Utanmasa kaleci alkışlayacaktı!
Utanmasa kaleci alkışlayacaktı! Peru ekibi Cesar Vallejo ile Sao Paulo arasında oynanan Libertadores kupası maçında Alejandro Hohberg'in attığı harika gol maça damgasını vurdu!
5.02.2016 Futbol
Zlatan'dan ilham aldı, daha iyisini yaptı!
Zlatan'dan ilham aldı, daha iyisini yaptı! Peru'da Union Comercio forması giyen Lionard Pajoy, Cesar Vallejo karşısında Zlatan İbrahimovic'ten görmeye alışkın olduğumuz tarzda bir gole imza attı.
26.10.2015 Futbol
4 gollü maçta rakip gol atmadan berabere kaldı!
4 gollü maçta rakip gol atmadan berabere kaldı! Peru'da Alianza Lima forması giyen Mauro Guevgeozian, Cesar Vallejo karşısında toplam 3 gol atmasına rağmen maç 2-2 bitti. Rakip kaleye 1 gol ve kendi kalesine 2 gol atan Guevgeozian maça damga vururken, diğer gol Christian Cueva'dan geldi.
13.10.2014 Futbol
Kaleciden golcüye hediye!
Kaleciden golcüye hediye! Kolombiya ekibi Millonarios'ta forma giyen kaleci Luis Enrique Delgado, Sudamerikana Kupası maçında Universidad karşısında yaptığı hata ile rakibi Cesar Vallejo'ya golü adeta hediye etti.
22.08.2014 Futbol
Fair-Play'e atılan en kötü gol!
Fair-Play'e atılan en kötü gol! Peru'da inanılmaz bir centilmenlik ayıbı yaşandı. Cesar Vallejo'nun Union Comercio'yu 3-1 yendiği karşılaşmada Union kalecisi Juan Flores sakatlık yaşadığı bir pozisyonda yere yatarak topu elinden bıraktı. Ev sahibi ekibin forveti Piero Alva ise topu ağlara göndererek skoru 3-1'e getirdi ve spor severlerin büyük tepkisini aldı.
19.02.2013 Futbol