Cesedi Bulundu

Cesedi Bulundu

Son dakika cesedi bulundu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan cesedi bulundu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan cesedi bulundu haber sayfamızda...

Cesedi Bulundu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.471 cesedi bulundu haberi bulunmuştur.
Bağcılar’da şoke eden olay! Çay içerken yanına yaklaşıp vurdu
Bağcılar’da şoke eden olay! Çay içerken yanına yaklaşıp vurdu Bağcılar’da motosikletli kasklı bir şüpheli çay ocağında oturan 1 kişiye silahlı saldırıda bulundu. Bacağından yaralanan Ahmet F. sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
15.04.2024 Gündem
Emekli polis memurunun sır ölümü! Ziyarete gittiği evde cesedi bulundu
Emekli polis memurunun sır ölümü! Ziyarete gittiği evde cesedi bulundu Muğla’nın Menteşe ilçesinde emekli polis memuru, ziyarete geldiği evde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturması sürüyor.
15.04.2024 Gündem
Solingen saldırganı yakalandı! Evin kapısını havaya uçurup içeri girdiler
Solingen saldırganı yakalandı! Evin kapısını havaya uçurup içeri girdiler Almanya'da 31 yıl sonra yine bir kundaklamayla gündeme gelen Solingen'de, Bulgaristan Türkü anne ve baba ile iki çocukları yaşamını yitirdi. Yangından günler sonra gerçekleşen palalı bir saldırıyı izleyen polisler, saldırgana ulaştı.
10.04.2024 Dünya
Caninin planı! 3 kişilik aileyi öldürme nedeni ortaya çıktı
Caninin planı! 3 kişilik aileyi öldürme nedeni ortaya çıktı Mersin'de anne ve oğlu evde, baba araçta yanmış halde ölü bulunan 3 kişilik ailenin cinayete kurban gittiğinin ortaya çıkmasının yeni detaylar ortaya çıktı.
7.04.2024 Gündem
Yer: Kütahya! Çöp depolama alanında cesedi bulundu
Yer: Kütahya! Çöp depolama alanında cesedi bulundu Kütahya şehirlerarası otobüs terminalindeki çöp depolama alanında Hasan Hüseyin Özyörük'ün (62) cesedi bulundu. Özyörük’ün kesin ölüm nedeni otopsiyle netlik kazanacak.
6.04.2024 Gündem
Manisa'da tırmandığı vadi içerisinde çürümüş erkek cesedi gördü
Manisa'da tırmandığı vadi içerisinde çürümüş erkek cesedi gördü Manisa'da Spil Dağı'na sarmaşık toplamak isteyen bir kişi belden yukarısı çürümüş bir erkek cesedi ile karşılaştı.
5.04.2024 Haberler
Manisa'da tırmandığı vadi içerisinde çürümüş erkek cesedi gördü
Manisa'da tırmandığı vadi içerisinde çürümüş erkek cesedi gördü Manisa'da Spil Dağı'na sarmaşık toplamak isteyen bir kişi belden yukarısı çürümüş bir erkek cesedi ile karşılaştı. İşte detaylar...
5.04.2024 Gündem
Korkunç olay! Anne ve çocuğu evde, baba ise arabada yanarak ölmüş halde bulundu
Korkunç olay! Anne ve çocuğu evde, baba ise arabada yanarak ölmüş halde bulundu Mersin'in Erdemli ilçesinde anne ve çocuğu evde, baba ise araçta olmak üzere 3 kişi yanarak ölmüş halde bulundu.
5.04.2024 Haberler
Korkunç olay! Anne ve çocuğu evde, baba ise arabada yanarak ölmüş halde bulundu
Korkunç olay! Anne ve çocuğu evde, baba ise arabada yanarak ölmüş halde bulundu Mersin'de, Nurgül Kaya (40) ile oğlu oğlu Emrullah Kaya (11) evlerinde çıkan yangında, eşi Neşet Kaya (42) ise eve 5 kilometre uzaklıkta otomobilde yanarak öldü. Neşet Kaya'nın eşi ve tek çocuğu olan oğlunu yaktıktan sonra da kendini yakmış olabileceği değerlendirilirken, cesetler otopsi için adli tıp kurumuna gönderildi.
5.04.2024 Gündem
Yüzlerce kişi Solingen’de hayatını kaybeden aile için yürüdü! 'Adalet istiyoruz'
Yüzlerce kişi Solingen’de hayatını kaybeden aile için yürüdü! 'Adalet istiyoruz' Almanya’nın Solingen kentinde yaşadıkları binanın kundaklanması sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden Türk asıllı aile için yürüyüş ve anma töreni düzenlendi.
30.03.2024 Dünya
Lüks villada dehşet! Bahçıvan alevler içinde yardım istedi
Lüks villada dehşet! Bahçıvan alevler içinde yardım istedi Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir kişi hayatını kaybederken, villada bahçıvanlık yapan bir kişi ağır yaralandı. Bahçıvan Ali Vurgun'un alevler içindeki anı kameraya yansıdı. Ölen kişinin 52 yaşındaki Mustafa Şentürk olduğu belirlendi. Polis ve itfaiye geniş çaplı soruşturma başlattı.
29.03.2024 Haberler
Lüks villada dehşet! Bahçıvan alevler içinde yardım istedi
Lüks villada dehşet! Bahçıvan alevler içinde yardım istedi Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki İnkaya Mahallesi'nde bir villada yangın ve patlama yaşandı. Bir kişi hayatını kaybederken, villada bahçıvanlık yapan bir kişi ağır yaralandı. Bahçıvan Ali Vurgun'un alevler içindeki anı kameraya yansıdı. Ölen kişinin 52 yaşındaki Mustafa Şentürk olduğu belirlendi. Polis ve itfaiye geniş çaplı soruşturma başlattı.
29.03.2024 Gündem
Bandırma'da sahile ceset vurdu! Kayıp mürettebata ait olabilir
Bandırma'da sahile ceset vurdu! Kayıp mürettebata ait olabilir Balıkesir’in Bandırma ilçesinde sahile vurmuş bir erkek cesedi bulundu. Cesedin 15 Şubat'ta batan 'BATUHAN A' adlı geminin kayıp 3 mürettebatından 1'ine ait olup olmadığı araştırılıyor.
28.03.2024 Gündem
Baltimore faciasında kaybolan iki kişinin cesedi bulundu
Baltimore faciasında kaybolan iki kişinin cesedi bulundu ABD'nin Baltimore kentinde yük gemisinin çarptığı Francis Scott Key Köprüsü yıkıldı. Yıkılan köprüde suya düşüp kaybolan kişilerden bazılarının tespit edildiği ifade etti.
28.03.2024 Dünya
Solingen'de kundaklama sonrası hayatını kaybeden Türklerle ilgili yeni açıklama
Solingen'de kundaklama sonrası hayatını kaybeden Türklerle ilgili yeni açıklama Almanya'nın Solingen eyaletinde kundaklama sonrası çıkan yangında hayatını kaybeden Türklerle ilgili diplomatik kaynaklar açıklamada bulundu.
28.03.2024 Dünya
Almanya Solingen'de yangın dehşeti! Nedeni belli oldu
Almanya Solingen'de yangın dehşeti! Nedeni belli oldu Almanya’nın Solingen kentinde 4 Türk kökenli Bulgarın öldüğü yangının nedeni kundaklama olarak açıklandı.
27.03.2024 Dünya
Başakşehir'de feci kaza! Tuz dolan otomobilde can pazarı
Başakşehir'de feci kaza! Tuz dolan otomobilde can pazarı Başakşehir'de yokuş çıkan tuz yüklü kamyon geri geri kayarak arkasındaki otomobile çarptı. Kamyonda yüklü olan tuz otomobilin üzerine döküldü.
26.03.2024 Gündem
Türk aile yangında yok oldu! Almanya'da korkunç olay, tavan arasında bebek cesedi bulundu
Türk aile yangında yok oldu! Almanya'da korkunç olay, tavan arasında bebek cesedi bulundu Almanya’nın Solingen kentinde Türklerin kaldığı binada yangın çıktı. Korkunç yangında aynı aileden olduğu düşünülen biri bebek dört kişi yaşamını yitirdi.
26.03.2024 Dünya
Üç kardeş 20 yıl sonra ihbar etti! Savcı baba için müebbet istedi
Üç kardeş 20 yıl sonra ihbar etti! Savcı baba için müebbet istedi İstanbul'da üç kardeşin 20 yıl önce babalarının 15 aylık kardeşleri Armağan'ı döverek öldürdüğünü ve olayı gizlemek için bir arkadaşıyla yetkililere haber vermeden gömdüğünü iddia etmelerinin ardından açılan davada baba Hüseyin K. ikinci duruşmada tutuklanmıştı. Savcı baba hakkında mütalaasını açıkladı.  
15.03.2024 Gündem
Ataşehir'de 3 çocuk annesi evinde ölü bulundu
Ataşehir'de 3 çocuk annesi evinde ölü bulundu Ataşehir'de bir apartmanın ikinci katındaki bir dairede bir kadın cesedi bulundu.
8.03.2024 Gündem
37 gündür aranıyordu! Dere yatağında cesedi bulundu
37 gündür aranıyordu! Dere yatağında cesedi bulundu Adıyaman’da 37 gündür her yerde kayıp olarak aranan Alzheimer hastası yaşlı adam dere yatağında ölü bulundu. Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
3.03.2024 Gündem
'Eşim beni öldürecek' ihbarı sonrası cesedi bulunmuştu! Eşi ve oğlu gözaltında
'Eşim beni öldürecek' ihbarı sonrası cesedi bulunmuştu! Eşi ve oğlu gözaltında Sakarya’da, eşinin kendisini darbettiğini ve öldüreceğini söyleyip, kaybolan 16 gün sonra Sakarya Nehri’nde cenazesi bulunan Leyla Demir'in (56) eşi S.D. ve oğlu U.D. gözaltına alındı.
29.02.2024 Gündem
'Eşim beni öldürecek' deyip ortadan kayboldu! 16 gün sonra cesedi bulundu
'Eşim beni öldürecek' deyip ortadan kayboldu! 16 gün sonra cesedi bulundu Sakarya'da 112 Acil Çağrı Merkezi'ne eşinin kendisini darp ettiğini ve öldüreceğini ihbar ettikten sonra ortadan kaybolan 53 yaşındaki kadının cansız bedeni 16 gün sonra Sakarya Nehri’nde bulundu.
28.02.2024 Gündem
Diyarbakır’da erkek cesedi bulundu
Diyarbakır’da erkek cesedi bulundu Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, Dicle Nehri’nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.02.2024 Haberler
Çocuklar fark etti korkunç olay ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı
Çocuklar fark etti korkunç olay ortaya çıktı! Soruşturma başlatıldı Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, Dicle Nehri’nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Cesedi Bulundu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.