Çetin

Çetin

Son dakika Çetin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çetin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çetin haber sayfamızda...

Çetin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 29.713 çetin haberi bulunmuştur.
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi!
Definefaciasında hayatın kaybeden 3 kişi toprağa verildi! Bursa'nın İznik ilçesinde define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazdan zehirlendikleri değerlendiren Tevfik Özdemir (68) ve oğlu Okan Özdemir (42) Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yan yana toprağa verildi. İbrahim Ergün (38) ise İznik’te defnedildi.
19.04.2024 Gündem
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa’nın İznik ilçesi Gürmüzlü Mahallesi Karadere Mevkii’nde 3 arkadaşın bir mağarada kaçak kazı yaptığı sırada kayalar devrildi.
18.04.2024 Haberler
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı
Bursa'da define faciası: 3 can kaybı Bursa'’nın İznik ilçesinde mağarada define kazısı sırasında jeneratörden çıkan gazından zehirlendikleri değerlendirilen 2’si baba- oğul, 3 kişi hayatını kaybetti.
18.04.2024 Gündem
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak
Bakan Bolat'tan CNN Türk'te İsrail'e ambargo açıklaması: Amacımız ateşkese zorlamak Ticaret Bakanı Ömer Bolat CNN Türk ekranlarında Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat'ın sorularını yanıtladı. Birinci hedef enflasyonla mücadele diyen Bakan Bolat "İsrail'e ambargo kararı alan tek Müslüman ülke Türkiye" dedi.
17.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı
Fenerbahçe'de Nihat Tokat YDK başkan adaylığını açıkladı Sarı-lacivertli kulüpte Yüksek Divan Kurulu başkanlık seçimi öncesi Nihat Tokat adaylığını açıkladı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz
Bize oy verenleri pişman etmeyeceğiz CHP Genel Başkanı Özel, CHP’ye oy veren hiç kimseyi pişman etmeyeceklerini belirterek “Biz belediyeleri, ikinci yüzyılın ilk genel seçiminde Atatürk’ün partisini iktidar yapmak üzere aldık. Herkesi kucaklayacağız” dedi.
17.04.2024 Gündem
AK Parti'li Çetin'den teleferik kazası yorumu: Başkan olması kimseyi ayrıcalıklı yapmaz
AK Parti'li Çetin'den teleferik kazası yorumu: Başkan olması kimseyi ayrıcalıklı yapmaz AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, teleferik kazası soruşturmasında tutuklanan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'e ilişkin açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Gündem
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan
‘Karımı İngiltere’ye gönderdim’ dedi, 2 gece camide yattı! 34 yıllık eşine korkunç plan Antalya’nın Manavgat ilçesinde bir kişi, 34 yıllık karısını bıçaklayarak öldürdü. Şüphelinin oğlunu arayıp durumu anlatması üzerine ortaya çıktığı öğrenilirken, 2 gün önce namaza gittiği caminin imanına eşini İngiltere’ye gönderdiğini söylediği bildirildi.
16.04.2024 Gündem
Ankara derbisi Keçirörengücü'nün: 2-1
Ankara derbisi Keçirörengücü'nün: 2-1 Trendyol 1. Lig’in 30. haftasındaki derbide Ankara Keçiörengücü, kendi evinde Gençlerbirliği’ni 2-1 yendi.
13.04.2024 1.Lig
O ilimize bahar gelmedi! Kar kalınlığı 3 metreyi geçti
O ilimize bahar gelmedi! Kar kalınlığı 3 metreyi geçti Van'da çığ riski nedeniyle 113 gündür kapalı tutulan Van-Bahçesaray karayolu için şartlar oluşursa bayram sonrası çalışmalar başlayacak.
13.04.2024 Gündem
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı
Survivor'da Hakan Hatipoğlu adaya veda etti! Düello öncesi tartışma çıktı Survivor All Star'da ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. Heyecan dolu yarışmanın yeni bölüm fragmanı yayınladı. Ogeday ve Yunus Emre'nin çok agresif bir şekilde birbirlerine saldırdıkları görüldü. İşte detaylar...
13.04.2024 Cadde
Kalp piliyle 'maraton koşacak seviyeye' geldi! İlk belirti nefes darlığı: 'Rampa bile çıkamıyordum'
Kalp piliyle 'maraton koşacak seviyeye' geldi! İlk belirti nefes darlığı: 'Rampa bile çıkamıyordum' Nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayeti vardı. Bu şikayetler artarak devam edince hemen hastaneye başvurdu. Kalp yetmezliği tanısı alan Osman Çetin Düzgün, “Kalp pili sayesinde 'Maraton koşacak seviyeye geldim' derler ya öyle bir haldeyim" derken, Kardiyoloji Uzmanı Dr. Çağatay Tunca çok önemli uyarılarda bulundu.
9.04.2024 Genel Sağlık
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimli olağanüstü genel kurultay için merakla beklenen kararını duyurdu.
8.04.2024 Haberler
Son dakika! İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi
Son dakika! İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Akşener kararını verdi İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçimli olağanüstü genel kurultay için merakla beklenen kararını duyurdu.
8.04.2024 Gündem
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Yerli filmler arasında ilgiyle izlenen Tokatçı, 1984 yılında vizyona girdi. Film, ağa kızına aşık olan Osman'ın hikayesini anlatıyor. Asker arkadaşı Şevket ile yollarının kesişmesiyle olayların seyri değişir. İşte, Tokatçı filmi oyuncu kadrosu...
7.04.2024 Cadde
Turgutlu Belediyesi’nde bayramlaşma töreni
Turgutlu Belediyesi’nde bayramlaşma töreni Turgutlu Belediyesi bünyesinde devam eden bayramlaşma geleneği Ramazan Bayramı’nda da devam etti.
6.04.2024 Ege
Arnavutköy’de korkunç kaza! Servis minibüsü çocuğu ezdi
Arnavutköy’de korkunç kaza! Servis minibüsü çocuğu ezdi Arnavutköy’de servis minibüsü site kapısından çıkarak yolun karşısına geçmeye çalışan 7 yaşındaki çocuğu ezdi. Hastaneye kaldırılan çocuk hayatını kaybetti.
6.04.2024 Gündem
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sergen Yalçın cevabı: Görüşeceğiz
Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe'den Sergen Yalçın cevabı: Görüşeceğiz Antalyaspor'da başkan Sinan Boztepe, Beşiktaş'ın gündeminde yer aldığı iddia edilen Teknik Direktör Sergen Yalçın ile ilgili açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Antalyaspor
‘Yola yenilenerek devam edeceğiz’
‘Yola yenilenerek devam edeceğiz’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, TÜRGEV’in iftar programında yaptığı konuşmada “31 Mart sadece yeni bir dönüm noktası değil, aynı zamanda daha büyük zaferlerin müjdecisi olacaktır. Yolumuza yenilenmiş, tazelenmiş çok daha güçlenmiş şekilde devam edeceğiz” dedi.
6.04.2024 Gündem
Salih Sarıkaya: Zor durumun üstesinden geleceğiz!
Salih Sarıkaya: Zor durumun üstesinden geleceğiz! Altaylı futbolcu Salih Sarıkaya, İzmir ekibinin son durumuna dair konuştu.
5.04.2024 1.Lig
Oğuz Çetin: 81 ilde futbol okulları kurulması hedefleniyor!
Oğuz Çetin: 81 ilde futbol okulları kurulması hedefleniyor! TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'nde konuştu.
5.04.2024 Futbol
Antalyaspor camiası Kadir Gecesi'nde buluştu!
Antalyaspor camiası Kadir Gecesi'nde buluştu! Antalyaspor camiası iftar yemeğinde bir araya geldi.
5.04.2024 Antalyaspor
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim?
Erdoğan'dan 29 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasıyla ilgili son dakika açıklaması! Ruhsatı veren kim? Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’da İbn Haldun Üniversitesi'nde TÜRGEV tarafından düzenlenen iftar programında konuştu. Erdoğan Beşiktaş'taki yangına dair, "Bu binaya inşaat ruhsatını, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim?" ifadelerini kullandı.
5.04.2024 Gündem
Hakan Kutlu: Sonuna kadar savaşacağız!
Hakan Kutlu: Sonuna kadar savaşacağız! Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Giresunspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçtan sonra konuştu.
4.04.2024 1.Lig
YSK'den Isparta ve Çorum kararı! Yeniden yenilenmesi taleplerini reddetti
YSK'den Isparta ve Çorum kararı! Yeniden yenilenmesi taleplerini reddetti Yüksek Seçim Kurulu (YSK), Isparta'nın Aksu ve Çorum'un Uğurludağ ilçelerinde oyların yeniden sayılması ve seçimin yenilenmesi taleplerini reddetti.
4.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çetin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.