenk İldem

Cenk İldem

Son dakika Cenk İldem haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Cenk İldem gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Cenk İldem haber sayfamızda...

Cenk İldem

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 128 cenk ildem haberi bulunmuştur.
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası
Güreş Milli Takımı teknik kadrosunun hedefi olimpiyat kotası Kadın ve Erkek Güreş Milli Takımı teknik kadrosu, Bakü’de organize edilecek Paris Olimpiyat Oyunları Avrupa kalifikasyon mücadelelerinde kotaları almayı hedefliyor.
4.04.2024 Güreş
Yunus Emre Başar'ın gözü olimpiyatlarda
Yunus Emre Başar'ın gözü olimpiyatlarda Bükreş'teki Avrupa Güreş Şampiyonası’nda gümüş madalyayı boynuna takan milli güreşçi, “Bu sene olimpiyat senesi. İnşallah olimpiyat kotasını alıp, olimpiyatlara gideceğim ve ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.
26.02.2024 Güreş
Şeref Eroğlu: 116 Avrupa şampiyonluğu rakamına ulaştık
Şeref Eroğlu: 116 Avrupa şampiyonluğu rakamına ulaştık Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Şeref Eroğlu, yeni tarihler yazacaklarını iddia ederek "16 Avrupa şampiyonluğu rakamına ulaşmış bulunuyoruz. Kaliteli sporcularla bu milli takımı değiştirmeye, onlara şans vermeye devam edeceğim" dedi.
16.02.2024 Güreş
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi!
Olimpiyatlarda 100 yılın şeref listesi! Cumhuriyetimizin bir asrını bitirirken, tam 84 gurur tablosu... Hepsi birbirinden değerli, hepsi birbirinden başarılı... Türkiye’yi olimpiyatlarda madalyalarıyla onurlandırdılar, hepimizi gururlandırdılar.
24.12.2023 Diğer
Dünya şampiyonu olan Grekoromen Milli Takımı Türkiye’ye döndü
Dünya şampiyonu olan Grekoromen Milli Takımı Türkiye’ye döndü Dünya Güreş Şampiyonası’nda takım halinde şampiyon olan Grekoromen Milli Takımı Türkiye’ye döndü. Şampiyonada altın madalya kazanan Burhan Akbudak, “Sayı tuşu olmadığım sürece kendime çevireceğimi biliyordum. O kadar inanmıştım. Sonunda da öyle oldu” dedi.
14.09.2022 Diğer
Milli güreşçi Yunus Emre Başar, Dünya Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı
Milli güreşçi Yunus Emre Başar, Dünya Şampiyonası'nda bronz madalya kazandı Milli güreşçi Yunus Emre Başar, Büyükler Dünya Güreş Şampiyonası'nda bronz madalyanın sahibi oldu.
11.09.2022 Güreş
Şampiyon güreşçi Cenk İldem aktif spora veda etti
Şampiyon güreşçi Cenk İldem aktif spora veda etti Türk güreşinin başarılı temsilcilerinden, Avrupa ve dünya şampiyonu, Olimpiyat üçüncüsü Cenk İldem, aktif güreş hayatını sonlandırdı. Güreş camiasının içinde kalmaya devam edeceğini ve bundan sonra yetenekli sporcuları yetiştirmek için yoğun çaba harcayacağını açıklayan İldem, Grekoromen A Milli Takım'da antrenör olarak görev yapacak.
28.12.2021 Güreş
Türk güreşçiler Tokyo 2020'yi 3 bronz madalyayla tamamladı
Türk güreşçiler Tokyo 2020'yi 3 bronz madalyayla tamamladı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda güreşte Türkiye 3 bronz madalya kazandı.
7.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Tokyo 2020'de güreşte tarihi tablo!
Tokyo 2020'de güreşte tarihi tablo! Tokyo’da Türk güreşi adına tarihi bir gün yaşandı. Yasemin Adar 76 kiloda, Rıza Kayaalp de 130 kiloda bronz madalya aldı. Adar, kadınlarda bir ilke imza atarken, Kayaalp olimpiyatlarda 3. kez madalya kazandı
3.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Türkiye, Tokyo 2020'de günü 2 madalyayla kapattı
Türkiye, Tokyo 2020'de günü 2 madalyayla kapattı 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 10. gününü Türkiye, 2 bronz madalya kazanarak tamamladı. Üç milli cimnastikçi, 2 kategoride 4 final mücadelesi verdi. Türkiye'nin olimpiyat tarihinde ilk kez Tokyo 2020'de finale yükselme başarısı gösteren milli cimnastikçiler, madalyaya uzanamadı. 
2.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Milli güreşçi Cenk İldem oyunlara veda etti
Milli güreşçi Cenk İldem oyunlara veda etti 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda güreşte Bulgar Kiril Milenov'a yenilen Cenk İldem, rakibinin finale çıkma başarısı gösterememesi nedeniyle oyunlara veda etti.
2.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Filenin Sultanları grupta son maçına çıkıyor
Filenin Sultanları grupta son maçına çıkıyor 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 10. gününde A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yanı sıra 5 bireysel branşta 16 Türk sporcu mücadele edecek. A Milli Kadın Voleybol Takımı, B Grubu'ndaki son maçında TSİ 08.20'de Rusya Olimpiyat Komitesi'yle karşılaşacak.
1.08.2021 Yaz Olimpiyatları
Güreş Federasyonu Başkanı Aydın'dan Tokyo beklentisi
Güreş Federasyonu Başkanı Aydın'dan Tokyo beklentisi Türkiye Güreş Federasyonu Musa Aydın, güreş branşının her zaman Türk sporunun lokomotifi olduğunu, olimpiyatlarda başarılı olabilmek için güreşte başarılı olmanın gerektiğini belirtti.
25.07.2021 Güreş
Kalbimiz sizinle Tokyo’da atacak
Kalbimiz sizinle Tokyo’da atacak 2020 Olimpiyatları’nda toplamda 108 sporcumuz kürsü savaşı verecek. Gençler ilk kez mücadele edeceği dev organizasyonda önce üst sıraları hedeflerken, aldıkları madalyalarla dikkatleri üzerine çeken isimlerimizin ise aklındaki tek şey kürsü olacak.
23.07.2021 Yaz Olimpiyatları
İlk akla gelen branş güreş
İlk akla gelen branş güreş Olimpiyatlarda en başarılı olduğumuz branş tabii ki Ata sporumuz güreş... Dile kolay tarihimizde kazanılan 91 madalyanın 63’ünü minderde almışız. Rıza Kayaalp vitrinindeki tek eksiği tamamlamak için Tokyo’ya ayrı bir hırsla hazırlandı. Tabii ki son şampiyon Taha Akgül de unvanını korumak isteyecektir.
22.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Tokyo Olimpiyatları 2020 ne zaman? Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda, saat kaçta?
Tokyo Olimpiyatları 2020 ne zaman? Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda, saat kaçta? Tokyo Olimpiyatları, 2020 yılında koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Bu yıl Japonya'da gerçekleştirilecek Tokyo Olimpiyatı'na katılacak milli sporcuların isimleri ve sayısı merak konusu oldu. Nefeslerin tutulduğu Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda?
21.07.2021 Skorer
2020 Tokyo Oyunları'nda Türkiye'nin madalya umutları
2020 Tokyo Oyunları'nda Türkiye'nin madalya umutları Son dönemde uluslararası organizasyonlarda derecelere giren birçok branştaki ay-yıldızlı sporcular, Türkiye'nin Tokyo 2020'deki madalya umutları olacak. Daha önce olimpiyat madalyası kazanan milli güreşçiler Taha Akgül, Rıza Kayaalp ile Cenk İldem, atletizmde Yasmani Copello Escobar ile Eşref Apak, tekvandocu Nur Tatar, başarılarına yenisini eklemeye çalışacak.
21.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Bakan Kasapoğlu'ndan destek turlarına devam
Bakan Kasapoğlu'ndan destek turlarına devam Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun dünkü ziyaret yeri Bolu oldu. Bakan Kasapoğlu, Tokyo’da mücadele edecek olan milli güreşçiler Cenk İldem, Rıza Kayaalp ve Kerem Kamal’a başarılar diledi
20.07.2021 Diğer
Kasapoğlu'ndan milli güreşçilere destek ziyareti
Kasapoğlu'ndan milli güreşçilere destek ziyareti Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları hazırlıklarını Bolu'daki kampta sürdüren milli güreşçilere, destek ziyaretinde bulundu.  
19.07.2021 Yaz Olimpiyatları
Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'den 108 sporcu katılacak
Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'den 108 sporcu katılacak Pandemi nedeniyle bu yıla ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye, 18 branşta toplam 108 sporcuyla temsil edilecek. Japonya'nın başkenti Tokyo'da 23 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük spor organizasyonunda 108 milli sporcu madalya mücadelesi verecek.
12.07.2021 Diğer
Tokyo Olimpiyatları'nda hedef, Türkiye'nin madalya rekorunu kırmak
Tokyo Olimpiyatları'nda hedef, Türkiye'nin madalya rekorunu kırmak Gençlik ve Spor Bakanlığı Sporcu Yetiştirme Daire Başkanı Selçuk Çebi, 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye'nin madalya rekorunu kırarak tarihe geçmek istediklerini söyledi.
27.06.2021 Yaz Olimpiyatları
Bakan Kasapoğlu: "Sporcularımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz"
Bakan Kasapoğlu: "Sporcularımızın yanlarında olmaya devam edeceğiz" Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Team Türkiye Koleksiyonu"nun lansmanı öncesi açıklamalarda bulundu.
23.06.2021 Diğer
2020 Tokyo Olimpiyatları'na son 1 ay
2020 Tokyo Olimpiyatları'na son 1 ay Pandemi nedeniyle bu yıla ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın başlamasına 1 ay kalırken, şu ana kadar takım sporlarındaki isimler dahil 17 branşta toplam 89 milli sporcu kota almayı başardı.
22.06.2021 Yaz Olimpiyatları
Son dakika - Türkiye'nin Olimpiyat heyecanı! İşte Tokyo hedefi
Son dakika - Türkiye'nin Olimpiyat heyecanı! İşte Tokyo hedefi Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’na sayılı günler kala hazırlıklar tam gaz devam ediyor. İlk hedef 8 madalya kazandığımız Rio’yu geçmek. Güreş ve atletizm tabii ki en tecrübeli olduğumuz branşlar. Ancak yeni jenerasyon ile cimnastik, yüzme ve boksta da iddialıyız
13.06.2021 Diğer
Milli güreşçi Fatih Cengiz, Tokyo Olimpiyatları'na kota alamadı
Milli güreşçi Fatih Cengiz, Tokyo Olimpiyatları'na kota alamadı Güreşte Tokyo Olimpiyatları Dünya Elemeleri'nde grekoromen stil 77 kilo yarı final müsabakasını kaybeden milli sporcu Fatih Cengiz, olimpiyat kotası alamadı.
8.05.2021 Yaz Olimpiyatları

Benzer Haber Etiketleri

Cenk İldem ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.