Cev Challenge Kupası

Cev Challenge Kupası

Son dakika CEV Challenge Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan CEV Challenge Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan CEV Challenge Kupası haber sayfamızda...

Cev Challenge Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 372 cev challenge kupası haberi bulunmuştur.
Galatasaray HDI Sigorta, Challenge Kupası'na veda etti!
Galatasaray HDI Sigorta, Challenge Kupası'na veda etti! CEV Erkekler Challenge Kupası yarı finalinde temsilcimiz Galatasaray HDI Sigorta, 3-0 kaybettiği maçın rövanşında Monza karşısında 2-0 geriye düştü ve turnuvadan elendi.
6.02.2024 Voleybol
Galatasaray HDI Sigorta, Mint Vero Volley Monza engeline takıldı!
Galatasaray HDI Sigorta, Mint Vero Volley Monza engeline takıldı! CEV Challenge Kupası Yarı Final ilk maçında Mint Vero Volley Monza, Galatasaray HDI Sigorta'yı 3-0 mağlup etti.
31.01.2024 Voleybol
Derya Cebecioğlu Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor!
Derya Cebecioğlu Japonya'dan Türkiye'ye dönüyor! Kariyerine Japonya’da devam eden Filenin Sultanları'nın yıldızı Derya Cebecioğlu Türkiye'ye geri dönüş kararı aldı.
26.01.2024 Voleybol
CEV Challenge Kupası'nda Galatasaray HDI Sigorta yarı finalde!
CEV Challenge Kupası'nda Galatasaray HDI Sigorta yarı finalde! CEV Challenge Kupası çeyrek final rövanş maçında Fonte Bastardo Azores'i 3-1 mağlup eden Galatasaray HDI Sigorta yarı finale yükseldi.
17.01.2024 Voleybol
Galatasaray, Penzügyör SE'ye set vermedi! CEV Challenge Kupası'nda çeyrek finale yükseldi
Galatasaray, Penzügyör SE'ye set vermedi! CEV Challenge Kupası'nda çeyrek finale yükseldi Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, 2024 CEV Challenge Kupası son 16 turu ikinci maçında sahasında Macaristan'ın Penzügyör SE takımını 3-0 yenerek çeyrek finale yükseldi.
19.12.2023 Voleybol
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Filenin Sultanları'nın Paris hedefini açıkladı! 'Madalya almak istiyoruz'
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Filenin Sultanları'nın Paris hedefini açıkladı! 'Madalya almak istiyoruz' Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, basın mensuplarıyla buluştu. Paris Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları'nın madalya hedefi olduğunu belirten Başkan Üstündağ, "2028'e kadar zirvedeki yerimizi bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.
6.12.2023 Voleybol
Nilüfer Belediyesi, CEV Challenge Kupası'nda çeyrek finalde!
Nilüfer Belediyesi, CEV Challenge Kupası'nda çeyrek finalde! 2024 CEV Challenge Kupası Son 16 Turu 2'nci maçında Oberbank Steelvolleys Linz'i 3-0'la geçen Nilüfer Belediyesi, çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi.
6.12.2023 Voleybol
Galatasaray HDI Sigorta, AOP Kifisias Athens'e set vermedi!
Galatasaray HDI Sigorta, AOP Kifisias Athens'e set vermedi! CEV Challenge Cup'ta Galatasaray HDI Sigorta, AOP Kifisias Athens engelini 3-0'lık skorla geçti.
30.11.2023 Voleybol
Galatasaray'da İlkin Aydın gözyaşlarını tutamadı!
Galatasaray'da İlkin Aydın gözyaşlarını tutamadı! Sultanlar Ligi'nin 9’uncu haftasında Kuzeyboru, sahasında Galatasaray Daikin'i 25-23, 25-20 ve 25-16 setler sonucu 3-0 mağlup oldu. Yenilgi sonrasında İlkin Aydın'ın gözyaşları dikkat çekti.
23.11.2023 Voleybol
Galatasaray'ın paylaşımına İlkin Aydın'dan sitem!
Galatasaray'ın paylaşımına İlkin Aydın'dan sitem! Galatasaray'ın milli voleybolcusu İlkin Aydın, kulübün sosyal medyasından yapılan paylaşıma fotoğraflı sitem etti.
20.11.2023 Voleybol
Galatasaray Daikin set vermedi: 0-3
Galatasaray Daikin set vermedi: 0-3 CEV Challenge Kupası Son 16 Turu ilk maçında sarı-kırmızılı takım, Finlandiya temsilcisini 3-0 yenerek avantaj elde etti.
9.11.2023 Voleybol
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım
Voleyboldaki gururlarımız! Filenin Sultanları'nı yakından tanıyalım A Milli Voleybol Takımımız, Cumhuriyetimizin 100. yılında hem Milletler Ligi hem de Avrupa Şampiyonası’nda zirveye çıkan ülkemize ilkleri yaşattı. Bizlere büyük gurur yaşatan Filenin Sultanları’nı yakından tanıyalım...
27.10.2023 Voleybol
Voleybolda bir marka: VakıfBank!
Voleybolda bir marka: VakıfBank! Spor kulüp düşünün; hem 73 maçlık yenilmezlik serisi hem de Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda en çok kupa kazanan (3) takım olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başarmış. Evet işte bu kulüp Vakıfbank. Faaliyetlerine 1986’da başlayan sarı-siyahlılar Türk voleyboluna damga vurmayı başardı.
27.10.2023 Voleybol
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı
Cumhuriyet’in 100’ü altın kadınlar! Filenin Sultanları destan yazdı Türk kadını spordaki başarılarıyla, kendisini ‘yerlerde sürünmeye değil, omuzlar üzerinde yükselmeye layık’ gören Cumhuriyet’e, yüzüncü yılında adeta saygı duruşunda bulundu. Voleybol, basketbol, güreş, atletizm ve boksta altın madalyalar havada uçuştu.
1.10.2023 Voleybol
Şampiyon VakıfBank'ta Neslihan Güler ayrılığı! 'Vedaları sevmem'
Şampiyon VakıfBank'ta Neslihan Güler ayrılığı! 'Vedaları sevmem' CEV Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan VakıfBank'ta ayrılıklar devam ediyor. 6 yıldız ismin veda ettiği sarı-siyahlı ekipte son olarak genel menajer Neslihan Güler Demir karışlıklı anlaşarak ayrıldı. Güler'in yerine gelecek isim de belli oldu.
31.05.2023 Voleybol
VakıfBank'ta Egonu'nun yerine eski Fenerbahçeli! Sezonun ilk transferi
VakıfBank'ta Egonu'nun yerine eski Fenerbahçeli! Sezonun ilk transferi CEV Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı'nı mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan VakıfBank'ta sezonun ilk transferi ortaya çıktı. İtalyan yıldız Egonu'nun ayrılığı sonrası ABD'li yıldız ile anlaşma sağlandı.
27.05.2023 Voleybol
Şampiyon VakıfBank'ta 6 ayrılık birden! Japonya yolcusu
Şampiyon VakıfBank'ta 6 ayrılık birden! Japonya yolcusu CEV Şampiyonlar Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan ve tarihinde bunu 6. kez başaran VakıfBank'ta ayrılık rüzgarları yaşanacak. Kupa töreninde oyuncular gözyaşlarını tutamazken ayrılacak isimler ve takımları belli oldu.
27.05.2023 Voleybol
Euroleague Women'da Breanna Stewart tarihe geçti! Fenerbahçe inanılmaz bir başarıya imza attı
Euroleague Women'da Breanna Stewart tarihe geçti! Fenerbahçe inanılmaz bir başarıya imza attı Fenerbahçe Alagöz, yıllardır beklediği Avrupa şampiyonluğuna uzanırken Breanna Stewart finaller tarihine geçecek müthiş bir performans sergiledi. ABD’de de büyük yankı uyandıran 28 yaşındaki yıldız, görkemli kariyerine büyük bir başarı daha ekledi.
18.04.2023 Basketbol
Fenerbahçe 'Spor Kulübü'! Dünyada eşi benzeri yok, ilkleri yaşattı
Fenerbahçe 'Spor Kulübü'! Dünyada eşi benzeri yok, ilkleri yaşattı 6 Nisan Perşembe akşamı Fenerbahçe Kulübü için tarihi bir gün yaşandı. 3 farklı branşta 3 önemli maç aynı saatlerde başladı. Tüm takımlar sahadan zaferle ayrılırken dünyada eşi benzeri olmayan bir başarı öyküsü yazıldı.
8.04.2023 Fenerbahçe
Voleybol ve basketbolda Türkiye damgası! Tarihi fikstür
Voleybol ve basketbolda Türkiye damgası! Tarihi fikstür Basketbol ve voleybolda kadın takımlarımızın başarılarıyla tarihi bir süreç yaşanıyor. Hem potada hem de finalde Avrupa şampiyonlukları yolunda takımlarımız emin adımlarla ilerliyor. Fenerbahçe, Galatasaray, Çukurova, Eczacıbaşı ve VakıfBank kulüpleri Türkiye’nin gurur kaynağı oluyor.
2.04.2023 Voleybol
Vakıfbank'ta ayrılık! Milli yıldız Japonya yolcusu
Vakıfbank'ta ayrılık! Milli yıldız Japonya yolcusu Geçen sezonun 5 kupalı şampiyonu VakıfBank'ta hem CEV Şampiyonlar Ligi hem de Sultanlar Ligi hedfi sürüyor. Sarı-siyahlı ekipte forma giyen milli oyuncunun sezon sonu ayrılıp Japonya'ya gideceği öğrenildi.
21.03.2023 Voleybol
Fenerbahçe Opet'ten transfer hamlesi! Rus oyuncuyla anlaşma sağlandı
Fenerbahçe Opet'ten transfer hamlesi! Rus oyuncuyla anlaşma sağlandı Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Opet, kadrosuna takviyelerde bulunmak adına çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin, 1994 doğumlu Rus oyuncuyla anlaşma sağladığı iddia edildi.
6.03.2023 Voleybol
Filenin Sultanları'na bir Türk daha! FIVB onayladı
Filenin Sultanları'na bir Türk daha! FIVB onayladı Guidetti ile yollarını ayıran Filenin Sultanları'nda İtalyan başantrenör Daniele Santarelli ile presipte anlaşmaya vardı. Milli Takım'da bir gelişme de yıldız isimden geldi. vargas ve Carutasu'dan sonra yıldız orta oyuncu da Türk statüsüne geçti.
25.12.2022 Voleybol
PTT set vermedi, tur için avantajı yakaladı!
PTT set vermedi, tur için avantajı yakaladı! PTT, 2023 CEV Challenge Kupası ilk tur ilk maçında sahasında Belçika’nın Tchalou Chapelle-Lez-Herlaimont takımını 3-0 mağlup etti ve tur için büyük bir avantaj yakaladı.
23.11.2022 Voleybol
PTT Spor, namağlup Balkan şampiyonu oldu
PTT Spor, namağlup Balkan şampiyonu oldu Bosna Hersek'in ev sahipliğinde düzenlenen Balkan Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden PTT Spor, dördüncü maçında Banjaluka Volley'i 3-0 (25-20, 25-14, 25-23) mağlup ederek şampiyon oldu.
25.09.2022 Voleybol

Benzer Haber Etiketleri

Cev Challenge Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.