Çetin Altay

Çetin Altay

Son dakika Çetin Altay haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çetin Altay gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çetin Altay haber sayfamızda...

Çetin Altay

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.094 çetin altay haberi bulunmuştur.
Gürgen Öz'den ikinci çocuk müjdesi!
Gürgen Öz'den ikinci çocuk müjdesi! Önceki gün galaya katılan Gürgen Öz, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. 2018 yılında Emily Mahringer ile evlenen ve ardından İda Su adından bir kız çocuğuna sahip olan Gürgen Öz, ikinci çocuğun da müjdesini verdi.
6.02.2024 Cadde
Çocuklarıyla izlediler
Çocuklarıyla izlediler ‘Harika Kanatlar’ın galası, önceki gün Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşti.
6.02.2024 Cadde
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri
Aksiyon Filmleri 2024: En İyi, En Yeni, Sürükleyici Türk ve Yabancı Aksiyon Film Önerileri Film dünyasının sevilen türleri arasında gerilim, komedi, macera ve aksiyon filmleri başı çekiyor. Her yaş grubundan bireylere uygun çekilen filmler izlerken kişiyi işlediği konuya adapte ediyor. Yönetmen koltuğunda dünyaca ünlü isimlerin oturduğu ve kadrosunda önemli isimlerin yer aldığım filmler bulunuyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla izleyebileceğiz en iyi, en yeni, sürükleyici, tehlikeli ve macera içeren Türk ve yabancı aksiyon film önerileri için sizin için hazırladığımız aksiyon filmleri 2024 içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Kültür Sanat
Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ilk kez TV'de!
Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ilk kez TV'de! Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yönetmenliğini Şiar Zaim'in üstlendiği yerli film bu akşam ilk kez TV ekranlarında izleyici ile buluşacak. Peki, Hadi Hayırlısı: Istakoz’un Haritası konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte detaylar...
4.01.2024 Bilgi Rehberi
'50 fifty' yineçok renkli!
'50 fifty' yineçok renkli! Ekranların en dinamik, en canlı ve bol ödüllü müzik magazin programı '50 fifty'de bu hafta müziğe dair her şey var.
22.11.2023 Cadde
Çetin Altay'dan yeni komedi filmi
Çetin Altay'dan yeni komedi filmi Yaklaşık bir milyon gişe yapan 'Oflu Hoca' serisiyle tanınan Çetin Altay, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. İş toplantısı gerçekleştirdiğini belirten ünlü oyuncu, yeni projesi için tarih verdi.
12.07.2023 Cadde
Bakan Göktaş ve temsili Nasreddin Hoca göle maya çaldı
Bakan Göktaş ve temsili Nasreddin Hoca göle maya çaldı Konya'nın Akşehir ilçesinde, Nasreddin Hoca'nın felsefesini dünyaya yaymak için yapılan şenlikte Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, oyuncu Çetin Altay’ın canlandırdığı temsili Nasreddin Hoca ile birlikte göle maya çaldı.
5.07.2023 Gündem
Hera Aslan: Ne dersem o, evde de benim sözüm geçer!
Hera Aslan: Ne dersem o, evde de benim sözüm geçer! Şarkıcı Hera Aslan (32), geçtiğimiz akşam Ataşehir’de yer alan bir mekanda konser verdi. Sahne öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, kendisinden 19 yaş büyük aranjör ve DJ sevgilisi Ozan Doğulu'nun, "Dördüncü kez baba olmak ister misiniz?" sorusuna “Yeterince çocuğumuz var" karşılığını vermesiyle ilgili konuştu.
20.05.2023 Cadde
Çetin Altay: Evlendikten sonra bir şey olmadım ben!
Çetin Altay: Evlendikten sonra bir şey olmadım ben! 2014 yılında beyazperdede ilk filmi yayınlanan ve toplamda yaklaşık bir milyon gişe yapan 'Oflu Hoca' serisiyle tanınan Çetin Altay, 2017'de dünyaevine girdiği Gamze Kaçmaz ile evliliklerinde kriz yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde birlikteliğini kurtarmak için evlilik terapistine gittiğini açıklayan oyuncu, süreç hakkında konuştu. Bir çocuk babası Altay, "Evlendikten sonra birşey olmadım ben" diyerek eşiyle sorunlarının 'ünlülük' durumuyla ilgili olmadığını ifade etti.
31.10.2022 Cadde
‘Ünlülükle ilgisi yok’
‘Ünlülükle ilgisi yok’ Gamze Kaçmaz’la evliliğini kurtarmak için psikolojik terapi gören Çetin Altay, Nişantaşı’ndaydı.
31.10.2022 Cadde
Çetin Altay: Evliliğimi kurtarmak için psikolojik terapi göreceğim!
Çetin Altay: Evliliğimi kurtarmak için psikolojik terapi göreceğim! Oyuncu Çetin Altay, üç yıllık nişanlısı Gamze Kaçmaz ile Ekim 2017'de hayatını birleştirmişti. Meryem Mila adında dört yaşında bir kız çocukları bulunan çift, geçtiğimiz günlerde "boşanma kararı aldıkları" yönündeki haberle gündeme gelmişti. Evliliklerinde kriz yaşandığı iddiasını doğrulayan 45 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili ilk kez konuştu.
22.10.2022 Cadde
‘Terapi alacağım’
‘Terapi alacağım’ Çetin Altay, Osmanbey’de taksi bulamadığı için scooter ile Etiler’e gitti.
22.10.2022 Cadde
Şarkı arıyor
Şarkı arıyor Çetin Altay, Yenikapı’da gerçekleşecek Van Yöresel Kültür Festivali’nin tanıtım kahvaltısına katıldı.
18.10.2022 Cadde
Bana Bir Soygun Yaz 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bana Bir Soygun Yaz 2 filmi kaç yılında çekildi?
Bana Bir Soygun Yaz 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Bana Bir Soygun Yaz 2 filmi kaç yılında çekildi? Bana Bir Soygun Yaz 2 filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Şafak Sezer ve Çetin Altay'ın yer aldığı Bana Bir Soygun Yaz 2 filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu merak konusu olmaya devam ediyor. İşte Bana Bir Soygun Yaz 2 filmi konusu ve oyuncuları...
22.08.2022 Bilgi Rehberi
Sinema sitemi
Sinema sitemi Çetin Altay, Cihangir’deydi.
1.07.2022 Cadde
‘Şalvarı severim’
‘Şalvarı severim’ Çetin Altay, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Avukatıyla toplantı yaptığını söyleyen oyuncu, siyah şalvarıyla dikkat çekti.
15.06.2022 Cadde
Ünlüleri buluşturan lansman
Ünlüleri buluşturan lansman Güneş Altunkaş’ın ‘O Sokağa Asla Girme’ adlı kitabının lansmanı Beyoğlu Jolly Joker Private adlı mekanda gerçekleşti...
12.05.2022 Cadde
Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Ali Baba ve 7 Cüceler filmi kaç yılında çekildi?
Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Ali Baba ve 7 Cüceler filmi kaç yılında çekildi? Ali Baba ve 7 Cüceler filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Cem Yılmaz'ın yazığp yönettiği dördüncü film olan Ali Baba ve 7 Cüceler filminde Cem Yılmaz birden fazla karaktere hayat vermiştir. G.O.R.A ve A.R.O.G filmlerinin ardından çektiği Pek Yakında filminin ilk hafta sonu izleyici sayısını geçmiştir. İşte Ali Baba ve 7 Cüceler filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
7.05.2022 Cadde
Haziranda set
Haziranda set Çetin Altay, kardeşi Metin Altay ile Etiler Sarıhan Gusto’da iftar yaptı.
23.04.2022 Cadde
'Oflu Hoca' Çetin Altay şarkıcı oldu!
'Oflu Hoca' Çetin Altay şarkıcı oldu! Beyazperdede canlandırdığı 'Oflu Hoca' karakteriyle tanınan Çetin Altay, oyunculuk kariyerinin yanına artık şarkıcılığı da eklediğini açıkladı. 44 yaşındaki oyuncu, başrolünde yer aldığı serinin dördüncü filmi için de tarih verdi.
30.03.2022 Cadde
Şarkıcı oldu
Şarkıcı oldu Çetin Altay, oyunculuk kariyerinin yanına şarkıcılığı da ekledi.
30.03.2022 Cadde
Çetin Altay: Kızım beni hiç sakalsız görmedi
Çetin Altay: Kızım beni hiç sakalsız görmedi 'Oflu Hoca' serisindeki performansı ile akıllara kazınan Çetin Altay, Tv8'de yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına katıldı. Altay, "Kızım beni hiç sakalsız görmedi" diyerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
29.12.2021 Cadde
Oyuncu Çetin Altay'ın büyük acısı! Annesini kaybetti
Oyuncu Çetin Altay'ın büyük acısı! Annesini kaybetti 'Oflu Hoca'nın Şifresi', 'Sümela'nın Şifresi', 'Bana Bir Soygun Yaz' gibi filmlerle şöhreti yakalayan Çetin Altay'ın annesi Sadiye Altay vefat etti. Acı haberle yıkılan ünlü oyuncu, duygularını sosyal medya hesabından paylaştı.
25.11.2021 Cadde
TÜRKİYE İNOVASYON VE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
TÜRKİYE İNOVASYON VE BAŞARI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU Strong Group Medya bu yıl ikincisini düzenlediği Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleriyle sanat, iş ve bilim dünyasını bir araya getirdi. Kazananların Strong Bosses Dergisi ve strongbosses.com okurlarının oylarıyla belirlendiği Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödülleri İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleşti.
23.11.2021 Advertorial
Evlilik itirafı
Evlilik itirafı Çetin Altay, Esra Sönmezer’in Milyon TV’de hazırlayıp sunduğu ‘Pembe Pijama’ programına konuk oldu.
22.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Çetin Altay ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.